Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Kometa Brno – HK Mladí Draci Šumperk

11:1

konec (6:1, 2:0, 3:0)

26.09.2019, 17:45 • DRFG arena • Skupina Východ • Helena Hegeďová

Utkání je u konce. Z vysokého vítězství se mohou radovat domácí, kteří ve třetí třetině přidali ke svému náskoku další tři branky. Šumperku už se po gólu Fibigra v šestnácté minutě skórovat nepodařilo.
Čtyři branky si v dnešním utkání připsal domácí útočník Ivo Sedláček.
Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. (20:00:16)

Konec zápasu.

59:51

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., faul loktem).

59:05

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vyroubal – 2 min., sekání).

59:04

Vyroubal se chopil puku ihned po buly. Prokličkoval mezi hráči soupeře a bekhendem z hranice brankoviště trefil Ryšavého. Přesněji zasáhl jeho masku, a tak hra přerušena.

58:35

Hráči v bílém už zvedali ruce nad hlavu, ale střela z pravého kruhu pouze rozezněla levou tyčku šumperské branky.

57:49

Domácí kapitán Horký zůstal ležet za soupeřovou brankou. Po chvíli se za pomoci spoluhráčů zvedl z ledu a v předklonu odjel na střídačku.

57:38

Domácí v plném počtu.

57:28

Domácí jsou stále v oslabení, přesto se drží před Ryšavým. Žádné ze střel brněnského celku ale nebyla natolik nebezpečná, aby si s ní hostující brankář neporadil.

56:47

Hosté v plném počtu.

55:59

Oba týmy hrají ve čtyřech.

55:49

Kometa právě vstřelila branku!
Ani oslabení 3 na 4 nezabránilo domácím, aby ještě navýšili své vedení. Brejkem se zakončením mezi betony v početní nevýhodě přidává svou čtvrtou branku IVO SEDLÁČEK. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Brabenec.

55:38

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Otava – 2 min., vysoká hůl).

55:17

Oba týmy jsou ve čtyřech a hra se poněkud zklidnila. Domácí rozehrávají zpoza vlastní branky, ale nikam nespěchají.

54:47

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Panáček – 2 min., nedovolené bránění).

54:30

Kometa se osvobodila a opravdu jen na chvíli. Domácí totiž puk vyhodili přesně na branku Draků a Ryšavý pohotově rozehrává.

53:59

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Horký – 2 min., sekání).

53:51

Ryšavý má v brance Šumperka opravdu hodně práce, většinou se ale jedná o individuální šance, a ne žádné kombinace, takže s těmito pokusy nemá problém.

52:16

Šumperk zachránil před jedenáctým inkasovaným gólem Panáček. Po Sedláčkově střele se totiž puk od pravého betonu hostujícího brankáře odrazil na kraj brankoviště, kam už si najížděl další z domácích hráčů. Toho si všiml právě Panáček a kotouč včas uklidil k mantinelu.

51:30

Do Boltvanova pokusu vložil hokejku Minařík a kotouč končí daleko mimo branku v rohu kluziště.

50:19

Nyní už jsou domácí před Ryšavým a kombinují. Šalé nahrál do předbrankového prostotu Otavovi, jeho finální střelu k nechráněné levé tyčce zastavil hostující Janech.

49:32

Ani jednomu celku se nedaří udržet v útočném pásmu. Aktivnější je Kometa, nicméně ani ta se ke střelám nedostává.

47:49

Hosté v plném počtu.

47:45

Němec přesně nabil Horkému, kterému už pouze stačilo poslat puk do odkryté brány. Stejnou šanci pak dostal domácí forvard o pár sekund později. Poprvé minul branku, později kotouč vůbec netrefil.

47:24

Draci opět dostávají kotouč na druhou stranu. Tohle je zatím jejich nejlépe odehrané oslabení.

46:35

Kometa je zpět v útočné třetině a kombinuje, a to převážně za brankou Šedivého. Domácím hráčům se před brankovištěm nedaří nic vymyslet.

