Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Belgie – Kypr

6:1

konec (4:1)

19.11.2019, 20:45 • Stade Roi Baudouin • Skupina I • David Suchý

Tipsport: 1.01 35.0 50.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

68

68. Christian BENTEKE - 6:1

68

Belgie právě vstřelila branku!
Kypr sice zahrával rohový kop, jenomže po něm jsme sledovali bleskový protiútok soupeře! Ten fantastickým způsobem dokázal vyřešit De Bruyne, kterému se povedlo načasovat nahrávku na CHRISTIANA BENTEKEHO, který tváří v tvář brankáři bezpečně zamířil ke vzdálenější konstrukci branky.

51

51. Kypros CHRISTOFOROU - 5:1

51

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí hráči krátce po změně stran přidávají pátý přesný zásah! De Bruyne ukázkově spolupracoval s Edenem Hazardem, přičemž druhý jmenovaný měl v pokutovém území hodně času na přihrávku pod sebe. Na malém vápně se nakonec k míči dostal hostující KYPROS CHRISTOFOROU, který nepochopitelně zamířil do vlastní branky.

44

44. Yannick CARRASCO - 4:1

44

Belgie právě vstřelila branku!
Aby toho nebylo málo, tak je tu čtvrtá branka v hostující svatyni! Nepřesnou rozehrávku dokázal vystihnout De Bruyne, který poté vysunul mezi obránce Edena Hazarda. Tento šikula ještě centroval ke vzdálenější konstrukci, kde byl s přesným zakončením připraven YANNICK CARRASCO.

41

41. Kevin De Bruyne - 3:1

41

Belgie právě vstřelila branku!
V krátkém časovém sledu se domácí dočkali další branky! Velký kus práce odvedl Carrasco, který se rychlostním způsobem prohnal až do pokutového území, kde nahrávkou pod sebe našel KEVINA DE BRUYNEHO, jehož rána z otočky zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci branky.

35

35. Kevin De Bruyne - 2:1

35

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí se vůbec poprvé v utkání dostávají do vedení, hodně tomu ale pomohla chyba brankáře Neofytose! Za pokutovým územím se totiž k padajícímu míči dostal KEVIN DE BRUYNE, kterému zakončení z jedničky moc nevyšlo. To nakonec nemuselo vůbec vadit, Neofytos chtěl totiž sebrat míč do rukavic, jenomže mu prokouzl až do branky.

16

16. Christian BENTEKE - 1:1

16

Belgie právě vstřelila branku!
Jenomže domácí odpovídají bleskovým způsobem! O centr do pokutového území se pokoušel De Bruyne, který nakonec na zadní tyči našel Carrasca. Ten pro změnu ještě v pádu vracel před prázdnou branku na CHRISTIANA BENTEKEHO, který vleže dopravil míč do sítě.

14

14. Nicholas IOANNOU - 0:1

14

Kypr právě vstřelil branku!
Tak pozor, hosté se dostávají do překvapivého vedení! NICHOLAS IOANNOU dokázal u středového kruhu velice zodpovědně vystoupit proti nahrávce, načež se naprosto neohroženým způsobem sám prohnal až do pokutového území, kde se mu levačkou povedlo vypálit přesně ke vzdálenější konstrukci branky.

Belgie – Kypr

6:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 16. Ch. Benteke (Carrasco), 35. De Bruyne, 41. De Bruyne (Carrasco), 44. Carrasco (E. Hazard), 51. Christoforou (vla.), 68. Ch. Benteke (De Bruyne) – 14. Ioannou

Karty:   20. Merkis (CYP)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:2.

Belgie: Mignolet – Alderweireld, Denayer, Cobbaut – Carrasco, Vanaken, Tielemans, T. Hazard – De Bruyne (68. Praet), Ch. Benteke (80. Origi), E. Hazard (C) (64. Verschaeren).
Náhradníci: Courtois, Sels – Batshuayi, Castagne, R. Lukaku, Dendoncker, Mechele, D. Mertens, Praet, Origi, Verschaeren, Witsel.

Kypr: Michael – Christoforou, Ch. Kyriakou, Merkis (C), Ioannou (67. Kousoulos), Wheeler – M. Špoljarić (79. Efrem), Artymatas, Kosti (81. Papoulis), Kastanos – Sotiriou.
Náhradníci: Kissas, Pardo – Avraam, Demetriou, Economides, Efrem, Ioannou, Papoulis, Pittas, Theodorou, Zachariou, Kousoulos.

Rozhodčí: Burchardt – Dahl, Høg (všichni Dánsko)