Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Göztepe SK – Fenerbahce Istanbul

2:2

konec (1:1)

30.11.2019, 18:00 • Bornova Stadyumu, Izmir • 13. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.26 3.21 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Serdar Gürler, přichází Yasin Öztekin.

90+4

Další standardka už přinesla gólovou hlavičku Kadaha, které ale předcházel miniaturní ofsajd. Na stavu 2:2 se tak stále nic nemění.

90+1

90+1. Červená karta po 2. žluté

90+1

Halil Akbunar si ve sprintu šikovně dal míč dál od nohy. Gustavo svůj skluz už nezastavil a po faulu za druhou žlutou kartu musel předčasně zamířit do sprch.

90

Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Cameron Jerome, přichází Deniz Kadah.

89

Z pokusu o překvapivě rychlou rozehrávku resultuje žlutá karta pro Jailsona. Sudí jasně ukazuje, že se bude hrát na píšťalku.

81

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Deniz Türüç, přichází Ferdi Kadioglu.

80

Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Stefano Napoleoni, přichází Mossoró.

76

Serdar Aziz zastavil průnik Castra jen za pomoci faulu a žluté karty. Jediné co tomuto zápasu ještě chybí, je karta barvy červené.

75

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Emre Belözoğlu, přichází Jailson.

73

Lamine Gassama vyrazil na útočný výlet. V souboji s Belözoğluem si šel pro faul, který získal, ale přesto to byl on, kdo dostal žlutou kartu. Trošku zvláštní rozhodnutí...

71

Hráči a fanoušci Fenerbahce si tentokrát mohou oddechnout. O vyrovnávající trefu na 2:2 je video nepřipravilo.

67

67. Garry Mendes Rodrigues - 2:2

67

Fenerbahce právě vstřelilo branku!
Netrvalo to dlouho a stav divokého zápasu už je opět nerozhodný! Kruse zleva odcentroval přesně na hlavu čerstvého Muriqiho, který pohotovně sklepl míč k Betově pravé tyči a tam už to měl GARRY MENDES RODRIGUES při doklepnutí hodně jednoduché.

64

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Mathias Jörgensen, přichází Vedat Muriqi.

63

Další protesty a další karta. V tomto případě ji viděl Deniz Türüç.

63

63. Alpaslan ÖZTÜRK - 2:1

63

Göztepe právě vstřelilo branku!
Opakovaná penalta přeci jen končí domácím gólem! ALPASLAN ÖZTÜRK prokázal obrovskou dávku odvahy, protože si pár minut po předchozím neúspěchu troufl na repete. Balón tentokrát nekompromisně napral pod břevno a nedal Bayındırovi šanci zakročit.

61

Fenerbahce samozřejmě spustilo velké protesty, za které vyfasovali kartu Nabil Dirád i brankář Altay Bayındır. Nic se ale nemění na tom, že se bude zahrávat další penalta.

59

59. ...a to znamená, že Mosesova gólová dorážka platit nebude

59

Tak tohle je pravá turecká divočina! Bayındır chytil penaltu a okamžitě rozehrál protiútok. Kruse vysunul Rodriguese, jehož obloučku pomohl do branky Moses. Velká radost z gólu na 2:1 ale byla předčasná, protože se u videa rozhodlo, že se bude penalta opakovat.

58

58. Öztürkem neproměněná penalta se bude opakovat...

58

Alpaslan Öztürk kopl penaltu prachmizerným způsobem! Bayındırovi stačil k úspěšnému zákroku drobný skok ke své pravé tyči.

57

Je to tak! Gustavo místo balónu trefil nárt Aydogdua a zavinil tím pokutový kop pro Göztepe. Navíc nevyvázl bez žluté karty.

50

První žlutá karta celého zápasu. Za došlápnutí na špičku Napoleoniho kopačky ji vyfasoval hostující kapitán Emre Belözoğlu.

44

44. Serdar AZIZ - 1:1

44

Fenerbahce právě vstřelilo branku!
Hosté na startu čtyřiačtyřicáté minuty vyrovnávají na 1:1! Emre Belözoğlu skvěle rozehrál rohový kop z levé strany. V chumlu těl nejvýše vyskočil SERDAR AZIZ a dostatečně prudkou hlavičkou uklidil míč mimo dosah Beta i u pravé tyče stojícího Gürlera.

39

39. Berkan Emir (GZT)

39

Berkan Emir zrealizoval standardní situaci z pravého křídla, odkud kroutil střílený centr přímo na branku a Bayındır musel rychle reagovat, aby mu míč nezapadl pod břevno.

7

7. André CASTRO - 1:0

7

Göztepe právě vstřelilo branku!
Domácí přečkali dvě Kruseho šance a z první vlastní příležitosti sami otevřeli skóre! Serdar Gürler centroval od praporku na malé vápno, kde Bayındır míč v rukavicích nezastavil. Akce tak mohla pokračovat a vyvrcholila přízemní střelou ANDRÉHO CASTRA, jež se od levé tyče odrazila za brankovou čáru.

Göztepe SK – Fenerbahce Istanbul

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. A. Castro, 63. Öztürk (pen.) – 44. Aziz (Belözoğlu), 67. G. Rodrigues (Muriqi)

Karty:   73. Gassama (GZT) – 50. Belözoğlu (FEN), 57. Gustavo (FEN), 61. Dirár (FEN), 61. Bayındır (FEN), 63. Türüç (FEN), 76. Aziz (FEN), 89. Jailson (FEN)   90+1. Gustavo (FEN)

Neproměněná penalta: 58. Öztürk (GZT), brankář Bayındır zneškodnil

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 11:12.

Göztepe SK: Beto – Gassama, Öztürk, Titi, Emir – Aydogdu, A. Castro – Gürler (90+8. Öztekin), Jerome (90. Kadah), Akbunar – Napoleoni (80. Mossoró).
Náhradníci: Bakırbaş – Derdiyok, Kadah, Kayan, Mossoró, Nukan, Öztekin, Schwechlen, Wallace, C. Borges.

Fenerbahce Istanbul: Bayındır – Tufan, M. Jörgensen (64. Muriqi), Aziz, Dirár – Gustavo, Belözoğlu (75. Jailson) – Moses, Türüç (81. Kadioglu), G. Rodrigues – M. Kruse.
Náhradníci: Tekin – Arslan, Çiftpinar, Tolga Ciğerci, Kadioglu, Jailson, Muriqi, Potuk, Zajc, Kaldırım.

Rozhodčí: Bitegin – Ok, Hanoğlu