Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Itálie – Mali

4:2

konec (1:1)

07.06.2019, 18:30 • Stadion Miejski (Tychy) • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:9. (20:32:37)
Nastavený čas uplynul a mladí Italové se radují z postup do semifinále mistrovství světa. V dnešním duelu přehráli nebezpečné Mali 4:2!

Mali vstoupilo do zápasu s velkým nasazením, ale ihned v úvodu si srazil míč do vlastní sítě po rohovém kopu Ibrahima Koné. Následně byl po tvrdém skluzu vyloučen Ousmane Diakite a s africkým celkem to nevypadalo vůbec dobře. I v početním oslabení ale dokázalo ještě do poločasu srovnat po parádní souhře Koné se Sékou Koïtou, který prostřelil Plizzariho.

Po změně stran byla o poznání aktivnější Itálie a také šla po hodině hry zpět do vedení, když se prosadil ránou z velkého úhlu Andrea Pinamonti. Deset minut před koncem bylo znovu srovnáno, když snad druhý přechod do útoku ve druhém poločase využil Mohamed Camara. Zdálo se, že bude následovat prodloužení, ale následně chyboval ve vápně Youssouf Koïta, který dokonce fauloval Pinamontiho a právě kapitán Itálie přidal gól z penalty. O další minutu později se prosadil po centru Bellanovy Davide Frattesi a bylo téměř rozhodnuto. V samém závěru ještě mohl z penalty snížit Sékou Koïta, ale branku ani netrefil.

Výběr Itálie čeká v bitvě o vytoužené finále Ukrajina.

90+6

Konec zápasu.

90+5

90+5. Neproměněná penalta

90+5

Sám faulovaný Sékou Koïta si postavil míč na penaltový bod. Následně ale pálil nepřesně, balon ještě stačil lehce vytáhnout od své tyče Plizzari.

90+4

90+4. Penaltový zákrok

90+4

Pokutový kop pro Mali. V samém závěru byl v šestnáctce faulován Sékou Koïta.

90+3

I v nastaveném čase to fotbalisté Mali zkouší. Camara překopával obrannou hráz italského celku, ale míč odskočil od trávníku až za koncovou čáru a Koïta tak už hrát nemohl.

90+2

Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Babou Fofana, přichází Mamadou Traoré.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90

Na trávníku skončil po lehkém přistrčení také Mohamed Camara. Záložník z Mali se rychle zvedl, ale ihned poté je pískán další zákrok na Frattesiho.

89

Boubacar Traoré byl až příliš agresivní při napadání, Gabbiu poslal k zemi nedovoleným zákrokem a Italové tak mohou rozehrávat z klidové pozice.

88

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Marco Olivieri.

87

Mali se ještě zkouší nadechnout alespoň ke snížení. Střídající Boubacar Konté pálil ze střední vzdálenosti, ale branku ani zdaleka netrefil.

85

Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Hadji Dramé, přichází Boubacar Konté.

84

84. Davide FRATTESI - 4:2

84

Itálie právě vstřelila branku!
A je to o dvě branky! Mali se ihned po rozehrávce hnalo do útoku, ale o míč velmi rychle přišlo a toho využili Evropané. DAVIDE FRATTESI byl při hlavičce zcela sám a mohl tak téměř stvrdit postup Itálie do semifinále.

83

83. Andrea PINAMONTI - 3:2

83

Itálie právě vstřelila branku!
Italové potřetí v zápase vedou! Balon si na značku penaltového bodu postavil ANDREA PINAMONTI. Kapitán Italů následně zavěsil přesně do levého horního rohu branky.

Itálie – Mali

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Koné (vla.), 62. Pinamonti, 83. Pinamonti (pen.), 84. Frattesi (Bellanova) – 40. S. Koïta (Koné), 80. Camara (B. Traoré)

Karty:   19. S. Sissoko (MLI)   23. Diakite (MLI)

Neproměněná penalta: 90+5. S. Koïta (MLI), brankář Plizzari zneškodnil

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:9.

Itálie: Plizzari – Gabbia, Del Prato, Ranieri – Bellanova, Frattesi, Esposito (70. Bettella), Luca Pellegrini, Tripaldelli – Scamacca, Pinamonti (C) (88. Olivieri).
Náhradníci: Carnesecchi, L. Loria – Candela, Buongiorno, Bettella, Colpani, Capone, Gori, Olivieri, Alberico.

Mali: Y. Koïta – Fofana (90+2. M. Traoré), A. Diaby, Kanouté (C), Konan – Camara, S. Sissoko, Diakite – S. Koïta, Koné (72. B. Traoré), H. Dramé (85. Konté).
Náhradníci: A. Coulibaly, S. Coulibaly – D. Diarra, Konate, M. Traoré, Konté, M. Diarra, Samake, B. Traoré, N'Diaye.