Menu

Další

Fotbalové události

Finále DATART e:LIGY

Vítěz: FC Viktoria Plzeň

konec

12.01.2020, 08:00 • UNYP Arena • David Suchý

Více než dvanáctihodinový maraton zápasů ve FIFA 20 je minulostí. Nakonec se z prvenství raduje Viktoria Plzeň, která tak naplnila roli jednoho z největších favoritů na výhru v turnaji. Viktoriáni se v rámci finálového souboje utkali s pražskou Slavii, pro kterou se celá série nevyvíjela zrovna nejlépe. Plzeň totiž vedla už 2:0 na zápasy, avšak nakonec přeci jenom přišel na řadu poslední a zároveň rozhodující zápas, který vyzněl právě pro dvojici T9Laky, pikej. (20:59:39)

20:48

Finále DATART e:LIGY právě skončilo.

20:48

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 4:1 (3:2)

Je konec! Finálová série nabídla naprosto vše, rozhodující zápas se pro Plzeň nevyvíjel vůbec dobře, neboť prohrávala o jednu branku. Viktoriáni však zápas otočili ve svůj vlastní prospěch, díky čemuž rozhodli o vítězi tohoto turnaje!

20:46

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 3:1 (2:2)

3:1! Viktoriánům se povedlo zdolat rozhozenou obranu, do konce duelu zbývá už jen patnáct minut. S pražským celkem to nevypadá vůbec optimisticky.

20:44

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:1 (2:2)

O deset minut později je to 2:1 pro Plzeň. Sledovali jsme trpělivou kombinaci, která přinesla nečekanou střelu přesně ke vzdálenější konstrukci. Plzeň je blizoučko k vítězství!

20:42

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:2)

Krátce po změně stran máme vyrovnáno. Viktoriánům se podařilo prolomit nemohoucnost v koncovce, do konce zápasu zbývá zhruba čtyřicet minut.

20:39

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:1 (2:2)

Čtyřicátá minuta přináší vůbec první branku zápasu. Sešívání nyní využili chyby v pokutovém území, následná dorážka do prázdné branky našla svůj cíl.

20:36

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:0 (2:2)

Nejprve se do vyložené šance dostala Slavia, která neuspěla. Na opačné straně byla mnohem blíže Viktoria, která dokonce nastřelila brankovou konstrukci.

20:28

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:0 (2:2)

V posledním duelu se proti sobě představí plzeňský Pikej a slávistický Kobby.

20:27

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:4 (2:2)

Finálová série půjde do rozhodujícího zápasu! Slavia totiž otočila výsledek z 0:1 na 4:1, čímž si zajistila poslední utkání. Nervy to jsou opravdu velké, k trofeji mají oba celky zase stejně daleko.

20:25

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:2 (2:1)

Sešívaní otáčejí stav zápasu ve svůj vlastní prospěch. Viktoriáni tak přišli o vedení o jednu branku, nyní mají pouhých dvacet minut na případné vyrovnání.

20:23

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:1)

Před malým momentem se pražský celek málem dostal do vedení, obrovská šance však vedení nepřinesla. Na opačné straně zahrozil také Laky, coby hráč Plzně.

20:18

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:1)

V nastaveném času však přichází vyrovnávací branka Slavie, která je tak zpět ve hře. I tak musíme dodat, že sledujeme naprosto minimum vyložených šancí.

20:17

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:0 (2:1)

Viktoriáni zahrávali rohový kop, po kterém se prosazuje Mbappé. Plzeň se tak dostává ve čtvrtém duelu do vedení, což může být zlomový moment.

20:15

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:0 (2:1)

Proti sobě se představily obě jedničky na obou stranách. Zatím máme za sebou dvacet minut hry, na první výraznější šanci stále čekáme. Tyto duely totiž nabízejí maximální možnou taktickou bitvu.

20:07

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:2 (2:1)

119. minuta přinesla vedoucí branku pražského celku! Viktorii se totiž nepovedlo ubránit útočný výpad po levém křídle. Pražané tak korigují stav série, první mečbol je tak odvrácen.

20:01

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:0)

I tento duel půjde do prodloužení. Ani druhý poločas totiž nepřinesla zrovna atraktivní podívanou, ba naopak oba celky předvedly dobrou obranu, která nepřipustila žádné větší šance.

19:56

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:0)

Zhruba třicet minut zbývá do konce tohoto třetího zápasu, který nabízí maximálně taktickou bitvu. Navíc nejsou k vidění téměř žádné vyložené příležitosti.

