Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Skotsko – Kazachstán

3:1

konec (0:1)

19.11.2019, 20:45 • Hampden Park, Glasgow • Skupina I • Karel Jedlička

Tipsport: 1.59 4.03 6.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Hrdina Skotska John McGinn za potlesku tribun odstupuje, na závěrečné desítky vteřin přichází na hřiště Stuart Armstrong.

90+1

90+1. John MCGINN - 3:1

90+1

Skotsko právě vstřelilo branku!
V sedmé vteřině nastavení přidávají ostrované pojistku. Fleck vysunul Taylora, který z první odcentroval do vápna a přízemní míč zvedl šajtlí rovněž jedním dotykem JOHN MCGINN.

83

Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází John Fleck.

83

Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Alexej Ščotkin, přichází Abat Ajmbetov.

82

Islambek Kuat (Kazachstán) byl mírně zatažen ve středovém kruhu, v pádu se ohnal po soupeři a faul je pískán jemu. Navíc dostává žlutou kartu.

78

Poprvé střídá Skotsko: kapitánskou pásku před svým odchodem předává Steven Naismith, na jeho místo přichází Oliver Burke.

75

Dvojnásobné střídání připravil trenér Kazachstánu Bílek: ze hřiště odcházejí Bauržan Islamchan a Jurij Percuch, do hry míří Maxim Fedin a Islambek Kuat.

74

Dnešní utkání sleduje 19 503 diváků.

67

67. Český trenér Kazachstánu Michal Bílek dostává žlutou kartu

67

Žlutou kartu dostává za protesty také trenér Kazachstánu Michal Bílek.

67

Žlutou kartu dostává Alexandr Maročkin (Kazachstán).

66

Žlutou kartu dostává Declan Gallagher (Skotsko).

64

64. Steven NAISMITH - 2:1

64

Skotsko právě vstřelilo branku!
Palmer si ukázal Christiemu, kam chce míč, a dostal perfektní přihrávku do náběhu za obranu. Jeho centr ještě přizvedli Kazaši do výšky a před bránou se v hlavičkovém souboji prosazuje bourač z celku Hearts of Midlothian STEVEN NAISMITH.

58

Palmer dal míč do uličky Christemu, který z prvního dotyku nabil Naismithovi a jeho tečovaná střela se otřela o boční síť.

54

Jack našel polovysokým centrem zprava Naismithe, holohlavý útočník si zpracoval míč na prsou, obtočil se kolem Malého, ale pak vypálil zcela sám nepřesně.

51

51. Forrest po krásné souhře střílel vedle šibenice

51

Další nádherně sehraná akce domácího mužstva. McGinn dostal míč z otočky za obranu od McGregora a zpětnou přihrávkou ho vrátil Forrestovi, který pálil napůl ze skluzu těsně kolem šibenice.

48

48. John MCGINN - 1:1

48

Skotsko právě vstřelilo branku!
Z 18 metrů propálil děravou žlutou zeď JOHN MCGINN a je vyrovnáno. Nepohodov byl proti tečované střele záložníka Aston Villy do svého protipohybu bezmocný.

44

Žlutou kartu dostává Ajbol Abiken (Kazachstán) za faul na rozběhnutého Forresta.

39

39. Jack zblízka nepropálil brankáře Kazachů

39

Domácí si poměrně dlouho bezradně přihrávali na vlastní polovině, pak se jim ale podařilo přelstít kazašský blok. Za obranu si na Palmerův nízký centr naběhl Ryan Jack, míč se k němu se štěstím odrazil od kopačky soupeře a jeho tutovku zblízka skvěle likviduje Dmytro Nepohodov!

34

34. Baktijor ZAJNUTDINOV - 0:1

34

Kazachstán právě vstřelil branku!
Ščotkin zachytil nepřesnou přihrávku a posunul míč na BAKTIJORA ZAJNUTDINOVA, který šokoval Glasgow nádhernou střelou z 22 metrů. Přestože měl proti sobě velkou přesilu, hráči v modrém jen přihlíželi jeho výstavnímu angličanu levačkou.

32

32. Nepohodov vytěsnil Christieho skákavou střelu

32

První vyloženě těžký zákrok brankáře. Po bleskové výměně míče a zpětné narážečce pálí z úhlu prudce Christie a Nepohodov s námahou vytěsnil skákavý míč na roh.

22

Žlutou kartu dostává Bauržan Islamchan (Kazachstán). Ohnal se zezadu po Palmerovi přes kotníky.

Skotsko – Kazachstán

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. J. McGinn, 64. Naismith (Palmer), 90+1. J. McGinn (Taylor) – 34. Zajnutdinov (Ščotkin)

Karty:   66. Gallagher (SCO) – 22. Islamchan (KAZ), 44. Abiken (KAZ), 67. Maročkin (KAZ), 67. Bílek (trenér) (KAZ), 82. Kuat (KAZ)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:16.

Skotsko: Marshall – Palmer, Gallagher, McKenna, Taylor – C. McGregor, Jack – R. Christie (83. Fleck), J. McGinn (90+2. Armstrong), Forrest – Naismith (78. Burke).
Náhradníci: McLaughlin, MacGillivray – Shinnie, Fleck, Devlin, Morgan, Burke, Armstrong, Brophy, McBurnie, O'Donnell, Porteous.

Kazachstán: Nepohodov – Maročkin, Malyj, Logviněnko – Sujumbajev, Percuch (75. Kuat), Abiken, Šomko – Zajnutdinov, Islamchan (75. Fedin) – Ščotkin (83. Ajmbetov).
Náhradníci: Pokatilov, Šackij – Jerlanov, Kerimžanov, Kuat, Tagybergen, Žukov, Alip, Ajmbetov, Fedin, Mirošničenko.

Rozhodčí: Nijhuis – Balder, Goossens (Nizozemsko)

Diváci: 19 503