Menu

Fotbal

Španělský pohár

Cultural y Deportiva Leonesa – Atlético Madrid

2:1

po prodl. (0:0)

23.01.2020, 21:00 • Estadio Municipal Reino de León, León • 4. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 10.7 5.42 1.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:44:23)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:13. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:13.
Sudí Rojas nic navíc nenastavil a konečným hvizdem zpečetil největší překvapení letošních bojů v Copa del Rey! Bez několika opor hrající Atlético si během prvních pětačtyřiceti minut vytvořilo jedinou zajímavější šanci a vytouženého gólu Correy se paradoxně dočkalo pár chvil poté, co na druhé straně nedal svou šanci Benito. Madridský klub však za stavu 1:0 přestal hrát a další šance si vytvořil až v závěru druhé půle, kdy po trefě Castañedy znovu platil nerozhodný stav.

Především díky skvěle chytajícímu Giffardovi došel zápas do prodloužení, v něm domácí brankář vychytal šanci Saúla a později se mohl zapojit do velkých oslav, protože z rychlého protiútoku poslal hosty z kola ven Sergio Benito. Šaponjić ani nikdo jiný už ve stavu nouze nevyrovnal a na senzačním postupu třetiligisty se už nic nezměnilo.

120

Konec zápasu.

120

Rodrigo Riquelme si na pravé straně vypomohl s centrujícím Ariasem, jenže João Félix ani nikdo jiný se ke kvalitnější hlavičce nedostal.

119

Sergio Camello nezpracoval přihrávku Félixe a míč později skončil u Giffarda, který ukrajuje ze zbývajícího času další cenné vteřinky.

118

Mario Hermoso dost netakticky zakopl míč do autu ve chvíli, kde nebyl pod žádným velkým tlakem. Gudiño teď logicky vyčkává s provedením autového vhazování.

117

Záchrana brzda Sergia Marcose nemohla zůstat bez žluté karty. Faul na Sáncheze účel přesto splnil, domácí mají před rozehrávkou Ariase čas na návrat.

117

V závěru zápasu jdou všechny akce Atlética výhradně přes Félixe. Další centr však byl zablokován a později se neujala ani povídka od Riquelmeho.

116

Félixova střela byla sražená a Thomas Partey z osmnácti metrů nedal míči potřebou razanci ani lepší umístění, takže Giffard jednoduše zasáhl.

115

Sergio Benito už toho má plné zuby. Prostor na ošetření ale nedostal a z posledních sil tak musel zpátky na nohy.

114

Ale zase rychle na druhou stranu, kde Arias centroval na Félixe. Byl z toho rohový kop a další centrovaný balón proletěl jen těsně nad hlavou Camella.

113

Jen tak tak, že se Saúlův centr nedostal k plánovanému adresátovi. Naopak se zrodil rychlý brejk, který Dioni dobrovolně zpomalil. Míč ale udržel a dostal do šance Gudiña, který trefil jen boční síť. Přihrávka na zadní tyč mohla být účinnějším řešením.

112

Lucas Giffard si vychutnal zákrok proti centru Félixe i následné ovace nadšených fanoušků. Atléticu zbývá zhruba deset minut!

111

Poprvé se výrazněji uvedl i jeden z mladíků. Rodrigo Riquelme střílel z pravé strany, ale Giffard domácí mužstvo jedním z mnoha vynikajících zákroků podržel.

110

Hotovo ale rozhodně není. Atlético už v závěru druhého poločasu dokázalo, že si dokáže vytvářet jednu šanci za druhou.

108

108. Sergio BENITO - 2:1

108

Tým Leonesa právě vstřelil branku!
Obrovská senzace začíná mít velmi reálné obrysy! Félix z rohu nic nevytěžil a po ofsajdu Šaponjiće následovala blesková rozehrávka Leonesy. Gabriel Gudiño v rychlém protiútoku senzačně odcentroval z rohu šestnáctky a Adán pak byl naprosto bez šance proti voleji SERGIA BENITA.

108

João Félix roztáhl hru doleva na Sáncheze, jehož centr byl odvrácen na rohový kop. Ten je pro hosty už osmý.

Cultural y Deportiva Leonesa – Atlético Madrid

2:1

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Castañeda, 108. Benito – 62. Correa

Karty:   37. Galván (LEO), 40. Montes (LEO), 74. Dioni (LEO), 80. Martínez (LEO), 117. Marcos (LEO) – 43. Llorente (ATM), 74. Saúl (ATM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:13. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:13.

Cultural y Deportiva Leonesa: Giffard – Aitor (81. Marcos), Montes, Rodas, Castañeda – Martínez (C) (93. Martín), Galván (59. Kawaya), Thérésin, Luque (70. Dioni) – Benito, Gudiño.
Náhradníci: Montagud – Araújo, Garrido, Kawaya, Marcos, Martín, Dioni.

Atlético Madrid: Adán – Arias, Felipe, Hermoso, Sánchez – Vitolo (60. Šaponjić), Herrera (46. Partey), Llorente (99. Camello), Saúl (C) – Félix, Correa (102. Riquelme).
Náhradníci: dos Santos – Savić, Camello, Lodi, Riquelme, Šaponjić, Partey.

Rozhodčí: J. A. Rojas – I. H. Ramos, M. C. Aguilar