Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Kosovo – Česko

2:1

konec (1:1)

07.09.2019, 15:00 • Stadiumi Fadil Vokrri, Priština • Skupina A • David Panuška

Tipsport: 3.43 3.36 2.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Besar Halimi, přichází Anel Raškaj.

85

Hned po autu míč propadl ve vápně a pořádně se do něj opřel Martin Doležal. Jeho dělovka šla pod břevno, ale nyní Arijanet Muric špičkami prstů míč parádně vytěsnil na roh!

84

84. Krmenčík ve výborné přiležitosti netrefil míč

84

Další šance pro plzeňského útočníka! Jakub Jankto našel na hranici malého vápna Krmenčíka, jenž ve skluzu zakončoval. Míč ale ani netrefil, to je zase škody...

82

82. Krmenčíkův pokus vykopl jeden z domácích hráčů

82

Nyní chyběly milimetry, to je škoda! Arijanet Muric vyběhl z branky a netrefil míč, do odkryté branky tak zakončoval Michael Krmenčík. Z brankové čáry byl ovšem míč vykopnut!

80

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Martin Doležal.

77

Hráči Kosova to nyní skvěle vymysleli u levé lajny a Lukáš Masopust musel nakonec za cenu žluté karty faulovat. K zemi poslal Valona Berišu.

72

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Alex Král, přichází Josef Hušbauer.

66

66. Mërgim VOJVODA - 2:1

66

Kosovo právě vstřelilo branku!
Ale nakonec je to právě Kosovo, které jde do vedení. Český tým si to nyní vůbec nepohlídal, po rohovém kopu si na první tyč naběhl nehlídaný MËRGIM VOJVODA, který nezakončil vůbec tvrdě. Míč přesto zapadl do branky na zadní tyčce a tohle není dobré.

61

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Michael Krmenčík.

60

60. Zakončení Muriqiho zblokoval Čelůstka, hlavičku Rrahmaniho vyrazil Vaclík

60

Po nepovedené rozehrávce Suchého zakončoval Muriqi, ale míč byl zablokován na roh. Po rohu zakončoval hlavičkou Amir Rrahmani, ale jeho pokus Vaclík vytěsnil na roh!

56

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Edon Žegrova, přichází Florent Muslija.

51

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Elba Rašani, přichází Valon Beriša.

46

46. Schick měl v úvodu druhého poločasu velkou šanci

46

Tak tohle mohl být náramný start do druhého poločasu! Lukáš Masopust si naběhl po levé straně do vápna a přihrávkou skrz malé vápno dával přihrávku na Schicka. Tomu se ale nepovedlo trefit míč, obrana Kosova následně balon odkopla.

32

32. Schickovu ránu chytá Muric

32

Tak tohle bylo trochu sobecké od Patricka Schicka. Český tým šel do přečíslení a jen proti dvěma obráncům. Útočník Lipska nakonec nepřihrál a po zemi pálil jen do rukavic Murice.

20

20. Vedat MURIQI - 1:1

20

Kosovo právě vstřelilo branku!
Domácí Kosovo ale vrací úder a je opět srovnáno! VEDAT MURIQI si parádně naběhl do vápna, kde jej chytrou přihrávkou našel Elba Rašani. Muriqi se pak nacpal do Suchého a v těžké pozici ve skluzu překonal Tomáše Vaclíka.

18

18. Žlutá karta

18

Kosovo se hned pokoušelo dostat do útoku, ale národní tým tohle uhlídal. Domácí se tak vrátili na vlastní polovinu a po faulu Ondřeje Čelůstky se přerušuje, střední obránce vidí žlutý kartónek.

16

16. Patrik SCHICK - 0:1

16

Česko právě vstřelilo branku!
Tak tohle byl velká paráda od českého mužstva! Celá akce byla vedena od levé lajny a míč se nakonec dostal na střed. Jakub Jankto ve skluzu posunul míč na PATRIKA SCHICKA, který se neukvapil a střelou k levé tyčce dává důležitou branku. Asistence: Jakub Jankto.

15

15. Žlutá karta

15

Vedat Muriqi si následně počínal nedovoleně v souboji s Markem Suchým a je prvním potrestaným hráčem utkání. Pokračovat se bude rozehrávkou od české branky.

Kosovo – Česko

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 20. Muriqi (Rašani), 66. Vojvoda (Valon Beriša) – 16. Schick (Jankto)

Karty:   15. Muriqi (KSV) – 18. Čelůstka (CZE), 77. Masopust (CZE)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:15.

Kosovo: Muric – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Hadergjonaj – Voca, Halimi (87. Raškaj) – Žegrova (56. Muslija), Celina, Rašani (51. Valon Beriša) – Muriqi.
Náhradníci: Ujkani, Bekaj – Drešević, Raškaj, Hasani, Muslija, Valon Beriša, Paqarada, H. Kryeziu, Nuhiu, Bernard Beriša.

Česko: Vaclík – Kadeřábek, Čelůstka, Suchý, Bořil – Darida, T. Souček – Masopust (80. Doležal), Král (72. Hušbauer), Jankto – Schick (61. Krmenčík).
Náhradníci: Koubek, Pavlenka – Brabec, Coufal, Simič, Krejčí, Kalvach, Novák, J. Kopic, Krmenčík, Doležal, Hušbauer.

Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra