Menu

Hokej

KHL

Admiral Vladivostok – Jokerit Helsinky

3:2

po s.n. (3:2) (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)

15.11.2019, 10:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.75 3.9 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního dne. (12:53:06)
Československá stopa

Martin Bakoš (VLD) 3+0, 7 střel, 22:05 čas na ledě
Dnešní střetnutí patřilo slovenskému reprezentantovi, který v samostatných nájezdech zkompletoval hattrick. Martin Bakoš tak je hrdinou Vladivostoku, jenž rozhodl o tom, že dva body bere Admiral.

Konec zápasu.

Martin BAKOŠ - 3:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Admiral Vladivostok.
O vítězi je rozhodnuto, jelikož samostatné nájezdy rozhodl MARTIN BAKOŠ, který si stáhl puk na pravou stranu a zamířil přesně.

8. série 3:2

Martin BAKOŠ proměňuje.

8. série 2:2

Henri Ikonen už mířil do odkryté branky, ale gólman vytáhl zákrok lapačkou.

7. série 2:2

Markus Ljungh nic nevymýšlel a střelou trefil jen brankářův beton.

7. série 2:2

Brian O'Neill vystřelil, jenže zamířil nad branku.

6. série 2:2

Martin Bakoš si stáhl puk do forhendu, ale trefil jen beton.

6. série 2:2

Mikko Lehtonen netrefil prostor branky.

5. série 2:2

Petri Kontiola nastřelil brankovou konstrukci.

5. série 2:2

Shawn Lalonde rozpohyboval ramena, ale mezi betony mezeru nenašel.

4. série 2:2

Jesse Joensuu předvedl blafák do bekhendu a zamířil pod horní tyč.

4. série 2:1

Oleg Lomako je dalším, kdo vsítil gól.

3. série 1:1

Mikko Lehtonen přibrzdil před gólmanem a našel mezeru mezi betony.

3. série 1:0

Martin Bakoš rozpohyboval brankáře a dává branku.

2. série 0:0

Ahti Oksanen mířil po ledě, ale branku nedal.

2. série 0:0

Adam Almqvist předvedl kličku do forhendu, ale brankáře nepřekonal.

1. série 0:0

Brian O'Neill nic nevymýšlel a trefil brankáře.

1. série 0:0

Markus Ljungh zamířil mezi betony, ale mezeru netrefil.

Samostatné nájezdy začínají.
Oba celky si v prodloužení vytvořily šance, ale o mnoho nebezpečnější byl Vladivostok. Jenomže Jussi Olkinuora ani Antti Niemi neinkasovali, a tak se dočkáme samostatných nájezdů.

Střely na branku: 27:31.
Střely na branku v prodloužení: 4:1.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:09

Z ostrého úhlu mířil před branku Vladimir Butuzov, který se snažil trefit bližší horní roh branky. Ovšem Antti Niemi celou situaci ustál a kotouč vyrazil ramenem.

63:12

Martin Bakoš a Markus Ljungh jeli ve dvou na jediného obránce. Slovenský útočník naservíroval kotouč spoluhráči, jenž odkrytou část branky minul.

62:50

Na pravou stranu si tentokrát nabruslil Brian O'Neill, jemuž už scházely síly, a tak zakončil pouze vedle branky.

61:36

Petri Kontiola si nabruslil na pravou stranu, odkud ale nezakončil. Následně se finský tým sám vyhnal do středního pásma.

61:16

Na druhou stranu uháněli dva hráči hostujícího mužstva a byli sami před brankářem. Celou akci na sebe vzal Viktor Lööv, ale také Jussi Olkinuora zasáhl lapačkou.

60:39

Role se mohly obrátit, jelikož Martin Bakoš získal puk a vysunul do samostatného úniku Markuse Ljungha. Domácí útočník neměl moc sil, a tak vystřelil na lapačku. Antti Niemi si v nepříjemné pozici poradil.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut hry vítěze nepřineslo, a tak uvidíme minimálně prodloužení. Ve třetí části mohly oba celky rozhodnout, ale spíše jsme sledovali taktický boj, v němž nikdo nechtěl chybovat. Martin Bakoš tak stále může myslet na hattrick.

Střely na branku: 23:30.
Střely na branku ve třetí třetině: 7:9.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:42

Jussi Olkinuora se vydal za branku, kde po souboji se soupeřem ztratil hůl. Po chvíli se Helsinky pokusily o nahození od mantinelu, ale domácí brankář černou gumu schoval pod lapačku.

59:11

Trochu překvapivě si Vladivostok vyžádal oddechový čas. Na střídačce se udělovaly taktické pokyny, do hry se také vrací Martin Bakoš!

59:11

Své štěstí od pravého mantinelu zkusil Martin Bakoš, který dnes útoční na hattrick. Na jeho pokus si ale počíhal Antti Niemi, který ještě jednou zasáhl.

58:13

Výpadem kolem obránce se na levé straně předvedl Vladimir Butuzov, který pak zamířil vedle vzdálenější tyče. Vypadá to, že střetnutí půjde do prodloužení.

57:18

Zakončením od modré čáry se prezentoval Mikko Lehtonen, jehož pokus byl zastavený. Ovšem ještě chvíli kombinace Jokeritu trvala.

56:06

V neutrální zóně nabral velkou rychlost Oleg Lomako, jenž si to od mantinelu namířil na střed. Zakončení domácího útočníka bylo nepřesné a na tahu je finský tým.

54:15

Takovou podivnou střelu vyslal z levého kruhu Martin Bakoš. Zakončení letělo jen nad branku, ovšem černá guma rychle klesala, a tak se po ní Antti Niemi raději natahoval.

53:26

To byla další krásná akce Admiralu, která skončila zakončením do soupeře. Oleg Lomako vletěl do pásma, kde našel najetého Alexandra Strelcova, jehož pokus z jedné neprošel.

52:25

Finské mužstvo se pokusilo o nahození na zadní mantinel, ale kotouč byl vrácen do středního pásma. Hostující tým tak zavelel k prostřídání svých řad.

51:16

Martin Bakoš našel na levé straně najetého Alexandr Konnov, který se přes obránce natlačil před branku. Jenomže zakončení mu nebylo dovoleno a puk tak narazil jen do oblouku branky.

50:00

V předbrankovém prostoru si stáhl kotouč do forhendu Jesse Joensuu, který poté okamžitě vystřelil, ale zamířil jen těsně vedle pravé tyče. Jokerit byl blízko třetího vedení v utkání!

49:48

Hra se znovu přerušuje, protože nahození od mantinelu bylo sražené mimo hrací plochu. Po reklamní pauze následuje vhazování po levé ruce brankáře Vladivostoku.

48:47

Na pravém kruhu pro vhazování se nacházel Aleksi Halme, jenž vypálil z jedné. Ale jeho zakončení těsně nad ledem vyrazil Jussi Olkinuora.

47:34

Na druhé straně to z ostrého úhlu zkoušel také Jurij Petrov, ale zkušený finský gólman už se nacházel u první tyče.
Střely na branku: 19:26.

46:09

Nahození od červené čáry vyrazil Jussi Olkinuora za branku. Jokerit pokračoval v akci a z ostrého úhlu se pokusil o překvapení Antti Pihlström, ale domácí gólman byl na místě.

45:31

Oba celky mají problém s přechodem přes střední pásmo, a tak další šance nepřibývají. Snad se to brzy povede změnit.

43:53

Je vidět, že oba celky chtějí strnout vedení na svou stranu. Tentokrát k tomu dostal možnost Alexandr Osipov, jehož zakončení po ledě zlikvidoval hostující maskovaný muž.

43:11

Z vrcholu levého kruhu zamířil do vzdálenějšího horního rohu branky Adam Almqvist, ovšem Antti Niemi máchl lapačkou a schoval do ní letící kotouč.

