Menu

Fotbal

Francouzský Ligový pohár

FC Méty – Stade Brestois 29

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

30.10.2019, 21:05 • Stade Saint-Symphorien, Méty • 3. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.92 3.3 4.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:21:15)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:5.
Střely mimo: 2:7.
Rohy: 4:6.
Brest zvládl penaltový rozstřel lépe a postupuje do dalšího kola Francouzského Ligového poháru. Z hosty neproměnil penaltu jen Chardonnet, jenž trefil pravou spojnici, jinak hosté dokázali proměnit všechny pokusy. Domácí tak v rozstřelu doplatili na spálené gólové příležitosti ze závěru druhého poločasu, které je fakticky stály postup.

Konec zápasu.

V penaltovém rozstřelu zvítězil tým Stade Brestois 29.

Autorem vítězné branky je CRISTIAN BATTOCCHIO.

5. série 3:4

Battocchio rutinérsky vymetl levou šibenici a ani on nedal brankáři Mét, který vystihl směr penalty, žádnou šanci. Brest postupuje do dalšího kola!

5. série 3:3

Boulayovu penaltu do levé strany brankář Léon vystihl. Hosté mohou rozhodnout o svém postupu!

4. série 3:3

Court vymetl pravou šibenici. Gólman Delecroix vystihl stranu, neměl ale nejmenší šanci zasáhnout.

4. série 3:2

Adama Traoré II poslal brankáře Brestu doleva a míč uklidil střelou po zemi doprava.

3. série 2:2

Chardonnet trefil pravou spojnici!

3. série 2:2

N'Doram se štěstím skóroval. Střelou do levého horního rohu trefil tyč, od které se míč odrazil do sítě.

2. série 1:2

Diallo poslal míč do levé šibenice. Brankář Delecroix se hodil doprava, neměl tak žádnou šanci zasáhnout.

2. série 1:1

Nguetteovu střelu do levé strany brankář Léon vystihl.

1. série 1:1

Cardona poslal brankáře Mét doleva a střelou po zemi doprava penaltu s jistotou proměnil.

1. série 1:0

Začínají domácí. Nianeho penaltu doleva brankář Léon vystihl, míč si ale při zákroku jen srazil do vlastní branky. Velmi šťastný gól domácího útočníka.

Střílení penalt začíná.
Penaltový rozstřel začne přibližně v 22:59.
Po řádné hrací době vítěze neznáme, následovat tak bude penaltový rozstřel. O něm „rozhodl“ vyrovnávací brankou v 57. minute Cardona a i když pak měli především domácí příležitosti na to, aby strhli vedení na svou stranu, tak gól vstřelit nedokázali. Zápas tak musí pokračovat do rozhodnutí.

90+3

Druhý poločas skončil.

90+2

Domácí nadále drží míč pod svou kontrolou, po předchozí příležitosti si ale hosté už dávají pozor a snaží se je vytlačit na jejich vlastní polovinu.

90+1

Domácí mohli rozhodnout! Centonze našel přihrávkou mezi obránce na hranici pokutového území Brestu volného Adamu Traorého II, jenž si míč posunul do šestnáctky hostů a přízemnou střelou trefil levou tyč Leónovy branky.

90

Bude se hrát ještě tři minuty.

90

Cadornova střela ze zhruba 30 metrů před brankářem Delecroixem zaplavala a domácí gólman ji vyrazil jen před sebe. Tam si chtěl míč zpracovat Mendy, byl ale otočen zády k brance a hrací předmět mu odskočil.

89

Blíží se závěr druhého poločasu a začíná se schylovat k prodloužení. Hosté jsou v posledních minutách aktivnější a i teď jsou u šestnáctky domácího týmu, k centru nebo ke střele se ale nemohou dostat.

88

Vůbec první žlutou kartu zápasu dostává za podražení Nianeho kapitán hostů Gaëtan Belaud (Stade Brestois 29).

87

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Hugo Magnetti, přichází Yoann Court.

86

Ten i sám centrem do pokutového území rozehrál, míč ale i tentokrát vyřešila obrana soupeře. Hosté se následně sami vytlačili mimo útočnou polovinu.

