Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – Avtomobilist Jekatěrinburg

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0)

17.02.2020, 18:00 • Arena Riga • Tomáš Kubečka

Tipsport: 5.13 4.75 1.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:18:56)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5234 diváků.
Československá stopa v utkání

Alexandr Salák (RIG) – 32 zákroků, 1 gól, 97%
Střely na branku: 19 – 33
Je konec! Domácí Dinamo Riga nakonec zvládla dnešní duel s Jekatěrinburgem a dokázala zvítězit 2:1. Ve třetí třetině pokračoval lotyšský celek v aktivním výkonu a dočkal se zasloužené odměny. Ve 48. minutě se po svižné akci prosadil Alexandr Protapovič! Jekatěrinburg v závěru utkání vsadil kartu na hru bez brankáře, ale zadáci Rigy už soupeře nepustili do šancí.

Konec zápasu.

59:23

Sexton dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončoval zápěstím, ale jeho pokus skončil v lapačce brankáře.

59:00

Domácí hráči se sice zmocnili odraženého kotouče, ale nedokázali jej vyhodit až do opuštěné branky. Kotouč skončil na holích hostujících obránců.

58:17

Vladimir Galkin už je na střídačce a Jekatěrinburg se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:35

Sergej Gimajev získal puk v rohu obranného pásma a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Jekatěrinburg se stále nemůže usadit v útočném pásmu.

57:05

Nigel Dawes se dral po levém křídle do útočného pásma, jenže obránce v červeném dresu se k němu stačil rychle vrátit a odehrál puk bekhendem.

56:35

Andris Džerinš protečoval puk z obranného pásma do pásma středního. Hokejisté hostujícího celku se ale dokázali vrátit a odehráli jej do bezpečí.

56:05

Alexej Vasilevskij poslal přihrávku na modrou čáru, jenže neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Zatím pokračuje velká bitva o střední pásmo.

55:36

Vladimir Galkin si dal pozor na střelu příklepem z levé strany ledové plochy a dokázal udržet puk mezi paží a tělem. Vhazuje se po jeho levici.

55:15

Jekatěrinburg se znovu vydal do útoku, jenže přihrávka na pravou stranu byla moc dlouhá a domácí zadáci si opět pomohli vyhozením obloučkem.

54:41

Carter Ashton si sjel na přihrávku do středního pásma, projel na modrou čáru, ale pouze nahodil puk za branku soupeře. Riga se koncentruje pouze na obranu.

54:05

Nikita Trjamkin vybojoval puk za brankou soupeře, pomohl si bekhendovou rozehrávkou a odjel na střídačku. Jekatěrinburgu už moc času nezbývá.

53:29

Andris Džerinš se ve středním pásmu dostal k odraženému puku a pomohl si zpětnou přihrávkou na obránce. Hokejisté Dinama pokračují v dobrém pohybu.

53:05

Gints Meija si sjel na prudkou přihrávku mezi kruhy, kde dokázal tečovat prudké nahození z pravé strany, jenže od jeho čepele se puk odrazil mimo branku.

52:32

Colton Gillies se dral za nahozením do útočného pásma, ale Maxim Berezin využil lepšího postavení a dostal se ke kotouči o něco dříve.

52:03

Michail Mamkin uklidnil rozehrávku Jekatěrinburgu za jeho brankou. Oba trenéři mezitím poslali na ledovou plochu čerstvé síly.

51:29

Alexandr Kučerjavenko si sjel na dlouhou přihrávu na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl k domácímu obránci.

51:05

Carter Ashton dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho rána skončila vedle branky Avtomobilistu.

50:26

Salák drží domácí celek ve vedení! Nigel Dawes dostal přihrávku do úniku, řítil se sám na českého brankáře, ale Salák jeho ránu schoval v lapačce!

50:05

Georgij Bělousov spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Hokejista hostujícího mužstva se k puku opět dostal, ale z ostrého úhlu minul branku.

