Menu

Fotbal

Americká MLS

DC United – Orlando City

1:0

konec (1:0)

27.06.2019, 02:10 • Audi Field (Washington) • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.01 3.6 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Žlutou kartu dostává Lucas Rodriguez (DC United), jenž v přerušené hře ještě vystřelil. Hlavní rozhodčí nemá s hráčem slitování a i jeho trestá.

89

Žlutou kartu dostává Sacha Kljestan (Orlando City). Hostující hráč přispěchal jako třetí do souboje a zezadu poslal soupeře na zelený pažit.

88

Střídání v týmu DC United: ze hřiště odchází Acosta, přichází Amarikwa.

83

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Akindele, přichází Patino.

79

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Mueller, přichází Michel.

73

73. Segura (DCU)

73

Vše je jinak! Hlavní rozhodčí se běžel ještě podívat na video, aby zjistil, že autor branky se nacházel v těsném ofsajdu. Pojďme si ale akci stejně popsat. Ťukec završil nádhernou přihrávkou mezi obránce Rodriguez, jenž viděl nabíhajícího Seguru. Ten se podíval a poslala balon podél brankáře do branky, ovšem jeho následná radost již byla zbytečná.

70

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Ascues, přichází Rosell.

67

V pravé části pokutového území se nacházel Mueller, jenž na nic nečekal a zakončil hlavou. Ovšem jeho pokus mířil těsně nad břevno, Orlandu přihazuje další polínka do ohně.

58

58. Akindele (ORL)

58

Tak to byla obrovská šance hostujícího mužstva, po které se bude ale kopat pouze další roh! Z pravé strany přihrál na malé vápno Ascues, ovšem Akindele netrefil v jasné pozici míč. K dorážce se mohl ještě dostat Mueller, ale před ním zasáhl soupeř.

48

Hráči v bílých dresech se kombinací posunuli až k šestnáctce soupeře a také přišla střela. Mueller si narazil s Nanim a poté zakončil k pravé tyči. Ovšem jeho dělovku vytěsnil Hamid, který byl správně postaven.

41

A znovu skvělý anglický kapitán domácího celku! Rooney se opřel do balonu za šestnáctkou a technickou střelou tlačil míč ke vzdálenější tyči, ovšem jen těsně minul. Pokud by trefil zařízení, tak by míč lapil Rowe.

33

Za obranu si naběhl Ascues, ovšem proti němu vystartoval domácí brankář, jenž útočícího hráče zastrašil. Reprezentant Peru pak hledal Naniho, ale poslal mu těžkou přihrávku na hranici velkého vápna.

30

30. Rooney (DCU)

30

Přestože se přímý kop rozehrával od postranní čáry, zkusil to domácí kapitán přímo. Jeho zakončení vyrazil Rowe, jenž musel být dál v pozoru, protože s další střelou přispěchal Acosta. Jeho pokus mířil pod horní tyč, ale hostující brankář si znovu poradil.

27

Žlutou kartu dostává Ruan (Orlando City), který pozdě skluzem přispěchal do souboje a je prvním potrestaným hráčem. Na zemi skončil Mora, jenž má pochroumaný kotník a je volána lékařská pomoc.

11

11. Wayne ROONEY - 1:0

11

DC United právě vstřelilo branku!
Tak to byla lahůdka v podání anglického reprezentanta, který dává branku z vlastní poloviny hrací plochy! Orlando ztratilo v soupeřově šestnáctce balon, který zamířil na autora gólu. WAYNE ROONEY zvedla hlavu a poslal míč do branky soupeře. Tento moment v následujících hodinách obletí svět!

8

Těsně za šestnáctkou narazil míč spoluhráči Acosta, jenž se pak díval, kam jde zakončení. O to se postaral Rodriguez jehož pokus proletěl těsně nad břevnem.

7

7. Rooney (DCU)

7

Tak to byla první velká šance anglického reprezentanta! Segura od pravé postranní čáry našel na zadní tyči Rooneyho, který hlavou mířil na zadní tyč. Míč proletěl těsně vedle pravé tyčky.

DC United – Orlando City

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Rooney (Canouse)

Karty:   90. Rodriguez (DCU) – 27. Ruan (ORL), 89. Kljestan (ORL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:12. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.

DC United: Hamid – Brillant, Mora, Birnbaum – Durkin, Jara, Canouse, Rodriguez – Segura, Rooney (C), L. Acosta (88. Amarikwa).
Náhradníci: Seitz – Amarikwa, McCann, Pines, Robinson, Stieber, Yow.

Orlando City: Rowe – Ruan, Sane, Jansson, Smith – Powers, Kljestan, Ascues (70. Rosell) – Mueller (79. Michel), Akindele (83. Patino), Nani (C).
Náhradníci: Stajduhar – D. Acosta, De John, Michel, O'Neill, Patino, Rosell.

Rozhodčí: Chilowicz – Hosking, White