19:50

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:1 (2:0)

O pouhé čtyři minuty později tu máme vyrovnání. Rychlá souhra ve středu hrací plochy přinesla fantastickou ránu pod břevno, oba celky začíná od začátku.

19:49

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:1 (2:0)

Po zhruba dvaceti minutách hry se pražský celek dostává do vedení. Tento scénář jsme už viděli v minulém duelu, Viktoria má na vyrovnání hodně času.

19:40

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 3:2 (2:0)

120. minuta přináší Viktorii rozhodující branku! Plzeň se dostala k drtivému náporu, který přinesl řadu zahozených šancí, avšak ta poslední z nich skončila v brance. Dva mečboly pro Viktorii, na řadu přichází souboj dvojic.

19:36

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:2 (1:0)

To jsou věci! Plzeň zahrávala druhý pokutový kop, který byl neproměněn. To vše se stalo ve třetí minutě nastaveného času prvního prodloužení.

19:33

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:2 (1:0)

Druhý poločas žádnou další branku už nepřinesl, utkání tak půjde do prodloužení. Tento duel je maximálně napínavý!

19:27

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:2 (1:0)

Po změně stran měl navrch Laky, kterému se povedlo srovnat krok. Psychická pohoda je na straně Plzně, která dotáhla dvoubrankové manko.

19:25

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:2 (1:0)

Ve druhé minutě nastaveného času prvního poločasu přišel pokutový kop pro Viktorii. K exekuci se postavil Lionel Messi, který zamířil přesně k levé tyči, je to pouze o jednu branku.

19:21

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:2 (1:0)

Kobby zvyšuje na 2:0. Rozruch v pokutovém území končí druhou brankou pražského celku, podobný scénář byl k vidění také v minulém duelu, avšak v totožné roli.

19:18

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:1 (1:0)

První branka na sebe nenechala dlouho čekat, tentokráte se do kýženého vedení dostává pražský celek. Branka padla už v šesté minutě, do konce tak zbývá hodně času.

19:15

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 0:0 (1:0)

Druhý zápas je v plném proudu. Za Viktorii se představí její eso, a sice Laky. Na druhé straně bude případnou hrozbu mečbolů odvracet Kobby.

19:13

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:1 (1:0)

První finálový duel je minulostí! Viktoria si pořádně zkomplikovala žití, avšak přeci jenom dovedla utkání do vítězného konce. Plzeň se tak přibližuje k zisku prvenství!

19:09

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:1 (0:0)

Co scházelo! Sešívání se dostali do velkého náporu, za pokutovým územím převzal nahrávku Messi, který tvrdou střelou orazítkoval pouze tyč branky.

19:09

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:1 (0:0)

Je zaděláno na pořádné drama. Krátce po hodině hry Slavia snížila na rozdíl jediné branky, v tomto případě naprosto zaspala obrana Viktorie Plzeň.

19:04

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:0 (0:0)

Je za námi první poločas, který vyzněl lépe pro Viktorii. Ta i nadále drží dvoubrankové vedení, přičemž se soupeř sotva dostává do střeleckých možností.

19:03

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:0 (0:0)

Dvaatřicátá minuta prvního zápasu přináší druhou branku Plzně, která se tak dostává do pohody. Pražané nevstupují do finále tou správnou nohou.

19:02

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:0 (0:0)

Vypukl nám první finálový zápas, do kterého lépe vstoupila Viktoria. Ta se dostala do brzkého vedení, avšak za námi je teprve dvacet minut hry, výsledek se klidně může otočit.

18:46

Finále klepe na dveře. Již za pár minut skutečně vypukne avizovaný finálový souboj mezi Plzní a Slavií.

18:39

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:2 (1:3)

Pražané si celkem zbytečně zkomplikovali postup do finále, avšak boj o prvenství je však nemine. V poslední minutě nastaveného času však Sigma nebyla daleko od vyrovnání, klíčový zákrok ale předvedl brankář. V prodloužení totiž padla jediná branka, díky které pražský celek uzavřel semifinálovou sérii. V rámci finále budeme sledovat souboj mezi Plzní a Slavií.

18:36

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:2 (1:2)

Ve 101. minutě se pražská Slavia dostává zpět do vedení. Sigma však mohla jít sama do vedení, avšak narozdíl od svého soupeře nedokázala proměnit vyloženou šanci, což bude mít dost možná fatální následky.

18:32

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:1 (1:2)

Závěrečný tlak Sigmy končí vyrovnávací brankou! Utkání půjde zcela jistě do prodloužení.

