Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Gazişehir Gaziantep F.K. – Denizlispor Kulübü

1:2

konec (0:0)

01.12.2019, 12:00 • Gaziantep Stadium • 13. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:59:02)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:18.
Je konec! Denizlispor nakonec uspěl na půdě Gaziantepu a odváží si tři body za vítězství 2:1! Domácí celek se přitom dostal brankou Kayodeho do vedení krátce po přestávce. Bleskově však dokázal vyrovnat Sacko! Stejný hráč navíc dokázal rozhodnout! Hostům totiž vyšel protiútok a střelec Denizlisporu zmrazil domácí fanoušky!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Hadi Sacko, přichází Óscar Estupiňán.

90+2

Sacko vypomohl hostujícím obráncům a odhlavičkoval do bezpečí prudký centr z levé strany. Domácí celek však rychle získal míč zpět.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Právě autor druhé branky hostů Sacko poslal přihrávku do pokutového území, jenže Hugo Rodallega na jeho pobídku nedosáhl.

89

Domácí celek se ihned tlačí do útoku a snaží se s výsledkem něco udělat. Fotbalisté v bílém však brání pozorně a jsou velmi blízko k zisku důležitých bodů.

87

87. Hadi SACKO - 1:2

87

Denizlispor právě vstřelil branku!
Hostující celek si v závěru utkání vychutnal přechod do útoku a dostává se do vedení! Modou Barrow utekl po levém křídle, odcentroval na hranici velkého vápna a dobíhající HADI SACKO poslal míč do sítě!

86

Alin Dorinel Tosca poslal dlouhý aut až do pokutového území. S jeho pobídkou si obrana soupeře bez problémů poradila a odehrála míč do bezpečí.

85

Hráči domácího celku kombinují na polovině soupeře a snaží se najít střeleckou pozici. Obrana Denizlisporu však skvěle vystupuje a nedává soupeři prostor.

84

Oğuz Ceylan se na levé straně pustil do potyčky s jedním ze soupeřů. Rozhodčí teď musí krotit planoucí emoce.

83

Hosté se po delší době dostali k míči a kombinují na hranici velkého vápna. Ani fotbalisté Denizlisporu však zrovna nehýří aktivitou.

82

Jean-Armel Kana-Biyik nakopl míč na hranici pokutového území, jenže tam v hlavičkovém souboji neuspěl nikdo v červeném dresu domácích.

81

Domácí celek se usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do velkého vápna. Nikdo v červeném dresu teď zrovna nehýří pohybem.

80

Žlutou kartu dostává Zakarya Bergdich (Denizlispor Kulübü).

79

Hadi Sacko prošel s míčem do pokutového území, ale jeho zakončení nemělo moc nadějí na úspěch. Odražený míč skončil v zámezí.

78

Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Patrick Twumasi, přichází Raman Chibsah.
Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Furkan Soyalp, přichází Bartlomiej Pawlowski.

77

Domácí zahrávali přímý kop. Patrick Twumasi zvolil střelu na branku, jenže jeho pokus letěl příliš vysoko a skončil někde na tribuně za brankou.

76

Papy Mison Djilobodji poslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kde se nechal faulovat Olarenwaju Kayode. Žlutou kartu dostává Mustafa Yumlu.

75

Hosté sice dopravili míč do sítě, ale brankář neplatí! Hugo Rodallega si totiž při zpracování pomohl rukou, což neuniklo očím hlavního rozhodčího.

74

Domácí zahrávali přímý kop na hranici pokutového území. Jeho exekuce se ujal Jefferson, jehož centr prosvištěl pokutovým územím bez teče.

73

Oğuz Ceylan kouzlil s míčem u nohy na pravé straně pokutového území, jenže nikdo v červeném mu nepřišel pomoci. Domácí záložník však vybojoval přímý kop.

72

Oğuz Ceylan napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, ale jeho skákavá dělovka prosvištěla kolem pravé tyče hostující branky.

71

Patrick Twumasi prošel s míčem na hranici velkého vápna, kde si jej přehodil na levačku, ale jeho následnou střelu zablokoval hned první obránce.

70

Tiago Lopes prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, jenže balón mu utekl do zámezí. Vhazovat tak bude domácí celek.

69

Ismaïl Aissati prošel s míčem po pravém křídle do pokutového území, nicméně jeho zpětnou přihrávku bez problémů zastavil Alin Dorinel Tosca.

68

Domácí Gaziantep zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam vyrazil také brankář, jež balón přizvedl na roh.

