Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec

2:4

konec (0:1, 0:2, 2:1)

28.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 1. kolo • David Panuška

Konec zápasu. (19:30:31)

59:31

Piráti to ještě zkouší, ale i po dobrém výkonu dneska nakonec padnou. Tadeáš Svoboda nadvakrát bekhenově nevstřelil branku.

59:02

Definitivně rozhodnout tak mohl Bennet Rossmy, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. Jeho rána ale šla jen do připraveného Lukáše Malanta.

58:16

Jiří Kulich a Tomáš Skrutek se dostali do úniku sami na brankáře, ale první jmenovaný jíž mohl dávat branku. Místo toho ale přihrál do prázdné branky, kdy to spoluhráč nečekal a ten branku přestřelil!

57:05

Piráti jsou sice na kotouči, ale směrem dopředu to akutálně není ono. Liberec hraje aktivně a nechce nechat hrát chomutovského soupeře.

56:02

Hosté v plném počtu.

55:15

Piráti tak opět vykřesali naděj a navíc hrají přesilovku. Zatím se jim ale nepodařilo nic vymyslet.

54:01

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Mikuláš Jenčovský – 2 min., sekání).

54:01

Piráti právě vstřelili branku!
S nástupem vracejícího se hráče se Piráti prosadili a využili tak první přesilovou hru! Střela z levé strany byla Krátkým vyražena před sebe, kde se opět do odkryté klece trefil JIŘÍ KULICH. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Pavlák.

53:03

Piráti se ve dvojnásobné výhodě drží v útoku. Dvakrát to od modré čáry zkoušel Lukáš Novotný, ale ani jedna rána se do branky nedostala.

52:30

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., nedovolené bránění).

51:56

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., podrážení).

50:37

Liberec právě vstřelil branku!
Jenže hosté nenechali nic náhodě a přesně minutu na to si berou své tříbrankové vedení zpátky! Lukáš Malant vyrazil nahození od modré jen před sebe a LUKA VODLAN jej z otočky překonal. Asistence:

49:37

Piráti právě vstřelili branku!
Až nyní Piráti zlomili kletbu hostujícího brankáře a dostávají se zpátky do utkání. Jiří Kulich se dostal ke střele z levé strany a JAN SPUDICH jej do branky docpal u pravé tyčky. Asistence: Dominik Pavlák a Jiří Kulich.

48:41

Hosté v plném počtu.

48:30

Čeněk Krátký si poté připsal další povedený zákrok a pomohla mu také branková konstrukce. Piráti stále ne a ne dát kontaktní branku.

47:52

Krátký chytá luxusně a Piráti jej nemohou překonat! Nyní hostující jednička chytila nájezd z levé strany i následnou dorážku Pavláka, to byly stoprocentní šance a luxusní zákroky!

47:25

Pirátská přesilovka je zatím špatná. Domácí se ještě nedostali do pásma a Liberci se daří vyhazovat.

46:40

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., napadení).

46:20

Kříž nyní hledal před brankou úplně volného Plose, který ale jeho přihrávku trestuhodně nezpracoval a nemohl tak zakončovat.

45:10

Luka Vodlan se dostal do útočné třetiny a z levé strany zakončoval po ledě. Lukáš Malant si jej ale dobře vybruslil a zakončení po ledě ukryl na betonech.

44:20

Domácí v plném počtu.

43:49

V oslabení se podél levého mantinelu dostal do zakončení Ondřej Čech. Jeho zakončení z úhlu se ale do branky nedostalo, Krátký nadále drží čisté konto.

42:50

Liberec již hraje v pěti proti třem. Pirátům se ale povedlo vyhodit a brzy na led naskočí čtvrtý hráč.

42:20

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Koblížek – 2 min., sekání).

41:16

Bennet Rossmy se dostal po pravé straně do pásma a chtěl dostat puk před branku. Do dráhy mu ale lehl bránící hráč a u kotouče jsou Piráti.

40:54

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., sekání).

40:29

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Hladík – 2 min., hrubost).

40:29

Do útoku se dostal Kulich, ale nevyšla jeho rána ani následná dorážka v brankovišti. Následně došlo k menší šarvátce.

40:10

Hosté se hned dostali do útoku a Jenčovský dostal přihrávku na pravý kruh. Jeho rán z první ale skončila na připraveném Malantovi.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina skončila výsledkově lépe pro Liberec, který díky slepeným brankám vede již o tři branky. Po této situaci byli hodně aktivní domácí, ale těm se nepovedlo využít ani jednu z mnoha šancí.

Třetí třetina začne v 19:00.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Stav mohl být klidně vyrovnaný, ale Piráti své šance pálí mohutně. Lukáš Novotný jel sám na branku, ale ani jeho střela neskončila v liberecké síti!