18:27

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:1 (1:2)

Do konce zbývá už jen třetina hry, Sigma se směrem dopředu stále marně hledá. Naopak pražský celek si je vědom svého dobrého výsledkového postavení, díky čemuž v poklidu drží míč na svých kopačkách.

18:24

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:1 (1:2)

Se Sigmou Olomouc to skutečně nevypadá nejlépe, po prvním dějství bude muset dotahovat jednobrankové manko. Pražané se zdají být v lepší kondici, do konce však zbývá hodně času.

18:19

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:0 (1:2)

Právě nám začal čtvrtý a dost možná poslední zápas tohoto semifinále. Olomouc má doslova nůž na krku, naopak Pražané mají na svém kontě první "mečbol".

18:13

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:3 (1:2)

Olomouc se v závěru tohoto zápasu nadechovala k náporu, avšak její největší šance skončila pouze na boční síti. Do mělo fatální následky, neboť si soupeř přichystal třetí branku, která byla tou poslední.

18:09

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:2 (1:1)

Messi v hlavní roli také po hodině hry. Pražané se tak poprvé v tomto duelu dostávají do vedení, díky čemuž se jim dostává do hlavy lepší psychika.

18:05

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:1 (1:1)

Opět to vypadalo na poklidný konec prvního poločasu, avšak Slavii se povedlo srovnat krok. Konkrétněji se jednalo o branku v podání Messiho, který z těžkého úhlu zamířil přesně pod břevno.

18:04

Máme prvního finalistu! Viktoria Plzeň zvládla i třetí zápas proti Mladé Boleslavi, díky čemuž se může radovat z postupu mezi dva nejlepší celky. Rozhodující branka přišla až ve 118. minutě, Mladá Boleslav tak měla na vyrovnání příliš málo času.

18:01

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:0 (1:1)

Přesně po dvaceti minutách hry se prosadil "olomoucky" Brazilec Ronaldo, který tak svůj celek dostává do vedení. Pražané budou muset opět dotahovat.

17:54

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:0 (1:1)

Je před námi souboj dvojiček, po kterém se dočkáme vítěze třetího vzájemného zápasu. Olomouc na tomto turnaji velice sympaticky překvapuje nejednoho soupeře, nutno připomenout, že ve čtvrtfinále vyřadila favorizovanou Spartu Praha.

17:52

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 3:2 (1:1)

Tento semifinálový souboj má za sebou také druhé utkání, tentokráte se z výhry radovala olomoucká Sigma, které se povedlo vyhrát výsledkem 3:2. Slavia snížila až v závěru zápasu, poté si soupeř své vedení pohlídal až do konce.

17:50

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 3:1 (0:1)

Záhy se Olomouc dostává zpět do dvoubrankového vedení, navíc do konce zápasu zbývá už jen deset minut.

17:45

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 2:1 (0:1)

Dvacet minut do konce druhého duelu. Sigma i nadále podává velice zodpovědný výkon, navíc svého soupeře nepouští do ničeho vážnějšího.

17:42

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 2:1 (0:1)

Krátce před koncem prvního poločasu se Slavii povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Sigma si tak nepohlídala koncovku poločasu, i tak vede o jednu branku.

17:38

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 2:0 (0:1)

Real Danek, coby lodivod olomoucké Sigmy, vede už o dvě branky. Uběhlo sotva dvacet minut, stále je před námi dostatek času. Pražané se navíc ihned po rozehrávce usadili u pokutového území soupeře.

17:36

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:0 (0:1)

Olomoucká Sigma vstoupila do druhého zápasu velice dobře, hned po dvou minutách hry se dostala do vedení. RealDanek tak vstoupil velice dobře do tohoto mače.

17:38

Plzeňská Viktoria je blizoučko k postupu do finále, zvládla totiž i druhý zápas. Na řadu přijde souboj dvojiček, které dost možná přinesou prvního postupujícího do finále.

17:37

Tento turnaj navštívila také dvojice ligových fotbalistů ve skutečném fotbalu. Jednalo se o Jana Matouška a Davida Bartka, kteří jsou velkými příznivci FIFY.

17:33

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:2 (0:1)

Pražané si koncovku tohoto zápasu pohlídali, díky čemuž se ujímají vedení 1:0 na zápasy. V poslední minutě měla Sigma na hlavě vyrovnávací branku, avšak Alisson v brance Slavie předvedl skvělý zákrok. Tento duel moc šancí nepřinesl, což se ale v semifinálových duelech dá očekávat.

17:31

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 1:2 (0:0)

Tak pozor. V 83. minutě přichází jiskřička naděje pro Sigmu, která srovnala na rozdíl jediné branky.

