Menu

Fotbal

Francouzský Ligový pohár

FC Méty – Stade Brestois 29

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

30.10.2019, 21:05 • Stade Saint-Symphorien, Méty • 3. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.92 3.3 4.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V penaltovém rozstřelu zvítězil tým Stade Brestois 29.

Autorem vítězné branky je CRISTIAN BATTOCCHIO.

5. série 3:4

Battocchio rutinérsky vymetl levou šibenici a ani on nedal brankáři Mét, který vystihl směr penalty, žádnou šanci. Brest postupuje do dalšího kola!

90+1

Domácí mohli rozhodnout! Centonze našel přihrávkou mezi obránce na hranici pokutového území Brestu volného Adamu Traorého II, jenž si míč posunul do šestnáctky hostů a přízemnou střelou trefil levou tyč Leónovy branky.

90

Cadornova střela ze zhruba 30 metrů před brankářem Delecroixem zaplavala a domácí gólman ji vyrazil jen před sebe. Tam si chtěl míč zpracovat Mendy, byl ale otočen zády k brance a hrací předmět mu odskočil.

88

Vůbec první žlutou kartu zápasu dostává za podražení Nianeho kapitán hostů Gaëtan Belaud (Stade Brestois 29).

87

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Hugo Magnetti, přichází Yoann Court.

84

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Mathias Autret, přichází Ferris N'Goma.

78

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Papo Ndiaga Yade, přichází Opa Nguette.

78

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Hianga'a Mananga Mbock, přichází Cristian Battocchio.

75

Střelu z přímého kopu zblokovala zeď z hráčů Brestu k Udolovi, jehož tvrdou přízemnou ránu ze zhruba 35 metrů k levé tyči zneškodnil brankář León.

61

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Marvin Gakpa, přichází Habib Maïga.
Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Victorien Angban, přichází Adama Traoré II.

57

57. Irvin CARDONA - 1:1

57

Brest právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí hráč nedokázal míč odkopnout z vlastní poloviny a Autret, k němuž se míč odrazil, okamžitou přihrávkou z první mezi obránce Mét vysunul do náběhu IRVINA CARDONU. Ten si míč posunul do pravé strany a tvrdou střelou k bližší tyči překonal brankáře Delecroixe.

55

Teď měli hosté ještě větší příležitost! Cardona hezky vysunul do pokutového území Autreta, který ideální přihrávkou posunul míč zleva nabíhajícímu Mendymu. Ten střílel z první, branku Mét ale výrazně minul.

43

Cardona výborným centrem zakroutil míč za obranu domácích na nabíhajícího Autreta, ten ho ale před odkrytou brankou prakticky nezasáhl a jemným tečem ho usměrnil jen mimo Delecroixovu branku.

40

Niane dostal přihrávku od Angbana za obranu Brestu, jeho nepříliš prudkou střelu z levé strany ale dokázal brankář Léon vyrazit.

31

Cardona sklepl míč z levé strany na Mendyho, který osamocen na hranici šestnáctky Mét nejdřív trefil vybíhajícího domácího gólmana a když se mu míč odrazil za něj, tak mu jeho dorážku zastavil obránce domácích na brankové čáře. To byl skvělý defenzivní zákrok!

23

23. Ibrahima NIANE - 1:0

23

Tým Méty právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš! O pravdivosti této fotbalové pravdy se teď přesvědčili hosté. Domácí hned po obrovské příležitosti Cardony rozehráli, Yade dostal přihrávku na levé křídlo, kde se uvolnil do šestnáctky hostů a střílenou přihrávkou před brankovištěm našel na zadní tyči nabíhajícího IBRAHIMU NIANEHO. Ten už měl snadnou práci a míč dorazil do odkryté Léonovy branky.

22

Cardona získal míč ve středu pole, prokličkoval se s ním do domácí šestnáctky a z pravé strany vystřelil ke vzdálenější tyči. Domácí brankář Delecroix jeho pokus vyrazil.

17

Gakpa si zpracoval na pravém křídle výborný nákop z vlastní poloviny, zasekl si obránce Perrauda a nacentroval do pokutového území. Niane byl ale až příliš rychlý a míč mu ve výskoku proletěl za hlavou.

15

Hosté získali rohový kop. Center z něj zasáhl na přední tyči úplně osamocený Mendy a prudkou hlavičkou poslal míč do břevna domácí branky.

3

Cardona výborným centrem z pravé strany našel v pokutovém území domácích nabíhajícího Mendyho, ten ale míč usměrnil jen mimo Delecroixovu branku.

FC Méty – Stade Brestois 29

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Niane – 57. Cardona, rozh. pen. Battocchio

Karty:   88. Belaud (BST)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Niane (MTZ)
1:1   Cardona (BST)
2. série:
1:1   Nguette (MTZ)
1:2   Diallo (BST)
3. série:
2:2   N'Doram (MTZ)
2:2   Chardonnet (BST)
4. série:
3:2   Adama Traoré II (MTZ)
3:3   Court (BST)
5. série:
3:3   Boulaya (MTZ)
3:4   Battochio (BST)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:6.

FC Méty: Delecroix – Centonze, Sunzu (C), Fofana, Udol – Gakpa (61. Maïga), N'Doram, Angban (61. Adama Traoré II) – Yade (78. Nguette), Niane, Boulaya
Náhradníci: Úkíddžá – B. Traore, Nguette, Maïga, Dia N'Diaye, Adama Traoré II, Cabit

Stade Brestois 29: Léon – Belaud (C), Duverne, Chardonnet, Perraud – Diallo, Magnetti (87. Court) – Cardona, Autret (84. N'Goma), Mananga Mbock (78. Battocchio) – A. Mendy
Náhradníci: Larsonneur – Court, Battocchio, Kiki, N'Goma, Grandsir, Osei Yaw

Rozhodčí: Brisard – Luzi, Aube

Diváci: 5 262