38:58

Milan Jobek nyní z ničeho nic dostal nahrávku k levé tyčce, ale u té se mu nepovedlo vstřelit branku ani ze dvou zakončení!

38:09

Jan Spudich měl dnes tolik šancí, ale branka ne a ne padnout. Opět jej našel Jiří Kulich, ale tomu se u pravé tyčky nepovedlo přehodit beton zatím skvělého Krátkého.

36:45

Jakub Dvořák se na levém kruhu připravil na střelu a poslal puk na Malanta. Chomutovská jednička ustála i následné dorážky v brankovišti a drží nadále Piráty.

35:39

Mikuláš Jenčovský se na levém kruhu dostal k bekhendovému zakončení, ale pokus na zadní tyčku se nakonec do branky nedostal.

34:32

V útoku po delší době hosté. Filip Kříž dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho rána skončila jen na prsou připraveného Lukáše Malanta.

33:36

Spudich byl nadále aktivní na ledě. Dostal se do další šance, ale netrefil branku. Poté už ji trefil, ale bylo to z úhlu a Krátký pokus pohodově chytil.

32:58

Jiří Kulich se nyní elegantně dostal do pásma a předložil stoprocentní šanci pro Spudicha. Ten u pravé tyčky ovšem netrefil odkrytý prostor!

32:24

Odražený kotouč se nyní pokoušel zachytit Lukáš Koblížek, ale jako první u něj byl brankář Čeněk Krátký, jenž celou situaci zachránil.

31:45

Piráti se poté pokoušeli zatlačit svého soupeře, ale to se jim moc nepovedlo. Nakonec se ale tým z Podještědí osvobodil jen za cenu icingu.

30:56

Z první to zkoušel také Tomáš Šilar, ale jeho rána neměla dostatečnou razanci a kotouč skončil vedle branky. Liberec je kompletní.

29:58

V dobré pozici byl také Jiří Kulich, ale jeho rána z pravého kruhu do bližší šibenice neskončila v brance. Čeněk Krátký je nadále stoprocentní.

29:36

Domácí hrají v plném počtu a mají další přesilovku. Od modré čáry to zkoušel Martin Pöschl, ale ten zakončoval jen do připravených betonů.

29:03

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Richard Patzelt – 2 min., nedovolené bránění).

28:41

U pravé tyčky byl vzápětí také Jakub Masař, který šel v zakončení do pokleku. Jeho rána ale skončila jen na boční síti a Piráti se musí nadále bránit.

28:31

Mikuláš Jenčovský se u pravé tyčky dostal do zakončení bekhendem, ale připraveného Malanta se mu takovým spíše nahozením překonat nepovedlo.

27:40

Ani početní výhoda hostujícího celku není nyní bůhvíjak zajímavá. Domácím hráčům se povedlo již dvakrát vyhodit a zatím se dobře brání.

27:07

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., nedovolené bránění).

26:55

Hosté v plném počtu.

26:32

Domácí hrají opravdu bídnou početní výhodu. Filip Kříž vybojoval kotouč a zakončoval od levého mantinelu, pro Malanta to byla ovšem snadná situace.

25:49

Piráti se ale nedokáží nabudit ani v přesilových hrách. Nyní šla přihrávka na pravé křídlo, ale jeden z hráčů puk nezpracoval a ten skončil na icingu.

25:21

Přihrávka šla před branku, kde si kotouč málem srazil do vlastní branky bránící Tygr. Krátký ale puk má v lapačce a Liberec hraje ve čtyřech.

24:54

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Böhm – 2 min., krosček).

24:20

První nadějnou akci vymyslel v přesilovce Pavlák, který od levého mantinelu zakončoval do betonu. Jiří Kulich se už k dorážce nedostal.

23:13

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., nedovolené bránění).

23:08

Liberec právě vstřelil branku!
Liberečtí se hned dostali do pásma a přidali další branku. LUKA VODLAN dobře tečoval nahození od modré čáry, kotouč skončil u levé tyčky a Bílí Tygři jdou již do velkého vedení. Asistence: Martin Böhm a Matěj Leden.

22:32

Liberec právě vstřelil branku!
Následně ovšem udeřili opět hosté, jenž využili další díry v domácí obraně! BENNET ROSSMY šel sám na Malanta, kterého překonal po bekhendové kličce a zakončení mezi betony. Bez asistence.

22:19

Do rychlé akce se pak dostal Jan Vostiňák, který zakončoval bekhendově před brankou. Brankáře Krátkého se mu ovšem překonat nepovedlo!

22:08

Hosté se dostali do protiakce, ale tu na sebe vzal Jakub Dvořák. Ten z levého kruhu zakončoval jen do betonu připraveného Malanta.