17:30

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:2 (0:0)

Do konce úvodního duelu zbývá zhruba dvacet minut, Pražané i nadále kontrolují zápas. Sigma se horko, těžko dostává do šancí, v současné době je míč na polovině Olomouce.

17:25

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:2 (0:0)

Je za námi úvodní dějství, Sigma v samotném závěru inkasovala podruhé, rázem to bude mít o to složitější. I tak do konce tohoto zápasu zbývá ještě hodně času.

17:19

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:1 (0:0)

Mění se nám skóre tohoto zápasu. Zhruba po deseti minutách hry se ujímá vedení Slavia, Olomouc má na vyrovnání ještě hodně času.

17:19

O kus dříve začalo druhé semifinále, ve kterém se dostává do vedení 1:0 na zápasy Plzeň. Viktoria tak dost možná kráčí za postupem do finálového duelu.

17:16

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha

Jdeme na to. Budeme sledovat souboj mezi Olomoucí a pražskou Slavií, pro Sigmu se jedná o dalšího pražského soupeře.V tomto případě proti sobě představí Brick a Kobby. Favoritem jsou Pražané, avšak Sigma už potrápila nejednoho soupeře.

17:14

Následuje krátká pauze, po které se pustíme do semifinálových soubojů. Zde už půjde opravdu o hodně, můžeme očekávat hodně zajímavé zápasy.

17:09

Přehled účastníků semifinále:

FC Viktoria Plzeň – FK Mladá Boleslav
SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha

17:09

Sigma Olomouc – Sparta Praha 3:2

Čtvrtým postupujícím do semifinále se stává olomoucká Sigma, která v rozhodujícím duelu dokázala vyhrát výsledkem 3:0. Derby pražských S tak v semifinále neuvidíme, naopak známe kompletní složení semifinálových bojů.

17:05

Sigma Olomouc – Sparta Praha

Krátce poté se dostala do vedení Olomouc, a sice necelých dvacet minut před koncem zápasu. Pražané jsou na pokraji vyřazení, avšak do konce zbývá ještě hodně času.

17:05

Sigma Olomouc – Sparta Praha

Dvacet minut do konce zápasu, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z celků.

17:01

Sigma Olomouc – Sparta Praha

Je za námi první poločas rozhodujícího zápasu, který nám žádnou branku nepřinesl. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, jenž přinesla několik slušných šancí, avšak tento zápas na první branku stále čeká.

16:54

Sigma Olomouc – Sparta Praha 2:2

My se mezitím přesuneme k duelu mezi Olomoucí a Spartou. Zároveň se jedná o rozhodující zápas, stav po čtyřech odehraných zápas je nerozhodný 2:2. Na řadu přichází souboj mezi olomouckým RealDankem a sparťanským sirisetsedmem.

16:46

Stále čekáme na nadcházející dva postupující do semifinále. V obou variantách jsou ve hře pražské celky, které se dost možná střetnou v rámci semifinálového souboje. Ano, jedná se o Spartu a Slavii, avšak oba favorité mají k postupu hodně daleko.

16:39

Přehled účastníků semifinále:

FC Viktoria Plzeň – FK Mladá Boleslav
? – SK Slavia Praha

16:39

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň 1:3

Baníkem se s tímto turnajem skutečně loučí. Viktoria dokázala ve čtvrtém duelu zvítězit vysokým výsledkem 5:0, což přineslo konečný zápasů na 3:1 pro Viktorii, která se v následném semifinále utká s Mladou Boleslaví.

16:34

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Viktoria se ještě více přiblížila k postupu, krátce po startu druhého poločasu vede už o pět přesných zásahů. Baník hraje v tomto utkání velice špatně, navíc se tu schyluje k pořádné demolici.

16:32

Prvním semifinálovým účastníkem se stává Mladá Boleslav, které se povedlo vyřadit Zlín. Zároveň čekáme na další postupující.

16:27

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

S ostravským Baníkem to nevypadá vůbec dobře. Viktoria se během prvního poločasu dostala do dvoubrankového vedení, přičemž uběhlo pouhých dvacet minut. Ostrava musí zabrat, jinak se s tímto turnajem rozloučí ve čtvrtfinále.

16:24

Bohemians se v souběžně hraném duelu ujali vedení 2:1 na zápasy, na druhou stranu prohrává také pražská Sparta, jenž je také na pokraji vyřazení z tohoto turnaje.

