Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK 32 Liptovský Mikuláš

8:0

konec (5:0, 3:0, 0:0)

01.12.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 27. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.37 5.3 5.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Aj keď v tretej tretine gól nepadol, celý zápas však jednoznačne ovládli hokejisti Popradu, ktorý nadelili Liptovskému Mikulášu poriadny debakel. V sieti hostí skončilo osem pukov a Poprad si vďaka tejto výhre rozhodne vylepšil svoje skóre a čisté konto si pripísal brankár Nechvátal.

Ďakujeme za pozornosť. (19:18:48)

Koniec zápasu.

59:14

Handlovský prerušil rozohrávku Liptovského Mikuláša. Domáci získali puk na hokejky a bezpečne ho kontrolujú.

58:30

Svitana v útočnom pásme nezachytil Brejčákovu prihrávku. Domáci však opätovne dokázali získať puk v útočnom pásme.

57:39

Surový pálil od modrej čiary. Jeho tvrdá delovka smerovala na Nechvátala, ktorý si do štatistík zapísal ďalší zákrok.

56:48

Mlynarovičova prihrávka od zadného mantinelu došla na Kundrika. Bola to však veľmi kostrbatá prihrávka, Kundrik predsa dokázal strieľať, ale mieril iba na plexisklo.

56:11

Jacobs spoločne s Leclercom napádali Petrana, ktorý si však dokázal aj proti dvojici protihráčov poradiť a bezpečne vyhodiť puk.

55:24

Handlovského krížna prihrávka prenikla na Preisingera, ktorý pálil z prvej, no tentokrát nastrelil iba do hosťujúceho Oška.

54:51

K delovke spoza ľavého kruhu sa dostal Miroslav Preisinger. Jeho prudká strela skončila na pripravenom Zalivinovi a vhadzovať sa bude po jeho pravici.

54:18

Popradčania prenikli do útočného pásma a Jacobs sa pokúšal z ľavého kruhu posúvať puk zrejme Svitanovi. Zalivin všetko videl a prihrávku pre istotu prikryl.

53:49

Presilovku budú hrať domáci hráči. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Rudolf Huna.

53:30

Handlovský spolupracoval v útočnom pásme s Vandasom a Poprad aj vďaka nim získal útočné pásmo a stále sa pokúša o gól.

52:36

Surovému sa podarilo získať útočné pásmo, Vybíral mu však následne pri zadnom mantineli pomôcť nedokázal a hostia o puk prišli.

51:34

Guillaume Leclerc sa dokázal natlačiť do útočného pásma. S pukom sa dostal medzi kruhy a odtiaľ strieľal. Zalivin mierne vyšiel z bránky a potom úspešne zakročil.

50:44

Brejčák zaviezol puk po pravom krídle až k zadnému mantinelu a mierne si potom nerozumel s Leclercom. Puk potom vyletel na ochrannú sieť a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
Dnešné stretnutie sleduje 1 474 divákov.

50:04

Vandas podržal puk v útočnom pásme a posunul ho na ľavý kruh Zagrapanovi, ktorý práve naskočil zo striedačky a ihneď strieľal na Zalivina.

49:26

Preisinger zaviezol puk do útočného pásma. Zamieril poza Zalivinovu bránku a potom dával krížnu prihrávku na modrú čiaru, ktorú však Handlovský nespracoval.

48:57

Ťavoda sa do útočného pásma nedostal, zastavil ho Dlugoš a poslal puk po osi ihriska na hokejku domáceho Česánka.

48:12

Popradčania získali útočné pásmo a od modrej čiary sa pokúšal vystreliť Kozák. Jeho strelecký pokus však bol zrazený jedným z hráčov hostí.

47:43

Marcel Petran vypálil od modrej čiary. Jeho strelecký pokus nebol až taký veľmi prudký, brankár Nechvátal dokázal rýchlo reagovať a strelu pokryť.

46:49

V dobrej pozícii z tesnej blízkosti bránky sa ocitol Vladimír Vybíral. Jeho strelecký pokus dokázal Nechvátal vyraziť a nedovolil ďalšej dorážke.

45:53

Handlovský posúval puk v strednom pásme na hokejku Preisingera, ktorý zastavil svoj pohyb a chcel dávať krížom na Fabiána, ale poslal iba nepresnú prihrávku.