42:16

Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry také Mikko Lehtonen. Jenomže Jussi Olkinuora vykoukl zpoza obránce a zaznamenal další zákrok.

42:10

Z levé strany vystřelil Henri Ikonen, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Bude se vhazovat znovu před brankou domácího celku.

40:01

Začala třetí třetina.
I ve druhé části byly Helsinky jasně lepším celkem a znovu právem odskočily do vedení. Ovšem v závěru třetiny se finský celek dostal pod tlak a vyrobil dva zbytečné fauly. Dobře, o druhém bylo prapodivně rozhodnuto, ovšem byl odpískán, a tak se znovu o vyrovnání postaral Martin Bakoš. Slovenský reprezentant dnes vzal do ruky střeleckou hokejku a už to tam sype. Uvidíme, kdo bude spokojenější po šedesáti minutách.

Střely na branku: 16:21.
Střely na branku ve druhé třetině: 10:8.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Tak ještě jednu střelu od modré čáry vyslal Alex Grant, Jussi Olkinuora na pokus celou dobu viděl, a tak ji znovu schoval do výstroje.

38:48

Alex Grant přihrál před branku, kde se nacházel Peter Regin, který byl zády k brance, a tak se mu nepovedlo zakončit. Druhá perioda se už chýlí ke konci.

38:01

Střelou od modré čáry se prezentoval Alexandr Osipov, který nechal vyniknout hostujícího brankáře. Vladivostok je v obrovském tlaku, hlavně díky početní výhodě.

37:07

37:07 Martin BAKOŠ - 2:2

37:07

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Slovenský reprezentant je znovu autorem vyrovnávacího gólu! V přesilové hře našel Markus Ljungh na levém kruhu MARTINA BAKOŠE, jehož pumelice z jedné zamířila za bezmocného Antti Niemiho. Asistence: Markus Ljungh.

36:52

Rychlá kombinace byla zakončena střelou z mezikruží, kde se nacházel Denis Vicharev. Jeho zakončení po ledě, ale trefil beton přesouvající se ho brankáře.

36:42

Adam Almqvist a Shawn Lalonde si prohodili pozice na modré čáře. Druhý jmenovaný poté zakončil, ale jeho pokus dobře viděl Antti Niemi.

35:54

Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Oliver Lauridsen – 2 min., držení hole).

35:15

Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 2 min., krosček).

35:00

O odraženému puku se mezi kruhy dostal Denis Vicharev, jenž branku přestřelil. Černá guma se pak od zadního mantinelu odrazila vedle branky, kam dojížděl Ivan Lisin, ale situaci přejel.

33:55

Jako nůž máslem projel Alexandr Konnov od modré čáry až před branku. Domácí hráč se rozvlnil, čímž zmátl brankáře. Ovšem zakončení zamířilo jen do betonu hostujícího brankáře.
Střely na branku: 7:20.

33:19

Další střelu od modré čáry vyslal Mikko Lehtonen, který sice mířil na zadní tyč, jenže jeho zakončení bylo nepřesné.

32:15

Hra se velmi rychle přesunula na druhou stranu, kde na levém kruhu odmítl obránce Vladimir Butuzov. Jeho pokus bekhendem pak vyrazil Antti Niemi.

31:51

Po kombinaci Helsinek za brankou přišla přihrávka do nebezpečného prostoru. Jenomže brankář v souhře s obránci celou akci překazil.

30:47

Ahti Oksanen vůbec nic nevymýšlel a do kotouče se opřel z velkého úhlu. Dnes už mu tento počin jednou vyšel, ale tentokrát si Jussi Olkinuora první tyč pohlídal.

30:11

Po přejetí útočné modré čáry se krásnou střelou prezentoval Alexandr Osipov, jenž z osy mířil do levého horního rohu branky, čímž Niemiho vyděsil. Hostující brankář puk přesto vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě.

