Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – CD Leganés

1:0

konec (0:0)

01.12.2019, 12:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 15. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.53 4.19 7.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (14:05:30)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:4.
Střely mimo: 5:3.
Rohy: 7:4.
Ofsajdy: 1:3.
Fauly: 16:7.
Leganés předvedlo ve druhém poločase výrazně lepší výkon a bylo domácím více než vyrovnaným soupeřem, ani dnes ale nedokázalo zabodovat. O výhře domácího týmu rozhodl Diego Carlos a i když se většina zápasu odehrávala na polovině Leganés, tak měli hosté v nervózním závěru několik nadějných příležitostí. Ani jednu ale Leganés neproměnilo a nadále tak zůstává beznadějně poslední. Sevilla se posunula po vydřené výhře na druhé místo o dva body před Barcelonu, která ale má večerní zápas s Atléticem Madrid k dobru.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Na centr z rohového kopu si naběhl už i brankář Cuéllar a poté, co Vaclík přes několik hráčů Leganés nedokázal míč vyrazit, se dostal k Pérezovi. Jeho dorážku zablokoval jeden z obránců Sevilly.

90+6

Nákop do pokutového území zastavil podle názoru hráčů Leganés jeden z hráčů Sevilly rukou. Hosté u hlavního rozhodčího neuspěli, získali ale alespoň rohový kop.

90+5

Žlutou kartu za zákrok, kterým se mstil Rosalesovi dostává Franco Vázquez (Sevilla FC). Leganés získává přímý kop.

90+4

Žlutou kartu za zdržování hry dostává Bryan Gil (Sevilla FC).

90+4

Žlutou kartu za doslova sestřelení pronikajícího Vázqueze dostává Roberto Rosales (CD Leganés). Rosales nebude hrát kvůli žlutým kartám v dalším zápase.

90+3

Rodrigues dlouhým autovým vhazováním hodil míč až do středu pokutového území Sevilly. Odtud ho odkopl Banega. Všichni hráči domácího týmu jsou teď v těsné blízkosti pokutového území.

90+2

Silvův centr z levé strany odkopl ze své šestnáctky střídající Sergi Gómez. Hned poté pomáhá Vaclík od křeče Diegovi Carlosovi.

90+1

Domácí výborným presinkem drží hosty na jejich polovině a nedovolují jim rozehrát. Brankář Cuéllar tak musel nakopnout míč na útočnou polovinu, kde Rodrigues prohrál hlavičkový souboj s Koundém.

90

Bude se hrát ještě čtyři minuty.

89

Na centr z levé strany si naběhl na zadní tyči Nasjrí, jenž předskočil Reguilóna a hlavičkou ke vzdálenější tyči minul jen velmi těsně Vaclíkovu branku.

88

Centr z pravé strany sklepával hlavou hráč Leganés na Nasjrího, před kterým se ale k míči dostal Diego Carlos. Ten ho spolu s brankářem Vaclíkem rozehrál do středu pole.

87

Až teď se to hostům povedlo. Silvův center letěl na zadní tyč na Nasjrího, jenž se dostal do souboje s Diegem Carlosem, i tak ale míč zasáhl hlavou. Zakončení útočníka Leganés bez větších problémů chytil Vaclík.

86

Sevilla zatím budí dojem, že ani nemá problém s bráněním útoků Leganés. Hosté kontrolují míč, na útočnou polovinu se ale nemohou dostat.

85

Leganés mělo míč pod svou kontrolou na své polovině. Po malé domů nakonec nakopl míč na polovinu Sevilly brankář Cuéllar a protože jeho spoluhráči ho nedokázali vybojovat, tak skončil až u jeho konkurenta na opačné straně Tomáše Vaclíka.

Sergi Gómez se postavil do středu obrany místo Koundého, jenž se posunul na pravý kraj obrany. Navas se zase přesunul na levé křídlo a na hrotu útoku Sevilly zůstala dvojice Vázquez – Gil. Sevilla tak přechází k rozestavení 4-4-2.

Sevilla FC – CD Leganés

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Diego Carlos

Karty:   56. Ó. Torres (SEV), 90+4. Gil (SEV), 90+5. F. Vázquez (SEV) – 49. Awaziem (LGS), 68. Óscar Rodríguez (LGS), 90+4. Rosales (LGS)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:7.

Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Jordán, Banega, Ó. Torres (58. Gudelj) – F. Vázquez, L. de Jong (83. Sergi Gómez), Nolito (62. Gil).
Náhradníci: Bunú – Sergi Gómez, Munir, Chicharito, Gudelj, Escudero, Gil.

CD Leganés: Cuéllar – Rosales, Bustinza (C), Awaziem, Siovas (5. Rodrigues), J. Silva – Óscar Rodríguez (78. Carrillo), R. Pérez, Recio (78. Eraso) – Braithwaite, Nasjrí.
Náhradníci: Soriano – Arnáiz, Tarín, Eraso, Carrillo, Ruibal, Rodrigues.

Rozhodčí: Bengoetxea – Izquierdo, Mateo

Diváci: 33 648