21:06

Hosté se následně prokličkovali do útoku, ale zastavil je ofsajd. Pokračovat se tak bude hrou ve středu ledové plochy.

20:28

Po levé straně se až do zakončení dostal Jiří Kulich, ale jeho rána v těsném bránění šla jen do připraveného brankáře.

20:10

Hosté v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina prvního kola nadstavby dorostu, ve kterém hostující Liberec zatím vede o jednu branku. V úniku se prosadil Lukáš Plos, který byl do té doby dvakrát na lavici hanby. Oba celky navíc hrály dost přesilovek a ve vyrovananém počtu se téměř nehrálo.

Druhá třetina začne v 18:14.

20:00

První třetina skončila.

19:25

Ani nyní domácí celek nic nevymyslel, Liberec vše pohodlně kontroluje a vyhozením ze branku Malanta se připravuje na poslední domácí útok.

18:40

Domácímu celku se zatím ovšem nepovedlo udržet se v útočné třetině a něco vymyslet. Bílí Tygři mezitím již dvakrát poslali kotouč ze své obranné třetiny.

18:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Luka Vodlan – 2 min., podrážení).

17:55

Nyní sledujeme lehce nazáživnou část, snad úplně první v utkání. Oba celky se pokouší cokoliv vymyslet, ale moc se jim nedaří.

16:16

Domácí v plném počtu.

15:29

Přesilovky Liberce vypadají precizně a hosté jsou nebezpeční. Luka Voldan nyní dostal nahrávku na pravý kruh, podruhé ale zakončoval jen do bližší spojnice!

15:05

Dobrou střelu vyslal na branku Chomutova Luka Voldan. Ten z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyčku, ale Malant nakonec kotouč skryl u svého těla!

14:49

Jako moderní bek se nyní na modré čáře zbavil hráče Martin Böhm, který následně vypálil. Lukáš Malant ale jeho zakončení skryl ve výstroji.

14:15

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., sekání).

13:47

Lukáš Meisel chtěl navýšit vedení svého mužstva nahozením od modré, ale jeho pokus se do branky nakonec nedostal.

13:19

Liberec právě vstřelil branku!
Dvakrát v řadě svůj celek oslabil, nyní jej ale posílá do vedení! LUKÁŠ PLOS dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Malanta, kterého nakonec střelou prostřelil. Domácí jednička kotouč neudržela v rukavici. Asistence: Petr Gajda.

13:10

Hosté v plném počtu.

12:27

Ani nyní ovšem domácí celek nic nevymyslel, Liberec je ve čtyřech a dokonce se mu povedlo vyhodit a prostřídat bránící hráče.

11:20

Hned po vhazování zakončoval v roli falešného beka útočník Svoboda. Krátký jeho ránu pod víko ovšem dokázal schovat v lapačce.

11:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., podrážení). Další dvojnásobná výhoda pro Piráty!

10:47

V závěru dvojnásobné výhody zakončoval od levého mantinelu Novotný, jeho pokus šel ale jen do lapačky brankáře. Po vhazování bude Liberec ve čtyřech.

10:37

Jiří Kulich našel mezi kruhy najíždějícího Jana Spudicha, ale jeho svižná rána skončila na vyrážečce pozorného Krátkého!

10:03

Na konci přesilovky čtyř proti třem zakončoval obránce Pöschl, ale rána šla jen do lapačky Krátkého. Nyní mají domácí dvojnásobnou výhodu, která bude trvat necelou minutu.

09:46

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Luka Vodlan – 2 min., podrážení).

09:33

Hostující brankář nyní chtěl rozjet útočnou akci, ale jeho vyhození nakonec skončilo icingem. Pokračovat se tak bude po jeho levici.

08:50

Ondřej Čech šel sám na branku a nakonec šel do kličky na delší tyčku. Byl ale faulován a síly na ledě se srovnají. Potrestán je Lukáš Plos.

08:06

Na začátku kratičké dvojnásobné přesilovky dostával nabito Rossmy, ale jeho dělovka z první skončila jen nad brankou. Piráti jsou ve čtyřech.

08:02

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tadeáš Svoboda – 2 min., podrážení).

07:38

Nejdříve se pokoušel z levé strany prosadit David Putz, ale i jeho Malant vychytal. V protiakci dostal přihrávku před branku Döring, který ovšem zblízka neskóroval.

06:36

Kotouč se odrazil na levou stranu, kde Petr Gajda zakončoval. Jeho rána šla už do branky, ale Lukáš Malant naprosto famózním zákrokem znemožnil vstřelení branky!

06:08

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., sekání).

05:52

Za Piráty útočil Pavel Šugár, jenž si sjel zpoza branky až k pravému kruhu a zakončoval. Jeho pokus ale skončil nad brankou, domácí v akci ovšem pokračují.

