Menu

Fotbal

Copa América

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

17.06.2019, 00:00 • Mineirão (Belo Horizonte) • Skupina C • David Suchý

Tipsport: 1.85 3.34 4.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

83

Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Federico Valverde.

80

80. Arturo MINA - 4:0

80

Uruguay právě vstřelila branku!
Tak branka přeci jenom platí! Cavani si seběhl k pokutovému území, kde nádherným pasem hledal na malém vápně Pereira, jehož přihrávka pod sebe trefila protihráče, kterým byl ARTURO MINA MEZA, jenž si vstřelil nešťastnou vlastní branku.

79

Uruguay se sice dočkala další branky, avšak ta opět neplatí. Jednalo se totiž o ofsajdové postavení, ve kterém se měl nacházel Pereiro.

74

Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Nicolás Lodeiro, přichází Lucas Torreira.

64

Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Nahitan Nández, přichází Gastón Pereiro.

63

Žlutou kartu dostává José Giménez (Uruguay).

50

V tomto případě se o rohový kop postaral Suárez. Jeho centr nakonec nabídl prodloužení míče na Cavaniho, který sice vsítil branku, avšak zakončoval z ofsajdu.

46

Střídání v týmu Ekvádor: ze hřiště odchází Ayrton Preciado, přichází Romario Ibarra.

45

První poločas bude nastaven o čtyři minuty.

44

44. Luis SUÁREZ - 3:0

44

Uruguay právě vstřelila branku!
Další využitá standardní situace z pohledu Uruguaye! Lodeiro obstaral další rohový kop, přičemž na hranici malého vápna se dokázal prosadit Cáceres, který se štěstím prodloužil na LUÍSE SUÁREZE, jenž se projevil jako rozený střelec a s přehledem překonal brankáře.

35

Uruguay je při chuti! Nández měl na pravém křídle hodně času, míč si hodil na levou nohu, avšak slaboučký projektil poslal do rukavic Domíngueze.

33

33. Edinson CAVANI - 2:0

33

Uruguay právě vstřelila branku!
Až nyní se EDINSON CAVANI přeci jenom dočkal, navíc se jeho celek dostává do dvoubrankového vedení! Uruguay totiž zahrávala rohový kop, přičemž Lodeiro dokázal najít Godína, který ještě prodlužoval na Cavaniho, který hezkým akrobatickým zakončením překonal Domíngueze.

32

Cavani byl opět nesmírně blízko! Nández poslal míč do malého vápna, kde Cavani hekou patičkou tečoval míč, avšak ten orazítkoval pouze tyč.

29

Střídání v týmu Ekvádor: ze hřiště odchází Ángel Mena, přichází Pedro Pablo Velasco.

27

K velice nebezpečnému zakončení se dostal nevýrazný Cavani, který to zkoušel halfvolejem. Jeho ránu dokázal Domínguez reflexivně vyrazit.

23

23. Červená karta

23

To jsou věci! Žlutá karta to skutečně není, naopak Quintero vyfasoval přímou červenou kartu. Ekvádor tak bude dohrávat v deseti!

14

Žlutou kartu dostává Nicolás Lodeiro (Uruguay).

11

Uruguay se radovala ze druhé branky, avšak v tomto případě se činil pomezní, jenž odmával ofsajd. I tak nádherná fotbalová akce!

6

6. Nicolás LODEIRO - 1:0

6

Uruguay právě vstřelila branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Suárez si dokázal zpracovat míč, načež ho posílal k hranici pokutového území, kde se nacházel NICHOLÁS LODEIRO. Šťastný průnik do pokutového území přinesl střelu levou nohou, se kterou si Domínguez nevěděl rady.

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Lodeiro (Suárez C.), 33. Cavani (Godín), 44. L. Suárez (M. Cáceres), 80. A. Mina (vla.)

Karty:   14. Lodeiro (URU), 63. J. Giménez (URU)   23. Quinteros (ECU)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:11.

Uruguay: Muslera – M. Cáceres, J. Giménez, Godín, Laxalt – Nández (64. Pereiro), Bentancur, Vecino (83. Valverde), Lodeiro (74. Torreira) – L. Suárez, Cavani.
Náhradníci: Campaña, Silva – Coates, De Arrascaeta, Gómez, G. González, Pereiro, Jonathan Rodríguez, Saracchi, Torreira, Valverde, Stuani.

Ekvádor: Alexander Domínguez – Quinteros, A. Mina, Achilier (C), B Caicedo – Intriago, Orejuela – E. Valencia, Mena (29. Velasco), Preciado (46. Romario Ibarra) – A. Valencia.
Náhradníci: Banguera, P. Ortíz – Arreaga, Carcés, Gruezo, Chicaiza, Renato Ibarra, Romario Ibarra, Méndez, Ramírez, Velasco, Arboleda.

Rozhodčí: Daronco – Van Gasse, Gil (všichni Brazílie)