67

Olarenwaju Kayode spěchal s míčem po levém křídle do pokutového území, ale balón mu utekl za pomezní čáru. Za následný zákrok ale uviděl žlutou kartu Ismaïl Aissati.

66

Adam Stachowiak vyrazil ven z branky a došel si pro míč na hranici velkého vápna. Hostující gólman jej následně nakopl na pravou stranu.

65

Oğuz Ceylan dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr skončil u prvního obránce.

64

Hugo Rodallega si ve sprinterském souboji s domácím stoperem pomohl zatažením obráncem za dres a poslal jej k zemi.

63

Alin Dorinel Tosca zastavil další rozehrávku hostujícího mužstva a pomohl si malou domů. Gaziantep se nyní snaží zmrzit tlak hostujícího mužstva.

62

Furkan Soyalp dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do zámezí. Vhazovat bude Denizlispor.

61

Hostující celek získal odražený míč na pravé straně hřiště a ihned se vydal do útoku. Nepřesná rozehrávka skončila u brankáře domácích.

60

60. Hadi SACKO - 1:1

60

Denizlispor právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Hostující celek bleskově maže náskok domácího celku! Olcay Şahan poslal přihrávku na hranici pokutového území, kde si míč převzal HADI SACKO a krásnou střelou překonal brankáře!

59

Hostující celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde kraloval domácí stoper Papy Mison Djilobodji, který míč odehrál do bezpečí.

58

Domácí celek je nyní mnohem aktivnější a tlačí se nadále do útoku. Hráči Denizlisporu si nejsou schopni přihrát na pět metrů.

56

56. Olarenwaju KAYODE - 1:0

56

Gaziantep právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Gaziantep dokázal soupeře skvěle překvapit. OLARENWAJU KAYODE si naběhl na přihrávku do pokutového území, obhodil si brankáře a uklidil míč do sítě!

55

Gaziantep zahodil obrovskou šanci! Patrick Twumasi odcentroval do pokutového území, kde si na jeho pobídku naskočil Papy Mison Djilobodji, ale jeho hlavičku vytěsnil brankář nad břevno!

54

Olarenwaju Kayode spěchal za přihrávkou mezi obránce, jenže pobídka byla hodně prudká a míč skončil v zámezí. Byla tam ale teč a domácí budou kopat roh.

53

Oğuz Ceylan operoval s míčem u nohy na polovině hřiště, ale ani on se nedokázal zbavit smečky hráčů v bílém dresu. Hosté mohou kombinovat.

52

Hostující celek je po změně stran o něco aktivnější a tlačí se do útoku. Domácí tým se naopak težko dostává k míči.

51

Hostující celek zahrával rohový kop. Na zajímavý centr si naskočil Hadi Sacko, který hlavičkoval zády k brance, ale poslal svůj pokus nad břevno.

50

Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Cristian Săpunaru, přichází Oğuz Yılmaz.

49

Hra je přerušena! Cristian Săpunaru zůstává po souboji ležet na trávníku a zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

48

Modou Barrow se dral do pokutového území, jenže nikdo v bílém dresu jeho náběh nepodpořil a hosté bleskově přišli o míč.

47

Domácí celek se dral po pravém křídle do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Domácí pokračují v bránění na hranici velkého vápna.

46

Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Gaziantep se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v bílém na dlouhý nákop nedosáhl.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Domácí celek byl v první půli aktivnějším týmem, ale dlouho se nemohl dostat do šancí. Hosté spíše vyčkávají na protiútoky, jenže ty zatím nepřicházejí. Až v závěru půle dopravili míč do sítě domácí, ale rozhodčí odpískal útočný faul. Do kabin se proto odchází bez branek.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Hosté si opět v tísni pomohli malou domů. Domácí útočník Kayode spěchal za míčem, ale Stachowiak schoval míč do rukavic.

44

44. Neuznaná branka domácích

44

Domácí celek sice rozvlnil síť, jenže Olarenwaju Kayode si před zakončením pomohl přistrčením obránce a jeho branka neplatí!

43

Patrick Twumasi dostal prostor na levé straně a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka skončila na malém vápně, kde kraloval hostující brankář.

42

Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam se vydal také Adam Stachowiak, který míč vyboxoval do bezpečí.

41

Alin Dorinel Tosca si v tísni pomohl malou domů. Do rozehrávky se následně musel zapojit Günay Güvenç, který odehrál míč do bezpečí.

