Menu

Hokej

NHL

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

4:3

po prodl. (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0)

25.10.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.73 3.83 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:42:25)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 15 398 diváků.
Československá stopa v utkání:
Martin Nečas (CAR) 0+1, 0 střel, čas na ledě 11:44
Petr Mrázek (CAR) 27 zákroků, 4 góly, 87%
Tři hvězdy utkání:
1. Ryan Murray (CBJ) 1+1
2. Cam Atkinson (CBJ) 1+0
3. David Savard (CBJ) 0+2
Střely na branku: 31 – 24
Je konec! Domácí Columbus nakonec zvládl prodloužení o něco lépe a vítězí 4:3! Columbus byl po celou dobu prodloužení mnohem aktivnější. První velkou šanci ještě Petr Mrázek skvěle chytil, ale na zakončení Cama Atkinsona už neměl nárok!

Konec zápasu.

63:28

63:28 Cam ATKINSON - 4:3

63:28

Columbus právě vstřelil branku!
Tak jsem to zakřikl! Columbus dokázal překonat Petra Mrázka a vítězí! Po levém křídle projel do útočného pásma Dubois, který přihrál před branku a CAM ATKINSON důrazem dopravil puk do sítě! Asistence: Pierre-Luc Dubois, Seth Jones.

63:10

Dubois objel branku Caroliny, ale nikdo v modrém dresu se mu nenabídl do volného prostoru. Hráči Caroliny teď brání dobře.

62:35

Pesce se před brankou domácího mužstva snažil tečovat nahození od modré čáry, ale od špičky jeho čepele se puk odrazil mimo tři tyče.

62:12

Foligno získal nepřesnou rozehrávku Caroliny, ale sám nevymyslel dobrou přihrávku na útočnou modrou čáru.

61:28

Hokejisté Columbusu se nyní snaží uklidnit hru. Carolina se zatím během prodloužení pouze brání.

61:05

Zach Werenski se dostal na pravou stranu útočného pásma, jenže bekhendem netrefil prostor hostující branky.

60:46

Seth Jones se prosmýkl do útočného pásma, natlačil se před branku, ale netrefil kotouč. Obrovská škoda pro domácí celek, Mrázek by neměl nárok!

60:35

Seth Jones rozjel první útok Columbusu, ale jeho pobídku zadák v bílém dresu krásně přečetl a získal puk pro Carolinu.

60:10

Carolina uspěla na úvodním vhazování prodloužení. Hostující celek se hnal dopředu, ale Staal nedostal přesnou přihrávku.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 27 – 24
Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo. Proto budeme sledovat prodloužení či případné samostatné nájezdy. Do třetí části vstoupil aktivněji domácí Columbus, ale ten poté přibrzdily vyloučení. V závěru základní hrací doby mohla Carolina dvakrát rozhodnout, ale Korpisalo skvělými zákroky vybojoval pro domácí minimálně bod.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:20

Nino Niederreiter se před brankou Columbusu dostal k odraženému puku a snažil se jej dopravit do sítě! Korpisalo vytáhl další fantastický zákrok!

59:10

Nečas nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo z hráčů Caroliny. Naopak Columbus získal puk a vydal se dopředu.

58:28

Nino Niederreiter uspěl v bruslařském souboji a strčil do kapsy Werenskiho. Hokejisté Columbusu musí dávat pozor také na zadní vrátka.

58:15

Slavin nahodil puk do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu Caroliny. Zakázané uvolnění, vhazuje se před brankou Petra Mrázka.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:28

Slavin se musel otáčet ve středním pásmu a z těžké pozice puk pouze nahodil za branku Columbusu. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme prodloužení.

57:07

Jenner si vybruslil na pravý kruh, přehodil si puk na forhend, ale jeho ránu dokázal připravený Petr Mrázek schovat do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

56:35

Další zakončení hostujícího celku zablokoval obětavým zákrokem jeden z domácích zadáků. Columbus hraje opravdu na hranici sebeobětování.

56:28

Další zakončení Caroliny dokázala domácí obrana přizvednout do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Korpisalově levé ruce.