49:25

Riga dokázala vyhodit puk ven z obranného pásma a unavení hokejisté domácího celku se ihned vydali na střídačku. Domácí celek se teď nikam nebude hnát.

49:05

Maxim Berezin vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, ale jeho pobídku si domácí obrana pohlídala.

48:35

Kristaps Sotnieks se dostal do útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem prosvištělo kolem levé tyče domácí klece.

48:10

Nikita Trjamkin si dal pozor na nahození do obranného pásma a odrazem o mantinel vyhodil kotouč do pásma středního.

47:38

47:38 Alexandr PROTAPOVIČ - 2:1

47:38

Riga právě vstřelila branku!
Domácí celek přidává druhou branku a dostává se do vedení! Gints Meija ustál souboj za brankou, podíval se mezi kruhy, kam poslal přihrávku a dojíždějící ALEXANDR PROTAPOVIČ poslal domácí celek do vedení! Asistence: Gints Meija, Kristaps Sotnieks.

46:29

Brooks Macek uklidnil rozehrávku za brankou hostujícího celku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Hokejisté v bílém se nyní snaží aktivně útočit.

46:10

Carter Ashton si dal pozor na přihrávku za domácí branku a před napadajícím soupeřem odehrál kotouč do bezpečí.

45:29

Lauris Darzinš si dal pozor na napadajícího soupeře, dostal se až do útočného pásma, jenže jeho rozehrávka bekhendem skončila u soupeře.

45:06

Kristaps Sotnieks se v útočném pásmu zbavil svého strážce a zakončil forhendem. Jeho následné zakončení prolétlo kolem branky.

44:45

Batna dojel do útočného pásma s kotoučem na hokejce, jenže jeho pokus zápěstím skončil na betonu připraveného brankáře.

44:05

Alexej Vasilevskij poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Nigel Dawes si nepotykal se zpracováním a puk mu přeskočil přes čepel.

43:28

Salák si dal pozor na zakončení od modré čáry a dokázal vyrazit puk mimo tři tyče své klece. Český brankář zatím podává vynikající výkon.

43:04

Domácí v plném počtu.

42:25

Až nyní se lotyšskému celku podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Jekatěrinburgu. Hosté musí rozjet akci od své branky.

42:03

Carter Ashton číhal na přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho zakončení forhendem trefilo brusli hned prvního obránce v červeném.

41:28

Avtomobilist se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu si zatím netroufl na zakončení. Hokejisté Rigy se stále musí bránit.

41:04

Hosté si zahrají další přesilovku. Domácí Uvis Balinskis dostává dvě minuty za vyhození kotouče.

40:35

Michail Mamkin si dal pozor na nahození podél mantinelu a poslal přihrávku před branku. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém dresu.

40:10

Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí Riga se ihned vydala do útočného pásma, ale nikdo ve vínovém nedokázal zakončit.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:42.
Střely na branku: 14 – 24
Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka se o něco lépe vydařila domácímu celku. Hostující Avtomobilist sice dlouho nepouštěl Rigu do hry, jenže v závěru periody neuhlídal jeden rychlý výpad a Kirill Slepec z prostoru mezi kruhy procedil kotouč do branky! Sudí vše ještě zkoumali na videu a branku uznali. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

Pavel Dacjuk dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila vedle branky Rigy.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:38

Vše je nakonec v pořádku a lotyšský celek dokázal vyrovnat!

38:38

Pozor! Rozhodčí vše ještě zkoumají na videu!

38:38

38:38 Kirill SLEPEC - 1:1

38:38

Riga právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek se dočkal branky krátce před koncem druhé třetiny! KIRILL SLEPEC si sjel na přihrávku zpoza branky a jeho zakončení z mezikruží si našlo cestičku až do sítě! Asistence: Benjamin Marshall.

38:11

Domácí v plném počtu.