85

Cardonův průnik po pravé straně byl úspěšnější a křídelník Brestu vybojoval pro svůj tým rohový kop.

84

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Mathias Autret, přichází Ferris N'Goma.

84

Duverne se z pozice středního obránce prokličkoval až do pokutového území domácího týmu, tam mu ale míč odskočil a kapitán Mét Sunzu ho od něj čistým způsobem odtlačil.

82

I s týmto nákopom před branku Leóna si však obrana hostů poradila. Standardky dnes nejsou právě chloubou obou týmů...

81

Svou postupnou kombinaci tak mohli předvést i hosté a po sraženém centru Udola z levé strany získávají rohový kop.

80

A náležitě ho využívají. První pokus po pravé straně se jim nepovedl, tak to zkusili po levé a Perraud pronikl k pokutovému území Mét. Tam bohužel pro hosty o míč přišel.

79

Domácí hosty při jejich rozehrávce vůbec nenapádají, obránci Brestu tak mají dostatek času i prostoru na založení postupného útoku.

78

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Papo Ndiaga Yade, přichází Opa Nguette.

78

Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Hianga'a Mananga Mbock, přichází Cristian Battocchio.

76

Centonze doslova vletěl do Manangu Mbocka, jenž ho při zpracovávání míče neviděl. Křídelník hostů je zjevně otřesen a musí být ošetřen.

75

Střelu z přímého kopu zblokovala zeď z hráčů Brestu k Udolovi, jehož tvrdou přízemnou ránu ze zhruba 35 metrů k levé tyči zneškodnil brankář León.

74

Magnetti podkopl zezadu N'Dorama. Přímý kop pro Méty z levé strany útočné poloviny.

73

Boulaya si na pravém křídle zpracoval výborné přenesení hry od Centonzeho, míč mu ale při zasekávačce proti Perraudovi odskočil. Obránce Brestu míč odkopl jen do autu a domácí tak můžou pokračovat v akci.

72

Hosté následně vytlačili domácí až na jejich polovinu, ani tentokrát je ale o míč obrat nedokázali. Útok Mét tak prakticky bez přerušení pokračuje dál.

71

Domácí znovu zatlačili hosty do obrany a získali rohový kop. Prudký centr z něj ale zablokoval první bránící hráč – střelec vyrovnávací branky Cardona.

69

Hosté získali jen rohový kop, centr z něj ale domácí obrana vyřešila. Následný nákop kapitána Brestu Belauda do pokutového území brankář Delecroix jen kontroloval.

68

Až po zhruba třech minutách se hosté dostali k míči a okamžitě ho zavezli na polovinu domácích. Tam Autreta v souboji o míč trefil do nohy N'Doram, hlavní rozhodčí ale nechal hru pokračovat bez přerušení.

67

Domácí se usadili na polovině Brestu zřejmě ke své nejdelší postupné kombinaci v tomto zápase. Hosté se nemůžou dostat k míči, podobně se ale domácím nedaří proniknout k pokutovému území hostů.

65

Boulaya výbornou průnikovou přihrávkou hledal za obranou Brestu Nianeho, před ním ale míč ve skluzu zastavil Chardonnet. Hosté míč raději jen odkopli z vlastní šestnáctky do bezpečí.

64

Tempo zápasu po vyrovnávací brance výrazně upadlo. Ani jeden z týmů se za vyrovnaného stavu nežene dopředu a nikdo nechce udělat chybu, která by ho mohla vyřadit.

63

Cardona se prokličkoval po levé straně až téměř k brankové čáře, centr se mu ale nepovedl a míč poslal až do zámezí na opačné straně.

61

Autret v souboji o míč zasáhl do nohy Centonzeho. Ten leží na trávníku a musí být ošetřen.

61

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Marvin Gakpa, přichází Habib Maïga.
Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Victorien Angban, přichází Adama Traoré II.

60

Perraud skvělým obranným zákrokem odkopl míč pronikajícímu Yademu. Domácí připravují dvojité střídání.

59

Hosty gól pořádně povzbudil. Domácí okamžitě po výkopu po inkasovaném gólu obrali o míč a usadili se na jejich polovině.

