Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FC Priština – St Joseph's FC

1:1

konec (1:1)

27.06.2019, 20:45 • Stadiumi Fadil Vokrri, Priština • Předkolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.18 7.0 10.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:44:42)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:1. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:7.
Je dobojováno! Priština na svém hřišti nesplnila roli papírového favorita a proti gibraltarskému outsideru uhrála jen remízu 1:1. Kosovský celek byl celý zápas jasně lepší, jenže drtivá většina zakončení byla nepřesná. Domácí fanoušci se tak radovali jen jednou, když v osmadvacáté minutě proměnil nařízenou penaltu Armend Dallku. St Joseph´s díky Juanfrimu hned vzápětí vyrovnalo ze své jediné šance a po změně stran dokonale eliminovalo všechny útočné hrozby Prištiny. Ta zahrozila až v nastaveném čase, nicméně Thaqi své dvě šance nedal. Utkání tak končí nerozhodně, což dává gibraltarskému týmu slušnou naději na překvapivý postup.

90+5

Konec zápasu.

90+5

90+5. Armend Thaqi (FPR)

90+5

Dallku nevěděl co s míčem, a tak vypálil z obrovské dálky. Díky teči byl nařízen roh, po němž mohl rozhodnout Thaqi, ale z voleje těsně přestřelil Verovo břevno!

90+4

Vera na přední tyči bezchybně vyrazil centr Bashirua a po menším kontaktu s dobíhajícím Korenicou ochotně zůstat ležet na hřišti, čímž pošetřil několik cenných vteřinek.

90+3

Torres za sebou trestuhodně nechal Thaqiho, který od něj dostal moře volného prostoru a k tomu i nadýchaný centr z hloubi pole. Hlavičkovým pokusem prostor mezi tyčemi ale netrefil.

90+2

Ghanský levý bek Abdul Bashiru pohotově odcentroval před Veru, jenomže žádný z hráčů v modrém dresu se k míči neprobil.

90+1

Nad rámec druhého poločasu je nečekaně přidáno dalších pět minut!

90

Mauri Torres okatě zdržoval před provedením autového vhazování a jako pátý hráč dnes dostal od islandského sudího žluté napomenutí.

89

Střídání v týmu St Joseph's FC: ze hřiště odchází Juanfri, přichází Daniel Guerrero.

88

St Joseph´s vydrželo na útočné polovině jen pár vteřinek. Lobato otáčel hru a přitom byl sestřelen žlutým skluzem Gonzáleze.

87

Hostující gólman před vlastní rozehrávkou zničehonic ulehl na trávník a vyžádal si ošetření. V péči bylo jeho koleno, které by mu ale nemělo zabránit zápas dochytat.

86

Lorik Bošnjaku zkusil překvapit technickou střelou z rohu vápna. Vera ale měl situaci pod kontrolou a nechal proletět míč nad břevnem.

85

Mankenda vyslal na zteč Korenicu, který dobrovolně zpomalil a hostující defenzivě se díky tomu povedlo odkopnout míč do klidnějších vod.

84

Střídání v týmu St Joseph's FC: ze hřiště odchází Domingo Ferrer, přichází Andrew Hernandez.

82

Gauthier Mankenda si hrudníkem zpracoval vysoký nákop a z otočky vystřelil. Kromě balónu ale trefil i hlavu sedícího Pinera, kterého předtím sám povalil. Konžský hráč za to viděl i žlutou kartu.

81

Jenže Pedro Martinez centroval do vápna ve chvíli, kdy v něm neměl ani jednoho spoluhráče. Obrana Prištiny nemohla zaváhal.

FC Priština – St Joseph's FC

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 28. Dallku (pen.) – 31. Juanfri

Karty:   82. Mankenda (FPR) – 27. Piner (STJ), 33. Ferrer (STJ), 88. González (STJ), 90. Torres (STJ)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:1. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:7.

FC Priština: Bekaj – Thaci, Bekteši, Dallku (C), Bashiru – Miftaraj, Ahmeti (78. Zyba) – Mankenda, Krasniqi, Uka (67. Korenica) – Šillova (49. Bošnjaku).
Náhradníci: Muqiqi – Bošnjaku, Haliti, Korenica, Zyba, Mustafa, Xhaka.

St Joseph's FC: Vera – Lobato, Villar, Piner, Torres – Ferrer (84. Hernandez), González, Pecci – Martinez, Boro (C) (76. Cornejo), Juanfri (89. Guerrero).
Náhradníci: Robba – Casciaro, Guerrero, Cornejo, Hernandez, Cano, Serra.

Rozhodčí: Jónasson – Sigurdarson, Valdimarsson (všichni ISL)

Odveta: St Joseph's - Priština 2:0