Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Švédsko – Thajsko

5:1

konec (3:0)

16.06.2019, 15:00 • Allianz Riviera (Nice) • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 1.0 45.0 50.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 16:2. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:4. (16:54:00)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Švédska, které svého soupeře porazilo poměrem 5:1. Švédsko mělo výraznou převahu už v prvním dějství, kde se hned třikrát radovalo z přesné trefy. Druhý poločas nabídl o něco poklidnější podívanou, avšak Švédsku se podařilo své vedení navýšit o další branku. Thajsko se snažilo útočit, přičemž v nastaveném čase přišlo kosmetické snížení stavu, avšak poté si Švédsko poradilo s penaltou.

90+6

Konec zápasu.

90+6

90+6. Elin RUBENSSONOVÁ - 5:1

90+6

Švédsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom ještě jedna branka! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavila ELIN RUBENSSONOVÁ, jenž zamířila k levé tyči, kam se vydala také Boonsingová, která na míč ale nedosáhla.

90+4

Žlutou kartu dostává Natthakarn Chinwongová (Thajsko).

90+4

Je tu pokutový kop pro Švédsko! V pokutovém území zahrála rukou Chinwongová.

90+1

90+1. Kanjana SUNGNGOENOVÁ - 4:1

90+1

Thajsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom tady máme kosmetické snížení stavu! Nákop směřoval na naběhnuvší KANJANU SUNGNGOENOVOU, jenž se se míčem dostala až do pokutového území, kde se jí povedlo propálit Lindahlovou. Thajsko se přeci jenom dočkalo čestné branky!

90+1

Ani tentokráte se brankářka Lindahlová nezapotila, zakončení totiž směřovalo vysoko nad branku. Budeme sledovat rozehrávku od branky.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Silawan Intameeová, přichází Sudarat Chucheunová.

89

Také Švédsko mělo k dispozici volný kop. K míči se postavila Rubenssonová, jenž našla pouze hlavu Chinwongové.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Thajsko se pokouší o čestnou branku, určitě můžeme počítat s nastavením.

87

Standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného, naopak Lindahlová nekompromisně vyhodila míč do strany, což přineslo zisk autu.

86

Khueanpetová to zkoušela přes blok protihráče, přičemž si faulem pomohla Rubenssonová. Na pořadu dne bude standardka pro Thajsko.

85

Brankářka Boonsingová odpálila míč daleko na druhou stranu, což se nesetkalo s úspěchem. Poté se daleko nedostal ani Intameeová.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Švédsko vede už o čtyři branky, navíc hráčky Thajska jsou i nadále naprosto neškodné.

81

Střídání v týmu Thajsko: ze hřiště odchází Orathai Srimaneeová, přichází Orapin Waenngoenová.

Švédsko – Thajsko

5:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Sembrantová, 19. Asllaniová, 42. Rolföová, 81. Hurtigová, 90+6. Rubenssonová (pen.) – 90+1. Sungngoenová

Karty:   45+1. Dangdaová (THA), 90+4. Chinwongová (THA)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 16:2. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:4.

Švédsko: Lindahlová – Glasová, Fischerová, Sembrantová, Erikssonová – Rubenssonová, Anvegårdová (77. Larssonová), Segerová (C) (69. Schoughová) – Hurtigová, Asllaniová, Rolföová (46. Janogyová).
Náhradníci: Falková, Mušovićová – Anderssonová, Björnová, Blacksteniusová, Ilestedtová, Jakobssonová, Janogyová, Larssonová, Roddarová, Schoughová, Zigiottiová Olmeová.

Thajsko: Boonsingová – Phanchaová, Chinwongová, Sornsaiová, Srangthaisongová – Dangdaová, Intameeová (89. Chucheunová), Khueanpetová, Nildhamrongová, Thongsombutová (56. Srimaneeová, 81. Waenngoenová) – Sungngoenová (C).
Náhradníci: Charoenyingová, Sornpaová – Boothduangová, Chucheunová, Pengngamová, Phetwisetová, Saengchanová, Saengkoonová, Srimaneeová, Waenngoenová, Sritalaová, Philawanová.

Rozhodčí: Mukasangaová – Rakotozafinorová, Kulcsarová