Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

CFR Kluž – Maccabi Tel Aviv

1:0

konec (1:0)

24.07.2019, 20:00 • 2. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.16 3.04 4.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:54:19)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:13.
Je konec! Domácí Kluž nakonec zvládla úvodní utkání druhého předkola Ligy mistrů a poráží Maccabi Tel-Aviv těsně 1:0. Kluž totiž vstoupila do dnešního utkání aktivně a dočkala se branky. Ve 23. minutě se po rohovém kopu prosadil Billel Omrani! Maccabi mohlo rychle vyrovnat, ale Jair mířil hlavou do rukavic brankáře. Po dalším rohu naopak mohli své vedení navýšit domácí, nicméně Vinicius vůbec netrefil branku. V samotném závěru prvního poločasu pak vylekal domácí fanoušky Ofoedu, který z voleje rozvlnil boční síť. Ve druhé půli mohli domácí svou výhru podtrhnout, ale Deac ve vyložené šanci minul. Maccabi si za celý druhý poločas šanci nevytvořilo a v odvetě bude muset dotahovat.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Domácí zadáci si pohlídali další vysoký nákop do pokutového území a nechali balón proskákat do autu. Vypadá to, že Kluž půjde do odvety v lepší pozici.

90+3

Sylla se v nastavení dokonce dostal do prostoru, odkud mohl zakončovat. Jeho rána levou nohou nabrala opačnou faleš a prolétla kolem zadní tyče.

90+2

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Deac, přichází Pereira.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Sylla poslal oblouček na pravé křídlo, jenže Paun-Alexandru jeho pobídku na hřišti nedostihl. Maccabi už moc času ke vstřelení vyrovnávací branky nezbývá.

89

Burca už je zpátky na nohou a může pokračovat ve hře. Rumunský celek mezitím vybojoval rozehrávku z vlastní poloviny. Kluž je velmi blízko úvodní výhry.

88

Burca byl faulován a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen dnešní souboj dohrát až do závěrečného hvizdu.

87

Sylla fantastickým způsobem vybojoval míč na vlastní polovině a elegantně rozběhl protiútok. Fotbalisté Kluže se o možnost připravili vlastním faulem.

86

Střídající Atar se na polovině hřiště pustil do hlavičkového souboje se Syllou a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí tak budou rozehrávat.

85

Sylla se snažil překvapit obranu Maccabi obloučkem na rozběhnutého spoluhráče, ale jeho pobídka byla moc prudká a zapadla do autu.

84

Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Shechter, přichází Atar.

83

Shechter si v hlavičkovém souboji na polovině rumunského mužstva znovu pomohl přidržením obránce za dres a dopustil se faulu. Kluži tyto zákroky hrají do karet.

82

Blackman se dral dopředu po pravém křídle, nicméně důrazný obránce v červeném dresu mu tělem vystavil stopku a zastavil rozvíjející se akci Maccabi.

81

Kandil na polovině hřiště doslova zboural soupeře a dostává zaslouženou žlutou kartu.

80

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Djokovič, přichází Sylla.

79

Deac si ve vzdušném souboji pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi jednoho ze soupeřů. Maccabi může pokračovat v kombinaci.

78

Domácí zapojili do rozehrávky také svého brankáře. Kluž se už směrem dopředu nikam nežene a spíše se koncentruje na bránění těsného vedení.

77

Glazer to přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky Kluže na hranici velkého vápna. Sudí jeho nedovolený zákrok viděl a odpískal přímý kop pro Kluž.

76

Do rozehrávky domácí Kluže se začíná vkrádat nervozita. Fotbalisté v červeném teď dlouho otáleli s odkopem míče do bezpečí a málem připravili soupeři šanci.

75

Culio upadl po souboji s obráncem na polovině hřiště. Domácí fotbalista se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí nechal pokračovat ve hře.

74

Shechter si v pokutovém území naběhl na povedený centr, zkoušel zakončit akrobatickým způsobem, ale minul branku o pořádný kus.

73

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Rondon, přichází Paun-Alexandru.

72

Glazer poslal průnikovou přihrávku mezi obránce domácího celku, ale brankář Arlauskis si s naprostým přehledem došel pro míč.

71

Kluž už opravdu nikam nespěchá. Domácí fotbalisté si dali záležet při rozehrávce autového vhazování a vybojovali cenné vteřinky k dobru.

70

Nyní však před branku Kluže přiletěl hodně nebezpečný centr z pravé strany. Domácí brankář stačil míč na poslední chvíli vypíchnout do bezpečí.