29:29

Přihrávka Vladivostoku byla znovu nepřesná, a tak je tu zde další zakázané uvolnění. Ve druhé části se hra hodně kouskuje, což rozhodně nepomáhá tempu utkání.

29:13

Od pravého mantinelu vystřelil John Norman, který našel jen připraveného domácího brankáře, jenž hru raději znovu přerušil.

28:34

Ještě jeden pokus v této početní výhodě vyslal Peter Regin, který ale zamířil jen doprostřed branky, a tak je jasné, že se Vladivostok ubrání i v dalším oslabení.

27:26

Dalším zakončením od modré čáry se prezentoval Alex Grant, jehož dělovku brankář vykopl. Jokerit dál kombinoval a na levém kruhu se objevil Sami Lepistö, jehož snažení vyrazil Jussi Olkinuora ramenem.

26:32

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Adam Almqvist – 2 min., hákování).

25:58

25:58 Sami LEPISTÖ - 1:2

25:58

Jokerit právě vstřelil branku!
Tlak finského celku končí brankou, při které Jussi Olkinuora rozhodně nemá čisté svědomí! Henrik Haapala přihrál na modrou čáru, odkud se střelou z první prezentoval SAMI LEPISTÖ. Jeho pokus letěl k bližší tyči, ovšem kupodivu zapadl za brankovou čáru. Asistence: Henrik Haapala.

25:36

Domácí mužstvo se opět dostalo pod tlak, a tak kotouč přes všechny čáry vyhodil Jurij Petrov. Po icingu se bude vhazovat po levé ruce Jussiho Olkinuory.
Střely na branku: 6:15.

24:35

Rychlou střelou se od modré čáry musel prezentovat Aleksi Halme, jehož snažení bylo soupeřem sražené do ochranné sítě. Následuje vhazování před brankou Vladivostoku.

23:42

Petri Kontiola nechal na levé straně kotouč za sebou, jelikož za ním číhal Henrik Haapala. Jeho pokus ale mířil jen do hrudi domácího maskovaného muže.

23:14

Oleg Lomako nahodil černou gumu na branku, ovšem Antti Niemi ji rychle schoval pod lapačku, protože zle na něj dorážel Alexandr Strelcov.

22:20

Ahti Oksanen hraje opravdu skvěle, opět se prohnal kolem soupeře a přihrál mezi kruhy. Peter Regin se pokusil o zakončení, ale jeho pokus byl zastavený.

21:47

Antti Pihlström se hnal po pravé straně do akce, ale před modrou čárou jej tělem zastavil Nikita Bobrjašov. Kotouč pak vypadal na střídačku, a tak se bude vhazovat v neutrální zóně.

20:47

Petri Kontiola sice zavezl kotouč do útočného pásma, ale jeho přihrávka po mantinelu byla zachycena. Admiral okamžitě vyhodil středem přes všechny čáry.

20:01

Začala druhá třetina.
Zprvu to vypadalo, že budeme dlouho sledovat taktickou bitvu, ovšem úvodní gól hru poněkud odšpuntoval. Najednou se hra začala přelévat ze strany na stranu a o něco nebezpečnější byl Jokerit, který se sice dostal do vedení, ale následně inkasoval při vlastní přesilové hře, a tak je stav zápasu zatím vyrovnaný. Vladivostok se především soustředí na obranu, kde si situaci moc nekomplikuje a jednoduše posouvá puky do středního pásma, což zatím vychází. Do druhé periody půjdou Helsinky v početní výhodě a jistě budou chtít rychle strhnout stav zpátky na svou stranu.

Střely na branku: 6:13.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:36

Brian O'Neill přihrával mezi kruhy, kde se zády k brance nacházel Veli-Matti Savinainen, jehož pokus bekhendem přeletěl domácí svatyni.

19:00

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Lisin – 2 min., sekání).