40

Gaziantep kombinuje s míčem na polovině hrací plochy. Domácí celek si hledá cestičku do pokutového území. Patrick Twumasi byl faulován v blízkosti šestnáctky.

39

Modou Barrow se prosmýkl do pokutového území, jenže následně se mu míč odrazil do ruky, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který odpískal přímý kop pro soupeře.

38

Furkan Soyalp vymyslel krásnou přihrávku do pokutového území, jenže nikdo v červeném dresu si nepotykal se zpracováním a balón mu utekl do autu.

37

Jefferson poslal nádherný centr do pokutového území, jenže na jeho centr si nenaskočil nikdo v červeném dresu. Odražený míč nicméně získali Gaziantep.

36

Papy Mison Djilobodji získal odražený míč na vlastní polovině, rychlou kličkou se zbavil dotírajícího Rodallegy a rozjel akci domácího celku po pravé straně.

35

Alin Dorinel Tosca poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně nikdo v červeném se k míči nedostal. Fotbalisté domácího celku jej ale rychle získali zpět.

34

Souleymane Diarra uspěl v souboji s hostujícím Aissatim. Důrazný záložník domácího celku vybojoval míč, jenže následnou rozehrávkou jej poslal do autu.

33

Denizlispor se usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Domácí zadáci však skvěle brání na hranici šestnáctky.

32

Papy Mison Djilobodji se v pokutovém území pustil do souboje o odražený míč, jenže podle hlavního arbitra si pomohl proti pravidlům. Rozehrávat budou hosté.

31

Domácí zahrávali přímý kop. Jeho exekuce se ujal Olarenwaju Kayode, který zvolil zakončení placírkou, jenže trefil pětičlennou zeď.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme opatrný duel. Domácí celek je o něco aktivnější a tlačí se do pokutového území. Denizlispor spíše čeká na protiútoky.

29

Güray Vural se pustil do souboje na hranici pokutového území, kde jej nedovoleným způsobem atakoval Mustafa Yumlu.

28

První obrovská šance domácího celku! Na přihrávku na hranici velkého vápna si naběhl Patrick Twumasi, jehož přízemní střelu vytěsnil brankář na roh!

27

Furkan Soyalp si navedl míč do blízkosti pokutového území, přehodil si míč na levačku, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.

26

Güray Vural dostal přihrávku na levou stranu, krásně si míč zpracoval, jenže se nedokázal otočit kolem obránce v bílém dresu. Pokračuje litý boj.

25

Modou Barrow uspěl v hlavičkovém souboji s domácím stoperem, jenže poté se míč odrazil k dalšímu zadákovi v červeném dresu domácích.

24

Domácí stopeři uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu rozehrávku Gaziantepu neatakuje.

23

Domácí celek se dral do pokutového území, jenže Olarenwaju Kayode si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.

22

Souleymane Diarra získal odražený míč na polovině hrací plochy a přenesl těžiště hry na pravou stranu. Hráči domácího celku jsou v posledních minutách aktivnější.

21

Hostující brankář Stachowiak si při předchozím zákroku přivodil nějaké menší zranění a bude potřebovat ošetření. Podle všeho ale bude pokračovat.

20

Hosté chybovali v rozehrávce a Souleymane Diarra se hnal do pokutového území. Hostující brankář vyrazil na značku pokutového kopu, kde schoval míč do rukavic.

19

Souleymane Diarra dostal krásnou přihrávku na levou stranu a odcentroval na značku pokutového kopu. Důrazný Olarenwaju Kayode se do zakončení nedostal.

18

Gaziantep zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde zakročil pozorný obránce.

17

Patrick Twumasi se po levém křídle probil na hranici pokutového území, kde si skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Rozhodčí nařídil přímý kop pro domácí.

16

Alin Dorinel Tosca si skvěle splnil své defenzivní povinnosti a zablokoval centrovaný míč z levé strany hrací plochy. Domácí tak mohou vyrazit dopředu.

15

Hosté se hnali do obrovské šance, jenže Hugo Rodallega se k míči dostal v ofsajdové pozici a jeho následné zakončení už bylo zbytečné. Domácí budou rozehrávat.

14

Obrana Denizlisporu zůstává stát v pevném defenzivním bloku a nepouští domácí celek do pokutového území. Hosté hrají hodně obětavě.

13

Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Jeho rozehrávky se ujal Patrick Twumasi, který poslal přihrávku na levou stranu, ale následný centr skončil v autu.