38:05

Nikita Trjamkin znovu střílel od modré čáry, jenže jeho nahození forhendem skončilo vedle branky. Avtomobilist se nadále drží v útočném pásmu.

37:26

Salák se dokázal roztáhnout na brankovišti a udržel ve výstroji Hollandovu dorážku z nebezpečného prostoru. Český brankář zatím drží Rigu nad vodou!

37:10

Nigel Dawes dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.

36:11

Hosté si zahrají přesilovku. Domácí Marshall dostává dvě minuty za hrubost.

36:05

Georgij Bělousov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo z jeho spoluhráčů mu nepřijel pomoci. Hráči Dinama poté získali puk pro sebe.

35:38

Carter Ashton se v útočném pásmu zbavil obránce a vyslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy. Zadáci v bílém se stihli vráti a odehráli puk do bezpečí.

35:10

Oskars Batna projel za přihrávkou na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu přeskočil přes čepel až k obráncům Avtomobilistu.

34:28

Peter Holland vybojoval puk na levé straně útočného pásma, projel za branku soupeře, jenže jeho pobídka bekhendem trefila prvního obránce.

34:05

Nigel Dawes projel do útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho rána zápěstím prosvištěla kolem vzdálenější tyčky domácí branky.

33:26

Nikita Trjamkin vybojoval kotouč za svou brankou a bekhendem vyhodil puk do středního pásma. Hokejisté Avtomobilistu hrají s pukem daleko od své branky.

33:05

Carter Ashton srazil puk mezi diváky. Hokejisté Avtomobilismu v posledních minutách zlepšili svůj pohyb a nepouštějí Dinamo do útočného pásma.

32:35

Andris Džerinš se snažil zastavit rozehrávku soupeře, ale neudržel kotouč před modrou čárou. Nigel Dawes se následně dostal do zakončení, ale minul branku.

32:10

Georgij Bělousov vybojoval kotouč na levé straně útočného pásma a nahodil jej před branku Dinama. Zadáci lotyšského celku tentokrát pomohli svému brankáři.

31:23

Po dalším souboji na modré čáře se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Rozhodčí okamžitě nařídili rozehrávku ve středním pásmu.

31:04

Kirill Slepec projel do útočného pásma, kde si potáhl kotouč mezi kruhy, ale jeho zakončení forhendem skončila na betonu připraveného brankáře!

30:28

Kristofer Berglund nahodil puk do útočného pásma, ale Trjamkin jej čistým hitem poslal na hrazení. Domácí hráči nemají v útočném pásmu moc prostoru.

30:05

Nikita Trjamkin vybojoval puk v rohu obranného pásma, přetlačil Darzinše a odehrál puk za modrou čáru. Dinamo ale nyní začíná přidává na aktivitě.

29:15

Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Hokejisté Dinama ale odehráli puk do bezpečí.

28:26

Kristaps Sotnieks dostal přihrávku na pravou stranu, jenže Carter Ashton projel do útočného pásma ještě před pukem. Sudí píská postavení mimo hru.

28:02

Vjačeslav Litovčenko projel středem ledové plochy do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím prolétla kolem levé tyčky.

27:34

Maxim Berezin vybojoval kotouč v rohu obranného pásma, přišpendlil soupeře k mantinelu a odehrál puk do pásma středního. Pokračuje boj o každý metr.

27:05

Peter Holland dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu.

26:23

Brooks Macek si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud zakončoval forhendem, ale jeho projektil skončil na betonu domácího brankáře Saláka!

26:05

Emils Gegeris projel do útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na zadním mantinelu. Hokejisté Rigy se stále drží před brankou.

25:30

Hostující brankář si za svou branku dal pozor na prudké nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou od branky.

25:10

Georgij Bělousov poslal přihrávku na Nigela Dawese, který se dostal do útočného pásma, jenže jeho zakončení bekhendem prolétlo kolem zadní tyčky.

24:38

Domácí hokejisté si znovu chtěli ulehčit situaci přihrávkou na modrou čáru, jenže prudká pobídka prolétla do středního pásma. Riga musí vyklidit třetinu.

