Menu

Fotbal

Copa América

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

17.06.2019, 00:00 • Mineirão (Belo Horizonte) • Skupina C • David Suchý

Tipsport: 1.85 3.34 4.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

80. Arturo MINA - 4:0

80

Uruguay právě vstřelila branku!
Tak branka přeci jenom platí! Cavani si seběhl k pokutovému území, kde nádherným pasem hledal na malém vápně Pereira, jehož přihrávka pod sebe trefila protihráče, kterým byl ARTURO MINA MEZA, jenž si vstřelil nešťastnou vlastní branku.

44

44. Luis SUÁREZ - 3:0

44

Uruguay právě vstřelila branku!
Další využitá standardní situace z pohledu Uruguaye! Lodeiro obstaral další rohový kop, přičemž na hranici malého vápna se dokázal prosadit Cáceres, který se štěstím prodloužil na LUÍSE SUÁREZE, jenž se projevil jako rozený střelec a s přehledem překonal brankáře.

33

33. Edinson CAVANI - 2:0

33

Uruguay právě vstřelila branku!
Až nyní se EDINSON CAVANI přeci jenom dočkal, navíc se jeho celek dostává do dvoubrankového vedení! Uruguay totiž zahrávala rohový kop, přičemž Lodeiro dokázal najít Godína, který ještě prodlužoval na Cavaniho, který hezkým akrobatickým zakončením překonal Domíngueze.

6

6. Nicolás LODEIRO - 1:0

6

Uruguay právě vstřelila branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Suárez si dokázal zpracovat míč, načež ho posílal k hranici pokutového území, kde se nacházel NICHOLÁS LODEIRO. Šťastný průnik do pokutového území přinesl střelu levou nohou, se kterou si Domínguez nevěděl rady.

Uruguay – Ekvádor

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Lodeiro (Suárez C.), 33. Cavani (Godín), 44. L. Suárez (M. Cáceres), 80. A. Mina (vla.)

Karty:   14. Lodeiro (URU), 63. J. Giménez (URU)   23. Quinteros (ECU)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:11.

Uruguay: Muslera – M. Cáceres, J. Giménez, Godín, Laxalt – Nández (64. Pereiro), Bentancur, Vecino (83. Valverde), Lodeiro (74. Torreira) – L. Suárez, Cavani.
Náhradníci: Campaña, Silva – Coates, De Arrascaeta, Gómez, G. González, Pereiro, Jonathan Rodríguez, Saracchi, Torreira, Valverde, Stuani.

Ekvádor: Alexander Domínguez – Quinteros, A. Mina, Achilier (C), B Caicedo – Intriago, Orejuela – E. Valencia, Mena (29. Velasco), Preciado (46. Romario Ibarra) – A. Valencia.
Náhradníci: Banguera, P. Ortíz – Arreaga, Carcés, Gruezo, Chicaiza, Renato Ibarra, Romario Ibarra, Méndez, Ramírez, Velasco, Arboleda.

Rozhodčí: Daronco – Van Gasse, Gil (všichni Brazílie)