Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Petřín Plzeň – TJ Sokol Hostouň

1:2

konec (0:1)

03.08.2019, 10:30 • Plzeň, Slovany • Předkolo • Vít Muzikář

Tipsport: 5.02 4.5 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Roh zprava, poslední šance pro domácí. Hrabačka jde do vápna.

86

Czehowskymu vypadl balón na zadní tyč a při zakončení z velkého úhlu zastoupil Dosoudil nohou svého brankáře v malém vápně.

84

Petřín Plzeň právě vstřelil branku!
Bude to ještě zajímavé! Lávička odvedl vynikající práci, když obral o balón Gajeckého na středu. Přihrál na pravou stranu. Následně přiletěl do vápna centr, který se odrazil od obránce přímo na hlavu LEONIDA GAVRYLOVSKÉHO a ten hlavou před prázdnou brankou nezaváhal. 1:2.

83

Střídání v týmu SK Petřín Plzeň: ze hřiště odchází Demeter, přichází Štefl.

75

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Hájek, přichází Laušman.

69

Hostující Dosoudil dostává za faul na jednoho z domácích hráčů před střídačkou Petřína žlutou kartu a s fotbalistou plzeňského celku to vypadá hodně špatně.

67

Střídání v týmu SK Petřín Plzeň: ze hřiště odchází Šulc, přichází Koudele.
Střídání v týmu SK Petřín Plzeň: ze hřiště odchází Vohrna, přichází Kordík.

66

Kolmistrovi se povedla narážečka na levé straně a poslal balón na střed vápna, kde spoluhráč pustil míč zaměrně rozběhnutému Markovi, jenž ve velké šanci přestřelil bránu.

62

Hostouň právě vstřelila branku!
Hosté odcentrovali z levé strany. Odražený míč vyslal z hranice vápna střídající STANISLAV MAŘÍK na Hrabačku a ten s jeho sraženým pokusem do dolní části branky nemohl vůbec nic dělat.

61

Gajecký měl vyloženou šanci. Hlavou z výskoku mířil k levé tyči, ale k ní skočil vynikající Hrabačka vyrazil míč rukama.

60

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Zahranyčnyj, přichází Kabele.

54

Vašák zůstal volný v levé části vápna a tlačil míč mezi pravou rukou a tělem brankáře Hrabačky, který zasáhl. Následovat bude roh.

53

Před domácím celkem se rýsovala zajímavá šance. Nahrávku z pravé strany zpracovla na středu Gavrylovskyj a běžel sám na brankáře do tutové příležitosti, jenže pomezní sudí postřehl ofsajd.

52

Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Vojtěšek, přichází Mařík.

51

Zajímavá šance hostů. Kolmistr na levé straně už přehodil vybíhajícího Hrabačku, ale balón i tak skončil vedle přední tyče. Domácí trenér Vodrážka se marně dožadoval odmávání ofsajdu.

37

Zahranyčnyj centroval z pravé strany na druhou tyč, kde hosté sklepli míč přes beka na nohu Hájka a ten zblízka minul levou tyčku.

33

Gavrylovskyj měl jednoznačně největší domácí šanci v zápase! Při centru z pravé strany si seběhl před obránce na zadní tyč a zakončil těsně do protipohybu brankáře vedle pravé konstrukce ze svého pohledu!

30

Marek naservíroval míč na pravou stranu a střílený balón Zahranyčného skončil o fous vedle zadní tyče.

26

Hostouň právě vstřelila branku!
MARTIN VOJTĚŠEK se trefil z přímého kopu těsně za vápnem Petřína z pravé strany k přední tyči. K té skákal Hrabačka, ale na balón nedosáhl. 0:1.

24

Dvě loženky v krátkém sledu! Nejprve zakončení hlavou z levé strany vyrazil Hrabačka. Poté se poradil i se střelou z jedničky z bezprostřední blízkosti a z tribun sklidil zasloužený potlesk!

10

První loženka zápasu! Sokol kopal roh zleva na přední tyč prodloužil osamocený Trapp hlavou o centimetry vedle vzdálenější konstrukce!

SK Petřín Plzeň – TJ Sokol Hostouň

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 84. Gavrylovskyj – 26. Vojtěšek, 62. Mařík

Karty:   69. Dosoudil (HOS)

SK Petřín Plzeň: Hrabačka – Gavrylovskyj, Šulc (67. Koudele), Klich, Vinkler, Vohrna (67, Kordík), Lávička, Zoubek, Bednář (C), Trojovský, Demeter (83. Štefl).
Náhradníci: Suchý – Šimáně, Kordík, Koudele, Nademlejnský, Štefl.

TJ Sokol Hostouň: Czehowsky – Borák, Dosoudil, Trapp, Vašák, Zahranyčnyj (60. Kabele), Vojtěšek (52. Mařík), Marek (C), Kolmistr, Gajecký, Hájek (75. Laušman).
Náhradníci: Kudrna – Krupička, Mařík, Křižka, Kabele, Laušman.

Rozhodčí: Nehasil – Talpáš, Jati.

Diváci: 100