Menu

Fotbal

Copa América

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

17.06.2019, 00:00 • Mineirão (Belo Horizonte) • Skupina C • David Suchý

Tipsport: 1.85 3.34 4.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:11. (01:59:14)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Uruguaye, která svého soupeře porazila poměrem 4:0. O osudu utkání rozhodl už první poločas, Uruguay si totiž odnesla tříbrankové vedení, soupeř navíc dohrával bez vyloučeného Quinterose. Druhý poločas nám přinesl celkem nezáživnou podívanou, ani Uruguay se nikam moc nehnala. I přesto se radovala ještě z jedné branky, tu si hostující zadák Mina poslal do vlastní sítě.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Do konce zápasu nezbývá moc času, žádnou další branku zřejmě už neuvidíme. Ekvádor se v závěru pokouší o čestnou branku.

90+2

Pereiro si seběhl k pokutovému území, kde narazil na blok protihráčů. Na druhou stranu se vydal také Ekvádor, který daleko nedorazil.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě se dočkáme nastaveného času, odhadovat můžeme tři minuty.

88

Už se opět pokračuje ve hře, Domínguez tak nebude muset střídat. Naopak se postaral o provedení odkopu, který směřoval do zámezí.

87

Do šance se dostal Suárez, jenž z dobré pozice zakončil vysoko nad branku. Na zemi skončil brankář Domínguez, který si vyžádal ošetření.

83

Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Federico Valverde.

83

Na opačné straně si náramně čistým zákrokem pomohl kapitán Godín, který poté vyvezl balón na druhou stranu. Jeho celek opět kombinuje.

82

Navíc se do pokutového území dostal Pereiro, který ještě zkoušel přihrávat vedle sebe na Cavaniho, což se ale nesetkalo s kýženým úspěchem.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, o vítězi je rozhodnuto. Ekvádor je i nadále směrem dopředu naprosto bezradný.

80

80. Arturo MINA - 4:0

80

Uruguay právě vstřelila branku!
Tak branka přeci jenom platí! Cavani si seběhl k pokutovému území, kde nádherným pasem hledal na malém vápně Pereira, jehož přihrávka pod sebe trefila protihráče, kterým byl ARTURO MINA MEZA, jenž si vstřelil nešťastnou vlastní branku.

79

Uruguay se sice dočkala další branky, avšak ta opět neplatí. Jednalo se totiž o ofsajdové postavení, ve kterém se měl nacházel Pereiro.

79

Cáceres se vydal na útočnou polovinu, kde našel vedle stojícího Toreiru. Prvně jmenovaný poté hledal Vecina, který kolem sebe neměl podporu kolegů.

78

Vracející se Laxalt přeci jenom sáhl na záda Ibarry, který se okamžitě skácel na zelený pažit. Hlavní sudí odpískal ve prospěch Ekvádoru.

77

Velice dobrý obranný zákrok předvedl Caicedo, který se po míči vrhl skluzem. Pereiro se daleko nedostal, následně skončil na zemi Giménez.

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Lodeiro (Suárez C.), 33. Cavani (Godín), 44. L. Suárez (M. Cáceres), 80. A. Mina (vla.)

Karty:   14. Lodeiro (URU), 63. J. Giménez (URU)   23. Quinteros (ECU)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:11.

Uruguay: Muslera – M. Cáceres, J. Giménez, Godín, Laxalt – Nández (64. Pereiro), Bentancur, Vecino (83. Valverde), Lodeiro (74. Torreira) – L. Suárez, Cavani.
Náhradníci: Campaña, Silva – Coates, De Arrascaeta, Gómez, G. González, Pereiro, Jonathan Rodríguez, Saracchi, Torreira, Valverde, Stuani.

Ekvádor: Alexander Domínguez – Quinteros, A. Mina, Achilier (C), B Caicedo – Intriago, Orejuela – E. Valencia, Mena (29. Velasco), Preciado (46. Romario Ibarra) – A. Valencia.
Náhradníci: Banguera, P. Ortíz – Arreaga, Carcés, Gruezo, Chicaiza, Renato Ibarra, Romario Ibarra, Méndez, Ramírez, Velasco, Arboleda.

Rozhodčí: Daronco – Van Gasse, Gil (všichni Brazílie)