56:05

Oliver Bjorkstrand bekhendem vyhodil puk ven z obranného pásma. Domácí hokejista hledal Atkinsona, ale ten se k puku neprosmýkl.

55:29

Korpisalo vyjel za svou branku, kde zastavil nahození hostujícího mužstva. Oba týmy mezitím stačily poslat na ledovou plochu čerstvé síly.

55:05

Pesce uspěl v souboji na modré čáře a získal kotouč pro Carolinu. Hosté se nyní snaží strhnout vedení na svou stranu a derou se do útočného pásma.

54:28

Dougie Hamilton se zjevil zcela osamocený před brankou Columbusu, ale nadvakrát nedokázal překonat fantastického Korpisala!

54:05

Aho projel s pukem do útočného pásma, objel branku Columbusu, ale bekhendovým nahozením trefil Korpisalovu připravenou lapačku.

53:06

Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Pierre-Luc Dubois – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Joel Edmundson – 2 min., sekání).

53:02

Niederreiter se prosmýkl do útočného pásma, krásně si srovnal puk na čepeli, ale jeho střela zápěstím prosvištěla kolem zadní tyči.

52:39

Nino Niederreiter spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže domácí obránce Jones se před něj dostal tělem a bez problémů rozehrál.

52:10

Joel Edmundson dojel nahození za branku Caroliny a rozehrál odrazem o mantinel. Hosté se znovu zbytečnými chybami dostávají pod tlak.

51:35

Dubois z levé strany přihrál mezi kruhy, kam si nabruslil Cam Atkinson, ale ten byl možností natolik překvapen, že vůbec nezakončil.

51:10

Zadáci Caroliny si vyměnili dvě krátké přihrávky ve středním pásmu a poté puk nahodili za branku Columbusu. K odraženému kotouči se dostali jen domácí hráči.

50:47

Domácí v plném počtu.

50:07

Foligno spěchal za přihrávkou do útočného pásma, ve vlastním oslabení se natlačil před obránce, ale puk mu v klíčkový moment utekl od hokejky.

49:32

Aho přišel o puk před brankou Caroliny a Columbus se znovu osvobozuje. Hostujícímu mužstvu se dnes v početní převaze vůbec nedaří.

49:05

Domácí vybojovali odražený kotouč před brankou a Seth Jones jej bez váhání vyhodili přes všechny čáry za branku Caroliny Hurricanes.

48:47

Bude se vylučovat! Carolina si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Oliver Bjorkstrand.

48:35

Slavin rozehrál na pravé křídlo, ale jeho pobídka byla příliš prudká a skončila u obránce Columbusu. Carolina se ve třetí části pouze brání.

48:10

Josh Anderson poslal přihrávku po mantinelu do rohu útočného pásma. K následné pobídce se dostal Sonny Milano, ale Mrázek drží puk mezi tělem a rukou.

47:38

Pierre-Luc Dubois udělal oblouček v obranném pásmu, přenesl hru na levou stranu, ale jeho rozehrávka byla unáhlená. Hokejisté v modrém jsou mnohem aktivnější.

47:10

Zach Werenski spěchal za nahozením na levé křídlo, ale puk byl příliš rychlý a od mantinelu se odrazil na hokejku obránce Caroliny.

46:38

Alexandre Texier se rychlou brzdou za brankou zbavil dotírajícího obránce, ale jeho následná rozehrávka skončila na holi pozorného zadáka Caroliny.

46:10

Ryan Dzingel projel s pukem až do útočného pásma, přehodil si jej na bekhend, ale překvapivou střelou trefil jen boční síťku.

45:31

Gustav Nyquist si chtěl zpracovat zajímavou přihrávku do středního pásma, jenže měl velké problémy a puk zapomněl za sebou.

45:05

Brock McGinn ve velké rychlosti zakončil příklepem od modré čáry. Do rány mu položil hokejku jeden z obránců, který puk tečoval do bezpečí.

44:26

Brock McGinn střílel od modré čáry. Domácí brankář Korpisalo jeho střelu zápěstím dobře viděl a bez větších problémů vytěsnil kotouč ramenem.

