Menu

Hokej

Kaufland Challenge

Bělorusko – Ruský olympijský tím

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

07.02.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Slovensko • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Posledná dvadsaťminútovka napokon rozhodla o celkovom víťazovi druhého stretnutia na Kaufland Cup-e. V 51. minúte sa presadil Miromanov a zariadil futbalové víťazstvo pre Rusko. Zajtra teda budeme sledovať duel o prvé miesto medzi Slovenskom a Ruským olympijským tímom. (20:00:28)

Koniec zápasu.

59:34

V týchto chvíľach odchádza na striedačku brankár Šostak.

59:27

Bieloruskí hokejisti si nepomáhajú, previnili sa zakázaným uvoľnením a vhadzuje sa pred Šostakom.

58:38

Bieloruským hokejistom ostávajú posledné desiatky sekúnd na vyrovnanie. Po vyhodenom puku do hľadiska sa vhadzuje v stredovom kruhu.

57:33

Medzi kruhmi bol s pukom na hokejke Iľja Talalujev. Jeho zakončenie z otočky však nebolo vôbec presné.

56:33

Hra sa presunula na opačnú stranu a od modrej čiary pálil Sergej Bogolejša. Jeho tvrdý príklep Konovalov bezpečne vyrazil betónom.

55:58

Dobrú prihrávku z ľavej strany od Ivanova dostal medzi kruhy Andrej Obidin. Okamžite z prvej pálil, ale bránku minul.

55:23

Po pravom krídle dopredu smeroval Grošev, ktorý sa snažil strelecky presadiť spoza pravého kruhu. Jeho pokus však bol zblokovaný na ochrannú sieť.

54:31

Bieloruské založenie nového útoku sa neskončilo úspešne. Na dlhú prihrávku už Kodola nesiahol a bolo odpískané zakázané uvoľnenie.

54:11

Puk dostal medzi kruhy Maxim Sorkin, ktorý využil dostatok voľného priestoru pred sebou a spomedzi kruhov zakončoval. Gólman Šostak dokázal strelu bezpečne pokryť.

52:12

Strelecké zakončenie od modrej čiary z hokejky Dmitrija Znacharenka smerovalo iba na zadný mantinel a Bielorusi dlho útočné pásmo neudržali.

51:42

Kudako vyhadzoval puk bekhendom cez celé klzisko. Čiaroví rozhodcovia však nechávajú hru plynúť a nepískajú icing.

50:51

Kadola nabíjal spomedzi kruhov za ľavý kruh Stefanovičovi, ktorý sa prezentoval tvrdou delovkou. Jeho strela však mierila iba na plexisklo.

50:25

Ruský olympijský tím dal gól!
Favorit daného duelu sa dostáva do vedenia v stretnutí! Nahodený puk dokázal ešte Šostak zlikvidovať. V skrumáži sa najlepšie zorientoval DANIIL MIROMANOV a zblízka dorážkou zakončil do bránky.
Bez asistencie.

50:06

K strele z pravého kruhu sa dostal Andrej Obidin. jeho strelecký pokus letel priamo na betón gólmana Šostaka. Rusi sa držia pri puku v útočnom pásme.

49:08

Oba tímy v predchádzajúcej minúte nič zaujímavé nepodnikli. Bielorusi ani Rusi nechcú už riskovať inkasovanie gólu, a tak oba tímy vychádzajú z pozornej zabezpečenej defenzívy.

47:46

Šaripzianov vybojoval puk v rohu klziska a zamieril s ním za vlastnú bránku. Následne sa snaží rozohrať nový útok.
Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.

Bělorusko – Ruský olympijský tím

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 51. Miromanov

Bělorusko: Šostak (Kulbakov) – Znacharenko (A), Bogolejša, Ščiočin, Antonov (A), Nogačov, Gotovec, Tarleckij – Bujnickij, Kodola (C), Stefanovič – Martynov, Kovyršin, Demkov – S. Maliavko, Drozd, A. Maliavko – Pavlovič, Kitarov, Kogalev

Ruský olympijský tím: Konovalov (Melničuk) – Demidov (A), Miromanov, Šaripzianov (C), Pylenkov, Kudako, Chabarov, Jakovenko, Trišin – Slepec, Ivanov, Obidin – Talalujev, Kukštel, Morozov (A) – Rtiščev, Sorkin, Dorofejev – Činakov, Šaškov, Grošev

Rozhodčí: Snášel, Stano – Jobbágy, Rojík

Diváci: 380

Průběh zápasu
1. třetina
13:37 BLR 2 Antonov, krosček
16:41 RUS OT 2 Miromanov, držení
Po 1. třetině
2. třetina
28:26 BLR 2 Stefanovič, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
50:25 RUS OT 0:1 Miromanov
Konec