Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – FK Senica

5:0

konec (1:0)

31.08.2019, 19:00 • Pod Dubňom, Žilina • 7. kolo • Jan Hochman

Tipsport: 1.3 5.89 8.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Žilina právě vstřelila branku!
Rohový kop Žiliny z levé strany zahrál Patrik Myslovič. Míč padl přesně na nohu MARTINA KRÁLÍKA, který ji i s pomocí levé tyče poslal do branky Senice!

74

Žilina právě vstřelila branku!
Katastrofální chyba hostí v rozehrávce ve vlastní obraně, k míči se dostal domácí kapitán MIROSLAV KÁČER, který si parádním lobem vychutnal nešťastného Tabordu a zvýšil vedení Žiliny už na 4:0!

60

Žilina právě vstřelila branku!
Jenže už to neplatí, protože zpoza šestnáctky napřáhl domácí kapitán MIROSLAV KÁČER a uklidil míč do pravého dolního rohu Tabordovy branky!

49

Žilina právě vstřelila branku!
Jenže aktivita je na nic, pokud není efektivní. Boženík vymyslel skvělou přihrávku do prostoru pro DÁVIDA ĎURIŠE, který namířil k pravé tyči a překonal Federica Tabordu.

24

Žilina právě vstřelila branku!
Po rohovém kopu se míč dostal na kopačku Diaze, který se okamžitě opřel do střely. Tu ještě obrana hostů zblokovala, ale RÓBERT BOŽENÍK skvěle zabojoval a z druhé dorážky míč doslova protlačil vedle pravé tyčky nešťastného Tabordy do sítě Senice.

MŠK Žilina – FK Senica

5:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Boženík, 49. Ďuriš, 60. Káčer, 74. Káčer, 86. Králik

Karty:   47. Boženík (ZIL), 65. Králik (ZIL) – 49. Dias (SEN), 55. de Assis (SEN), 69. Baumgartner (SEN), 71. El Moudane (SEN)

MŠK Žilina: Holec – Tomič, Kaša, Králik, Sluka – Káčer (C), Diaz (64. Vallo), Bernát (71. Myslovič) – Ďuriš (76. Jánošík), Boženík, Demiri.
Náhradníci: Volešák – Kiwior, Myslovič, Pečovský, Balaj, Jánošík, Vallo.

FK Senica: Taborda – de Assis, Dias (C), Didiba, Krč – Yenne, Klapan (90. Addo), El Moudane, Totka (68. Sulley) – Ramirez (60. Baumgartner) – Castaňeda.
Náhradníci: Vorel – Favaro Amaral, Košút, Addo, Baumgartner, Cvek, Sulley.

Diváci: 2522