44:08

Domácí v plném počtu.

43:16

Carolině navíc nevyšel přechod do útočného pásma. Hosté byli příliš netrpěliví a dopustili se postavení mimo hru. Vhazuje e ve středním pásmu.

43:00

Jones vybojoval za brankou odražený kotouč a bekhendem jej podél mantinelu vyhodil do bezpečí. Columbus začal v oslabení skvěle.

42:08

Carolina si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Milano.

42:02

Další postavení mimo hru na straně Columbusu. Blue Jackets vlétli do závěrečné třetiny jako velká voda.

41:25

Emil Bemström střílel po krásné přihrávce zadovkou, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem zadní tyče a odrazil se na hůl obránce v bílém.

41:05

Texier projel do útočného pásma za odraženým kotoučem a zkoušel jej bekhendem poslat mezi kruhy. Tam však nebyl nikdo v bílém.

40:31

Dubois projel do útočného pásma ještě před kotoučem a způsobil postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

40:10

Domácí Foligno uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny a Columbus se ihned vydal do útoku. Domácí celek bude chtít dokonat obrat.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:52.
Střely na branku: 23 – 12
Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe podařila domácímu celku! Columbus sice dlouho nemohl najít recept na obranu Caroliny, ale ve 33. minutě dokázal snížit Ryan Murray! O pět minut později navíc po krásné akci srovnal Sonny Milano! Carolina hrála v závěru třetiny přesilovku, ale udeřit v ní nedokázala. Do kabin se proto jde za stavu 3:3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Domácí v plném počtu.

39:12

Aho poslal krásnou přihrávku na levý kruh, jenže Jordan Staal pohotovým zakončením zápěstím trefil jen beton připraveného brankáře.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:20

Další vyhození domácího celku přes všechny čáry. Carolina nyní úplně vypadla z herního tempa. Naopak Columbus je všude o kus dříve.

38:00

Domácí se hned v úvodu svého oslabení zmocnili odraženého kotouče a výhozem o mantinel jej poslali přes všechny čáry za branku Caroliny.

37:30

Carolina si zahraje přesilovku. Seth Jones si odpyká trest za podrážení.

37:23

37:23 Sonny MILANO - 3:3

37:23

Columbus právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Columbus se další branky dočkal ještě před přestávkou! SONNY MILANO si najel na přihrávku o mantinel, protlačil se před obránce a zakončil bekhendem na zadní tyč! Asistence: David Savard, Ryan Murray.

37:04

Columbus si nyní pomohl jen vyhozením do obranného pásma Caroliny. Hráči v bílém opět přebírají kontrolu nad děním na ledové ploše.

36:35

Jordan Staal získal puk v rohu útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy těsně nenašel Niederreitera. Pesce pak ještě získal odražený puk.

36:00

Korpisalo vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Carolina přidala na důrazu a mnohem lépe dostupuje hokejisty Columbusu.

35:25

Seth Jones poslal přihrávku do útočného pásma, jenže tam nyní nebyl nikdo v modrém dresu Columbusu a Carolina získala kotouč zadarmo.

35:00

Pierre-Luc Dubois projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho ránu zápěstím přizvedl jeden z obránců v bílém do ochranné sítě.

34:24

Po dalším souboji na modré čáře se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

34:10

Seth Jones se snažil udržet pro domácí útočné pásmo, ale kotouč byl příliš rychlý a projel za modrou čáru. Columbus musí uklidnit hru.

33:38

Oliver Bjorkstrand dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, přihrávkou na modrou čáru našel Jonese, jehož pokus vytěsnil Petr Mrázek.

33:15

Columbus je po vstřelení své druhé branky v utkání pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Scott Harrington svou rozehrávkou nenašel spoluhráče.

32:57

32:57 Ryan MURRAY - 2:3

32:57

Columbus právě vstřelil branku!
Je sníženo! Domácí celek stahuje náskok Caroliny na rozdíl jediné branky! Jenner v útočném pásmu nechal zadovkou kotouč za sebou. Volný puk si vzal RYAN MURRAY a střelou zápěstím překonal Mrázka! Asistence: Boone Jenner, David Savard.