69

Hostující celek zatím brzdí nepřesnost v kombinaci v blízkosti pokutového území Kluže. Pro další nepřesnou rozehrávku si došel domácí brankář.

68

Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Ofoedu, přichází Blackman.

67

Ofoedu se ujal role hostujícího dirigenta. Pokus o roztažení hry do pravé strany mu hrubě nevyšel a prudká přihrávka prolétla do zámezí.

66

Rondon se vydal napadat rozehrávku hostujícího celku. Aktivní útočník Kluže dostal soupeřova brankáře pod velký tlak, ale balón nevybojoval.

65

Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

63

Ofoedu se na hranici pokutového území probil k odraženému míči, rychlým zpracováním si jej přehodil na levačku, ale v pádu přestřelil.

62

Omrani si pohybem řekl o prudkou přihrávku na křídlo, ale spoluhráč mu poslal příliš prudkou pobídku, kterou na hřišti nezastihla ani domácí hvězda.

61

Až nyní se hosté po dlouhé době dostali k obléhání pokutového území Kluže. Ofoedu si však naváděl míč ke střele příliš dlouho a vůbec nezakončil.

60

Je za námi hodina hry a domácí Kluž si stále drží své těsné vedení. Rumunský celek navíc hraje hodně aktivně a hledá si šanci ke vstřelení druhé branky.

59

Gianniotis se musel zapojit do kombinace Maccabi. Hosutjící brankář znovu raději zvolil dlouhý nákop na křídlo. Hosté vybojovali vhazování.

58

Omrani se hnal za průnikovou přihrávkou na hranici pokutového území, ale důrazný obránce Kandil jej dokázal odstavit tělem a připravil jej o šanci zakončit.

57

Kluž se po rychlém přechodu do útoku dostala k centru do pokutového území. Zuby si na zakončení brousil Rondon, ale jeho pokus zablokoval obránce.

56

Brankář Kluže se musel znovu zapojit do rozehrávky. Arlauskis byl u míče docela pozdě a nakopl jej pouze do míst, kde kralovali hosté.

55

Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Cohen, přichází Micha.

54

Vinicius si znovu splnil své defenzivní povinnosti. Domácí stoper dokázal obětavým zákrokem odklidit nebezpečný centr z pravé strany.

53

Omrani poslal dlouhý aut až do pokutového území. Za míčem se dral agilní Rondon, ale důrazná defenziva Maccabi dokázala nebezpečí odvrátit.

52

Kluž hraje po změně stran opravdu hodně opatrně a soupeře prakticky nepouští na svou polovinu. Domácí fotbalisté se snaží držet balón na svých kopačkách.

51

Maccabi se poprvé po změně stran podívalo na polovinu rumunského celku. Do pokutového území se snesl vysoký centr, ale útočník Shechter fauloval.

50

Obrovské selhání na straně domácího celku! Aktivní Deac se dostal k odraženému míči, šel sám na brankáře, ale míč se mu svezl po placírce a prolétl kolem zadní tyče!

49

Kluž zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč se tentokrát stáčel přímo mezi tři tyče, ale příliš důrazný Rondon se dopustil útočného faulu.

48

Sušič klamavým pohybem zmátl dotírajícího soupeře a nechal prosvištět míč mimo hrací plochu. Domácí Kluž tak bude vhazovat.

47

Deac si za hranicí pokutového území skvěle zpracoval odražený míč, přehodil si jej na levačku, ale jeho přízemní střela prolétla kolem branky.

46

Kluž obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Omrani se ihned hnal za dalekým nákopem, ale hlavou míč neprodloužil do volného prostoru.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté rumunského celku. Kluž totiž vstoupila do dnešního utkání aktivně a dočkala se branky. Ve 23. minutě se po rohovém kopu prosadil Billel Omrani! Maccabi mohlo rychle vyrovnat, ale Jair mířil hlavou do rukavic brankáře. Po dalším rohu naopak mohli své vedení navýšit domácí, nicméně Vinicius vůbec netrefil branku. V samotném závěru prvního poločasu pak vylekal domácí fanoušky Ofoedu, který z voleje rozvlnil boční síť. Do kabin se tak odchází za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

45. Ofoedu v obrovské šanci

45

Další obrovská šance Maccabi! Ofoedu se bez přípravy opřel do odraženého míče, ale nádhernou střelou rozvlnil jen boční síť!

44

Hostující obránce Jair je po předchozím střetu pořádně otřesený a potřebuje ošetření. Podle všeho však bude schopen nadále pokračovat.

43

První žlutá karta dnešního utkání. Za nedovolený zákrok v pokutovém území soupeře ji dostává Djokovič.