16:22

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Startuje nám dost možná poslední duel mezi Baníkem a Viktorií. Plzeň momentálně vede 2:1 na zápasy, v tomto zápasu se tak dost možná dočkáme semifinálového účastníka.

16:11

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň 1:2

Třetí utkání je minulostí, končí vítězstvím Viktorie výsledkem 2:0. Baník se snažil v závěru s utkáním něco udělat, avšak tak trochu zapomněl na zadní vrátka, což přineslo druhou branku. Viktoria tak má mečbol, vede totiž 2:1 na zápasy.

16:08

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Až po hodině hry jsme se dočkali první branky. Viktoria dlouho kombinovala za pokutovým územím, což přineslo nádhernou technickou ránu. Baník bude muset zabrat, nyní potřebuje dotáhnout jednobrankové manko.

16:04

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Je za námi první poločas třetího zápasu, který nám moc šancí nepřinesl. Směrem dopředu byla aktivnější Viktoria, jenž se dostala do několik slušných šancí, avšak ani jednou se skóre neměnilo.

15:59

Bohemians se povedlo v souběžně hraném duelu srovnat na průběžných 1:1 na zápasy. Ani vršovické derby tak nebude mít nejkratší možný průběh. Ba naopak přijde na řadu souboj dvojiček, kde se má může stát cokoliv.

15:57

Situace Zlína je hodně špatná, prohrál totiž oba zápasy s Mladou Boleslaví. Suverén základní skupiny je tak dost možná z kola venku.

15:54

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Je tu třetí zápas, ve kterém se představí obě dvojičky těchto dvou celků. I tentokráte je velkým favoritem Viktoria, která si však postup do semifinále hodně komplikuje.

15:49

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň 1:1

Plzni se povedlo krátce po inkasované brance snížit stav, avšak závěr patřil Baníku, který vyhrál poměrem 4:2. Baník v závěru předvedl velice dobrou obrannou činnost, díky které srovnává stav zápasu na 1:1. Je jisté, celá série bude ještě hodně zajímavá. Zanedlouho se dočkáme souboje dvojiček, i tentokráte je favoritem plzeňská Viktoria.

15:44

První zápas je minulostí také v duelu mezi Mladou Boleslaví a Zlínem. Ten vyzněl lépe pro prvně jmenovaný celek. Pro změnu druhé utkání přišlo na konto pražské Sparty, která tak souboji proti Sigmě srovnala krok na 1:1.

15:43

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

První poločas druhého zápasu nabídl hned dvě branky. Nejprve se do vedení dostala Viktoria, avšak téměř záhy se povedlo Baníku srovnat krok. Plzeň je opticky lepším týmem, avšak si musí dávat pozor na rychlé protiútoky.

15:38

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Právě nám vypukl druhý vzájemný zápas mezi Baníkem a Plzní. Ostravští přišli v minulém duelu o bezbrankovou remízu v samotném závěru, uvidíme tedy, jak nám dopadne souboj mezi plzeňským pikejem a ostravským Va6ek7.

15:34

Další dílčí stav. Pražská Slavia se v souboji proti Bohemians dostala do vedení 1:0 na zápasy. Sešívaní jsou v tomto duelu favoritem, což potvrdila v prvním duelu.

15:32

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň 0:1

Dlouho to vypadalo, že tento zápas půjde do prodloužení, avšak zkušený Laky se dokázal dostat do vedení krátce před koncem řádné hrací doby. Ostravskému hráči tak nezbývalo moc času na vyrovnání, Plzeň se tak dostává do průběžného vedení 1:0 na zápasy.

15:30

V souběžně hraném duelu se může radovat olomoucká Sigma, která se ujímá vedení 1:0 na zápasy proti pražské Spartě. Ta bude mít co dělat, aby sérii otočila ve svůj prospěch.

15:25

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Pomalu a jistě se nám blíží konec druhého poločasu, stále čekáme na první branku. Zatím hodně překvapivě se Lakymu nedařilo prolomit pevnou ostravskou obranu, dost možná se utkání dostane až do prodloužení.

15:19

FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň

Probíhá první čtvrtfinálový duel. Sledujeme souboj Ostravy proti Plzni, který má za sebou dobrých dvacet minut. Zatím se hraje bez branek, rovněž jsme se nedočkali ani jedné větší šance. Síly změří plzeňský T9Laky a ostravský Rak.

15:11

Následuje krátká pauza, posléze už budeme sledovat čtvrtfinálové souboje. Do nich se dostala většina favoritů, postup mohly oslavit hned tři pražské celky. Rovněž se dočkáme "vršovického derby", proti sobě se totiž postaví Slavia a Bohemians.