32:29

Trevor van Riemsdyk se před vlastní brankou dostal k odraženému puku a bez váhání jej bekhendem poslal mimo nebezpečný prostor.

32:08

Aho napadal rozehrávku Columbusu za jeho brankou. Autor třetí branky Hurricanes přišpendlil k mantinelu Jonese, ale puk nevydoloval.

31:39

Columbus je v útočném pásmu málo důrazný. Zadáci Hurricanes mají moře času na zpracování odražených kotoučů a s přehledem je vyhazují.

31:05

Vladislav Gavrikov skvěle vystál rozjetého Martina Nečase a nedovolil mu projet do útočného pásma. Carolina přesto rychle získala puk zpět.

30:28

Český brankář si celou situaci ještě jednou zopakoval, nicméně nyní nebyl tak úspěšný. Dotírající hráč v modrém málem získal pomalou přihrávku.

30:08

Mrázek vyjel za svou branku, zpracoval si nahození po mantinelu a před dotírajícím soupeřem rozehrál na připraveného Slavina.

29:35

Seth Jones nahodil puk do útočného pásma. Jeho pobídka letěla přímo na branku a Petr Mrázek se raději rozhodl přerušit hru. Vhazuje se po jeho levici.

29:10

Sonny Milano přihrál od mantinelu před branku Caroliny, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Columbusu, kdo by doklepl puk do sítě.

28:38

Andrej Svečnikov dojel dlouhou přihrávku na modrou čáru, jenže proti sobě měl dva obránce v modrém, kteří jej s přehledem odstavili od kotouče.

28:05

Dubois dostal krásnou přihrávku zadovkou, prosmýkl se na levý kruh, ale střelou zápěstím otestoval pevnost Mrázkových betonů.

27:40

Pesce diriguje rozehrávku Caroliny. Hráči v bílém nejsou po změně stran zrovna aktivní, ale přestou nepouštějí Columbus do střeleckých pozic.

27:08

Zach Werenski dojel nahození za vlastní branku. Domácí hokejista si dal pozor na napadajícího Martina Nečase a bekhendem odehrál puk do bezpečí.

26:35

Hosté v plném počtu.

26:05

Až nyní se Jordan Staal doslova probil k odraženému puku a bekhendem jej vyhodil přes modrou čáru do středního pásma. Hosté ale nestačili vystřídat.

25:28

Columbus dokázal svého soupeře uzamknout v útočném pásmu. Nikdo v modrém dresu však nenašel odvahu k zakončení.

25:00

Po krásné kombinaci v útočném pásmu střílel od modré čáry Pierre-Luc Dubois, ale jeho dělovka prolétla kolem branky Hurricanes a puk zaduněl o zadní mantinel.

24:35

Columbus si zahraje svou druhou přesilovku. Pesce dostává dvě minuty za držení.

24:26

Až nyní se poprvé ve druhé třetině přerušuje hra. Nick Foligno se krásně zbavil obránce, ale puk mu po kličce utekl pod lapačku pozorného Petra Mrázka.

24:10

Domácí brankář Korpisalo vyjel ven z branky, aby hráčům Columbusu pomohl s rozehrávkou. Svou přihrávkou našel volného Setha Jonese.

23:35

Slavin dojel vyhození Columbusu, zbavil se dotírajícího Nashe a rozjel další akci Caroliny. V úvodu druhé třetiny se hraje hodně svižně.

23:05

Martin Nečas projel s pukem přes modrou čáru, ale jeho okatou přihrávku přečetl jeden ze zadáků v modrém a bez problémů puk odehrál do bezpečí.

22:35

Scott Harrington dojel nepřesnou rozehrávku Caroliny, nikým neatakován si kotouč zpracoval a rozjel další pokus o útok na straně domácích.

22:10

Rozhodčí po souboji u mantinelu ztratil kotouč z dohledu, ale hru neprušil. Pesce následně puk vylovil a rozehrál na pravé křídlo.