45:01

Ulrych vypálil z prvej od modrej čiary po prihrávke. Jeho delovka bola tečovaná, odrazila sa od zadného mantinelu pred Zalivina a hosťujúci gólman pre istotu prikryl.

44:25

Svitana posunul krížnu prihrávku z ľavého kruhu na opačný kruh Vandasovi, ktorý pálil z prvej. Strela však nebola tvrdá, keďže Vandas počas streľby zlomil hokejku.

43:36

Marek Zagrapan vo vlastnom oslabení zastavil rozohrávku súpera znovu a dostával sa do samostatného zakončenia. Napokon však vystreliť nedokázal.

43:12

Zagrapan na vlastnej modrej čiare zastavil pohyb Piatku, ktorý sa pokúšal pre Liptovský Mikuláš získať útočné pásmo.

42:42

Ulrych získal puk po nepresnej prihrávke Mezovského a bezpečne dokázal oslobodiť svoj tím.

42:20

Poprad bude hrať znovu v oslabení. Dve minúty za podrazenie dostáva Lukáš Paukovček.

41:52

Popradčania už sú v pätici a o novú rozohrávku sa pokúsi spoza vlastnej bránky Fabian. Oba tímy v tejto chvíli striedajú.

41:28

Piatka prekorčuľoval dopredu po pravom krídle. Natlačil sa pred bránku, ale následne mu puk ušiel z čepele. Stihol ho však získať opäť.

40:44

Zagrapan získal puk v strednom pásme a okamžite ho poslal preč až ku Zalivinovi. Režisérom novej rozohrávky je obranca Kurali.

40:16

Liptáci začali tretiu tretinu s ešte viac ako minútovou presilovkou. Hosťom sa podarilo získať pásmo a od modrej pálil Smutný. Jeho delovka skončila na Nechvátalovi.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Aj prostrednú dvadsaťminútovku gólovo ovládli domáci a pokračovali v demolácii súpera. V druhej tretine sa presadili Paukovček, Kozák a Preisinger a Poprad po 40 minútach vedie 8:0.
Tretia tretina sa začne približne o 18:49.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:39

V závere tretiny prichádza vylúčenie na domácej strane. Dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľade si odsedí Matej Paločko.

39:12

Jacobs si v útočnom pásme nespracoval prihrávku od Paukovčeka a domáci prišli na istý čas o útočné pásmo.

38:41

Ľahké nahodenie puku spoza pravého kruhu z hokejky Luntera bezpečne zastavil brankár Nechvátal a pre istotu počkal na prerušenie hry.

38:23

Vyhodenie puku z hokejky Smutného vôbec nebolo úspešné. Za pukom nekorčuľoval nik, a tak je z toho zakázané uvoľnenie.

37:41

Popradčania boli s pukom na hokejkách v útočnom pásme, no veľmi sa teraz strelecky nedokázali presadiť. Liptáci vzali puk na svoje hokejky a čakajú, lebo striedajú.

36:44

Delovka z hokejky Kuraliho bola zablokovaná a Nechvátal teda nemal s pukom veľa práce. Bezpečne ho hokejkou vyrazil na zadný mantinel.

35:55

Paukovček smeroval s pukom dopredu po ľavom krídle, pri ľavom kruhu však bol od puku odstavený a za chvíľu sa trest hosťujúceho Smutného končí.

35:18

Marek Zagrapan prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a pokúsil sa strelou z kruhu ohroziť Zalivina. Jeho strelecké zakončenie smerovalo priamo na mikulášskeho brankára.

34:37

Popradská presilovka sa však pomerne rýchlo končí. Daniel Brejčák dostáva dve minúty za držanie hokejky.

34:33

Kozák nabíjal za pravý kruh Preisingerovi, ktorý aj tvrdo pálil, no jeho delovku sa podarilo Zalivinovi betónom vyraziť.

34:01

Leclerc sa natláčal pred bránku a bol faulovaný. Dve minúty za držanie si odsedí Michal Smutný a Poprad bude hrať presilovku.

33:34

Po jednom z nárazov ostal pri mantineli nevládne ležať Samuel Takáč. Je pri ňom aj tímový lekár a snažia sa Takáča postaviť na ľad.

33:32

Pred bránkou vznikla veľmi nepriehľadná situácia po delovke od modrej čiary z hokejky Michala Romana. Nechvátal nemal puk pod kontrolou, no napokon sa z dorážky nik nedokázal presadiť.

