Menu

Fotbal

Španělský pohár

Cultural y Deportiva Leonesa – Atlético Madrid

2:1

po prodl. (0:0)

23.01.2020, 21:00 • Estadio Municipal Reino de León, León • 4. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 10.7 5.42 1.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

117

Záchrana brzda Sergia Marcose nemohla zůstat bez žluté karty. Faul na Sáncheze účel přesto splnil, domácí mají před rozehrávkou Ariase čas na návrat.

108

108. Sergio BENITO - 2:1

108

Tým Leonesa právě vstřelil branku!
Obrovská senzace začíná mít velmi reálné obrysy! Félix z rohu nic nevytěžil a po ofsajdu Šaponjiće následovala blesková rozehrávka Leonesy. Gabriel Gudiño v rychlém protiútoku senzačně odcentroval z rohu šestnáctky a Adán pak byl naprosto bez šance proti voleji SERGIA BENITA.

102

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Rodrigo Riquelme.

102

102. Saúl (ATM)

102

Znovu to Atléticu nevyšlo! Jediným důvodem tradičně byl Giffard, který po centru Correy vytáhl nad břevno nebezpečnou hlavičku kapitána Saúla!

99

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Sergio Camello.

93

Střídání v týmu Cultural y Deportiva Leonesa: ze hřiště odchází Antonio Martínez, přichází Alfonso Martín.

90+1

90+1. Hlavičkující Correa ani dorážející Partey o výhře Atlética nerozhodli

90+1

Neskutečný Giffard! Ángel Correa se po rohovém kopu dostal k tvrdé hlavičce, kterou domácí gólman vyrazil a jako bonus přidal i zákrok proti Parteyho dorážce!

90

Zápas nabral solidní grády! Santiago Arias přihrál z pravé strany na Šaponjiće a Giffard měl velké štěstí, že střela z první šla pouze na prostředek branky.

87

87. Ivan Šaponjić (ATM)

87

Hosté si mohli vzít vedení zpátky! João Félix vyrobil další skvělý pas, když bez dívání vysunul Ivana Šaponjiće. Ten šel zprava na Giffarda, ale domácí gólman dokázal tvrdou střelu vyrazit.

83

83. Julen CASTAÑEDA - 1:1

83

Tým Leonesa právě vstřelil branku!
Atlético si v posledních minutách koledovalo tak dlouho, až skutečně dostalo vyrovnávající gól! Kawayův centr nedostal Adán do bezpečí, míč přistál u Gudiña a do jeho přihrávky se z nechytatelného voleje opřel nepokrytý JULEN CASTAÑEDA.

81

Střídání v týmu Cultural y Deportiva Leonesa: ze hřiště odchází Aitor, přichází Sergio Marcos.

80

Rozhodčí se ještě vrátili k držení Martíneze, kterému došlo někdy v nedávné minulosti. Kapitán Leonesy bude dohrávat se žlutou kartou.

74

Saúl se v přerušené hře dostal do drobného konfliktu s nově příchozím Dionim a hlavní sudí Rojas zvolil jako uklidňovací prostředek žluté karty.

70

Střídání v týmu Cultural y Deportiva Leonesa: ze hřiště odchází Julián Luque, přichází Dioni.

62

62. Ángel CORREA - 0:1

62

Atlético právě vstřelilo branku!
Velký favorit se po hodině hry dostává do vedení! Saúl hlavou nasměroval balón na Félixe a talentovaný Portugalec ho z prvního doteku adresoval před ÁNGELA CORREU. Ten vybíhal přesně z hranice ofsajdu a sám před Giffardem tentokrát nezaváhal.

60

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Ivan Šaponjić.

59

Střídání v týmu Cultural y Deportiva Leonesa: ze hřiště odchází Augusto Galván, přichází Andy Kawaya.

58

58. Vitolo (ATM)

58

Ani teď se skóre nemění! Félix několikátým geniálním pasem vyslal na zteč Vitola, který to dával placírkou na zadní tyč, ale Giffard ho skvělým zákrokem vychytal.

56

56. Sergio Benito (ATM)

56

První a logicky největší šance Leonesy! Centr z rohového kopu byl prodloužen na zadní tyč, kde měl Benito poměrně klid na hlavičku, ale i tak ji poslal vedle branky.

46

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Héctor Herrera, přichází Thomas Partey.

43

Marcos Llorente skočil na jednoduchou kličku Antonia Martíneze a za svůj nedovolený zákrok si rovněž vykoledoval žluté napomenutí.

40

Velká chyba Montese, který šel do risku ve středovém kruhu a po ztrátě míče si musel pomoct taktickým žlutým faulem na Marcose Llorenteho.

37

Llorente pod tlakem vyvezl míč k Félixovi, do kterého pro změnu zajel Galván a za ostrý zákrok na útočné polovině si jako první prohlédl žlutou kartu.

19

19. Héctor Herrera (ATM)

19

Trpělivá kombinace přinesla madridskému klubu alespoň roh. Po rozehrávce nakrátko zkusil Herrera vystřelit z levého okraje pokutového území a Giffard se musel pořádně natáhnout, aby vyškrábl míč nad břevno.

Cultural y Deportiva Leonesa – Atlético Madrid

2:1

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Castañeda, 108. Benito – 62. Correa

Karty:   37. Galván (LEO), 40. Montes (LEO), 74. Dioni (LEO), 80. Martínez (LEO), 117. Marcos (LEO) – 43. Llorente (ATM), 74. Saúl (ATM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:13. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:13.

Cultural y Deportiva Leonesa: Giffard – Aitor (81. Marcos), Montes, Rodas, Castañeda – Martínez (C) (93. Martín), Galván (59. Kawaya), Thérésin, Luque (70. Dioni) – Benito, Gudiño.
Náhradníci: Montagud – Araújo, Garrido, Kawaya, Marcos, Martín, Dioni.

Atlético Madrid: Adán – Arias, Felipe, Hermoso, Sánchez – Vitolo (60. Šaponjić), Herrera (46. Partey), Llorente (99. Camello), Saúl (C) – Félix, Correa (102. Riquelme).
Náhradníci: dos Santos – Savić, Camello, Lodi, Riquelme, Šaponjić, Partey.

Rozhodčí: J. A. Rojas – I. H. Ramos, M. C. Aguilar