42

Rondon si naskočil na vysoký nákop z vlastní poloviny a prodloužil míč hlavou do míst, kde byl připravený brankář. Rozehrávat tak bude Maccabi.

41

Hosté se už podruhé v utkání dožadovali odpískání pokutového kopu. Sudí měl tentokrát situaci přímo před očima a jasným gestem ukázal, že se pískat nebude.

40

Zadáci Maccabi si znovu vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině a číhají na skulinku v obraně Kluže. Domácí celek brání v kompaktním bloku.

39

Rikan si pohybem řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže Peretz mu poslal příliš dlouhou pobídku, který první jmenovaný nedohnal na hřišti.

38

Rondon prodloužil míč hlavou za sebe, jenže Omrani jeho úmysl nepochopil a vůbec se nerozběhl. Balón tak proskákal do autu.

37

Další obrovská možnost Kluže po rohovém kopu! Na parádní centr si naskočil Vinicius, ale z dobré pozice koníčkem o zem netrefil branku!

36

Omrani se ve velkém vápně natahoval po stříleném centru z levé strany, nicméně důrazný stoper Jair se před něj natlačil tělem a odkopl míč do autu.

35

Gianniotis se opět musel zapojit do rozehrávky svého celku. Brankář hostujícího mužstva nepřesným nákopem našel hráče Kluže.

34

Cohen z levé strany procedil přihrávku na malé vápno, jenže ke smůle hostujícího Maccabi se tam nepohyboval nikdo ve žlutém dresu.

33

Do diskuze s rozhodčím se ještě pustil hostující stoper Jair, který se dožadoval žluté karty pro domácího hráče. Sudí však nechal kartu v kapse.

32

Culio nakopl míč na hranici pokutového území, ale Omrani tentokrát v hlavičkovém souboji neuspěl a navíc fauloval. Domácím příznivcům se hvizd rozhodčího moc nepozdává.

31

Stoper Maccabi Jair pořádně zariskoval, když si před sprintujícím Omranim troufl na malou domů hlavou. Ve spolupráci s Gianniotisem to však zvládl.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme vyrovnaný souboj. Domácí celek je aktivnější a jeho pohyb se mu vyplatil úvodní brankou.

29

Shechter se na polovině hrací plochy provinil proti pravidlům, když trefil jednoho z domácích fotbalistů šlapákem. Kluž tak může znovu rozehrát.

28

Djokovič se dostal k zakončení zpoza hranice pokutového území, ale jeho rána levou nohou byla hodně nepřesná a ohrozila pouze fanoušky za brankou.

27

Hosté mohli bleskově vyrovnat! Po přímém kopu se k hlavičce dostal Jair, ale svůj střelecký pokus namířil jen do rukavic pozorného brankáře!

26

Ofoedu vystihl nepřesnou rozehrávku domácího mužstva, jenže při svém průniku na polovinu Kluže si předkopl míč daleko před sebe a už jej nedohnal na hřišti.

25

Brankář domácího mužstva si dal dobrý pozor na průnikovou přihrávku, vyrazil ven z branky a došel si pro míč. Rumunský celek teď hraje ve velké pohodě.

23

23. Billel OMRANI - 1:0

23

Kluž právě vstřelila branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Kluž udeřila po rohovém kopu! Na fantastický centr si naskočil BILLEL OMRANI, který přesnou hlavičkou potvrdil svou fantastickou formu!

22

Piven si musel dát dobrý pozor na prudký centr z levé strany hřiště. Hostující stoper dokázal včas vystoupit a zakopl míč vysoko na tribunu.

21

Djokovič si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a dotírající Peretz jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Kluž může pokračovat v kombinaci.

20

Kluž následně zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr propadl na značku pokutového kopu k Culiovi, který byl natolik překvapen, že nezakončil.

19

První náznak šance na straně domácích! Do pokutového území přiletěl prudký centr z levé strany, ale obránce na poslední chvíli uklidil míč na roh.

18

Bordeianu se hnal za vysokou přihrávkou na levou stranu. Kreativní fotbalista Kluže si tentokrát nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do autu.

17

Djokovič poslal dlouhou přihrávku na polovinu soupeře, jenže Omrani hlavou prodloužil míč pouze do zámezí. Vhazuje Maccabi.

16

Peretz se snažil rozběhnout protiútok hostujícího celku, jenže nedohnal skákavý míč na hrací ploše. Kluž tak může pokračovat v útočné snaze.

15

Rondon se v pokutovém území natahoval po prudkém centru z levé strany, ale na míč nedosáhl ani špičkou kopačky. Balón tak proskákal velkým vápnem.