32:37

Vybíralova krížna prihrávka našla vyššie medzi kruhmi Rudolfa Hunu, ktorý sa rozhodol strieľať z prvej. Nechvátal bol pripravený a betónom vyrazil puk.

31:46

Popradčania pokračovali s pukom na hokejkách v útočnom pásme. Hostia dnes absolútne prehrávajú na všetkých frontoch, takmer nič im nevychádza.

31:23

Kundrik vybojoval puk pri zadnom mantineli v útočnom pásme, následne však nebol úspešný v súboji so Smutným.

30:47

Mlynarovič vyrazil dopredu po pravom krídle a krížnou prihrávkou našiel Ťavodu. Jeho nahodenie od modrej čiary však presné nebolo. Poprad ale ostáva v pásme.

29:52

Leclerc už naskočil na ľadovú plochu, keďže si odpykal trest Nechvátala. Stratil však puk, dopredu chcel smerovať Surový, ale jeho nahodenie na zadný mantinel bolo len také propagačné.

29:04

Domáci opäť získali puk a dostali sa aj dopredu. Samuel Takáč si spracoval prihrávku na modrej čiare, dostal sa k pravému kruhu a strieľal. Bránu však netrafil.

28:16

Handlovský zastavil prihrávku Piatku, zmocnil sa puku a snažil sa pohybom získavať cenné sekundy. Oba tímy práve striedajú.

27:35

Popradčania zazmätkovali vo vlastnej rozohrávke a takmer inkasovali, presilovku budú hrať hostia. Dve minúty za podrazenie dostáva brankár Patrik Nechvátal.

26:41

Poprad dal gól!
Mikuláš je už absolútne demontovaný a sledujeme ôsmy gól v sieti hostí. Nahodený puk od Brejčáka sa od zadného mantinelu odrazil na hokejku MIROSLAVA PREISINGERA a ten strelou zblízka trafil ideálne popri Zalivinovom ramene.
Asistencie: Daniel Brejčák, Lukáš Handlovský.

25:50

Matej Paločko v útočnom pásme zastavil rozohrávku Mikuláša a nahadzoval puk na bránu. Zalivin si ho našiel vo svojej lapačke a hra je prerušená.

25:23

Poprad dal gól!
Domáci pokračujú vo svojej demolácii súpera a pridávajú už siedmy gól. Leclerc zachytil puk v útočnom pásme, hostia tečovali jeho prihrávku za ľavý kruh na hokejku LUKÁŠA KOZÁKA, ktorý tvrdou delovkou príklepom trafil k ľavej žrdi!
Asistencia: Guillaume Leclerc.

24:38

Hlavný rozhodca sa nechtiac zapojil do hry a odrazil sa puk od jeho korčule na Surového, ktorý sa natlačil pred bránku, no z ťažkej pozície nedokázal prekvapiť Nechvátala.

24:15

Petranovi sa v útočnom pásme nepodarilo presne prihrávať a svoj tím poslal sám preč z útočnej tretiny.

23:24

Popradčania začínajú oslabenie úspešne. Zagrapan získal puk v útočnom a krížom cez celé klzisko ho poslal na Ervinga. Domáci zbierajú cenné sekundy.

22:53

Liptovský Mikuláš bude hrať prvú presilovku v zápase. Dve minúty za podrazenie dostáva Daniel Brejčák.

22:22

Poprad dal gól!
Kamzíci vstupujú aj do druhej tretiny úspešne. Leclerc zachytil za bránkou pri mantineli nahodený puk, posunul ho medzi kruhy LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI a ten nechytateľnou strelou prekonal Zalivina.
Asistencie: Guillaume Leclerc, Štefan Fabian.

21:43

Paukovček smeroval s pukom popri mantineli v útočnom pásme. V rohu klziska ho však čisto telom odstavil Mezovský a nedovolil mu pokračovať ďalej.

21:05

Po ľavom krídle sa nepríjemne vysunul Rudolf Huna, ktorý sa zbavil aj popradského obrancu. Proti Nechvátalovi to mal ťažké, brankár Popradu sa vysunul a hokejkou mu vypichol puk.

20:42

Preisinger krížnou prihrávkou v útočnom pásme hľadal Handlovského. Hosťujúca defenzíva tentokrát dobre zapracovala a nepustila Handlovského k puku.