05:08

Opět musel být pozorný Malant v brance, z pravé strany z brankářova pohledu jej po zemi ohrožoval Rossmy. Ani on ale skóre duelu neotevírá.

04:15

Jakub Dvořák se proháčkoval od pravého mantinelu až do zakončení. Mezi kruhy se mu ale pozorného Malanta v brance překonat nepovedlo.

03:37

Hosté v plném počtu.

02:57

Dlouho se o kotouč bojovalo za brankou Liberce a nakonec se k němu dostali hosté. Ti po ušetřeném čase vyhodili puk mimo svou třetinu.

02:05

Následně se domácí celek nedomluvil a je z toho icing. Hra bude pokračovat vhazováním po levici Lukáše Malanta.

01:45

V dobré šanci byli také domácí. Tadeáše Svoboda dostal přihrávku na levý kruh, ale z první se mu povedlo trefit pouze beton přesouvajícího se Krátkého!

01:36

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., držení hole).

01:27

Skrumáž před chomutovskou brankou byla zakončena pokusem Vodlana. Tomu se ale zblízka nepovedlo vsítit brzký úspěch libereckého mužstva!

00:45

Do první akce se dostávali také Piráti, ale ti jen nahodili. Na druhé straně musel Lukáš Malant řešit první střelu od levého mantinelu.

00:05

Hosté se po vyhraném vhazování hned hnali po levé straně do útoku, ale přihrávka do pásma byla sražena do publika. Vhazovat se bude ve střední třetině.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.

Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný.
PIRÁTI CHOMUTOV

Podkrušnohorský celek se dostal do nadstavby také z pátého fleku své skupiny a zaznamenal podobné výsledky jako Liberec. Piráti nasbírali pouze o jeden bod méně jako Tygři (33) a také vyhráli desetkrát za tři body, jedna výhra přišla v prodloužení či nájezdech. Šestkrát Piráti na svého soupeře nestačili v základní hrací době. Chomutovští v posledním kole padli na ledě PZ Kladna 1:2 v prodloužení, kde už šetřili opory.

Nejproduktivnější hráči týmu
Jiří Kulich – 14 utkání, 31 bodů (19+12)
Tadeáš Svoboda – 12 utkání, 19 bodů (8+11)
Tomáš Šilar – 17 utkání, 15 bodů (7+8)
BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

Celek z Podještědí se dostal do nadstavbové části z pátého fleku tabulky střed. Liberečtí během osmnácti duelů nasbírali deset výher v základní hrací době, dvě v prodloužení či nájezdech a šest proher. Na pátém místě získali 34 bodů se skórem 81:48. V posledním kole Tygři porazili v nájezdech Slavii 4:3.

Nejproduktivnější hráči týmu
Tomáš Trunda – 18 utkání, 28 bodů (11+17)
Jakub Hujer – 14 utkání, 20 bodů (10+10)
Filip Kříž – 18 utkání, 18 bodů (9+9)
Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V ELIOD extralize budeme sledovat první utkání nadstavbové části o play-off. Piráti Chomutov na svém ledě přivítají Bílé Tygry z Liberce. Utkání na severu Čech startuje v klasických 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec

2:4

konec (0:1, 0:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 50. Spudich (Pavlák, Kulich), 55. Kulich (Svoboda, Pavlák) – 14. Plos (Gajda), 23. Rossmy, 24. Vodlan (Böhm, Leden), 51. Vodlan

Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.

Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný

Průběh zápasu
1. třetina
01:36 LIB 2 Masař, držení hole
06:08 CHM 2 Čech, sekání
08:02 CHM 2 Svoboda, podrážení
08:50 LIB 2 Plos, podrážení
09:46 LIB 2 Vodlan, podrážení
11:09 LIB 2 Plos, podrážení
13:19 LIB 0:1 Plos (Gajda)
14:15 CHM 2 Perný, sekání
18:09 LIB 2 Vodlan, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
22:32 LIB 0:2 Rossmy
23:08 LIB 0:3 Vodlan (Böhm, Leden)
23:13 LIB 2 Plos, nedovolené bránění
24:54 LIB 2 Böhm, krosček
27:07 CHM 2 Döring, nedovolené bránění
29:03 LIB 2 Patzelt, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
40:29 CHM 2 Pöschl, hrubost
LIB 2 Hladík, hrubost
40:54 CHM 2 Perný, sekání
42:20 CHM 2 Koblížek, sekání
46:40 LIB 2 Masař, napadení
49:37 CHM 1:3 Spudich (Pavlák, Kulich)
50:37 LIB 1:4 Vodlan
51:56 LIB 2 Plos, podrážení
52:30 LIB 2 Masař, nedovolené bránění
54:01 CHM 2:4 Kulich (Svoboda, Pavlák)
54:01 LIB 2 Jenčovský, sekání
Konec