45:58

Draci se velmi rychle osvobozují.

45:49

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kučera – 2 min., nesportovní chování).

45:26

Sedláčkova střela u ostrého úhlu pouze proletěla brankovištěm a skončila na druhé straně kluziště. Následně se puku chopil také Harmim, který neproměnil ani jeden ze svých dvou pokusů do horních pater branky.

44:25

Přečíslení dva na jednoho proti šumperskému obránci Seidenglanzovi zakončoval střelou a dvěma dorážkami Harmim. Všechny pokusy byly mířeny mezi betony.

43:54

A nyní se Šalé ukázal také na druhé straně kluziště, kde z pravého křídla ohrozil branku Draků. Ryšavý byl na jeho střelu připraven a pokus na bližší tyč pokryl.

43:33

Bizoň se pokusil o riskantní rozehrávku, které málem využil Janech. Šumperského útočníka v rozhodující chvíli zastavil Šalé.

43:17

Ryšavý měl opět co dělat a musel se ve svém brankovišti opravdu rychle otáčet, aby zastavil pokus k levé tyčce. Puk nakonec ukrývá pod lapačkou.

42:55

Prčík z bezprostřední blízkosti přestřelil. Draci dostávají kotouč na druhou stranu.

42:07

Kometa právě vstřelila branku!
Desátá branka Brna spatřilo světlo světa v momentě, kdy si NESIM HARMIM nabruslil k brankovišti a počkal na přesnou přihrávku od Adama Boltvana. Tu také dostal a bez přípravy poslal puk do zcela volné pravé části branky. Asistence: Adam Boltvan, Tomáš Vyroubal.

40:26

Kometa právě vstřelila branku!
Hned zkraje třetí třetiny je tu bleskové využití přesilové hry ze strany Brna. Vše mělo podobný průběh jako v minulém případě, kdy se hráči domácího celku usadili okolo brankoviště a MATĚJ PRČÍK poslal puk k levé tyčce. Asistence: Alex Sever, Ivo Sedláček

40:01

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Slabý.

40:01

Začala třetí třetina.
Také druhá dvacetiminutovka utkání mezi Kometou a Šumperkem je za námi. Její první polovina se nesla především ve znamení vyloučení na straně domácího celku, Drakům se ale nepovedlo využít ani jedné z těchto přesilových her. Brno hrálo v početní výhodě pouze minutu a také neskórovalo, domácím se to však povedlo o 16 sekund později, kdy se potřetí v utkání prosadil Ivo Sedláček. Další branku pak přidal také Alex Sever, čímž určil aktuální podobu skóre.
Třetí třetina začne cca v 19:26.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:17

Do odkryté části brány nyní pálil Fajmon. Zastavit tento pokus domácího obránce nebylo pro Ryšavého nic jednoduchého, stačil se však na poslední chvíli přemístit a kotouč vytěsnit lapačkou.

38:44

Brabenec se vymanil se šumperského sevření, projel mezi dvěma obránci a opět zakončil k tyčce. Střela mu však nesedla.

38:08

Střela Běhůnka od modré skončila na zadním mantinelu. A hra se opět přesouvá za Bizoně.

37:19

Draci opět pouze zavezli puk do svého útočného pásma, aby mohli v klidu vystřídat. Rozhodli se však také pro hlídání modré čáry a Kometě se nedaří vrátit před Ryšavého.

36:25

Fajmon se ke svým pěti asistencím pokoušel přidat i branku, když prokličkoval obranou a najel si k levé tyčce, odkud také bekhendem zakončoval. Domácí volí tuto variantu poměrně často a Ryšavý s ní neměl problém.

35:41

Domácí celek pilně pracuje na tom, aby přidal další branku. Hráči v bílém nastřelili tyčku i boční síť, zbytek pokusů pak končí na bránících hráčích.