15:10

Čtvrtfinálové dvojice:

FC Fastav Zlín – FK Mladá Boleslav
FC Baník Ostrava – FK Viktoria Plzeň
AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc
SK Slavia Praha – Bohemians Praha

14:55

Jablonec – Bohemians 2:3

Panečku, to bylo drama! Dlouho to vypadalo, že utkání opět půjde do prodloužení, avšak krátce před nastaveným časem se Bohemians dostali do vedení. To znamená, že Jablonec prohloupil stav 2:0 na zápasy, naopak vítězem této série se tak stává celek z Vršovic.

14:44

Jablonec – Bohemians

Před malým momentem vypukl rozhodující zápas, který má za sebou první poločas. Ani tentokráte jsme se žádné branky neviděli, což jen potvrzuje maximální vyrovnanost obou celků. Dost možná se opět dočkáme prodloužení.

14:35

Jablonec – Bohemians 2:2

Čtvrtý vzájemný zápas je minulostí, i tentokráte se z vítězství radují Bohemians. Ti totiž uspěli v penaltovém rozstřelu, kde se jim povedlo vyhrát 3:2 na penalty, tuto sérii tak rozlouskne poslední vzájemný duel.

14:32

Jablonec – Bohemians

Dvě minuty před koncem druhého prodloužení se Jablonci povedlo srovnat krok. Čtvrtý duel tak dost možná rozhodne až penaltový rozstřel.

14:27

Jablonec – Bohemians

Pět minut po zahájení prodloužení se do vedení dostávají Bohemians. Poprvé se v tomto duelu mění stav, rázem se v nelichotivé pozici nachází celek z Jablonce.

14:25

Jablonec – Bohemians

Ani druhý poločas žádnou branku nepřinesl, avšak v koncovce se Jablonec málem dostal do kýženého vedení, což se nepovedlo. I tento duel dospěl do prodloužení, uvidíme další penaltový rozstřel?

14:16

Jablonec – Bohemians

Ani tentokráte jsme v prvním dějství branku neviděli, což tak trochu navazuje na předchozí zápasy. Minimum šancí, naopak velice dobré výkony obou defenzív.

14:10

Jablonec – Bohemians

Právě nám vypukl čtvrtý duel, ve kterém změří síly domos a Voly. Jablonečtí byli v minulém kole blízko k ukončení této série, avšak Bohemians se povedlo vykřesat naději a tím pádem snížit stav zápasů.

14:05

Jablonec – Bohemians 2:1

Vypadalo to, že nám ani druhé prodloužení branku nepřinese, avšak tyto slova vyvrátil pražský celek. Bohemians se povedlo skórovat dvě minuty před koncem prodloužení, na tuto branku soupeř nenašel recept, stále je tak o co hrát.

14:02

Jablonec – Bohemians

První prodloužení branku nepřineslo, k vidění nebylo moc šancí. Směrem dopředu jsou oba celky celkem bezradné, téměř každá akce končí na pozorné obraně soupeře.

13:58

Jablonec – Bohemians

Zhruba pět minut před koncem zápasu se Bohemians povedlo srovnat krok. Koncovka je hodně napínavá, dost možná se půjde do prodloužení.

13:52

Jablonec – Bohemians

Lionel Messi je zatím jediným střelcem také třetího duelu. První poločas sice branku nepřinesl, avšak krátce po změně stran se Jablonec opět dostává do vedení. Bohemians se dostávají do kritické situace.

13:45

Jablonec – Bohemians

Jablonec bude moci rozseknout souboj proti Bohemians. K vidění je třetí zápas těchto dvou celků, přičemž předchozí dva vyzněly právě pro Jablonec. V tuto chvíli se proti sobě postavila dvojice domos a M4tk05.

13:37

Jablonec – Bohemians 2:0

I druhý vzájemný duel vyzněl pro Jablonec. Ten se díky jediné brance radoval z vítězství poměrem 1:0, díky čemuž se dostává do průběžného vedení 2:0 na zápasy. Tento duel moc šancí nenabídl, k vidění byla taktická bitva, kterou rozlouskl Lionel Messi.

13:35

Jablonec – Bohemians

Až zhruba deset minut před koncem padla první branka. Prosadil se "jablonecký" Lionel Messi, pražský celek se tak nachází v nelichotivé pozici.

13:28

Jablonec – Bohemians

První poločas dvojiček zatím žádnou branku nepřinesl, herně na tom byl lépe Jablonec, který však nenašel recept na brankáře.