21:35

Riley Nash se snažil udržet útočné pásmo pro domácí celek, ale kotouč mu už utekl do pásma středního. Columbus však vstoupil do druhé části aktivně.

21:10

David Savard poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Riley Nash si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil z hokejky.

20:35

Andrej Svečnikov dostal přihrávku za branku Columbusu, ale přihrávkou forhendem mezi kruhy nenašel nikoho v bílém dresu Hurricanes.

20:10

Columbus uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek v ní bude muset výrazně zlepšit svůj výkon.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:00.
Střely na branku: 8 – 9
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hostující hráči! Carolina sice nevstoupila do utkání dobře a Columbus poslal do vedení Alexandre Texier, jenže o minutu později dokázal vyrovnat Dougie Hamilton! Ve 12. minutě pak po přihrávce Martina Nečase poslal Hurricanes do vedení Ryan Dzingel a náskok Caroliny o další minuty později ještě navýšil Aho! Do kabin se proto jde za stavu 1:3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Pierre-Luc Dubois projel do útočného pásma, kde ještě vylepšil pozici pro Atkinsona, ale jeho pohotovou střelu ukryl Mrázek mezi betony.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:35

Aho dojel nahození do útočného pásma, jenže u mantinelu si na něj počkal obránce, který jej přitiskl k hrazení a nedal mu prostor k rozehrávce.

18:10

Joel Edmundson zachytil nepřesnou rozehrávku Columbusu, otočil hru na opačnou stranu, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.

17:29

Jordan Staal číhal na přihrávku mezi kruhy. Kotouč k němu také z rohu útočného pásma přiletěl, ale Staal z těžké pozice netrefil.

17:06

Pierre-Luc Dubois dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem. Petr Mrázek se stačil přesunout k levé tyči a vyrazil puk.

16:39

Martin Nečas si prodloužil svůj pobyt na ledové ploše a pomohl hostující obraně. Český mladík zatím prožívá povedenou třetinu.

16:07

Martin Nečas se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, ale svou střelou zápěstím netrefil branku. Korpisalo vůbec nemusel zasahovat.

15:38

Alexandre Texier napadal rozehrávku Caroliny na modré čáře. Autor dosud jediné branky domácího celku puk pro Columbus nevybojoval.

15:08

Sebastian Aho projel s pukem do útočného pásma, jenže další hráči Hurricanes zrovna mířili na střídačku. Aho v útočném pásmu přišel o puk.

14:55

Hosté v plném počtu.

14:05

Zach Werenski číhal na přihrávku na pravý kruh. Kotouč se k němu také dostal, ale jeho ránu zápěstím zaklekl jeden z obránců v bílém dresu.

13:35

Jones dostal hodně těžkou přihrávku, měl problém se zpracováním a nakonec si musel pomoci nahozením za branku Caroliny.

13:12

Haula v obranném pásmu vybojoval odražený kotouč a bez váhání jej poslal přes všechny čáry. Columbus musí rozjet další přesilovkovou akci.

12:55

Columbus si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Jordan Staal.

12:32

12:32 Sebastian AHO - 1:3

12:32

Carolina právě vstřelila branku!
Hostující celek přidává třetí branku a výrazně odskakuje! Brett Pesce střílel od modré čáry. Jeho krásnou střelu ještě dokázal tečovat SEBASTIAN AHO a puk se od jeho hole odrazil do sítě! Asistence: Brett Pesce, Lucas Wallmark.

12:10

Carolina pokračuje v aktivní hře. Aho dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma, ale nikdo v bílém jej nepřijel podpořit.

11:47

11:47 Ryan DZINGEL - 1:2

11:47

Carolina právě vstřelila branku!
Carolina otáčí vývoj dnešního souboje! Murray zlomil hůl v obranném pásmu. Kotouč poté získal Nečas, který zadovkou uvolnil RYANA DZINGELA, který dopravil kotouč do sítě! Asistence: Martin Nečas.