57

57. Irvin CARDONA - 1:1

57

Brest právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí hráč nedokázal míč odkopnout z vlastní poloviny a Autret, k němuž se míč odrazil, okamžitou přihrávkou z první mezi obránce Mét vysunul do náběhu IRVINA CARDONU. Ten si míč posunul do pravé strany a tvrdou střelou k bližší tyči překonal brankáře Delecroixe.

55

Teď měli hosté ještě větší příležitost! Cardona hezky vysunul do pokutového území Autreta, který ideální přihrávkou posunul míč zleva nabíhajícímu Mendymu. Ten střílel z první, branku Mét ale výrazně minul.

54

Do otevřené obrany Mét vletěl po levé straně Cardona a přihrávkou před šestnáctkou domácích na druhou stranu našel Mendyho. Ten si zasekl obránce a pak vystřelil vysoko nad Delecroixovu branku.

53

Domácí standardky ale dnes prostě nejsou povedené. Centr znovu bez nejmenších problémů odvrátila obrana hostů a Brest rychle vyráží do protiútoku.

52

Niane si naběhl na kolmici za obranu Brestu, dobře ale proti němu zacouval obránce Duverne, který mu míč odkopl. Následný centr Autreta z pravé strany byl sražen na rohový kop.

51

Nákpp na rozběhnutého Mendyho odkopl Centonze na pravé straně do autu. Hosté pokračují v tlaku na domácí obranu a přibližují se k domácí šestnáctce.

50

I tentokrát si s centrem bez potíží poradila obrana Brestu. Hosté se pak hracího předmětu zmocnili a postupnou kombinací se dostávají na polovinu domácích.

49

Rychlý útok hostů zastavil faul Cardony. Domácí pak rychle rozehráli na opačnou stranu a tam v hlavičkovém souboji trefil Nianeho rukou do hlavy obránce Chardonnet. Další přímý kop pro Méty.

48

Právě Boulaya standardku rozehrál, jeho centr ale odvrátil hned první bránící hráč na přední tyči. K odraženému míči se pak dostali domácí, kteří pokračují v kombinaci ve středu pole.

47

Cardona hned na úvod druhého poločasu zastavil na pravé straně Boulayu faulem. Přímý kop pro Méty.

46

Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 22:05.
Po prvním poločase jdou do šatny spokojenější domácí hráči, kteří vedou 1:0 zásluhou gólu Nianeho z 23. minuty. Méty se zaměřily především na rychlé protiútoky a iniciativu přenechaly hostům. Ti si především díky aktivnímu Cardonovi vypracovali několik nadějných situací, gól ale vstřelit nedokázali. I domácí měli své příležitosti, mnohem více ale chybovali v obraně a o mnoho možných brejků se mizernou rozehrávkou připravili sami. Uvidíme, jak na tento vývoj zareagují obě mužstva ve druhém poločase.

Statistiky po 1. poločase:

Držení míče: 45 % : 55 %
Střely na branku: 3:3
Střely mimo: 1:4
Rohy: 1:4

45

První poločas skončil.

44

Na opačné straně dostal Boulaya výbornou kolmici za obranu hostujícího celku, oblouček ponad vybíhajícího brankáře se mu ale nepovedl a míč poslal přímo do rukou Léona.

43

Cardona výborným centrem zakroutil míč za obranu domácích na nabíhajícího Autreta, ten ho ale před odkrytou brankou prakticky nezasáhl a jemným tečem ho usměrnil jen mimo Delecroixovu branku.

42

Domácí začali zjevně hrát na rychlé protiútoky. Jeden z nich vedl po pravé straně Centonze, nepřesnou přihrávkou ve středu pole ale míč daroval hostům.

41

Na opačné straně chtěl zaskočit brankáře Delecroixe nečekanou střelou ze zhruba 40 metrů Magnetti, úmysl se mu ale vůbec nepovedlo realizovat, protože vystřelil několik metrů nad domácí branku.

40

Niane dostal přihrávku od Angbana za obranu Brestu, jeho nepříliš prudkou střelu z levé strany ale dokázal brankář Léon vyrazit.