12

Patrick Twumasi se pustil do souboje na polovině hrací plochy a pomohl si šlapákem. Rozehrávat tak bude hostující Denizlispor.

11

Denizlispor se pokusil přejít do bleskového protiútoku, jenže Modou Barrow poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

10

Do rozehrávky domácího celku se zapojil také brankář Günay Güvenç. Domácí gólman nakopl míč na levé křídlo, kde byl faulován Tosca.

9

Jefferson se krásnou kličkou ve středu hrací plochy zbavil dotírajícího soupeře a přenesl těžiště hry na opačnou stranu hrací plochy.

8

Aktivní Vural potřetí za sebou prošel po levém křídle až na hranici pokutového území, jenže v souboji s Lopesem si pomohl útočným faulem.

7

Güray Vural na druhý pokus poslal zajímavý centr do pokutového území. Za jeho pobídkou se tlačil Olarenwaju Kayode, který na prudkou pobídku nedosáhl.

6

Güray Vural dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže měl problém se zpracováním a nedostal se k odcentrování do pokutového území.

5

Papy Mison Djilobodji diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hrací plochy. Gaziantep se snaží hrát s míčem na kopačkách a tlačí se do útoku.

4

Hra je přerušena! Domácí Alin Dorinel Tosca zůstává ležet na trávníku a drží se za hlavu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

3

Souleymane Diarra si dal pozor na přihrávku na pravou stranu a odkopl míč na tribunu. Vhazovat budou hosté, kteří mohou poprvé nebezpečně zaútočit.

2

Mustafa Yumlu si dal pozor na další vysokou přihrávku směřující za obranu hostujícího celku. Domácí klub ale vlétl do utkání aktivně a od začátku se tlačí vpřed.

1

Domácí mužstvo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Gaziantep se ihned vydal do útoku, jenže s vysokým nákopem si poradila obrana hostů.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v červeném, zatímco Denizlispor přijel v bílých dresech.
Úvodní sestavy:

Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç – Ceylan, Kana-Biyik, Djilobodji, Tosca, Vural – Jefferson, S. Diarra, Soyalp – Kayode, Twumasi.
Náhradníci: Bozan, Lodygin – Chibsah, Olkowski, Aktaş, Pawlowski, Zengin, Ates, Yurtseven.

Denizlispor Kulübü: Stachowiak – Lopes, Săpunaru, Yumlu, Bergdich – Sackey, Aissati – Şahan, Sacko, Barrow – Rodallega.
Náhradníci: Acar – Yavru, Sahintürk, M. Akyüz, Yılmaz, Niyaz, Ó. Estupiňán, Emre, Kurt, Çalık.

Rozhodčí: Karaoglan – Sencan, Cicek.
Dnes budeme společně sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater ligové tabulky. Denizlispor vybojoval ve dvanácti kolech čtrnáct bodů, jeho dnešní soupeř pak získal o dva body více. Domácím před dnešním duelem patří jedenáctá pozice, zatímco Denizlispor je třináctý. Hosté v posledním duelu uhráli vítězství 2:0 s Rizesporem. Domácí ukopali cennou remízu 1:1 na půdě Antalyasporu.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Gaziantepem a Denizlisporem. Výkop je stanoven na 12 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Gazişehir Gaziantep F.K. – Denizlispor Kulübü

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Kayode – 60. Sacko (Şahan), 87. Sacko (Barrow)

Karty:   19. Soyalp (GAZ) – 15. Sacko (DNZ), 67. Aissati (DNZ), 76. Yumlu (DNZ), 80. Bergdich (DNZ)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:18.

Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç – Ceylan, Kana-Biyik, Djilobodji, Tosca, Vural – Jefferson, S. Diarra, Soyalp (78. Pawlowski) – Kayode, Twumasi (78. Chibsah).
Náhradníci: Bozan, Lodygin – Chibsah, Olkowski, Aktaş, Pawlowski, Zengin, Ates, Yurtseven.

Denizlispor Kulübü: Stachowiak – Lopes, Săpunaru (50. Yılmaz), Yumlu, Bergdich – Sackey, Aissati – Şahan, Sacko (90+3. Ó. Estupiňán), Barrow – Rodallega.
Náhradníci: Acar – Yavru, Sahintürk, M. Akyüz, Yılmaz, Niyaz, Ó. Estupiňán, Emre, Kurt, Çalık.

Rozhodčí: Karaoglan – Sencan, Cicek