20:05

Hneď v úvode sa po ľavom krídle podarilo zaútočiť Jakubovi Sukeľovi, ktorý vystrelil spoza obrancu a preveril brankára Nechvátala. Gólman Popradu pre istotu puk podržal.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodnú tretinu suverénne gólovo ovládli hokejisti Popradu. Videli sme päť gólov v podaní piatich rôznych strelcov. Postupne sa presadili Zagrapan, Preisinger, Jacobs, Kundrik a Vandas a Poprad teda po 20 minútach vedie 5:0.
Druhá časť sa začne približne o 17:55.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:53

Veľmi sa do útočného pásma ponáhľal Jacobs a nechtiac tam vnikol skôr ako Leclerc s pukom na hokejke. Píska sa teda ofsajd.

19:25

Leclerc vymyslel priam ideálnu prihrávku na pravý kruh pre Jacobsa, ktorý okamžite pálil z prvej, no minul bránku. Triafal iba na plexisklo.

18:32

Z prvej chcel páliť na ľavom kruhu Jakub Nemec. Vôbec sa mu to však nepodarilo a puk na svoje hokejky získali domáci hráči.

18:03

Popradčania teraz rozhodne nerozohrali dobre a zaútočiť mohli hostia. Oško zachytil Kozákovu prihrávku, posunul puk Vybíralovi, ktorý strieľal spomedzi kruhov, no triafal priamo do Nechvátala.

17:22

Po dlhšom čase sme videli zákrok popradského brankára. Hostia sa dostali do útočného pásma a z ľavého kruhu strieľal Piatka. Nechvátal jeho pokus vyrazil na ochrannú sieť.

16:37

Oba tímy momentálne striedajú a hostia majú momentálne na konte iba jednu strelu. Brankár Nechvátal teda rozhodne nie je zohriaty a v bránke skôr tuhne.

16:12

Svitana nasmeroval svoj pohyb po pravom krídle a strieľal z kruhu. Jeho zakončenie letelo do masky brankára Zalivina. Liptáci na kamzíkov absolútne nestíhajú.

15:37

Poprad dal gól!
Domáci využívajú aj túto presilovú hru a ich gólostroj stále ide na plné obrátky! Preisinger zatiahol puk do útočného pásma, Brejčák pred bránkoviskom predĺžil prihrávku na MICHAELA VANDASA a ten zblízka prekonal Zalivina!
Asistencie: Daniel Brejčák, Miroslav Preisinger.

15:12

Poprad získava druhú presilovku v zápase. Dve minúty za hákovanie dostáva Marcel Dlugoš.

14:14

Popradčania opäť točia Liptákov v ich obrannom pásme. Oško ostal bez hokejky. Dobrý puk dostal pred bránku Zagrapan, chcel nabíjať Svitanovi, no neposlal presnú prihrávku.

13:33

Svitanova prihrávka v strednom pásme bola zrazená hosťujúcim obrancom a puk došiel až ku Zalivinovi, ktorý pre istotu prikryl.

12:23

V bránke hostí dochádza k zmene. Kapitulovaného Patrika Romančíka strieda v bránke Alexander Zalivin. Uvidíme, či sa hra hostí zmení.

12:23

Poprad dal gól!
Domáci v podtatranskom derby vedú už štvorgólovým rozdielom! Ťavoda od modrej čiary strieľanou prihrávkou nahral pred bránkovisko PETROVI KUNDRIKOVI, ktorý si potiahol puk na forhend a zakončil!
Asistencie: Ján Ťavoda, Matej Paločko.

12:11

Poprad pokračuje úspešne v útočnom pásme a hostia naozaj za domácimi vôbec nestíhajú. Ďalšiu strelu od modrej vyslal Ťavoda a mieril na betón.

11:27

Na modrej čiare sa puku zmocnil obranca Erving, ktorý prekorčuľoval medzi kruhy, jeho následné zakončenie brankár Romančik bezpečne vyrazil.

10:49

Hostia venovali viac priestoru obrancovi Ulrychovi, ktorý prekorčuľoval po pravom krídle a z kruhu sa mu podarilo zakončiť. Jeho pokus skončil na Romančíkových betónoch.

09:58

Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a ovládali puk. Napokon sa k strele z ľavého kruhu odhodlal Takáč. Jeho zakončenie z otočky Romančík zrejme čakal, pretože ihneď zakročil a podržal puk.

09:32

Určitú fázu mali v útočnom pásme aj Liptáci, následne však krížna prihrávka na modrú čiaru presná nebola a puk vyšiel von z obranného pásma Popradu.