38

N'Doram fauloval při presinku rozehrávajících obránců Brestu. Hosté si znovu přihrávají jen na vlastní polovině a při pohledu na ně člověk snad ani nemá pocit, že se dívá na tým, který prohrává.

37

S centrem z rohu si domácí obrana poradila, k odraženému míči se ale znovu dostali hosté. Přihrávku na Cardonu nakoniec vystihol Fofana a nechal míč, aby se dokutálel za brankovou čáru.

36

Hosté vystihli další špatnou rozehrávku domácích a vystartovali do rychlého protiútoku. Autret před pokutovým územím Mét přihrál na levou stranu Cardonovi, jehož střelu srazil na rohový kop Sunzu.

34

Mendy nakonec nedokázal zpracovat přihrávku ze středu pole a míč se dostal k brankáři Delecroixovi. Ten ho nakopl na útočnou polovinu, kde v hlavičkovém souboji fauloval Diallo střelce gólu Nianeho.

33

Hráči Mét na chvilku vytlačili hosty ze své poloviny, za pár desítek sekund se na ní ale kombinace Brestu vrátila a domácí znovu běhají za hosty bez míče ze strany na stranu.

32

Hosté začínají postupně znovu získávat územní převahu a kombinují na polovině domácích.

31

Cardona sklepl míč z levé strany na Mendyho, který osamocen na hranici šestnáctky Mét nejdřív trefil vybíhajícího domácího gólmana a když se mu míč odrazil za něj, tak mu jeho dorážku zastavil obránce domácích na brankové čáře. To byl skvělý defenzivní zákrok!

29

Mendyho přihrávka z pravé strany se na hranici domácího pokutového území dostala k Autretovi, jehož střelu zblokoval Fofana. Míč se pak odrazil ještě ke Cardonovi, jehož volej skončil vysoko nad Delecroixovou brankou.

28

Hra teď nemá vlastně žádný spád. Oba týmy se pravidelně střídají ve vlastnictví míče a nikdo není schopen se prosadit přes přehuštěný střed pole.

26

Domácí gólman Delecroix si zahrál s nervy domácích fanoušků, když dovolil napadajícímu Mendymu se k němu výrazně přiblížit. Míč pod tlakem odkopl jen na polovinu Brestu.

25

Až teď se hosté konečně dostali se svou kombinací na polovinu domácích, nebylo to ale nadlouho. Cardonovi odskočil při zpracování míč k Nianemu a ten ho odkopl bez váhání na tribunu.

24

Hosté drží míč pod svou kontrolou, povzbuzení domácí ale drží soupeře na jeho polovině hřiště.

23

23. Ibrahima NIANE - 1:0

23

Tým Méty právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš! O pravdivosti této fotbalové pravdy se teď přesvědčili hosté. Domácí hned po obrovské příležitosti Cardony rozehráli, Yade dostal přihrávku na levé křídlo, kde se uvolnil do šestnáctky hostů a střílenou přihrávkou před brankovištěm našel na zadní tyči nabíhajícího IBRAHIMU NIANEHO. Ten už měl snadnou práci a míč dorazil do odkryté Léonovy branky.

22

Cardona získal míč ve středu pole, prokličkoval se s ním do domácí šestnáctky a z pravé strany vystřelil ke vzdálenější tyči. Domácí brankář Delecroix jeho pokus vyrazil.

21

A hosté se postupně prokombinovali i na útočnou polovinu, kde je ale domácí dvakrát úspěšně vytlačili do autu a pak i obrali o míč.

20

Obranná čtveřice hostů drží míč na svých kopačkách a nikam s rozehrávkou nespěchá. Zatím se posunula ke středové čáře.

19

Centr ze standardky na zadní tyč byl příliš prudký a nabíhající hráč domácích ho už nedokázal vrátit před branku Léona.

18

Belaud podrazil zezadu pronikajícího Yadeho. Přímý kop pro Méty z levé strany útočné poloviny.

