Menu

Další

Oktagon MMA

Samuel Krištofič - Anderson Diniz

Samuel Krištofič (KO)

konec

08.06.2019, 22:40 • David Suchý

Vítěz: Samuel Krištofič (KO) (22:44:06)

To byl panečku rychlý zápas! Sotva se diváci usadili zpět na své sedačky, tak tu máme konec zápasu. Po klidném postoji jsme sledovali velice tvrdý úder v podání Krištofiče, který možná trochu nečekaně poslal brazilského soupeře na zem, což znamenalo KO!

Zápas skončil.

0:32

To jsou věci! Začali jsme ve velice klidném postoji, načež Krištofič zavelel k naprosto tvrdé levé přední, která poslala Dinize na zem. Je tu KO v podání slovenského fightera!

0:25

V úvodu utkání přišly hned dva low kicky v podání Krištofiče, avšak zatím se neděje nic zásadního.

Začalo 1. kolo.
Pochopitelně sledujeme příchod také Samuela Krištofiče.
Na scénu zamířil brazilský zápasník.
Samuel Krištofič – Anderson Diniz

V tomto duelu je do role menšího favorita stavěn slovenský zápasník, který bude chtít odčinit prohraný zápas o krále welterové váhy proti Davidu Kozmovi. Samuel Krištofič navíc bude usilovat o zlepšení své dosavadní bilance, která v tuto chvíli činí deset výher a pouze tři porážky. Právě tyto tři porážky přišly v posledních čtyřech zápasech, přičemž v každém případě rozhodlo bodování rozhodčích. Pirát, jak se Krištofičovi přezdívá, hned pětkrát soupeře ukončil prostřednictvím submise, bude tomu i dnes? Proti ale bude stát velice zkušený bijec, kterým je Anderson Diniz. Tento fighter bude v tomto duelu reprezentovat Brazílii, nicméně jeho profesionální bilance čítá dvacet výher a pouze sedm porážek. Diniz dokázal v posledních dvou zápasech uspět, nejprve na soupeře použil arm-triangle choke, posléze se jednalo o vítězství skrze TKO.

Česko-slovenska MMA organizace OKTAGON MMA má na programu další velkolepou událost, která se tentokráte odehraje ve slovenské Bratislavě! I tato dvanáctá událost nabídne celou řadu vynikajících zápasů, v čele s domácím miláčkem Attilou Véghem, který bude zápasit v hlavním zápase večera.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Samuel Krištofič - Anderson Diniz

Samuel Krištofič (KO)

konec