Menu

Hokej

turnaj O Pohár DHL

HC Sparta Praha – EC Red Bull Salzburg

1:0

konec (0:0, 1:0, 0:0)

20.09.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • 5. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Dohráno! Sparta dnes ve vyrovnaném utkání poráží Salcburk fotbalovým výsledkem 1:0, a v novém ročníku je tak stále neporažena! To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:09:08)

Konec zápasu.

59:22

Půl minuta do konce, jeden z domácích se pokusil vyhodit kotouč ven z pásma. Ještě před modrou čárou ho ale zastavil borec ze Salcburku.

58:35

Salcburk se drží před soupeřovou klecí, Cichoň má teď plné ruce práce. Obrana domácích se snaží Red Bull co nejdříve odzbrojit.

58:02

Florian Bugl bere nohy na ramena, Red Bull už nemá co ztratit a zkusí štěstí v powerplay! Za chvilku se bude vhazovat před Cichoněm.

57:04

Cichoň si ve vlastním oslabení na své konto připsal další zákrok, maskovaný strážce sparťanské klece teď udržel hubený náskok svého klubu při životě.

56:29

Marek Bláha zastavil vyhozený kotouč na kruhu, zajel za klec a počkal, až jeho spoluhráči dostřídají. Sparta se následně znovu vypravila před Buglovu klec.

55:17

Paže sudího po dlouhé době vyletěla vzhůru, situace se pro Red Bull ještě víc komplikuje. Juraj Eliáš (SLZ) dostává za vražení na hrazení krom menšího trestu také desetiminutový "osobák".

54:10

Do konce základní hrací doby zbývá už jen kolem šesti minut, hokejisté Sparty jsou stále usazení v útočném pásmu a snaží se klec Red Bullu ohrozit.

52:45

Holešovičtí kontrolují hru a nepouští soupeře ke kotouči, hráči Salcburku ale výborně brání, kvůli čemuž Sparta už nějaké dvě tři minuty nevyslala na Bugla ani ránu.

51:39

Na modré se Konečnému nabízel Bláha, domácí forvard se ovšem nakonec rozhodl nahrát jinému spoluhráči na mezikruží. Protihráč pak do nabídky strčil hůl.

50:30

Polovina závěrečného dějství je pryč, o něco málo více ze hry mají na ledě momentálně Rakušané. Těm se ovšem nedaří dostat do slušnější střelecké šance.

49:45

Slabou střelu hostů od modré zblokoval jeden z bránících hráčů v mezikruží, následná útočná akce Sparty byla Red Bullem rychle zneškodněna.

48:49

V rohu za Buglem se bojuje o kotouč, Salcburk drží svého soupeře u mantinelu a snaží se ho co nejrychleji odzbrojit. Sparťané se brání ze všech sil.

47:33

Defenzíva Sparty pracuje jako švýcarské hodinky, ofenzivní tažení Red Bullu teď úplně rozebrala během několika sekund. V útoku je to už ale o něco horší...

46:32

Salcburští se snaží něco vymyslet před brankovištěm Oldřicha Cichoně, dotěrná domácí defenzíva jim ale na ledě nenechává moc prostoru pro kombinování.

45:44

Julian Lutz chtěl kotouč protlačit do domácí třetiny kluziště, jeden z jeho spoluhráčů ale modrou překročil dříve než on – sudí tedy pískají další ofsajd.

44:43

Další ofenzivní tažení Red Bullu skončilo pohotovým zákrokem pražské obrany, krátce poté se ovšem v útočném pásmu nepodařilo usadit ani sparťanům.

43:48

Klimo na sebe upoutal pozornost zakončením z pravého kruhu pro vhazování, které si Bugl pohlídal. Kotouč si následně na své hole vzali hosté.

HC Sparta Praha – EC Red Bull Salzburg

1:0

konec (0:0, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Gluzman (Klimo)

HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Vorobjev, Krutil, Bláha, Havlín (A), Prchal (C), Gajdoš – Kulhánek, Klimo, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Rubeš, Bespalchenko, Konečný, Vágner, Arnošt (A), Gluzman, Kuracina.

EC Red Bull Salzburg: Bugl (Pfarrmaier) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Szuber, Wimmer, Hadamczik – Cimmerman, Hänelt, Eham (C), Lutz, Eliáš, Maier (A), Leonhardt, Hengelmüller, Borzecki, Pronin, Bjerrum, Müller.

Rozhodčí: Bejček – Frodl, Komárek.

Průběh zápasu
1. třetina
13:34 SPA 2 Slavíček, hákování
18:22 SLZ 2 Wimmer, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
21:18 SPA 1:0 Gluzman (Klimo)
26:35 SPA 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Gluzman
36:54 SLZ 2 Pronin, sekání
37:21 SPA 2 Havlín, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
55:17 SLZ 2+10 Eliáš, vražení na hrazení, odpyká Hänelt
Konec