17

Gakpa si zpracoval na pravém křídle výborný nákop z vlastní poloviny, zasekl si obránce Perrauda a nacentroval do pokutového území. Niane byl ale až příliš rychlý a míč mu ve výskoku proletěl za hlavou.

16

Domácím se snad podesáté za sebou nepovedlo rozehrát, pomohl jim ale faul napadajícího Mendyho, po kterém míč získali zpátky na své kopačky.

15

Hosté získali rohový kop. Center z něj zasáhl na přední tyči úplně osamocený Mendy a prudkou hlavičkou poslal míč do břevna domácí branky.

14

Po aktivitě obou týmů v úvodu zápasu tempo hry trochu opadlo. Oba celky teď stojí seřazené v obranných formacích a nechtějí povolit soupeři rychlý protiútok.

13

Další rozehrávka domácích a znovu ztráta míče. Gakpa nedokázal ve středu pole zpracovat vysoký nákop a míč skončil v autu.

12

Domácím se ale ani tento pokus o rozehrávku nepovedl a znovu mohli zaútočit hosté. Naštěstí pro domácí v rychlostním souboji na levé straně fauloval Cardona Centonzeho.

10

Brest začíná získávat postupně územnou převahu a jeho hráči mají v posledních 5 minutách míč výrazně častěji na svých kopačkách. Teď ale útok hostů končí po zbytečné ztrátě míče Cardony.

9

Brankář domácích předvedl následně lepší okamžik, když včas vyběhl za nákopem hostů a před nabíhajícím Mendym míč chytil.

8

Autret nestihl zpracovat na hrací ploše kolmici za obranu domácích, hosté ale míč získali znovu rychle zpátky. Brankář Delecroix ho z odkopu od branky poslal přímo do autu.

7

Ani tentokrát se domácím obráncům rozehrávka nepovedla a nepovedeným nákopem míč v podstatě darovali obráncům Brestu. Ti jsou při zakládání útoku lepší a svůj tým postupně dostali na polovinu soupeře.

6

Center z něj odhlavičkoval hned první bránící hráč Mét na přední tyči a po nepřesné přihrávce Magnettiho na spoluhráče na levém křídle končí míč v zámezí.

5

Domácí se proto pokusili hru trochu uklidnit přihrávkami mezi obránci na vlastní polovině. Sami si ale nadělali problémy, protože po ztrátě míče a nákopu do jejich pokutového území musel Sunzu odehrát míč na rohový kop.

4

Úvod zápasu se zatím odehrává ve vysokém tempu. Oba celky se ve svých útocích už prostřídaly a hraje se zatím rychle ze strany na stranu.

3

Cardona výborným centrem z pravé strany našel v pokutovém území domácích nabíhajícího Mendyho, ten ale míč usměrnil jen mimo Delecroixovu branku.

2

Ten rozehráli na krátko, po špatné přihrávce před šestnáctkou Brestu se ale vytlačili až na vlastní polovinu, odkud obránci zakládají novou postupnou útočnou akci.

1

Výkop utkání měli domácí, kteří se okamžitě natlačili do útoku a díky aktivitě Yadeho získali i první rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Domácí Méty budou hrát v bordových dresech, Brest v bílých.
Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:

FC Méty: Delecroix – Centonze, Sunzu (C), Fofana, Udol – Gakpa, N'Doram, Angban – Yade, Niane, Boulaya
Náhradníci: Úkíddžá – B. Traore, Nguette, Maïga, Dia N'Diaye, Adama Traoré II, Cabit

Stade Brestois 29: Léon – Belaud (C), Duverne, Chardonnet, Perraud – Diallo, Magnetti – Cardona, Autret, Mananga Mbock – A. Mendy
Náhradníci: Larsonneur – Court, Battocchio, Kiki, N'Goma, Grandsir, Osei Yaw

Rozhodčí: Brisard – Luzi, Aube.
Vzájemné zápasy

V tomto desetiletí spolu odehrály Méty a Brest devět zápasů a vzájemná bilance je nakloněna mírně ve prospěch Mét, které vyhrály čtyřikrát. Brest vyhrál dvakrát a třikrát se v zápase těchto dvou týmů zrodila remíza. Jen jeden zápas se ale odehrál v poháru, i když se jednalo o Coupe de France (Francouzský pohár) a ne Ligový pohár. Na penalty tehdy v osmifinále v únoru 2015 vyhrál Brest. Poslední vzájemné utkání v Ligue 1 na začátku tohoto měsíce vyhrál Brest 2:0.

