Menu

Další

Oktagon MMA

Jan Janka - Gábor Borároš

Gábor Borároš (TKO)

konec

08.06.2019, 22:00 • David Suchý

Vítěz: G. Borároš (TKO) (22:08:35)

Tento zápas byl od úvodních vteřin hodně zajímavý, neboť se hladový Borároš doslova pustil do svého soupeře, který byl neustále pod velkým tlakem. Janka na konci kola přežil škrcení, avšak poté se slovenskému zápasníkovi přeci jenom podařilo ukončit zápas.

Zápas skončil.

4:03

Pochopitelně tu máme také konec! Borároš se dostal do full mountu, načež doslova dobil svého soupeře. Hlavní sudí po několika tvrdých úderech ukončil tento zápas.

3:35

Borároš se pokusil o hodně tvrdou gilotinu, která se zdála být jako finální. Janka se ubránil, avšak je i nadále pod drtivým tlakem.

3:15

Oba borci jsou stále ve stejných pozicích, avšak Janka se pokouší o upkicky, které mu celkem vycházejí.

2:36

Borároš nyní promáchl hodně tvrdý úder, posléze mu nevyšel ani další podobný. Zatím to vypadá na hodně jednoznačnou bitvu.

2:05

Janka schytal několik tvrdých úderů, načež se vrátil do své výchozí pozice na zádech. Borároš má od úvodních vteřin velkou převahu.

1:40

Borároš je i nadále v half guardu, který není pro Janku nikterak nebezpečný. Co se neděje, se ale může stát.

1:18

Boj u pletiva nakonec vyústil v další pokus o takedown, který i tentokráte Borárošovi vyšel. Sledujeme boj na zemi.

0:40

Posléze se slovenský bijec dostal k takedownu, po kterém brutálním způsobem zalehl Janku, který se ale rychle zvedl.

0:25

Úvod utkání nám zatím přináší celkem opatrnou bitvu, zatím jsme viděli pouze pravou zadní v podání Borároše.

Začalo 1. kolo.
Na scénu přichází také slovenský fighter.
Janka přichází do oktagonu.
Jan Janka – Gábor Borároš

Mírným favoritem tohoto zápasu bude slovenský bijec Gábor Borároš, který se ale vrací po vážném zranění, jenž se mu přihodilo během titulového zápasu welterové váhy proti Davidu Kozmovi. Borároš nezápasil více než půl ruku, avšak o to větší má hlad po vítězství. Bilance slovenského zápasníka čítá šestnáct vítězství a pouze šest porážek. Dvě ze šesti porážek přišly v posledních třech zápasech. Na opačné straně stojí o něco méně zkušenější Jan Janka, který bude reprezentovat české barvy. Janka rovněž naposledy zápasil koncem loňského kalendářního roku, kdy nestačil na Roberta Pukače. Český fighter dokázal vyhrát v osmi případech, nicméně také čtyřikrát prohrál. Janka zároveň bude usilovat o ukončení série dvou porážek v řadě, povede se mu to už dnes?

Česko-slovenska MMA organizace OKTAGON MMA má na programu další velkolepou událost, která se tentokráte odehraje ve slovenské Bratislavě! I tato dvanáctá událost nabídne celou řadu vynikajících zápasů, v čele s domácím miláčkem Attilou Véghem, který bude zápasit v hlavním zápase večera.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Jan Janka - Gábor Borároš

Gábor Borároš (TKO)

konec