13:22

Jablonec – Bohemians

K vidění je druhý zápas těchto dvou celků. Před malým momentem započalo utkání dvojiček. Proti sobě se představí za Jablonec domos a Valach533. Naopak za pražský celek M4tk05 a Voly.

13:17

Jablonec – Bohemians 1:0

První zápas mezi Jabloncem a Bohemians je minulostí. Nakonec se z kýžené výhry raduje prvně jmenovaný celek, který pod taktovkou Valacha533 zvítězil 3:0.

13:04

Jablonec – Bohemians

Přesouváme se do skupiny C, a sice k souboji mezi Jabloncem a Bohemians. První duel je v plném proudu, po patnácti minutách se dostal do vedení jablonecký Valach533.

12:52

Slavia Praha – Viktoria Plzeň 4:1

Utkání nakonec šlo do penaltového rozstřelu, ve kterém se Kobbymucz povedlo proměnit všechny penalty, zatímco jeho soupeř jednou selhal. Celý souboj mezi Slavií a Plzní končí poměrem 4:1 na zápasy pro prvně jmenovaný tým.

12:49

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

Situace je opět hodně dramatická. Kobbycz dokonce vedl už 4:2, avšak jeho protivníkovi se opět povedlo srovnat, do konce prodloužení zbývá zhruba deset minut.

12:45

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

Kobbycz však lépe vstoupil do prodloužení, ve kterém se dostává do vedení 3:2. Viktoria tak bude muset opět zabrat, konkrétněji pikej.

12:43

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

V poslední minutě je vyrovnáno. Plzeňský pikej dokázal srovnat na 2:2, tento duel tak půjde do prodloužení.

12:41

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

Tak pozor, deset minut před koncem zápasu se Plzni povedlo snížit na 1:2. Koncovka duelu bude ještě hodně zajímavá a napínavá.

12:39

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

Zhruba třicet minut zbývá do konce zápasu mezi Slavií a plzeňskou Ciktorií. Pražané i nadále vedou o dvě branky, avšak utkání je velice vyrovnané. Nutno dodat, že Slavia vede 3:1 na zápasy.

12:36

Slavia Praha – Viktoria Plzeň

Sledujeme pátý duel mezi plzeňskou Viktorií a pražskou Slavií. Celý souboj vyznívá lépe pro celek z Prahy, který nejen, že vede 3:1 na zápasy, ale i v dost možná posledním duelu vede Slavia 2:0.

12:33

Zajímavé výsledky byly k vidění také v poslední skupině. V ranním souboji se Plzni povedlo zdolat Dynamo České Budějovice výsledkem 3:2 na zápasy, následoval duel mezi Slavií a Opavou, který vyzrál pro pražský celek, jenž celkově vyhrál 4:1.

12:31

Třetí skupina má zatím nejvyrovnanější výsledky. Výsledek 3:2 byl k vidění v soubojích mezi Ostravou-Bohemians a Jabloncem a Karvinou.

12:30

Co se týče skupiny B, tak i tam jsou odehrané první zápasy. Pražská Sparta si poradila s Mladou Boleslaví výsledkem 4:1, vyrovnaný byl souboj mezi Slovanem Liberec a Příbrami, tento duel vyzněl pro celek ze severu Čech, a sice 3:2.

12:28

Již máme za sebou úvodní kolo turnaje. V rámci skupiny A se povedlo Zlínu zdolat Teplice celkem hladkým výsledkem 5:0. V totožné skupině byl k vidění ještě jeden duel, a sice Sigma vyzrála na Slovácko poměrem 4:1.
Základní skupiny:

Skupina A: FK Teplice, FC Fastav Zlín, SK Sigma Olomouc, 1.FC Slovácko
Skupina B: AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec. 1.FK Příbram
Skupina C: Bohemians 1905, FC Baník Ostrava, FK Jablonec, MFK Karviná
Skupina D: FC Viktoria Plzeň, SK Dynamo České Budějovice, Slezský FC Opava, SK Slavia Praha

12:12

Co je to DATART e:LIGA?

Datart e:LIGA je oficiální českou esportovou ligovou soutěží ve fotbalové hře FIFA. Odehrává se na konzoli PS4 a nejlepší hráči si rozdělí odměnu ve výši 150 000 korun.

Tuto sezonu se hraje poprvé a zapojit se do ní mohl kdokoliv. Soutěž byla rozdělena do tří kol – klubové kolo, semifinále a finále.

