Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:2)

03.08.2019, 18:00 • OMS ARENA Senica (Senica) • 3. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 7.86 4.98 1.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Dalším zakončením se prezentoval Rafael Ratão, který mířil do protipohybu brankáře. Ovšem Federico Taborda se rychle přesunul a míč vyškrábl ke spoluhráči.

88

Rohový kop byl rozehrán nakrátko, k centru se dostal Erik Daniel, jenž směřoval míč na zadní tyč. Celou situaci uzavíral Mitch Apau, jehož hlavičku zneškodnil Federico Taborda.

85

Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Tenton Yenne, přichází Marko Totka.

80

Luis Ramirez (Senica) se dostal do souboje u postranní čáry, kde se dopustil dalšího faulu. Hlavní rozhodčí tak vytahuje znovu žlutý kartónek.

78

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dejan Dražić, přichází Rharsalla Moha.

78

Dalším potrestaným hráčem je Jakub Krč (Senica), který předvedl zákrok za hranicí pravidel.

75

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Nono, přichází Joeri de Kamps.

74

Po centru z pravé strany se k hlavičce probojoval nově příchozí Luis Ramirez. Jeho hlavička byla slabá, ale mířila k tyči, kam se natáhl hostujíc brankář.

73

Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Frank Castaňeda, přichází Luis Ramirez.

72

První potrestaným hráčem je Lovro Cvek (Senica), který ve středovém kruhu trefil šlapákem soupeře. Jednalo se o zbytečný zákrok, který musel být potrestán.

71

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Aleksandar Čavrić, přichází Erik Daniel.
Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Mihovil Klapan, přichází Joss Didiba.

63

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Roberto Dias a Tomáš Košút se nyní musejí hodně červenat! Na levé straně dostal hodně prostoru Dejan Dražić, který vyslal přihrávku před branku. Balon se sotva kutálel a ani jeden ze stoperu ho neodehrál. Na zadní tyči se tak k zakončení dostal ALEKSANDAR ČAVRIĆ, který už měl snadnou úlohu.

58

Krásnou individuální akcí se prezentoval Dejan Dražić, který na hranici šestnáctky posadil soupeře na zadek, jelikož si míč rychle zasekl. Srbský hráč tak vnikl do vápna, ale ze strany branku minul.

55

Opět stejná spolupráce jako před malou chvilkou! Frank Castaňeda přihrával těsně nad zemí na první tyč, kam si sbíhal Sadam Sulley. Jeho pokus ve skluzu proletěl jen vedle tyče.

51

Dejan Dražić vyslal další přihrávku do šestnáctky, za kterou mířil Rafael Ratão. Brazilský fotbalista se pokusil o dlouhou kličku, aby se dostal za brankáře, ovšem zakončení ze záklonu mířilo mimo.

37

Centr od rohového praporku zamířil na zadní tyč, odkud byl odklizen na hranici vápna. Z tohoto prostoru přišlo zakončení, které vyrazil nad břevno Dominik Greif.

33

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Slovan předvedl další závar před domácí brankou a může se znovu radovat! Nejprve z hranice šestnáctky zakončil Dejan Dražić, jenž nastřelil soupeře. K dalšímu pokusu se rychle odhodlal RAFAEL RATÃO, který už míč poslal k levé tyči.

30

Hostující tým se sice nachází na balonu a opět se dostal až do šestnáctky. Míč z levé strany mířil do druhé vlny, kde se nacházel Nono. Útočník se mohl zeptat, kam má balon dát, ovšem vybral si prostor, kde se nacházel brankář.

14

Tentokrát se Slovan nacházel na útočné polovině, kde se faulu dopustil Tenton Yenne. Hostující celek rychle rozehrál, do vápna se hnal Aleksandar Čavrić, jenž přihrál na hranici malého vápna. Jenže červená hráz poslala míč nad vlastní branku.

11

Další míč mířil na pravou stranu šestnáctky, kde se v náběhu nacházel Frank Castaňeda. Jeho pokus letěl těsně nad zemí, ovšem mezi tři tyče neprošel. Měl se kopat roh, jenže sudí je jiného názoru.

6

V další velké šanci se nacházel Rafael Ratão, který si naběhl za obranu. Ovšem míč měl daleko od nohy, a tak do něj jen píchl. Z branky vystartoval domácí brankář, jenž pokus zlikvidoval.

5

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Hostující celek z prvního útoku dává branku. Za šestnáctkou i balon vzal NONO, jehož pokus letěl k levé tyči. Federico Taborda se za pokusem mohl jen ohlédnout.

FK Senica – ŠK Slovan Bratislava

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 5. Nono, 33. Ratão, 63. Čavrić

Karty:   72. Cvek (SEN), 78. Krč (SEN), 80. Ramirez (SEN)

FK Senica: Taborda – Krč, Košút, Dias (C), Otrísal – Klapan (71. Didiba), Cvek – Yenne (85. Totka), El Moudane, Castaňeda (73. Ramirez) – Sulley.
Náhradníci: Vorel – Addo, Didiba, Baumgartner, Totka, Ramirez.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – De Marco, Božikov (C), Abena, Apau – Dražić (78. Moha), Rabiu, Ljubicić, Ratão – Nono (75. de Kamps), Čavrić (71. Daniel).
Náhradníci: Šulla – de Kamps, Moha, Strelec, Medvěděv, Daniel, Holman.

Rozhodčí: Glova