11:26

Po další střele domácích hráčů se kotouč od jednoho z obránců Caroliny odrazil do ochranné sítě za brankou. Vhazuje se před Petrem Mrázkem.

11:08

Emil Bemström se hnal do útočného pásma. Proti sobě měl jediného obránce v dresu Caroliny, ale ten mu špičkou čepele dokázal vypíchnout puk.

10:28

Zach Werenski dojel přihrávku do útočného pásma a bez přípravy zakončil. Jeho dělovka příklepem prolétla kolem levé tyče branky Petra Mrázka.

10:10

Carolina si pomohla obloučkem do středního pásma a hráči v bílém mezitím stačili vystřídat. Pokračuje se v hodně svižném tempu.

09:28

Oliver Bjorkstrand obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma, jenže zápěstím trefil lapačku pozorného Mrázka.

09:10

Alexander Wennberg projel podél hrazení do útočného pásma, jenže jeho přihrávka mezi kruhy byla příliš prudká a skončila u pozorného zadáka v bílém.

08:45

Columbus si v tísni pomohl vyhozením kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Korpisalem.

08:12

David Savard udržel pro Columbus útočné pásmo. Domácí hráč následně v důrazném souboji poslal puk za branku Hurricanes.

07:35

Gustav Nyquist projel po pravé straně do útočného pásma, nicméně jeho bekhendovou pobídku mezi kruhy dokázala hostující obrana zastavit.

07:10

Scott Harrington dostal přihrávku na modrou čáru, ale ani jeho rozehrávka nebyla zrovna povedená. Hosté se opět zmocnili kotouče.

06:32

Petr Mrázek si musel pokrýt mezírku u přední tyče. Český brankář se nahozením od mantinelu nenechal překvapit a vyrazil puk do bezpečí.

06:10

Aho dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho rozehrávka skončila na holi domácího obránce. Carolina je nyní o něco aktivnější.

05:38

Ryan Murray si pohlídal přihrávku za branku Columbusu a výhozem podél hrazení dostal kotouč za modrou čáru. Carolina musí vyklidit pásmo.

05:12

Seth Jones dostal nabito na modrou čáru, ale jeho následné zakončení skončilo na brusli prvního obránce v bílém dresu Caroliny.

04:32

04:32 Dougie HAMILTON - 1:1

04:32

Carolina právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Carolina dokázala bleskově odpovědět! Také Hurricanes prokázali rychlý přechod do útoku. Warren Foegele našel zadovkou DOUGIEHO HAMILTONA, který svižnou střelou prostřelil Korpisala! Asistence: Warren Foegele, Jacob Slavin.

04:05

Columbus pokračuje v aktivitě a znovu se usadil v útočném pásmu. Ryan Murray si na modré čáře dlouho rozmýšlel, co udělá, a nakonec přišel o puk.

03:21

03:21 Alexandre TEXIER - 1:0

03:21

Columbus právě vstřelil branku!
Domácí celek se ujímá vedení! Columbus se dostal do nevídaného přečíslení čtyř hráčů proti jednomu! Emil Bemström poslal přihrávku na pravý kruh a ALEXANDRE TEXIER pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Emil Bemström, Riley Nash.

03:10

Petr Mrázek vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář dokázal rozehrát na levou stranu, kde byl osamocený Aho.

02:35

Aho dojel přihrávku na levou stranu útočného pásma, střílel z ostrého úhlu, ale jeho pokus domácí brankář bez problémů vykopl levým betonem.

02:05

Martin Nečas dojel nahození za branku, objel s pukem na hokejce útočné pásmo, ale jeho následné nahození skončilo v lapačce připraveného brankáře.

01:36

Niederreiter střílel z dobré pozice na levém kruhu, ale domácí brankář jeho ránu příklepem dobře viděl a ukryl kotouč do lapačky.

01:10

Sonny Milano se prudkou brzdou zbavil svého obránce, přihrál na modrou čáru, ale nikdo v modrém dresu Columbusu nakonec nezakončil.