09:05

Oško prevzal puk v strednom pásme a za ľavým kruhom ho prenechal Vybíralovi, ktorý vystrelil a pre Nechvátala to bol jednoduchý zákrok hokejkou.

08:11

Nebezpečne vyzerala hosťujúca akcia v podaní Sukeľa, ktorý pred bránkou prenechával Piatkovi. Piatka strieľal, mieril však mimo Nechvátalovej bránky.

07:47

Matej Paločko to nemyslel zle svojou spätnou prihrávkou pred bránu. Jeho úmysel však dokázal prečítať Mário Kurali a poslať puk do stredného pásma.

07:25

Sledujeme ďalšie zakázané uvoľnenie v podaní hráčov Liptovského Mikuláša. Hra sa opäť vracia pred Romančíka.

06:44

Domáci naďalej pokračujú v ofenzívnej aktivite v útočnom pásme. Liptáci boli donútení vyhodiť puk cez všetky čiary a je z toho icing a vhadzovanie pred Romančíkom.

06:09

Poprad dal gól!
Popradčania využívajú presilovku a tretím gólom znovu navyšujú svoje vedenie.Prihrávku od zadného mantinelu z hokejky Vandasa zachytila medzi kruhmi nová popradská akvizícia COLIN JACOBS a ten premiérovým gólom v popradskom drese dal na 3:0.
Asistencie: Michael Vandas, Miroslav Preisinger.

05:53

Od modrej čiary prišla nepríjemná delovka z hokejky Kozáka, ktorú Romančík vyrážal pred seba betónmi. Jacobs chcel dorážať, no nepodarilo sa mu to.

05:20

Kozák si nemohol na modrej čiare dovoliť spracovať puk, keďže sa proti nemu vyrútil Sukeľ a značne mu zabránil v pokračovaní hry.

04:42

Absolútne nezodpovedne sa teraz zachoval Marcel Petran, ktorý vyhodil puk do hľadiska a odchádza si sadnúť na dve minúty za vyhodenie puku.

04:14

Samuel Takáč chcel dokorčuľovať vyhodený puk z hokejky Ťavodu. Čiaroví rozhodcovia však boli nekompromisní a odpískali icing. Ako ospravedlnenie sa však bude vhadzovať v stredovom kruhu.

03:40

Takáč si prehodil puk poza Mezovského a aj vďaka práci spoluhráčov dokázal v útočnom pásme vybojovať znovu puk pri mantineli.

02:51

Hosťujúci tréner Tomko reaguje okamžite a berie si oddychový čas!

02:51

Poprad dal gól!
Domáci zvyšujú svoje vedenie a vedú 2:0. Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme. Od modrej prišla strela od Kozáka, ktorú ešte Romančík vyrazil, no na následnú dorážku MIROSLAVA PREISINGERA už nesiahol!
Asistencie: Lukáš Kozák, Lukáš Handlovský.

02:44

Petran vyhadzoval z obranného pásma puk po mantineli vysokou žabkou. Puk sa dokĺzal až na zadný mantinel za Nechvátalom a za týchto okolností je to zakázané uvoľnenie.

02:01

Domáci dominujú v úvode stretnutia. Ďalšiu výbornú príležitosť vymyslel Paločko, ktorý prihrávkou popred bránkovisko našiel pri opačnej žrdi Mlynaroviča, no ten zo stopercentnej pozície minul!

01:40

Fabian mierne zazmätkoval počas rozohrávky z obranného pásma. S pukom napokon dokázal vyjsť spoza bránky a rozohrať.

01:08

Poprad dal gól!
Kamzíci sa v zápase rýchlo dostávajú do vedenia. Po pravom krídle prekorčuľoval dopredu , ktorý naservíroval prihrávku medzi kruhy MAREKOVI ZAGRAPANOVI a ten strelou popod betón prekonal Romančíka.
Asistencie: Patrik Svitana, Joona Erving.

00:52

Svitana zatiahol puk do útočného pásma, nerozumel si však so svojím spoluhráčom Ulrychom na modrej čiare, ktorému poslal nepresnú prihrávku.