V rámci klubového kola měl každý klub dvě on-line kvalifikace, ze kterých postoupili vždy 2 nejlepší (celkem tedy 4 hráči), kteří následně bojovali v semifinále o dvě pozice ve velkém finále. Do klubového kola se mohl zapojit kdokoliv, kdo se přihlásil prostřednictvím webu e:LIGY.

Finále se odehrává právě dnes, za každý klub hrají dva hráči, kteří si svou pozici vybojovali v semifinále.

12:00

Příjemný den z UNYP Areny v Praze, kde se dnes od 8:00 hodin odehrává finále premiérového ročníku oficiálního esportového turnaje FORTUNA:LIGY pod názvem DATART e:LIGA.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

Finále DATART e:LIGY

Vítěz: FC Viktoria Plzeň

konec

Zpět na online


Statistiky:
Průběžné výsledky:
Finále

FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - 3:2

Semifinále

FK Mladá Boleslav (Snkrjan, Rozsi77) - FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - 0:3
SK Sigma Olomouc (RealDanek, BR1CK) - SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - 1:3


Čtvrtfinále

FC Fastav Zlín (MorCaJs , jakeem00) - FK Mladá Boleslav (Snkrjan, Rozsi77) - 1:3
FC Baník Ostrava (Rak, Va6ek7) - FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - 1:3
AC Sparta Praha (sirisetsedm, Emerickson) - SK Sigma Olomouc (RealDanek, BR1CK) - 2:3
SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - Bohemians 1905 (M4tk05, Voly) - 3:1



Základní skupiny:

Skupina A

08:00 FK Teplice (Emphaty1, Huhnak) - FC Fastav Zlín (MorCaJs , jakeem00) - 0:5
08:00 SK Sigma Olomouc (RealDanek, BR1CK) - 1. FC Slovácko (Dejv878, Domito) - 4:1
10:00 1. FC Slovácko (Dejv878, Domito) - FK Teplice (Emphaty1, Huhnak) - 2:3
10:00 FC Fastav Zlín (MorCaJs , jakeem00) - SK Sigma Olomouc (RealDanek, BR1CK) - 4:1
12:00 FK Teplice (Emphaty1, Huhnak) - SK Sigma Olomouc (RealDanek, BR1CK) - 2:3
12:00 FC Fastav Zlín (MorCaJs , jakeem00) - 1. FC Slovácko (Dejv878, Domito) - 2:3

Skupina B

08:00 AC Sparta Praha (sirisetsedm, Emerickson) - FK Mladá Boleslav (Snkrjan, Rozsi77) -4:1
08:00 FC Slovan Liberec (Angel, kkarlos) - 1. FK Příbram (Tulip, Krtek) - 3:2
10:00 1. FK Příbram (Tulip, Krtek) - AC Sparta Praha (sirisetsedm, Emerickson) - 1:4
10:00 FK Mladá Boleslav (Snkrjan, Rozsi77) - FC Slovan Liberec (Angel, kkarlos) - 4:1
12:00 AC Sparta Praha (sirisetsedm, Emerickson) - FC Slovan Liberec (Angel, kkarlos) -4:1
12:00 FK Mladá Boleslav (Snkrjan, Rozsi77) - 1. FK Příbram (Tulip, Krtek) - 4:1

Skupina C

08:00 Bohemians 1905 (M4tk05, Voly) - FC Baník Ostrava (Rak, Va6ek7) - 2:3
08:00 FK Jablonec (domos, Valach533) - MFK Karviná (Kony, F2lik3) - 3:2
10:00 MFK Karviná (Kony, F2lik3) - Bohemians 1905 (M4tk05, Voly) - 1:4
10:00 FC Baník Ostrava (Rak, Va6ek7) - FK Jablonec (domos, Valach533) - 5:0
12:00 Bohemians 1905 (M4tk05, Voly) - FK Jablonec (domos, Valach533) - 3:2
12:00 FC Baník Ostrava (Rak, Va6ek7) - MFK Karviná (Kony, F2lik3) - 4:1

Skupina D

08:00 FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - SK Dynamo České Budějovice (Miki, CptKubajz) - 3:2
08:00 Slezský FC Opava (Nanys122, Ulii) - SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - 1:4
10:00 SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - 4:1
10:00 SK Dynamo České Budějovice (Miki, CptKubajz) - Slezský FC Opava (Nanys122, Ulii) - 5:0
12:00 FC Viktoria Plzeň (T9Laky, pikej) - Slezský FC Opava (Nanys122, Ulii) - 3:2
12:00 SK Dynamo České Budějovice (Miki, CptKubajz) - SK Slavia Praha (RIIJK, kobbycz) - 2:3