Menu

Fotbal

CONCACAF Gold Cup

Kanada – Martinik

4:0

konec (1:0)

16.06.2019, 01:30 • Rose Bowl (Pasadena, California) • Skupina A • Gerard Filip

90+2

Martinik dostal ještě jednu výhodu a to přímého kopu z 18 metrů. Za míč se postavil dnešní nejaktivnější hráč hostů Kévin Parsemain, jeho ránu do pravého horního rohu však Milan Borjan vyrazil!

82

Johnny Marajo našel dobrou přihrávkou ve vápně nabíhajícího Abaula, jeden z obránců ho však stáhl za ruku k zemi a měla se pískat penalta, hlavní sudí však odmítl!!

74


Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Mark-Anthony Kaye, přichází Russell Teibert.

73

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Joris Marveaux, přichází Christophe Jougon.

69

Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Liam Millar.

66

66. Scott ARFIELD - 4:0

66

Kanada právě vstřelila branku!
To už zavání debaklem!! Mark-Anthony Kaye našel skvělou přihrávkou na hranici vápna SCOTTA ARFIELDA, ten následně udělal jeden krok a poté se již radoval z pěkného gólu k pravé tyči.

65

Po vstřelené brance to Kanadě nestačilo! Jonathan Osorio touží po brance a bylo to vidět. S míčem se dostal do dobré střelecké pozice, ovšem jeho následná rána trefila pouze břevno!

64

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Kévin Fortuné, přichází Mickaël Biron.
Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Daniel Hérelle, přichází Johnny Marajo.
Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Junior Hoilett, přichází Lucas Cavallini.

62

62. Junior HOILETT - 3:0

62

Kanada právě vstřelila branku!
A je to již 3:0!! Alphonso Davies se výtečně uvolnil a pěkným centrem na zadní tyč připravil doslova jasný gól JUNIOROVI HOILETTOVI, který jen míč tečoval do odkryté sítě.

59

Kévin Parsemain je dnes smolař! Martinik zahrávali přímý kop, ten se dostal na zadní tyč, kde byl právě volný Kévin Parsemain. Následně si našel dobrou pozici pro zakončení, jeho tvrdá střela ale skončila těsně vedle levé tyče!

55

Vzápětí po inkasovaném gólu se hosté tlačili dopředu, ovšem dále jako hranice vápna je obrana Kanady nepustila. Kévin Fortuné se naštval a zkusil dalekonosný pokus, ten ale letěl těsně nad!

52

52. Jonathan DAVID - 2:0

52

Kanada právě vstřelila branku!
Tak toto bylo doslova velké zaspání obrany!! Ze středu hřiště přišel dlouhý nákop z kopačky Pietta, míč našel vepředu nabíhajícího JONATHANA DAVIDA a dnes svojí druhou brankou posílá Kanadu do vedení 2:0.

43

Brankář Kanady se právem rozčiluje! Obrana úplně zaspala a nechala Parsemaina znovu proběhnout až do vápna, tentokrát samotného, jeho pokus mu ale brankář skvěle vychytal!

42

Tak teď se muselo Kanadě rázem ulevit. Z pravé strany přišla nebezpečná přihrávka z kopačky Yordana Thimona, na přední tyči byl připraven zakončovat Kévin Parsemain, ovšem z metru netrefil branku!

37

Kanada se mohla radovat podruhé, ale Jonathan David přihrál do odkryté brány úplně volnému Piettovi, ten však stál v tutovém ofsajdu a není se čemu divit, že gól nebyl uznán, protože i fotbalový lajk by ofsajd viděl.

33

33. Jonathan DAVID - 1:0

33

Kanada právě vstřelila branku!
A konečně tu máme gól!! Brankář Loïc Chauvet špatně přihrál na jednoho z obránců, který si míč u brankoviště velmi zle zpracoval. Balón poté vypíchl JONATHAN DAVID a z následného úniku 1 na 1 nezklamal.

26

Obrana Martiniku je jako z kamene!! Z levé strany nejdříve zkoušel placírkou zakončit Scott Arfield, jeho pokus byl však zblokovaný. Do následné dorážky ze středu vápna se dostal Mark-Anthony Kaye, ale ani on obranu neprostřelil!

21

Rohový kop zahrávala i Kanada a ke gólu moc nechybělo!! Roh směřoval na přední tyč, kde se do hlavičky vložil Derek Cornelius, tu ale brankář vyrazil a dorážka letěla těsně vedle levé tyče!

16

Žlutou kartu dostává Samuel Piette (Kanada).

13

Autorem faulu je nakonec hostující hráč Jordy Delem, který si tak odnáší žlutou kartu!

7

Z ničeho nic, se Martinik málem dočkal vedení!! Z pravé strany přišel nebezpečný centr do malého vápna, tam byl úplně nehlídaný Kévin Parsemain, ale míč se mu zapletl mezi nohy a brankář ho tak se štěstím zachytl!

2

To je úvod! Po levé straně se do vápna náramně dostal Samuel Piette, ten následně posouval balón na Kayeho, ale jeho pokus mířil nad!

Kanada – Martinik

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. David, 52. David (Piette), 62. Hoilett (A. Davies), 66. Arfield (Kaye)

Karty:   16. Piette (CAN) – 13. Delem (MTQ)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 17:15.

Kanada: Borjan – Godinho, Kaye (74. Teibert), Cornelius – A. Davies (69. Millar), Hutchinson, Piette, Arfield, J. Osorio – David, Hoilett (64. Cavallini).
Náhradníci: Leutwiler, Crépeau – Henry, Teibert, Morgan, Brault-Guillard, Okello, Johnson, Cavallini, Millar, Larin, Miller.

Martinik: Chauvet – J. Marveaux (73. Jougon), Babin, Vitulin, Camille – Thimon, Delem, Hérelle (64. Marajo), Abaul – Parsemain, Fortuné (64. Biron).
Náhradníci: Huygues des Étages, Michalet – Barthéléry, Jougon, Biron, César, Linord, Thimon, Pastel, Marajo, Crétinoir, Enelada.

Rozhodčí: Said Martínez