00:17

Handlovskému sa v strednom pásme podarilo získať puk a následne prihrával pred bránku na hokejku Vandasa, ktorého strela však bola dvojicou protihráčov zblokovaná.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Na ľadovú plochu už ako prvý prišli hokejisti Liptovského Mikuláša v bielych dresoch. Poprad odohrá toto stretnutie v dresoch modrej farby. Čaká nás štátna hymna a úvodné buly.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, P. Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Leclerc – Matej Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Králik

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Dlugoš, Petran (A), Kurali, Nemec, Roman, Mezovský (A), Smutný – Lunter, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna (C), Oško, Vybíral – Nechaj, Uhrík, Ri. Huna – Kalousek, Surový

Rozhodca: Lokšík, Kókai – Krajčík, Kis-Király.
Prajem vám príjemný hokejový podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 27. kola Tipsport ligy, ktoré prinesie aj podtatranské derby. HK Poprad na svojom štadióne privíta MHK 32 Liptovský Mikuláš. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Popradčania sú momentálne výborne rozbehnutí. Na konte majú trojzápasovú sériu víťazstiev, ktorú začali na domácom ľade pred zaplneným štadiónom v zápase proti Slovanu Bratislava. Kamzíci zdolali belasých 2:1, následne cestovali do Nových Zámkov, kde vybojovali tri body vďaka víťazstvu 1:3 a v piatok si poradili aj s ambicióznym Trenčínom. Na ľade Dukly Poprad zvíťazil jasne 1:4 a dotiahol sa na siedme Michalovce a šiesty Miškovec. Popradčania majú momentálne na konte 35 bodov, skóre 61:60 a nachádzajú sa na 8. pozícii.

Liptovský Mikuláš prichádza do Popradu tiež v mierne víťaznej nálade, keďže v poslednom zápase Tipsport ligy Liptáci zdolali doma MAC Budapešť tesne 3:2 a odpútali sa od samého dna tabuľky. Predtým Mikuláš podľahol vo Zvolene 6:4, inkasoval obrovský debakel od Košíc 8:0 a Detve podľahol 2:3. Liptovský Mikuláš má teda po 24 odohraných zápasoch na konte 22 bodov a skóre 41:90, čo ho radí na priebežnú 12. pozíciu tabuľky.

V tejto sezóne sme videli zatiaľ dva vzájomné zápasy týchto podtatranských celkov. V oboch prípadoch boli úspešnejší Liptáci, ktorí zvíťazili najprv 1. októbra doma 4:3 a potom v Poprade 2:3.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Poprad – HK 32 Liptovský Mikuláš

8:0

konec (5:0, 3:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Zagrapan (Svitana, Erving), 3. Preisinger (Kozák, Handlovský), 7. Jacobs (Vandas, Preisinger), 13. Kundrik (Ťavoda, Paločko), 16. Vandas (Brejčák, Preisinger), 23. Paukovček (Leclerc, Fabian), 26. Kozák (Leclerc), 27. Preisinger (Brejčák, Handlovský)

HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, P. Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Leclerc – Matej Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Králik

HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (13. Zalivin) – Dlugoš, Petran (A), Kurali, Nemec, Roman, Mezovský (A), Smutný – Lunter, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna (C), Oško, Vybíral – Nechaj, Uhrík, Ri. Huna – Kalousek, Surový

Rozhodčí: Lokšík, Kókai – Krajčík, Kis-Király

Diváci: 1 474

Průběh zápasu
1. třetina
01:08 POP 1:0 Zagrapan (Svitana, Erving)
02:51 POP 2:0 Preisinger (Kozák, Handlovský)
04:42 LMI 2 Petran, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
06:09 POP 3:0 Jacobs (Vandas, Preisinger)
12:23 POP 4:0 Kundrik (Ťavoda, Paločko)
12:23 LMI -Zalivin +Romančík (Střídání)
15:12 LMI 2 Dlugoš, hákování
15:37 POP 5:0 Vandas (Brejčák, Preisinger)
Po 1. třetině
2. třetina
22:22 POP 6:0 Paukovček (Leclerc, Fabian)
22:53 POP 2 Brejčák, podrážení
25:23 POP 7:0 Kozák (Leclerc)
26:41 POP 8:0 Preisinger (Brejčák, Handlovský)
27:35 POP 2 Nechvátal, podrážení
34:01 LMI 2 Smutný, držení
34:37 POP 2 Brejčák, držení hole
39:39 POP 2 HL Paločko, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
42:20 POP 2 Paukovček, podrážení
53:49 LMI 2 Ru. Huna, vysoká hůl
Konec