18:52

Na ledové ploše zůstal ležet Mikko Lehtonen, jehož srazil Alexandr Mereskin. Jednalo se spíše o nezaviněnou srážku, a tak se vylučovat nebude. Finský hráč ovšem ihned zamířil do kabiny, snad bude v pořádku.

18:15

Peter Regin za brankou odmítl soupeře a přihrál do střelecké pozice, kde se nacházel Mikko Lehtonen. Jeho zakončení bylo sražené vedle branky.

17:39

Znovu se přerušuje, jelikož Helsinky vyhodily na zakázané uvolnění. Vladivostok se tak znovu stěhuje do útočného pásma.

17:22

A znovu slovenský hráč, který je opravdu při chuti! Martin Bakoš si navedl kotouč na osu hrací plochy, odkud mířil pod hodní tyčku, ovšem Antti Niemi zakročil lapačkou.

16:50

Po souboji u hrazení si do kruhu pro vhazování vybruslil Ahti Oksanen, který mířil pod horní tyč, ale domácí maskovaný muž byl znovu připravený zasáhnout.

15:12

Další pěkná akce finského celku končí zákrokem domácího brankáře. Přihrávka z osy mířila do pravého kruhu, odkud zakončil Jesse Joensuu. Jenomže Jussi Olkinuora se přesunul a kotouč betonem vykopl.

14:16

Za brankou znovu výborně pracoval Markus Ljungh, který následně přihrál do kruhu pro vhazování, odkud ale přišlo nepřesné zakončení.

13:27

Domácí gólman se vydal za brankou, kde kotouč zastavil a čekal až si pro něj přijede spoluhráč. To se nestalo, a tak Jussi Olkinuora musel rozehrát po mantinelu.

13:08

Z levé strany se do kotouče opřel Marko Anttila, jehož zakončení mířilo pod hodní tyč. Ovšem Jussi Olkinuora zasáhl lapačkou a hru znovu přerušil.

12:40

Mikko Lehtonen dostal přihrávku na modrou čáru, kde byl u něj blízko Vladimir Butuzov. Od domácího útočníka zamířila černá guma do středního pásma a Vladivostok se ubránil.

12:09

Branka platí, za vyrovnaného stavu jedeme dál! Ovšem o tomto momentu se bude asi ještě dlouho mluvit.

12:09

Fanoušci na tribunách mají jasno o tom, že gól by měl platit. Rozhodčí už si tak jistí nejsou a stále prohlížení dostupné záběry!
Střely na branku: 6:9.

12:09

Celá situace se ještě prohlíží na videu, protože dost možná došlo k porušení pravidel. Z některých záběrů je vidět, že Antti Niemi měl černou gumu pod betonem, odkud ji vyšťoural právě Markus Ljungh. Bude branka platit nebo ne?

12:09

12:09 Martin BAKOŠ - 1:1

12:09

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Admiral ve vlastním oslabení vyrovnává! na modré čáře nezpracoval kotouč Alex Grant, a tak se do akce hnal slovenský reprezentační útočník, jenž na dvakrát Niemiho nepřekonal. Ovšem Markus Ljungh puk ještě vyšťoural a přihrál jej před branku, kde se znovu pohyboval MARTIN BAKOŠ, jehož zakončení po ledě bylo přesné. Asistence: Markus Ljungh.

10:51

Na přihrávku na modré čáře číhal Mikko Lehtonen, a tak přišla tvrdá rána z jedné, která brankáři vypadla do strany. Z úhlu se o dorážku pokoušel John Norman, jenž odkrytou klec minul.

10:38

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., držení).

10:21

Jokerit má ponechanou výhodu, ale dlouho se nemohl dostat přes střední pásmo. Když se mu to povedlo, tak přišla nepřesná přihrávka.

09:36

Na přihrávku od levého mantinelu si najel před branku Peter Regin, jenž nastavil hůl a puk nasměřoval mezi tři tyče. Domácí gólman byl tentokrát na správném místě a na dvakrát zasáhl.