24:12

Robert Mamčics dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, ale také jeho nahození si hostující brankář pohlídal.

23:51

Alexander Sevostjanov získal puk za brankou hostujícího celku a projel s kotoučem do středního pásma. Hokejisté Jekatěrinburgu se snaží tlačit.

23:12

Michail Mamkin získal odražený kotouč na pravé straně obranného pásma a poslal puk za branku hostujícího celku. Hráči Avtomobilistu ale nepřišli o puk.

22:38

Kristofer Berglund dostal kotouč v obranném pásmu a vyhodil puk do středního pásma. Domácí celek mezitím stačil vystřídat.

22:10

Lauris Darzinš dostal přihrávku za branku soupeře, poslal bekhendovou přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo ve vínovém dresu nezakončil.

21:38

Carter Ashton střílel od modré čáry, ale jeho jedovaté zakončení schoval hostující brankář Galkin do lapačky. Brankář Avtomobilistu ještě stačil puk vytřepat z lapačky.

21:05

Carter Ashton dostal přihrávku mezi kruhy, ale do cesty se mu postavil obránce v bílém, který bruslí srazil kotouč někam k mantinelu.

20:35

Vitalijs Pavlovs uspěl v souboji v útočném pásmu a poslal prudkou přihrávku na modrou čáru. Jeho pobídka ale zahnala Rigu za modrou čáru.

20:10

Hostující celek uspěl na úvodním vhazování prostřední periody. Avtomobilist se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na levou stranu skončila u obránců Rigy.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:47.
Střely na branku: 7 – 9
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavé utkání. Jekatěrinburg se v úvodu dočkal přesilové hry, kterou přesnou střelou zužitkoval Dan Sexton! Riga poté dokázala srovnat obraz hry, ale většina domácích střel byla nepřesná. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:29

Salák vyjel za svou branku, kde zastavil nahození po mantinelu a rozehrál na Redlihse. Domácí celek má čas na poslední akci úvodní periody.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:36

Kristaps Sotnieks střílel z dobré pozice na levé straně útočného pásma, jenže jeho forhendová rána prolétla kolem vzdálenější tyčky.

18:01

Alexandr Salák si dal pozor na Sextonovu dělovku od modré čáry. Český brankář vykopl kotouč špičkou levého betonu a vyrazil jej k hrazení.

17:28

Carter Ashton se dostal ke kotouči v obranném pásmu a výhozem o mantinel jej poslal do středního pásma. Hokejisté Jekatěrinburgu mohou přejít vpřed.

17:02

Andris Džerinš napadal rozehrávku hostujícího celku v jeho obranném pásmu. Obránci Avtomobilistu dlouho otáleli s odehráním kotouče, ale nakonec se jim to povedlo.

16:35

Kirill Slepec ustal souboj u mantinelu v útočném pásmu, prodral se za branku Avtomobilistu, jenže z otočky přihrál jen na hůl prvního obránce.

16:06

Andris Džerinš dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho následná rozehrávka byla nepřesná.

15:25

Nikita Trjamkin projel s pukem na hokejce do středního pásma, nicméně jeho následné nahození skončilo vedle branky domácího celku.

15:05

Kirill Slepec vybojoval volný puk v rohu obranného pásma, krásně se s ním otočil, ale jeho vyhození přes modrou čáru skončilo u obránce.

14:35

Brooks Macek se mezi kruhy opřel do volného kotouče, nicméně Salák jeho slabý pokus dobře viděl a bez problémů skryl kotouč mezi své betony.

14:03

Hosté se znovu nedokázali usadit v útočném pásmu, jenže hráči v bílém poté zabojovali o odražený kotouč a bleskově jej vrátili zpátky před branku.

13:35

Robert Mamčics si dal pozor na napadajícího soupeře a pomohl si vyhozením kotouče o mantinel. V posledních minutách tempo hry hodně opadlo.