33:53

Kometa právě vstřelila branku!
ALEX SEVER skóroval nadvakrát. Nejprve totiž trefil pravý beton Ryšavého, od kterého se puk odrazil zpět před brankoviště. Zdálo se, že už na kotouč nedosáhne, jenže to se mu to i přes bránící hráče nakonec podařilo a na poslední chvíli dopravil puk nad beton. Asistence: Jakub Brabenec, Ivo Sedláček.

32:49

Burda s Kouteckým se dostali do přečíslení dva na jednoho, které jim překazil domácí obránce Řehák. Bek Komety se totiž rozhodl nečekat a Burdu začal hned po přechodu modré čáry napadat.

31:11

Kometa právě vstřelila branku!
To, co se domácím nepovedlo vymyslet při hře 5 na 5, se jim podařilo teď. Na konci kombinace stál IVO SEDLÁČEK, jenž prudkou ránou z první trefil skulinku mezi levou tyčkou a rukou hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Fajmon, Viktor Běhůnek.

30:55

Hosté v plném počtu.

29:44

Domácí v plném počtu.

29:39

A Ulbricht vyslal do útoku Harmima, jenž z pravého kruhu zakončoval na betony. Šedivý si tento prostor pohlídal a hra je přerušena.

29:27

Hosté nahodili za branku Komety, aby mohli vystřídat. Ulbricht rozehrává.

28:55

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Burda – 2 min., zásah do nohou).

28:14

Puk se po jedné z hostujících přihrávek dostal na vrchol pravého kruhu, kde stál Brabenec. Ten neotálel a chopil se příležitosti. Přebruslil posledního šumperského hráče stojícího na modré čáře a nikým nebráněn se vydal směrem k Ryšavému. Bekhendový pokus končí v gólmanově lapačce.

28:04

Draci se usadili v útočné třetiny a kombinují.

27:44

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., hrubost).

27:03

Domácí se okamžitě snaží v ofenzivě dohnat vše, co během oslabení zameškali. Otava si nabruslil do mezikruží, odkud mířil k levé tyčce. Do střely se položil Blaško a Draci dostávají puk za modrou čáru.

25:53

Domácí v plném počtu.

25:31

Kučera tečoval Minaříkovu střelu mimo bránu, což nahrálo do karet Vyroubalovi. Ten se dostal do individuální šance ve vlastním oslabení, jeho pokus byl nakonec zablokován.

24:59

Další šance Manna skončila odraženým kotoučem, a tak jej hostující útočník poslal na modrou čáru, odkud pálil Kareš.

24:00

Mann se chopil puku ihned po vhazování a pokoušel se jej procpat mezi ruku a pravou tyčku. Na pomoc mu navíc přispěchal Burda, který se pokusil o to stejné. Bizoň měl plné ruce práce, ale svou bránu uhlídal.

23:53

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sever – 2 min., podrážení).

23:12

Rozehrávka Komety není taková, jak by si domácí představovali. Kotouče jim odskakují od hokejek, Draci navíc pokračují v dobré obraně a množství střel dokáží zamezit.

22:21

Ulbrichtova rána od modré byla ztečována k pravé tyčce. Na levém kruhu si puk našli Šumperští a dostávají se až k Bizoňovi.

21:15

Hosté v plném počtu.

21:10

Domácí v plném počtu.

20:40

Obdobný zákrok jako před pár sekundami musel předvést také Bizoň. Po pravém křídle totiž ujel Trögner, který zakončoval nad levý beton.

20:10

Kučera nahodil do pásma, kde se však puku ihned ujali domácí. Sedláček si nabruslil k levé tyčky, odkud také ohrozil Ryšavého, který v bráně Šumperku nahradil svého kolegu.

20:01

Začala druhá třetina.
Vstup do první třetiny byl vyrovnaný, když se oběma týmům dařilo držet v útočném pásmu. Již brzy se ale začala projevovat herní převaha Komety, který svého soka dokázala dlouho držet pod tlakem. Draci se nedali, bránili a blokovali střely. I přesto se však domácí prosadili celkem šestkrát, z toho dvakrát v přesilovce, vždy velmi rychle po jejím začátku. Vedení Komety je tedy po první třetině pětibrankového, protože v 16. minutě se jako jediný z hostů dokázal prosadit kapitán Fibigr.
Druhá třetina začne cca v 18:38.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Kometa právě vstřelila branku!
Hra ve čtyřech hráčích více vyhovuje domácímu celku. Střelou z pravého kruhu se prosadil JAKUB BRABENEC. Asistence: Ivo Sedláček, Patrik Fajmon.

19:15

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., podrážení).

19:10

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vyroubal – 2 min., podrážení).

19:00

Kometa právě vstřelila branku!
Šedivého betony nejprve nastřelil od modré čáry Patrik Fajmon a následně jej dvěma střelami napodobil Jakub Brabenec. Oba pokusy domácího útočníka skončily na bránících hráčích. Prosadil se však IVO SEDLÁČEK, a to pokusem do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Brabenec, Patrik Fajmon.

17:28

Tyčku šumperské brány rozezněla střela Vyroubala. Tato šance dala střeleckou příležitost také Šumperku, jelikož se po pravém křídle uvolnil Kučera. Jeho střelu Bizoň vyrazil před sebe na levý kruh, kde už nikdo z Šumperských nestál.

16:39

Kometa právě vstřelila branku!
Domácí opět využívají přesilovku, nyní dokonce po pouhých sedmi sekundách. Právě tolik času stačilo k tomu, aby se puk dostal na hokejku ALEXE SEVERA, jenž se prudkou ranou trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Patrik Fajmon.

16:32

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Panáček – 2 min., nedovolené bránění).

16:00

Mladí Draci právě vstřelili branku!
Čtyři minuty před koncem první třetiny snižují Draci náskok svého soupeře. Kapitán JIŘÍ FIBIGR nechal všechny za sebou, neodradila jej ani dvojice dotírajících obránců, a šikovným manévrem dostal kotouč mezi Bizoňovy betony. Asistence: Jiří Koutecký, Jan Kučera.

15:15

Kometa je opět u soupeřovy branky. Vyroubal nejprve zkusil objet branku a zakončovat z této pozice, nakonec se však rozhodl pro nahrávku před brankoviště, kam už si najížděl Harmim. Jeho střela skončila na levém betonu gólmana Šedivého.

14:39

Kometa právě vstřelila branku!
Vyloučení za špatné střídání Šumperka je záhy potrestáno. Domácí se semkli okolo brankoviště a JAKUB BRABENEC dostal puk kolem levé tyčky až za Šedivého záda. Asistence: Matěj Prčík, Ivo Sedláček.

14:21

Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Trögner.

13:13

Draci dostali puk za Bizoňovu branku, ale ke střele se nedostali. U kotouče jsou opět domácí, kteří si jej převzali za vlastní branku a rozehrávají.

12:28

Sami před brankou se ocitli Sever s Brabencem. První jmenovaný se dostal k dvěma zakončením z hranice brankoviště, která obě skončila na betonech Šedivého. Dalšímu střeleckému pokusu z dílny této dvojice zabránil hostující obránce.

11:47

Horký otestoval pozornost Šedivého ranou přes obránce, kteří jej těsně bránili. Brankáře Draků to nijak nevykolejilo a kotouč ukrývá pod lapačkou.

11:10

Piglovu ránu z vrcholu levého kruhu hostující gólman dobře viděl a nedělalo mu problém vytěsnit kotouč vyrážečkou. Puk končí v ochranné síti a hra je přerušena.

10:46

Nahození do útočného pásma Šumperku uklidňuje Bizoň. Kotouč předává najíždějícímu Řehákovi, který zpoza brány rozehrává.

09:33

Už je ale vše při starém a domácí se opět usadili před Šedivým a tlačí se k jeho brankovišti. Hráči Komety střílí hlavně na betony a tento prostor dokáže blokovat hostující obrana. Šumperský brankář zasahoval pouze jednou.

08:49

Brněnští nahodili do pásma, zde se jim však nedaří udržet. Hostující útočník Diviš dostává puk mezi modré čáry.

07:58

Kometa právě vstřelila branku!
Uběhla minuta a Kometa se raduje podruhé. IVO SEDLÁČEK si u pravé tyčky počkal na přihrávku a následně se neomylně trefil do prázdného prostoru za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Jakub Brabenec, Patrik Fajmon.

06:57

Kometa právě vstřelila branku!
Další akce domácího celku už ale končí gólem v šumperské síti. EDUARD ŠALÉ se vydal do přečíslení s Adamem Horkým, na kruzích si vyměnili kotouč a prvně jmenovaný jej poslal do pravého horního rohu. Hostujícímu brankáři se podařilo kotouč zasáhnout ramenem, i tak mu ale přes ruku přepadl a končil za brankovou čarou. Asistence: Adam Horký.

06:02

Šalé se pokoušel ujel středem kluziště a zakončovat individuálně. To mu však nedovolil hostující obránce Minařík, který mu po celou dobu zdárně sekundoval a donutil jej zajet k mantinelu.

05:16

Trögner přesunul hru na druhou stranu, ale ani Šumperk se nemůže dostat ke střele. Od návratu Běhůnka na led jsme žádnou větší šanci neviděli.

04:14

Hraje se za brankou Draků. Oba týmy svádí souboj o kotouč. V tomto ohledu se více daří domácím, ale hostující obrana neponechává nic náhodě a všechny hráče dobře brání.

03:21

Domácí v plném počtu.

03:13

Šalé čekal připraven u levé tyčky a hostujícího gólmana překvapil bekhendovou střelou nad bližší beton. Šedivý včas zasáhl a na druhou stranu se mohli vydat jeho spoluhráči. Celá akce skončila střelou Kučery.

02:38

Kometa dostala puk ze svého pásma a zavezla jej až před Šedivého. Tam teď také operuje a ve vlastním oslabení dostává soupeře pod tlak.

01:58

Trögner pokoušel své štěstí znovu, když se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy. Rána za přemisťujícího se Bizoně šla mimo branku.

01:21

Akce šumperského forvarda skončila v mezikruží, kde jej nedovoleně zastavil domácí Běhůnek. Ten tak dostává dvouminutový trest za hákování.

01:15

Trögner získal kotouč na levém kruhu vlastního pásma a vydává se dopředu.

00:15

Domácí se okamžitě vydali do útoku, který svým pokusem zakončuje Sedláček. Brněnský útočník dostal kotouč na hranici brankoviště, odkud pálil z první a trefil Šedivého levý beton.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Zavřel, Němec, Prčík – Brabenec, Vyroubal, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan

HK Mladí Draci Šumperk: Šedivý (Ryšavý) – Seidenglanz, Juřík, Minařík, Slabý, Kareš, Zavoral, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Haas.
HC Kometa Brno

Dorostencům Komety patří po čtyřech odehraných zápasech druhé místo, na zatím stoprocentní Zlín jim schází právě tři body, které ztratili ve druhém kole v domácím utkání s Vítkovicemi. V tomto utkání podlehla Kometa svému soupeři 2:5 a stejným poměrem skončil také první zápas minulého týdne, který Brněnští odehráli v Přerově, a kde už se také radovali. Na toto utkání pak plynule navázali v Porubě a nad posledním týmem soutěže zvítězili 7:1.

Vysoké výhry značí také velký počet kanadských bodů, které hráči Komety získali. Po šesti jich mají Jakub Brabenec (1+5), Eduard Šalé (3+3), Ivo Sedláček a Patrik Fajmon (oba 2+4). Oba gólmani mají po dvou odchytaných zápasech – Ondřej Bizoň s úspěšností 91,67 % a Michael Schnattinger s úspěšností 89,29 %.
HK Mladí Draci Šumperk

Šumperku s pěti body patří sedmé místo, na Přerov a Olomouc však ztrácí pouhý bod. V minulém týdnu se jako první utkali s Vítkovicemi, které do druhého soutěžního týdne vstupovaly v roli neporaženého celku. A hned v pátek narazily, protože právě Draci s nimi uhráli remízu, a nakonec zásluhou Jana Kučery vyhráli v prodloužení. Čtvrté kolo už pro Šumperk na úspěšné nebylo. Na svém ledě podlehl Zubrům z Přerova 2:4.

