Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Dánsko – Irsko

1:1

konec (0:0)

07.06.2019, 20:45 • Telia Parken. Kodaň • Skupina D • Jáchym Tůma

Tipsport: 1.59 3.73 7.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (22:45:44)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:8.
Je dobojováno a utkání nakonec končí dělbou bodů. Dánové byli po většinu druhé půle lepší a v 76. minutě šli zaslouženě do vedení, když se po centru Strygera Larsena prosadil Höjbjerg. Irové ale nesložili zbraně a o devět minut později už bylo opět srovnáno. Svůj povedený výkon korunoval přesným zásahem Duffy, který zužitkoval nabídku Judge, a stanovil tak konečný výsledek tohoto mače.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Zřejmě s poslední akcí zápasu přispěchal Robinson. Ten si ale před pokutový územím příliš předkopl balon a poté už ho nedokázal zastihnout na hrací ploše.

90+3

Ve vápně se po souboji s Keoghem poroučel k zemi Poulsen a domácí se dožadovali penalty, avšak ta v tomto případě nemohla být za žádnou cenu nařízena.

90+2

Dalsgaardova nabídka z pravé strany sice dosedla na hlavu Delayneho, ovšem ten si v souboji s Colemanem pomohl nedovoleným způsobem, a tudíž byla hra přerušena.

90+1

Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny čtyři minuty.

90

Poulsen si naváděl balon na levačku a chystal se ke střele, ovšem Duffy ho celou dobu otravoval a nakonec mu nedovolil vypálit.

89

Jenže velkou šanci na vstřelení druhé branky mělo Irsko! Robinson táhl útok hostů a po jeho přihrávce se míč dostal k McCleanovi, jehož přízemní střelu nohou vyrazil Schmeichel.

88

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází David McGoldrick, přichází Callum Robinson.

87

Dánové samozřejmě nejsou s remízovým stavem spokojení, a proto se nyní snaží strhnout vedení na svou stranu. Uvidíme, zda se jim to ještě povede.

85

85. Shane DUFFY - 1:1

85

Irsko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Irové měli k dispozici volný přímý kop, který zahráli výborně a nyní se mohou radovat. Judge načechral balon přesně na hlavu SHANEA DUFFYHO, jenž přesnou hlavičkou nedal Schmeichelovi šanci zasáhnout.

84

Po zisku míče mohli jít Dánové do situace dvou proti dvěma, nicméně Eriksen si v souboji s Duffym počínal nedovoleně, a akce Dánska tak byla přerušena.

83

Keogh musel rychle zpět, jelikož za dlouhým pasem Kjaera se hnal Dolberg. Zkušený stoper Irska ale celou situaci ve spolupráci s Randolphem zvládl.

82

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Conor Hourihane, přichází Scott Hogan.

81

Judge poslal do vápna vysoký centr, pro který si bez problémů došel brankář Schmeichel. Ten už samozřejmě s rozehrávkou nijak zvlášť nespěchá.

Dánsko – Irsko

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 76. P.-E. Höjbjerg (Stryger Larsen) – 85. Duffy (Judge)

Karty:   30. Hourihane (IRL)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:8.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C), Christensen, Stryger Larsen – Schöne (72. P.-E. Höjbjerg), Eriksen, Delaney – Y. Poulsen, N. Jörgensen, Braithwaite (65. Dolberg).
Náhradníci: Rönnow, Hansen – P. Ankersen, Bruun Larsen, Dolberg, Skov, P.-E. Höjbjerg, Zanka, Durmisi, Wass, Christiansen, Nelsson.

Irsko: Randolph – Coleman (C), Duffy, Keogh, Stevens – Hourihane (82. Hogan), Whelan, Hendrick – Brady (66. Judge), McGoldrick (88. Robinson), McClean.
Náhradníci: McDermott, Talbot – Egan, O'Dowda, Hogan, Curtis, Cullen, Maguire, Judge, Cunningham, Doherty, Robinson.

Rozhodčí: Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun (všichni Turecko)