13:09

Hosté chybovali při rozehrávce v obranném pásmu a k odraženému kotouči se dostal Kristaps Sotnieks. Domácí hokejista ale příklepem minul branku.

12:40

Garejev upadl po souboji v rohu útočného pásma, ale dokázal se rychle zvednout zpátky na nohy a pomohl si přihrávkou na modrou čáru.

12:15

Kristaps Sotnieks dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud poslal přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nepřetlačil svého strážce.

11:35

Leonid Fomin střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem skončila na bruslích pozorného obránce ve vínovém dresu lotyšského celku.

11:10

Hostující brankář měl dobře zakrytý výhled, ale nahození od modré čáry prosvištělo kolem jeho branky a pouze zadunělo o zadní mantinel.

10:35

Andris Džerinš uklidnil rozehrávku za vlastní brankou. Domácí hokejista poté poslal přihrávku na levou stranu, jenže tam nebyl nikdo ve vínovém.

10:05

Oskars Batna dojel přihrávku na levou stranu útočného pásma, poslal zpětnou přihrávku na modrou čáru, jenže Carter Ashton nedokázal zakončit.

09:20

Robert Mamčics získal puk u mantinelu za branku, odkud poslal přihrávku na modrou čáru, jenže zakončení od modré čáry skončilo vedle branky.

09:03

Sexton číhal mezi kruhy na přihrávku před branku domácího celku, ale jeden z obránců přizvedl kotouč mimo obranné pásmo. Avtomobilist musí začít znovu.

08:19

Salák si dal pozor na prudké nahození od červené čáry a schoval kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po pravé ruce českého brankáře.

08:05

Hosté nahodili kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu se do zakončení nedostal. Hokejisté lotyšského celku opět získali odražený puk.

07:20

Vitalijs Pavlovs dostal přihrávku na pravou stranu, prodral se do útočného pásma, jenže jeho rána bekhendem skončila vedle branky soupeře.

07:03

Jekatěrinburgu se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka. Příliš prudká pobídka prolétla přes všechny čáry a skončila na zakázaném uvolnění.

06:32

Robert Mamčics dostal přihrávku na levou stranu, protečoval kotouč do útočného pásma, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo ve vínovém dresu.

06:10

Janis Švanenbergs vybojoval puk v rohu útočného pásma, poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Kristofer Berglund prudkou střelou minul branku.

05:20

Alexej Vasilevskij poslal přihrávku na levou stranu ledové plochy, kam si nabruslil Nigel Dawes, jenže druhý jmenovaný forhendem minul branku.

05:02

Alexander Sevostjanov protečoval kotouč do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu Avtomobilistu. Hráči Dinama mohou rozjet další akci.

04:25

Kristaps Sotnieks napadal rozehrávku Jekatěrinburgu v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista dohrál obránce v bílém dresu a narazil jej na mantinel.

04:05

Alexandr Protapovič vybojoval kotouč v rohu obranného pásma, odkud rozehrál na modrou čáru, ale následné zakončení prolétlo kolem branky.

03:30

Lauris Darzinš svedl souboj v rohu obranného pásma, nicméně důrazný soupeř vybojoval puk pro sebe a zakončil. Salák schoval kotouč do lapačky.

03:10

Salák vyjel ven z brankoviště a před rozjetým Danem Sextonem odehrál kotouč mimo nebezpečný prostor. Jekatěrinburg ale zůstává na kotouči.

02:38

Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům v bílých dresech s rozehrávkou.

02:10

Domácí hokejisté se ihned vydali dopředu s pokusem o bleskové vyrovnání, jenže hokejisté Jekatěrinburgu se stačili vrátit.

01:50

01:50 Dan SEXTON - 0:1

01:50

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Hokejisté Avtomobilistu se usadili před brankou soupeře, vyvinulu dobrý tlak a DAN SEXTON dělovkou z levého kruhu překonal brankáře! Asistence: Peter Holland, Nigel Dawes.

