Menu

Další

Oktagon MMA

Karol Ryšavý - Samuel Daňko

Karol Ryšavý (TKO)

konec

08.06.2019, 21:05 • David Suchý

Vítěz: K. Ryšavý (TKO) (21:23:07)

Tento zápas byl zajímavý od samotného začátku, přičemž se Daňko svého soupeře vůbec nebál. Naopak se sám pokusil o několik takedownů, které se sice povedly, avšak poté převzal iniciativu nad zápasem soupeř, který se neustále snažil o škrcení. Toto utkání nakonec skončilo ve třetím kole, kde Ryšavý nepříjemně trefil soupeře do oka, po čemž následovalo tvrdé ground and pound.

Zápas skončil.

0:38

Ryšavý trefil soupeře do oka, který byl celkem slušně otřesen. Poté Karol shodil soupeře na zem, kde ve stylu ground and pound donutil sudího, aby ukončil tento zápas.

0:20

Daňko to ze začátku kola zkoušel low kickem, který nebyl nikterak tvrdý. Poté jsme sledovali celkem slušnou výměnu pěstí.

Začalo 3. kolo.

Skončilo 2. kolo.

4:40

Ani další pokus o škrcení soupeře nevyšel, blíží se konec druhého kola.

4:25

Daňko zkušeně zatlačil bradu k hrudníku, což v tomto utkání zatím slaví úspěch. Bomby jako by chtěl tento zápas ukonči na submissi.

3:12

Oba borci leží na zádech, což už trvá nějakou tu dobu. To Ryšavému maximálně vyhovuje, navíc neustále trefuje soupeře do hlavy.

2:38

Také Daňko zkouší zaskočit svého soupeře údery, avšak Ryšavý má toto kolo pod kontrolou.

2:13

Oba bojovníci se přesunuli k pletivu, avšak stále je k vidění tentýž obrázek. Bomby neuspěl ani s dalším pokusem o rear naked choke.

1:40

Bomby zásobuje svého soupeře pěstmi zezadu, zřejmě se za malý moment dočkáme dalšího pokusu o škrcení.

1:10

Ryšavý zkoušel nasadit další rear naked choke, avšak ani tentokráte s touto hrozbou neuspěl. Daňko se opět nachází v nelichotivé pozici.

0:50

Daňko se pokusil o single leg takedown, který mu vůbec nevyšel. Naopak se soupeř na malý moment dostal do full mountu.

0:20

V úvodu druhého kola sledujeme bitvu v postoji, přičemž jsme se dočkali high kicku v podání Ryšavého.

Začalo 2. kolo.

Skončilo 1. kolo.

4:40

Závěr kola drtivý nástup Ryšavého, který soupeře zasypal tvrdými údery.

4:20

Daňko je stále v nepříjemné pozici, přičemž stále sledujeme neustále škrcení. Bomby by chtěl toto kolo ukončit za každou cenu.

3:45

Další pokus o škrcení, avšak Ryšavý to nakonec vyhodnotil tak, že v tuto chvíli nebude úspěšný.

3:20

Bomby kontroluje tuto minutu, má svého soupeře doslova v hrsti. Daňko by se určitě rád dočkal konce prvního kola.

2:45

Daňko to zkoušel škrcením, avšak jeho soupeř se pokusil o rear naked choke, který mu nevyšel. Avšak stále trvá.

2:15

Bomby se pokoušel o arm bar, který byl velice dobře chycen. Daňko se s vypětím všech sil dokázal dostat do bezpečnější zóny.

1:45

Až v tuto chvíli se oba bojovníci postavili, avšak Daňko svého protivníka podrazil, což netrvalo vůbec dlouho.

1:20

Daňko je sice na zemi, avšak se neprezentuje žádnou větší aktivitou. Pakliže to takhle půjde dál, tak rozhodčí oba borce postaví.

0:40

Ryšavý se na malý moment zvedl, avšak poté soupeř opět přitlačil. Sledujeme boj u pletiva, přičemž Bomby zasypává soupeře pěstmi do zad.

0:20

Začali jsme velice z ostra, přičemž Samuel Daňko zkoušel single leg takedown, který se mu povedl.

Začalo 1. kolo.
A po něm se k oktagonu blíží také favorizovaný Karol Ryšavý.
Probíhá příchod Samuela Daňka.
Karol Ryšavý – Samuel Daňko

V tomto duelu půjde čistě o slovenský zápas, přičemž se dle sázkových kanceláří favorizuje Karol Ryšavý. Bomby, jak se Karolovi přezdívá, má za sebou sedm profesionálních zápasů, ve kterých hned šestkrát dokázal zvítězit. V minulém vydání Oktagonu si dokázal poradit s českým zápasníkem Jaroslavem Jartimem, který prohrál na rear-naked choke. Rozhodně sluší dodat to, že ani jeden zápas nedošel až k bodování rozhodčích. Avšak na opačné straně stojí Samuel Daňko, který se bude pokoušet o překvapení. Daňko má za sebou čtyři zápasy, navíc ani jednou nepocítil hořkost porážky. Poslední utkání dokázal vyhrát skrze TKO, navíc další dva museli rozhodnout až rozhodčí. Mnozí ale očekávají, že tento duel skončí před limitem!

Česko-slovenska MMA organizace OKTAGON MMA má na programu další velkolepou událost, která se tentokráte odehraje ve slovenské Bratislavě! I tato dvanáctá událost nabídne celou řadu vynikajících zápasů, v čele s domácím miláčkem Attilou Véghem, který bude zápasit v hlavním zápase večera.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Karol Ryšavý - Samuel Daňko

Karol Ryšavý (TKO)

konec