14

Gianniotis se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Maccabi však rozehrával pod tlakem a zakopl míč do zámezí. Vhazovat bude Kluž.

13

Sušič se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a poslal k zemi rozběhnutého soupeře. Domácí hráč může být rád, že neviděl žlutou kartu.

12

Brankář Gianniotis vystartoval ven z branky a došel si pro nepovedený centr z pravé strany. Domácí celek se zatím nemůže dostat do zakončení.

10

Shechter poslal z pravé strany nadýchaný centr do pokutového území, nicméně tam nebyl nikdo ve žlutém dresu a domácí obrana se s přehledem ubránila.

9

Maccabi kombinuje na polovině Kluže. Hostující fotbalisté si vyměňují krátké přihrávky a snaží se dostat do střelecké pozice.

8

Peretz se po rohovém kopu opřel z voleje do odraženého míče, jenže jeho zakončení levačkou skončilo na hrudi prvního obránce v červeném dresu.

7

Ofoedu se dral vpřed po pravém křídle, nicméně Sušič si před něj skvěle dal tělo a odstavil soupeře od míče. Vhazovat tak bude domácí celek.

6

Gianniotis se ujal rozehrávky hostujícího celku takřka na polovině hřiště. Jeho nákop skončil na hlavě pozorného obránce v červeném dresu Kluže.

5

Domácí celek se hnal do dalšího útoku, jenže jeho snahu zastavil hvizd hlavního arbitra. Rozehrávat tak bude hostující Maccabi.

4

Omrani si z pravé strany navedl míč na střed hrací plochy a zakončil levou nohou. Ránu mu však vůbec nesedla a míč proletěl vysoko nad břevnem.

3

Exekuce přímého kopu rumunského klubu se ujal Deac. Jeho nadýchaný oblouček se snesl na malé vápno, ale nikdo v červeném nehlavičkoval.

2

Kandil se ujal vhazování na pravé straně hřiště. Krajní zadák hostujícího celku však odevzdal míč hráčům Kluže a následně se dopustil nedovoleného zákroku.

1

Maccabi obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Celek z Izraele se ihned vydal do útoku, jenže Kandil se dopustil nedovoleného zákroku.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Kluž bude hrát v červeném, zatímco Maccabi přijelo ve žlutých dresech.
Úvodní sestavy:

CFR Kluž: Arlauskis – Sušič, Vinicius, Burca, Camora – Culio, Bordeianu, Djokovič – Deac, Rondon, Omrani
Náhradníci: Costache, Muresan, Paun-Alexandru, Pereira, Peteleu, Sylla, Vatca

Maccabi Tel-Aviv FC: Gianniotis – Kandil, Piven, Jair, Davidzada – Cohen, Peretz, Glazer, Rikan – Ofoedu, Shechter
Náhradníci: Atar, Baltaksa, Barsky, Blackman, Geraldes, Micha, Daniel.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

CFR Kluž

Rumunský celek už je o něco rozehranější. Domácí celek totiž musel přejít přes první předkolo Ligy mistrů, ve kterém vyřadil silnou Astanu. V domácí soutěži už má za sebou dva odehrané zápasy, ve kterých vybojoval čtyři body. O víkendu porazil Academicu Clinceni vysoko 4:1.
Maccabi Tel-Aviv FC

Celek z Izraele dnes teprve vstupuje do bojů o evropské poháry. V přípravě se mu však moc nedařilo. Připsal si jediné vítězství nad Spartou Rotterdam. O víkendu však dokázal opanovat izraelský superpohár, ve kterém zvítězil 1:0 nad Yehudou.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 2. předkola Ligy mistrů mezi CFR Kluž a Maccabi Tel-Aviv. Výkop je stanoven na 20 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

CFR Kluž – Maccabi Tel Aviv

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Omrani (Deac)

Karty:   43. Djokovič (KLZ) – 81. Kandil (MTA)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:13.

CFR Kluž: Arlauskis – Sušič, Vinicius, Burca, Camora – Culio, Bordeianu, Djokovič (80. Sylla) – Deac (90+2. Pereira), Rondon (73. Paun-Alexandru), Omrani
Náhradníci: Costache, Muresan, Paun-Alexandru, Pereira, Peteleu, Sylla, Vatca

Maccabi Tel Aviv: Gianniotis – Kandil, Piven, Jair, Davidzada – Cohen (55. Micha), Peretz, Glazer, Rikan – Ofoedu (68. Blackman), Shechter (84. Atar)
Náhradníci: Atar, Baltaksa, Barsky, Blackman, Geraldes, Micha, Daniel

Odveta: Maccabi Tel Aviv - Kluž 2:2