Posledních 5 vzájemných zápasů:
3.10.2015 (Ligue 2): Brest – Méty 1:1
26.2.2016 (Ligue 2): Méty – Brest 2:2
30.7.2018 (Ligue 2): Brest – Méty 0:1
17.5.2019 (Ligue 2): Méty – Brest 1:0
5.10.2019 (Ligue 1): Brest – Méty 2:0
Stade Brestois 29

I Brest je v této sezoně nováčkem Ligue 1, jeho pozice v tabulce je ale úplně jiná. Díky tomu, že v dosavadním průběhu ročníku prohrál jen dvakrát a že poslední tři zápasy za sebou vyhrál, je Brest na 5. místě se ziskem 17 bodů. Hosté navíc po zápasech, ve kterých dostávali docela dost gólů, výrazně vylepšili svou obranu a v posledních třech zápasech za sebou neinkasovali ani jednou. V posledním kole Ligue 1 v sobotu doma zdolal Brest poslední Dijon 2:0.

Posledních 5 zápasů (Ligue 1):
Brest – Lyon 2:2
Monako – Brest 4:1
Brest – Méty 2:0
Angers – Brest 0:1
Brest – Dijon 2:0
FC Méty

Méty se jako nováček této sezony Ligue 1 okamžitě zařadily, podle papírových předpokladů, mezi týmy bojující o záchranu. Po 11 odehraných zápasech mají domácí na kontě jen 11 bodů a nacházejí se na 19. příčce ligové tabulky. Tristní je především jejich ofenziva, jen dva celky totiž zatím vstřelily méně gólu než právě Méty. Kromě toho i obrana Mét patří mezi nejhorší v soutěži. Forma Mét se však v posledních kolech po mizerném vstupu do soutěže zlepšila a i když v sobotu, ve svém posledním odehraném zápase, Méty prohrály 0:2 v Lyonu, tak z posledních 5 zápasů vytěžili domácí 7 bodů.

Posledních 5 zápasů (Ligue 1):
Saint-Étienne – Méty 0:1
Méty – Toulouse 2:2
Brest – Méty 2:0
Méty – Nantes 1:0
Lyon – Méty 2:0
Vítejte u on-line přenosu ze zápasu FC Méty – Stade Brestois 29, který se odehraje ve třetím kole francouzského Ligového poháru. Utkání začíná v 21:05.

FC Méty – Stade Brestois 29

1:1

po penal. (3:4) (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Niane – 57. Cardona, rozh. pen. Battocchio

Karty:   88. Belaud (BST)

Penaltový rozstřel:
1. série:
1:0   Niane (MTZ)
1:1   Cardona (BST)
2. série:
1:1   Nguette (MTZ)
1:2   Diallo (BST)
3. série:
2:2   N'Doram (MTZ)
2:2   Chardonnet (BST)
4. série:
3:2   Adama Traoré II (MTZ)
3:3   Court (BST)
5. série:
3:3   Boulaya (MTZ)
3:4   Battochio (BST)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:6.

FC Méty: Delecroix – Centonze, Sunzu (C), Fofana, Udol – Gakpa (61. Maïga), N'Doram, Angban (61. Adama Traoré II) – Yade (78. Nguette), Niane, Boulaya
Náhradníci: Úkíddžá – B. Traore, Nguette, Maïga, Dia N'Diaye, Adama Traoré II, Cabit

Stade Brestois 29: Léon – Belaud (C), Duverne, Chardonnet, Perraud – Diallo, Magnetti (87. Court) – Cardona, Autret (84. N'Goma), Mananga Mbock (78. Battocchio) – A. Mendy
Náhradníci: Larsonneur – Court, Battocchio, Kiki, N'Goma, Grandsir, Osei Yaw

Rozhodčí: Brisard – Luzi, Aube

Diváci: 5 262