Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Slezský FC Opava – FC Zbrojovka Brno

2:1

konec (0:1)

23.06.2019, 16:00 • Štěpánkovice • David Suchý

Tipsport: 2.26 3.63 2.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Opavy, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Brno si sice do druhého poločasu odneslo vedení o jednu branku, avšak soupeř dokázal během jedné minuty výsledek otočit. Posléze jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou, navíc si Opava hubené vedení podržela až do konečného hvizdu. (17:44:35)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda sudí bude ještě něco málo nastavovat.

87

Bariš obstaral volný kop zhruba ze třiceti metrů od branky. Jehoc centr nebyl vůbec špatný, avšak na zadní tyči se žádný ze spoluhráčů neprosadil.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Opava stále vede o jednu branku. Zbrojovka má velké problémy s vyvezením míče k šestnáctce.

84

Přihrávka na Přichystala skončila kořistí protihráče, posléze si faulem pomohl napadající Řezníček, který místo míče trefil soupeřovu nohu.

83

Opoku sklepával pod sebe na Václava, který nakonec vyprodukoval zpětnou přihrávku. Následné přenesení hry na levou stranu bylo nepřesné.

82

Brankář Floder se ujal výkopu od své branky, přičemž zkoušel na levé straně najít Růska, který na padající míč přeci jenom neměl šanci dosáhnout.

81

V ofsajdovém postavení se zjevil jeden z hráčů Opavy, čehož si všiml také pomezní rozhodčí. Zbrojovka bude rozehrávat od svého pokutového území.

80

Prudký nákop měl na levém křídle najít Helebranda, avšak před ním zasahoval pozorný Přichystal, který si v souboji s protihráčem pomohl faulem.

79

Už nějakou tu dobu čekáme na něco kloudnějšího. Zbrojovka je v tuto chvíli směrem dopředu naprosto bezradná, což soupeři jednoznačně vyhovuje.

74

Floder musel urychleně odkopávat od své branky, přičemž míč poslal až za postranní lajnu. Opava je v posledních minutách aktivnějším celkem.

73

Slezané se celkem svižným způsobem dostali na druhou stranu, kde vhazovali. Helebrand si vybral Opokua, který daleko nedoběhl.

72

Nakonec to Šural zkoušel nákopem na pravou stranu, kde se nacházel Přichystal, který ve vzduchu neuspěl. Fendrich tak bude moci odkopávat.

71

Bylo pískáno ve prospěch Zbrojovky, která rozehrávala kousek za polovinou hrací plochy. I přesto jsme sledovali přenesení hry vpravo.

70

Nakonec to nevypadá na nic vážnějšího, sledovali jsme totiž srážku ve vzduchu. Bude se pokračovat provedením autu v podání Václava.

69

Centr se kroutil k hranici malého vápna, kde si naskakoval Helebrand. Navíc na zemi skončil jeden z hráčů Brna, hra je tak přerušena.

68

Na pořadu dne byla standardní situace pro hráče Opavy. Zablokovaný centr nakonec přeci jenom ještě přinese rohový kop z pravé strany.

67

Žlutou kartu dostává Jan Kříž (FC Zbrojovka Brno).

Slezský FC Opava – FC Zbrojovka Brno

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Žídek, 61. Řezníček – 30. Štepanovský

Karty:   67. Kříž (BNO)

Slezský FC Opava: 1. poločas: Šrom – Hrabina, Simerský, Svozil, Knejzlík – Matoušek, Zavadil, Suchan, Jursa, Mondek – Dedič. 2. poločas Fendrich – Helebrand, Koschatzký, Žídek, Václav – Jurečka, Souček, Řezníček, Schaffartzik, Stáňa – Opoku.

FC Zbrojovka Brno: 1. poločas: Halouska – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Mach, Moučka, Vintr – Štepanovský, Magera, Fousek. 2. poločas: Floder – Kotula, Šural, Černín, Šumbera – Kříž, Bariš, M. Sedlák – Bartolomeu, Růsek, Přichystal.