00:35

Ryan Dzingel poslal přihrávku na levé křídlo, jenže Jordan Staal měl problém se zpracováním a kotouč mu utekl k obránci v modrém dresu.

00:10

Jordan Staal uspěl na úvodním vhazování a Carolina se následně ihned vydala do útočného pásma. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Columbus bude hrát v modrém, zatímco Carolina oblékne bílé dresy.
Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, R. Murray, Harrington, D. Savard, Gavrikov – Atkinson, Dubois, N. Foligno – J. Anderson, Wennberg, Nyquist – Bjorkstrand, Jenner, Texier – Bemström, Riley Nash, Milano.

Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, J. Staal, Svečnikov – Foegele, Aho, Niederreiter – Nečas, Haula, Dzingel – Wallmark, B. McGinn.

Rozhodčí: Joannette, L´Ecuyer – Gawryletz, Brisebois.
Češi a Slováci

Petr Mrázek (CAR) – 5 zápasů, 89,29%
Martin Nečas (CAR) – 9 zápasů, 2 góly, 3 asistence
Vzájemný zápas

Dnešní soupeři už se spolu utkali na úvod nového ročníku. Columbus na ledě soupeře zvítězil 3:2.
Columbus Blue Jackets

Columbus před sezónou přišel o své největší hvězdy. Přesto jeho start do nového ročníku není úplně nejhorší. Blue Jackets v devíti duelech získali deset bodů a patří jim desátá pozice Východní konference. Columbus má ale problémy se slabou ofenzivou. Dosud vstřelil pouze dvacet dva branek. V posledním duelu dokázal napravit dvě porážky, když vyhrál v prodloužení na ledě Toronta. Nejproduktivnějším hráčem je s pěti body Dubois.
Carolina Hurricanes

Carolina zatím prožívá povedený úvod nového ročníku NHL. Hurricanes v něm sehráli devět zápasů a vybojovali dvanáct bodů. S touto vizitkou jim patří čtvrtá pozice Východní konference. V posledních duelech se však povedená série poněkud zasekla. Carolina totiž na tripu prohrála na ledě San Jose a i na kluzišti Anaheimu. Nejproduktivnějším hráčem je s deseti body Hamilton.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Columbusem Blue Jackets a Carolina Hurricanes. Duel začíná hodinu po půlnoci.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

4:3

po prodl. (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Texier (Bemström, Riley Nash), 33. R. Murray (Jenner, D. Savard), 38. Milano (D. Savard, R. Murray), 64. Atkinson (Dubois, S. Jones) – 5. D. Hamilton (Foegele, Slavin), 12. Dzingel (Nečas), 13. Aho (Pesce, Wallmark)

Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, R. Murray, Harrington, D. Savard, Gavrikov – Atkinson, Dubois, N. Foligno – J. Anderson, Wennberg, Nyquist – Bjorkstrand, Jenner, Texier – Bemström, Riley Nash, Milano.

Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, J. Staal, Svečnikov – Foegele, Aho, Niederreiter – Nečas, Haula, Dzingel – Wallmark, B. McGinn.

Rozhodčí: Joannette, L´Ecuyer – Gawryletz, Brisebois

Diváci: 15 398

Průběh zápasu
1. třetina
03:21 CBJ 1:0 Texier (Bemström, Riley Nash)
04:32 CAR 1:1 D. Hamilton (Foegele, Slavin)
11:47 CAR 1:2 Dzingel (Nečas)
12:32 CAR 1:3 Aho (Pesce, Wallmark)
12:55 CAR 2 J. Staal, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
24:35 CAR 2 Pesce, držení
32:57 CBJ 2:3 R. Murray (Jenner, D. Savard)
37:23 CBJ 3:3 Milano (D. Savard, R. Murray)
37:30 CBJ 2 S. Jones, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
42:08 CBJ 2 Milano, vysoká hůl
48:47 CBJ 2 Bjorkstrand, hákování
53:06 CBJ 2 Dubois, sekání
CAR 2 Edmundson, sekání
Po 3. třetině
Prodloužení
63:28 CBJ 4:3 Atkinson (Dubois, S. Jones)
po prodl.