01:34

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (2 min. – příliš mnoho hráčů).

01:33

Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku hostujícího celku. Rozhodčí okamžitě nařídili vhazování ve středním pásmu.

01:10

Michail Mamkin se před brankou domácího celku dostal k odraženému kotouči, jenže jeho zakončení přiklepem skončilo na betonu připraveného Saláka.

00:48

Hokejisté lotyšského celku si dali pozor na první útok soupeře a vybojovali kotouč pro sebe. Hokejisté Jekatěrinburgu si nerozuměli při kombinaci.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Riga se ihned vydala do útoku, ale nahození do útočného pásma si pohlídala hostující obrana.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a lotyšská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát ve vínovém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Slepec, Darzinš, M. Redlihs – Džerinš, Ashton, Protapovič – Meija, Pavlovs, Gillies – Batna, Gegeris, Švanenbergs – Lejnieks.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Berezin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, Valitov, Trjamkin, Sevostjanov – V. Popov, Chripunov, Dawes – Macek, Holland, Sexton – Platt, Litovčenko, Dacjuk – Bělousov, A. Garejev, Kučerjavenko – Ovčinnikov, Obidin.

Rozhodčí: Bělov, Sojin – Kučava, Sadovnikov.
Češi a Slováci

Alexandr Salák (RIG) – 27 zápasů, 90,6%
Jakub Kovář (JEK) – 46 zápasů, 93%
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku prosince. Jekatěrinburg doma vyhrál 5:4.
Dinamo Riga

Jediný lotyšský zástupce v Kontinentální hokejové lize se už tak trošku tradičně trápí. Dinamo sehrálo padesát sedm zápasů a vybojovalo v nich třicet pět bodů. S tímto ziskem patří Dinamu poslední dvanáctá pozice ve Východní konferenci a play-off se jej týkat nebude. Dinamo navíc prohrálo neskutečných třináct zápasů v řadě. Poslední výhru si připsalo čtvrtého ledna. Naposledy doma padlo výsledkem 6:7 s Dynamem Moskva.
Avtomobilist Jekatěrinburg

Hostující Jekatěrinburg zatím může být s průběhem letošního ročníku KHL spokojený. Hostující celek totiž sehrál padesát osm zápasů, ve kterých vybojoval sedmdesát dva bodů a patří mu čtvrtá pozice Východní konference. Jekatěrinburg navíc předvádí ofenzivní hokej. Svým soupeřům už stačil nasázat 157 branek! V posledním duelu přerušil sérii tří porážek a porazil Dynamo Minsk 6:4.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a Avtomobilistem Jekatěrinburg. Duel začíná v 18 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Dinamo Riga – Avtomobilist Jekatěrinburg

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Slepec (Marshall), 48. Protapovič (Meija, Sotnieks) – 2. Sexton (Holland, Dawes)

Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Slepec, Darzinš, M. Redlihs – Džerinš, Ashton, Protapovič – Meija, Pavlovs, Gillies – Batna, Gegeris, Švanenbergs – Lejnieks.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Berezin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, Valitov, Trjamkin, Sevostjanov – V. Popov, Chripunov, Dawes – Macek, Holland, Sexton – Platt, Litovčenko, Dacjuk – Bělousov, A. Garejev, Kučerjavenko – Ovčinnikov, Obidin.

Rozhodčí: Bělov, Sojin – Kučava, Sadovnikov

Diváci: 5234

Průběh zápasu
1. třetina
01:34 RIG 2 příliš mnoho hráčů
01:50 JEK 0:1 Sexton (Holland, Dawes)
Po 1. třetině
2. třetina
36:11 RIG 2 Marshall, hrubost
38:38 RIG 1:1 Slepec (Marshall)
Po 2. třetině
3. třetina
41:04 RIG 2 Džerinš, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
47:38 RIG 2:1 Protapovič (Meija, Sotnieks)
Konec