Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U21

Dánsko – Srbsko

2:0

konec (1:0)

23.06.2019, 21:00 • Stadion Nereo Rocco, Trieste (Itálie) • Skupina B • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.57 4.63 5.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Rasmus Nissen Kristensen (DEN)

90+5

Tohle už ale pořádně smrdělo třetím gólem, který by Dánům poskytl naději na postup do semifinále MS! Na kopačce ho měl Kristensen. Uvnitř vápna přijal přihrávku proti noze, na nic nečekal a bleskurychle vypálil k levé tyči. K rozpoutání gólové radosti mu scházel cca metr.

90

Jako smyslů zbavený šel do souboje s Maehlem Dejan Joveljić (Srbsko). Po zdraví ohrožujícím skluzu nemohl vyváznout bez karetního postihu.

85

Iversena překonal až Adžić. Dánský brankář přesto o čisté konto nepřišel, zachránilo ho břevno! To se za jeho zády pořádně otřáslo.

82

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Asger Sörensen, přichází Jonas Wind.

80

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Ivan Šaponjić, přichází Dejan Joveljić.

79

Na Iversena to z úhlu zkoušel Terzić. A nebyla to vůbec špatná střela! Aby dánský gólman udržel čisté konto, musel ji vykopnout.

75

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Andreas Skov Olsen, přichází Mikkel Duelund.

68

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Anders Dreyer, přichází Robert Skov.

63

Saša Lukić (Srbsko) v rychlostním souboji doslova převálcoval Dreyera a dostal žlutou kartu za hrubost.

60

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Nemanja Radonjić, přichází Luka Adžič.

59

Je to tak, gól neplatí! Zůstává tak stav 2:0.

57

Dánsko dalo gól, jemuž zřejmě předcházel ofsajd! Počkejme si ale, jak celou situaci vyhodnotí sudí po prozkoumání záznamu.

55

Na opačné straně měl na hranici šestnáctky nabito Olsen. Svižná rána dánského fotbalisty prosvištěla jen kousíček od levé tyčky!

51

51. Jacob RASMUSSEN - 2:0

51

Dánsko právě vstřelilo branku!
Je to 2:0! Dánský náskok po rohovém kopu zdvojnásobil JACOB RASMUSSEN. K nehlídanému hráči propadl nízký centr a úloha trefit poloprázdnou branku už byla snadno řešitelná.

45

45. Jacob Bruun Larsen (DEN)

45

Tohle byla šance jako hrom! Bruun Larsen si proklestil cestičku až před Rosiće, ten mu však včasným výběhem zmenšil úhel. Prostřelit brankáře nebylo kudy, Dánové tak do kabin s pohodlnějším náskokem neodejdou.

37

Hned z dalšího útoku Srbsko vytěžilo roh. Zapříčinil se o něj Radonjić, který v bráně stojícího Iversena pořádně protáhl!

26

Ten se o chvíli později vrátil zpátky ke středovému kruhu. Horlivý souboj tam o něj svedl Ivan Šaponjić (Srbsko), když ve výskoku loktem zasáhl Nelssona. Jaký je jeho trest? Samozřejmě žlutá karta.

21

21. Jacob Bruun Larsen - 1:0

21

Dánsko právě vstřelilo branku!
Favorit jde po dvaceti minutách zaslouženě do vedení! Na levé straně šestnáctky pohybující se JACOB BRUUN LARSEN využil přihrávku k zakončení na zadní tyč. Ačkoliv se Rosić prolétl vzduchem a na míč si i málem sáhl, zabránit mu v cestě do sítě nedokázal.

17

Seveřané stále nepřestávají bušit do srbské defenzivy. Prostor pro nebezpečnou střelu si uvnitř pokutové území vytvořil Kristensen, do jeho projektilu se na poslední chvíli položil obětavý obránce.

14

Dánové přiložili pod kotlem. Další gólový záblesk se udál po centru z pravé strany, kdy v předbrankovém prostoru číhající Bruun Larsen z voleje o kousek přestřelil!

9

9. Anders Dreyer (DEN)

9

Ne však dostatečně a my díky tomu vidíme první šanci! Po spoluhráčově chytrém přiťuknutí patou ukázal obráncům svá záda Dreyer. Na srbského gólmana postupoval z boku a při pokusu ho obstřelit těsně minul vzdálenější pravou tyč!

Dánsko – Srbsko

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 21. Bruun Larsen (Maehle), 51. Rasmussen (Bruun Larsen)

Karty:   26. Šaponjić (SRB), 63. Lukić (SRB), 90. Joveljić (SRB)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 10:8. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:13.

Dánsko: Iversen – Kristensen (C), A. Sörensen (82. Wind), Rasmussen, Maehle – Andersen, Nelsson, Billing – Skov Olsen (75. Duelund), Bruun Larsen, Dreyer (68. Skov).
Náhradníci: Vindahl Jensen, Snorre – Duelund, Ingvartsen, Skov, Abildgaard, A. Poulsen, Stage, Wind.

Srbsko: Rosić – Terzić, Babić, Mašović, Bogosavac – Ranđelović, Račić, Lukić (C), Radonjić (60. Adžič) – Šaponjić (80. Joveljić), Zlatanović.
Náhradníci: B. Radunović, Ostojić – Pantić, Jović, A. Živković, Adžič, Joveljić, Lutovac.

Rozhodčí: Kulbakov – Žuk, Masljanko (všichni Bělorusko)