Menu

Fotbal

Přípravný zápas

DAC 1904 Dunajská Streda – Zagłębie Sosnowiec

3:2

konec (2:2)

23.06.2019, 11:00 • MOL Football Academy • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.3 5.5 6.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Loptu si na biely bod postavil Šimčák, ale vedenie domácich nenavýšil! Smer jeho strely súperov brankár odhadol a loptu vyrazil do bezpečia.

85

Bola nariadená penalta pre domáci celok! DAC tak môže definitívne rozhodnúť o osude tohto stretnutia.

74

Veľká šanca pre domáci celok! Ferenc Bögi sa dostal k zaujímavej prihrávke, následne sa ocitol sam pred brankárom súpera, ale jeho slabšia strela sa pre neho stala ľahkou korisťou.

68

Šimčák mohol navýšiť vedenie svojho tímu! Dostal sa tesne pred pokutovým územím k odrazenej lopte, ale jeho strela tesne míňa priestor troch žrdí.

61

Lukáš Čmelík sa postavil k spomínanému priamemu kopu a ako sa dalo čakať, skúsil to priamou strelou na bránu súpera! Jeho pokus bol veľmi dobrý, ale brankár súpera vytiahol výborný zákrok a loptu vyráža do bezpečia.

52

Toto bolo veľké zaváhanie domácej obrany, jeden z hráčov hostí sa ocitol sam vo veľkej šanci pred bránkou súpera, ale jeho pokus ide tesne vedľa a tak si Jedlička mohol vydýchnuť!

50

Dunajská Streda dala gól!

Čo mu však pred chvíľou nevyšlo, tak si vynahradil teraz! DAC vyšiel aj tento rýchly brejk, keď Vida našiel pred bránkou súpera presnou prihrávkou TAYEHO TAIWA, ktorý bol zle pokrytý a pohodlne posiela svoj tím do vedenia 3:2!

49

Veľa teraz nechýbalo a domáci mohli znova vyhrávať o jeden gól! Taiwo sa na hranici pokutového územia dostal k tvrdej strele, jeho pokus len tesne minul bližšiu tyč súperovej brány!

44

Tím Zagłębie S. práve strelil gól!
Je vyrovnané! Tak hostia sa predsa len dočkali vyrovnania ešte v prvom polčase, keď zahrávali priamy kop na útočnej polovici. V pokutovom území si potom najvyššie vyskočil BLAZEJ RADWANEK, ktorý hlavou dava svoj druhý gól v tomto zápase – 2:2!

40

Teraz si však veľký pozor musel dať brankár Jedlička! Po chybe jeho obrany vznikla pred branou domácich poriadna skrumáž, ale český brankár v službách DAC si pripisuje veľmi dôležitý zákrok!

37

Dunajská Streda dala gól!

DAC ešte v prvom polčase otáča sta stretnutia! Toto bol opäť veľmi pekný prechod do útoku od domáceho celku, Čmelík našiel svojou prihrávkou na hranici pokutového územia MATEHO VIDU a ten presnou strelou pod brvno upravuje na 2:1!

34

Dunajská Streda dala gól!

Veľký nápor domáceho celku napokon predsa len prináša gól ešte v prvom polčase! DAC založilo rýchly útočný výpad, Divković vyslal prízemný center pred bránu súpera, ktorý brankár Perdijić len vyrazil pred seba, k odrazenej lopte sa dostal STANISLAV BILENKYI a ten vyrovnáva na 1:1!

30

Mohlo byť vyrovnané! Vida našiel presnou prihrávkou na hranici pokutového územia Taiwa, ktorý postupoval sam na brankára súpera, ale Perdijić vytiahol perfektný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop!

19

Tím Zagłębie S. práve strelil gól!
Tak ako by som to celé privolal! Hostia založili rýchly protiútok, s loptou sa dostali až pred pokutové územie. Výborné čítanie hry predviedol BLAZEJ RADWANEK, ktorý skvelo vložil nohu do strely a od neho sa tak lopta odráža do siete – 0:1!

13

Sledovali sme rýchly útok domáceho celku, Taiwovi sa podarilo s loptou preniknúť až do pokutového územia, ale premáhal dobrú príležitosť na zakončenie a lopta napokon končí za postrannou čiarou.

8

Tak teraz bolo poriadne veselo v pokutovom území domáceho tímu! K odrazenej lopte sa dostal Pribula, ktorý sa prezentoval strelou z otočky, ale jeho pokus zblokovala obrana do bezpečia.

DAC 1904 Dunajská Streda – Zagłębie Sosnowiec

3:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 34. Bilenkyi, 37. Vida M., 50. Taiwo – 19. Radwanek, 44. Radwanek

Neproměněná penalta: 86. Šimčák (DUN), brankář zneškodnil

DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák, Csóka, Bednár, Blackman – Koštrna – Bilenkyi, Vida M. – Divković, Taiwo, Čmelík
Náhradníci: Slančík – Matúš, Nagy, Dániel, Sharani, Boateng, Magyar, Švec, Basiru, Dolinský, Veselovský, Bögi

Zagłębie Sosnowiec: Perdijić – Malecki, Steward, Andronic, Pribula, Radwanek, Kieca, Ciofu, Ploczak, Kraczunow, Grzelak,