Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – FC Baník Ostrava B

1:1

konec (0:1)

03.08.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • 1. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 3.41 4.0 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Nedočká. Baník odkopl balon na druhou stranu a je tu navíc střídání. Duba, kterého chytly křeče. Místo něj jde na plac Dobrovolný.

90

Celba zezadu stáhl k zemi Svobodu a vidí zcela oprávněnou žlutou kartu.

87

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Skalník Michal, přichází Slavíček.

82

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Vícha, přichází Bača.

81

Střídání v týmu FC Baník Ostrava B: ze hřiště odchází Foltyn, přichází Žák.

80

Velner vidí za protesty po odpískaném ofsajdu žlutou kartu. Sudí Mikyska si to dnes vůbec nekomplikuje.

76

Střídání v týmu FC Baník Ostrava B: ze hřiště odchází Russmann, přichází Zajíček.

74

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Michal, přichází Zbytovský.

70

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Švanda, přichází Chloupek.

69

Střídání v týmu FC Baník Ostrava B: ze hřiště odchází Mooc, přichází Buchta.

64

Střídání v týmu FC Baník Ostrava B: ze hřiště odchází Bolf, přichází Pak. To vše v době, kdy se hledá hrací předmět na staveništi sportovní haly hned vedle.

62

Trávník začal skrápět lehký déšť, ale to domácím vůbec nevadilo, naopak Tomáš Duba mohl skórovat! Ve finální fázi si ale opět neporadil s „blafákem“ na Murína.

61

Vašíček za protesty spojené s odkopnutím balonu dostal žlutou kartu. Aktivní byl na domácí střídačce také charismatický vedoucí Bajer a i on se mohl skoro zapsat do kolonky trestů se žlutou barvou na kontě.

59

Z Murína se ostravský Neuer nestal, naopak mohl být z něj skoro ostravský Karius. Zbytečně prodlužoval dobu odkopu a Duba ho stínoval. Hostující gólman přímo trefil svého soupeře a moc nechybělo k tomu, aby lovil míč z branky!

53

53. DUBA - 1:1

53

Vrchovina právě vstřelila branku!
Všech 515 diváků se dočkalo gólu a jedeme od nuly! Rozehrávka přestupku hraní rukou byla v podobě centru od Michala, který našel ve vápně přesně TOMÁŠ DUBA a hlavou usměrnil míč na delší tyč – 1:1!

48

Foltyn šel do vzdušného souboje s Wolkerem zbytečně tvrdě, pomohl si loktem a vidí za to okamžitou žlutou kartu.

44

Z rohu přišel další roh pro domácí, ani ten nebyl ničím nebezpečný. Naopak nebezpečně bylo na druhé straně, kde vznikl prostor pro brejk a Lokša servíroval před branku Bolfovi, kterému na míč chybělo zhruba půl kroku!

40

Těžká chvilka pro domácí obranu, Russmann posunul na půli míč za sebe a Bolf šel sám na branku, Michal Skalník dal okamžitě zpátečku a Bolfa stíhal, nakonec jej zakřižoval a jeho střelu srazil na roh!

27

Z ničeho nic tu byla ohromná šance Vrchoviny! Od Vašíčka přišla přesná přihrávka na Michala Skalníka, který to vzal sám na branku s Pokorným v zádech. Ve finální fázi si ale domácí útočník ukopl míč a Murín jej lapil!

24

Lokša se v souboji s Kamilem Skalníkem výborně otočil a posunul balon na Bolfa, kterému vznikl na pravé straně dost velký prostor. Ale naštěstí pro domácí zamířila hostující #14 vedle.

15

15. LOKŠA - 0:1

15

Baník B právě vstřelil branku!
Snad první chyba v obranné fázi stojí SFK pořádně draho! Centr vzduchem z levého křídla chtěl odhlavičkovat jeden z domácích, jenže míč vůbec netrefil a nechal jej propadnout až na delší tyč, kde se pohyboval RADOVAN LOKŠA. Hostující kapitán uklidil míč pod padajícího Šmídu – 0:1!

12

Z obranné fáze se však rychle domácí přeorientovali na útočnou a šli do situace 3 na 2. Vše začalo u Švandy, který zvládl přihrávku na půli a poslal dopředu duo Michal Skalník – Tomáš Duba. Duba měl na starost finální fázi, zasekl si míč před obráncem a střílel, ale pouze do Murína!

10

Smetana je první trestaný hráč zápasu. Díky technické chybě na útočné polovině šel Baník do brejku a Smetana musel taktickým faulem zezadu řešit nastalou situaci.

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě – FC Baník Ostrava B

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 53. Duba – 15. Lokša

Karty:   10. Smetana (VRC), 61. Vašíček (VRC) – 48. Foltyn (OVB), 80. Velner (OVB), 90. Celba (OVB)

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Vícha, Smetana, Vašíček – Švanda (70. Chloupek), Wolker, Michal (C) (74. Zbytovský), Svoboda, Skalník Kamil (od 74. minuty C) – Skalník Michal (87. Slavíček), Duba (92. Dobrovolný)
Náhradníci: Maňák – Bača, Veselý, Dobrovolný, Zbytovský, Chloupek, Slavíček trenér: Richard Zeman

FC Baník Ostrava B: Murín – Russmann (76. Zajíček), Hasala, Velner, Celba, Pokorný – Foltyn (81. Žák), Bolf (64. Pak), Mooc (69. Buchta), Kaloč – Lokša (C)
Náhradníci: Zouhar – Urban, Buchta, Pak, Raab, Žák, Zajíček trenér: Daniel Tchuř

Rozhodčí: Mikyska – Vejtasa, Vojáček

Diváci: 515