09:03

09:03 Ahti OKSANEN - 0:1

09:03

Jokerit právě vstřelil branku!
Jussi Olkinuora se musí pod maskou pořádně červenat, jelikož byl nalepen u své tyče a přesto kapituloval. AHTI OKSANEN projel kolem mantinelu a z pořádného úhlu zakončil. Jeho pokus proletěl nad brankářovým ramenem do branky. Asistence: Mikko Lehtonen a Antti Pihlström.

08:55

V tandemu se nacházel na pravé straně Ahti Oksanen, jehož pokus mířil k bližší tyči. Domácí gólman natáhl ruku a schoval černou gumu do lapačky.

08:01

Vladivostok před svojí brankou moc nevymýšlí a jednoduše posílá kotouče o mantinel do středního pásma. Zatím mu tato hra skvěle vychází a stačí.

07:02

Adam Almqvist chyboval před vlastní brankou a už to vypadalo, že se Jokerit dostane do nebezpečné šance. Jenomže z branky vystartoval Jussi Olkinuora, který holí puk posunul před útočníkem k mantinelu.

06:28

Elitní formace Vladivostoku se hnala do akce, ovšem nepřešla přes útočnou modrou čáru. Celou situaci chtěl zachránit Martin Bakoš, což se mu nepodařilo.
Střely na branku: 3:5.

05:45

Nahození ze strany nezkrotil Antti Niemi, a tak se k černé gumě dostal v předbrankovém prostoru Alexandr Dělnov, jehož bekhend po ledě už hostující brankář pokryl.

05:24

Už to vypadalo, že domácí celek pojede do přečíslení, ovšem útočníkovi scházela rychlost, a tak celou situaci dobruslili hráči Helsinek.

04:45

Ivan Miščenko dal soupeři na vrcholu kruhu hodně času, a tak Henrik Haapala mohl zakončit. Jeho pokus ale mířil jen do připraveného gólmana.

04:21

Další zakončení bylo k vidění na druhé straně, ale pokus od modré čáry byl nepřesný. Hostující brankář celou situaci zkontroloval a puk pustil k zadnímu hrazení.

04:00

Hned po vhazování se pokusil vystřelit hostující Veli-Matti Savinainen, proti němuž vystoupil soupeř, jehož finský hráč trefil do brusle.

03:50

Martin Bakoš přihrál od mantinelu na vrchol kruhů, kde se nacházel připravený Alexandr Konnov. Jeho pokus z jedné ale Antti Niemi viděl a schoval jej do lapačky.

03:01

Po vhazování vyslaly Helsinky zakončení od modré čáry, které letělo těsně nad ledem. Jussi Olkinuora pokus dobře viděl, a tak jej vyrazil betonem.

02:36

Vladivostok znovu protečoval hru do středního pásma, ovšem ani Jokerit v tažení za střelou nebyl úspěšný. Zatím hráčům chybí lehkost a nápad.

01:49

Domácí celek se hnal po vystřídání za útočnou akcí, ale jeho snažení bylo zastavené u červené čáry. Zatím se hraje hodně opatrná partie, ani jeden tým nechce chybovat jako první.

00:54

Vladimir Butuzov očividně podrazil soupeře, ale trestat se nebude. Vladivostok se tak hnal před branku, kde přes posledního soupeře neprošel Ivan Miščenko.

00:10

Úvodní vhazování vyhrál Peter Regin, a tak finské mužstvo má právo prvního útoku. Ovšem přechod přes střední pásmo mu nevyšel.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který odstartuje za pár chvil. Na ledové ploše probíhá předzápasová show, ovšem za pár okamžiků přijdou oba týmy, které si poslechnou hymny a vše bude směřovat k zahajovacímu vhazování.
Úvodní sestavy:

Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, A. Osipov, Miščenko, Ďjakov (A), Kozlovskij, Bobrjašov – Konnov, Ljungh, Bakoš – V. Butuzov, Vicharev (A), K. Voronin – A. Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Lisin, Mereskin (C), Dělnov.

Jokerit Helsinky: A. Niemi (Kalninš) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, O. Lauridsen, Eronen, Kivistö – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Haapala, Kontiola, Savinainen – Halme, Norman, H. Ikonen – Hirvonen, Anttila (A), Pihlström – Oksanen.

Rozhodčí: Gofman, Soin – Kučava, Lazarev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Martin Bakoš (VLD) 24 odehraných zápasů, 13 bodů (3+10)
Čeká nás souboj, v němž těžko budeme hledat favorita. Oba celky ve svých konferencích jsou na rozhraní postupu do vyřazovacích bojů, ovšem času stále zbývá spousta. Jako první si představíme Vladivostok, jenž s devětadvaceti body obsazuje osmou příčku Východní konference. V předchozích zápasech Admiral zastavil sérii čtyř porážek v řadě, když dvakrát zvítězil a vrátil se na vítěznou vlnu. Bodově stejně je na tom také Jokerit, jemuž patří sedmá příčka, ale v Západní konferenci. Také finský celek v posledních dvou střetnutích zvítězil a dostal se tak na příčky, které by jej poslali do vyřazovacích bojů. Helsinkyv dosavadním ročníku odehrály nejméně zápasů a to čtyřiadvacet, což je o tři až čtyři méně než má většina jejich soupeřů.
Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího střetnutí KHL, která má na programu zápas, v němž se představí Admiral Vladivostok a Jokerit Helsinky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

Admiral Vladivostok – Jokerit Helsinky

3:2

po s.n. (3:2) (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Bakoš (Ljungh), 38. Bakoš (Ljungh), rozh. náj. Bakoš – 10. Oksanen (Lehtonen, Pihlström), 26. Lepistö (Haapala)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Markus Ljungh (VLD)
0:0   Brian O'Neill (JOK)
2. série:
0:0   Adam Almqvist (VLD)
0:0   Ahti Oksanen (JOK)
3. série:
1:0   Martin Bakoš (VLD)
1:1   Mikko Lehtonen (JOK)
4. série:
2:1   Oleg Lomako (VLD)
2:2   Jesse Joensuu (JOK)
5. série:
2:2   Shawn Lalonde (VLD)
2:2   Petri Kontiola (JOK)
6. série:
2:2   Mikko Lehtonen (JOK)
2:2   Martin Bakoš (VLD)
7. série:
2:2   Brian O'Neill (JOK)
2:2   Markus Ljungh (VLD)
8. série:
2:2   Henri Ikonen (JOK)
3:2   Martin Bakoš (VLD)

Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, A. Osipov, Miščenko, Ďjakov (A), Kozlovskij, Bobrjašov – Konnov, Ljungh, Bakoš – V. Butuzov, Vicharev (A), K. Voronin – A. Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Lisin, Mereskin (C), Dělnov – J. Petrov.

Jokerit Helsinky: A. Niemi (Kalninš) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, O. Lauridsen, Eronen, Kivistö – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Haapala, Kontiola, Savinainen – Halme, Norman, H. Ikonen – Hirvonen, Anttila (A), Pihlström – Oksanen.

Rozhodčí: Gofman, Soin – Kučava, Lazarev

Diváci: 4 373

Průběh zápasu
1. třetina
09:03 JOK 0:1 Oksanen (Lehtonen, Pihlström)
10:38 VLD 2 Miščenko, držení
12:09 VLD 1:1 Bakoš (Ljungh)
19:00 VLD 2 Lisin, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
25:58 JOK 1:2 Lepistö (Haapala)
26:32 VLD 2 Almqvist, hákování
35:15 JOK 2 Norman, krosček
35:54 JOK 2 O. Lauridsen, držení hole
37:07 VLD 2:2 Bakoš (Ljungh)
Po 2. třetině
3. třetina
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
VLD 3:2 Bakoš (rozh. náj.)
po s.n.