Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

0:5

konec (0:0, 0:2, 0:3)

13.02.2020, 18:00 • DRFG arena • 15. kolo • Jan Tajzler (@HonzaTajzler)

55:53

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice prezentují svou sílu a přidávají pátou brankou do sítě Brna! Povedená kombinace začala v obranném pásmu u Joudala, jenž poslal pas na Kloze, ten upaloval vstříc Bizoňovi a mohl i zakončit, ovšem stačil ještě vylepšit pozici FRANTIŠKU FORMÁNKOVI, jenž umístil puk pod víko brněnské svatyně. Asistence: Matěj Kloz, Filip Joudal.

53:53

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice využívají přesilovou hru! Od modré čáry se do puku opřel Kubíček a jeho střelu šikovně usměrnil za Bizoňova záda DOMINIK PAVLATA. Asistence: Petr Kubíček, Vojtěch Tvrdík.

52:46

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Řehák – 2 min., podrážení).

52:46

Ihned po návratu z trestné lavice se Herčík dostal k samostatnému úniku, snažil se prostřelit Bizoně nad lapačku, ovšem brněnský brankář dokázal pardubického nájezdníka vychytat.

50:34

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Herčík – 2 min., hákování).

49:06

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se prosazují ve vlastním oslabení! Rozehrávku domácího týmu Východočeši aktivně napadali a střeleckou pozici z toho vytěžil DANIEL BURDA, jenž z mezikruží propálil Bizoně. Asistence: Filip Joudal.

47:38

Brněnský Harmim uháněl do slibného brejku, byl však nedovoleně zastaven Petrem Kubíčkem, pardubický obránce putuje na trestnou lavici za držení.

44:34

Kloz nyní zpoza branky vyzval ke skórování Chabadu, ten však nedokázal z bezprostřední blízkosti propálit Bizoně!

43:52

Štetka v signalizované výhodě předhodil kotouč Burdovi, ten si jej však nedokázal zpracovat. Dynamo si však zahraje přesilovou hru, dvě minuty za faul kolenem fasuje Martin Pigl.

39:27

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo odskakuje do dvoubrankového náskoku! Kotouče se ve středním pásmu chopit PAVOL ŠTETKA, jenž se přesnou střelou postaral o překonání brankáře Bizoně. Asistence: Dominik Pavlata, Jakub Koudelka.

30:58

Kloz nyní dojel nahozený kotouč a pohotovou přihrávkou jej předložil Herčíkovi, ten po své okamžité koncovce už zvedal ruce, ale na poslední chvíli zasáhla lapačka brankáře Bizoně!

29:55

S šancemi se nyní roztrhl pytel, po přihrávce Matušky mohl přečíslení Pardubic zakončit Nekvinda, zamířil však těsně mimo brněnskou klec!

29:10

Na druhé straně byl blízko po přihrávce Fajmona ke srovnání Harmim, ale také Marossy se prezentoval povedeným zákrokem betonem!

28:48

Pardubický Pavlata se nyní svižnou jízdou dostal za obranné linie Brna a snažil se zvýšit skóre hostů, beton Bizoně však nepřehodil!

21:07

Kometa bude mít příležitost rychle srovnat. Pavol Štetka prudce zabrzdil před Bizoněm a brněnského brankáře osprchoval sněhem, za což fasuje dvouminutový trest za nesportovní chování.

20:52

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice otevírají skóre utkání! Přečíslení dva na jednoho zakončil přesně DANIEL HERČÍK. Asistence: Matěj Kloz.

18:54

Další slibný pokus Komety při vlastním oslabení, tentokrát se do úniku dostal Šalé, svou kličkou do bekhendu měl namířenou mezi betony pardubického brankáře, ten je však stačil včas sklepnout k sobě!

18:37

Kometa měla největší šanci při vlastním oslabení! Kombinaci hostů vystihl Sedláček a řítil se zcela osamocen na Marosseho, zkusil kličku do bekhendu ale branku těsně minul!

17:49

Komplikace pro Kometu, ta se bude muset po dobu čtyřiačtyřiceti vteřin bránit ve třech proti pěti, viníkem této situace je Jaroslav Řehák, jenž odpyká dvouminutový trest za hákování.

16:33

Kometa se bude muset podruhé v utkání bránit, tentokrát je potrestána lavička domácího týmu za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Adam Horký.

15:27

Po vhazování se do přímého ohrožení brněnské branky dostal Formánek, Bizoň však dokázal pohotově vyrazit!

11:42

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Horký – 2 min., faul loktem).

09:59

Formánek vystihl kombinaci Brna a postupoval po pravém křídle do útoku, puk předložil mezi kruhy Herčíkovi, jenže ten místo zakončení volil přihrávku Klozovi, který to měl z ostrého úhlu už příliš těžké, kotouč tak skončil v moci brankáře Bizoně.

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

0:5

konec (0:0, 0:2, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Herčík (Kloz), 40. Štetka (Pavlata, Koudelka), 50. Burda, 54. Pavlata (Kubíček, Tvrdík), 56. Formánek (Kloz, Joudal)

HC Kometa Brno: Bizoň (Korček) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Eich, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.

HC Dynamo Pardubice: Marossy – Hebek, Vašíček, Kubíček, Joudal, Tvrdík, Koudelka, Chabada, Panchartek – Pavlata, Matuška, Herčík, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Burda, Štetka.

Rozhodčí: Brzobohatý – Měkýš, Zábršová

Průběh zápasu
1. třetina
11:42 KOM 2 Horký, faul loktem
16:33 KOM 2 Horký, příliš mnoho hráčů
17:49 KOM 2 Řehák, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
20:52 PCE 0:1 Herčík (Kloz)
21:07 PCE 2 Štetka, nesportovní chování
39:27 PCE 0:2 Štetka (Pavlata, Koudelka)
Po 2. třetině
3. třetina
43:52 KOM 2 Pigl, faul kolenem
47:38 KOM 2 Kubíček, držení
49:06 PCE 0:3 Burda
50:34 PCE 2 Herčík, hákování
52:46 KOM 2 Řehák, podrážení
53:53 PCE 0:4 Pavlata (Kubíček, Tvrdík)
55:53 PCE 0:5 Formánek (Kloz, Joudal)
Konec