Statistiky Draků se už na první pohled vyznačují tím, že se jedná o nejtrestanější tým východní skupiny dorostenecké extraligy. S 64 trestnými minutami drží prvenství nad druhým Třincem a třetím Vsetínem. Do této tabulky nejvíce přispěl Matěj Burda, jenž má na svém kontě už 16 trestných minut. Nejproduktivnějším hráčem je pak útočník, který rozhodl prodloužení proti Vítkovicím, Jan Kučera (2+3), za ním pak najdeme obránce Jiřího Kouteckého (3+0). V brankovišti najdeme Milana Ryšavého s úspěšností 93,25%.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 5. kola ELIOD Extraligy dorostu mezi celky HC Kometa Brno a HK Mladí Draci Šumperk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

HC Kometa Brno – HK Mladí Draci Šumperk

11:1

konec (6:1, 2:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Šalé (Horký), 8. Sedláček (Brabenec, Fajmon), 15. Brabenec (Prčík, Sedláček), 17. Sever (Fajmon), 19. Sedláček (Brabenec, Fajmon), 20. Brabenec (Sedláček, Fajmon), 32. Sedláček (Fajmon, Běhůnek), 34. Sever (Brabenec, Sedláček), 41. Prčík (Sever, Sedláček), 43. Harmim (Boltvan, Vyroubal), 56. Sedláček (Fajmon, Brabenec) – 16. Fibigr (Koutecký, Kučera)

HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Zavřel, Němec, Prčík – Brabenec, Vyroubal, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan

HK Mladí Draci Šumperk: Šedivý (20. Ryšavý) – Seidenglanz, Juřík, Minařík, Slabý, Kareš, Zavoral, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Haas

Průběh zápasu
1. třetina
01:21 KOM 2 Běhůnek, hákování
06:57 KOM 1:0 Šalé (Horký)
07:58 KOM 2:0 Sedláček (Brabenec, Fajmon)
14:21 MDS 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Trögner
14:39 KOM 3:0 Brabenec (Prčík, Sedláček)
16:00 MDS 3:1 Fibigr (Koutecký, Kučera)
16:32 MDS 2 Panáček, nedovolené bránění
16:39 KOM 4:1 Sever (Fajmon)
19:00 KOM 5:1 Sedláček (Brabenec, Fajmon)
19:10 KOM 2 Vyroubal, podrážení
19:15 MDS 2 Fibigr, podrážení
19:26 KOM 6:1 Brabenec (Sedláček, Fajmon)
Po 1. třetině
2. třetina
23:53 KOM 2 Sever, podrážení
27:44 KOM 2 Sedláček, hrubost
28:55 MDS 2 Burda, zásah do nohou
31:11 KOM 7:1 Sedláček (Fajmon, Běhůnek)
33:53 KOM 8:1 Sever (Brabenec, Sedláček)
Po 2. třetině
3. třetina
40:01 MDS 2 HL zdržování hry / pozdní nástup, odpyká Slabý
40:26 KOM 9:1 Prčík (Sever, Sedláček)
42:07 KOM 10:1 Harmim (Boltvan, Vyroubal)
45:49 MDS 2 Kučera, nesportovní chování
53:59 KOM 2 Horký, sekání
54:47 MDS 2 Panáček, nedovolené bránění
55:38 KOM 2 Otava, vysoká hůl
55:49 KOM 11:1 Sedláček (Fajmon, Brabenec)
59:05 KOM 2 Vyroubal, sekání
59:51 MDS 2 Minařík, faul loktem
Konec