Menu

Fotbal

Americká MLS

Montreal Impact – Seattle Sounders FC

2:1

konec (0:0)

06.06.2019, 01:30 • Stade Saputo, Montreal • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.13 3.3 3.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (03:51:10)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:14.
Je dobojováno! Po nezáživné první půli jsme se dočkali změny stran a také velké změny v obrazu hry, jež nabrala mnohem větší tempo. I tak jsme si museli počkat na první velkou šanci až do šedesáté minuty, kdy svou možnost neproměnil Urruti. O pět minut toho argentinský útočník musel litovat, neboť Cabrerův faul uvnitř pokutového území proměněnou penaltou potrestal Víctor Rodríguez. Domácí se však nesložili a v rozmezí od 74. do 78. minuty skóre otočili. Další nařízenou penaltu proměnil Taider, který následně protečoval pod břevno i nepovedenou střelu Shomea. Seattle, kterému dnes chybělo hned deset hráčů, už se na odpověď nezmohl, a tak kanadský tým slaví vybojované vítězství 2:1.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Nenápadným způsobem se hosté dostali k ještě jedné rozehrávce od rohového praporku, který byl toho času fyzicky nepřítomen. Zadní řady Impact každopádně nemuseli řešit vůbec nic, co by stav 2:1 ohrozilo.

90+5

Hráči kanadského týmu jednoduše zachytili míč a měli spoustu prostoru na provedení protiútoku. Trochu překombinovanou situaci zakončoval Urruti, jenže křižnou střelou z pravé strany Freiovu bránu minul.

90+4

Hosté zaváhali v přechodové fázi. Urruti na protiútok rezignoval a vydal se k praporku, kde výborně zapracoval Shipp. Špetka času Seattlu ještě zbývá!

90+4

Náznak závěrečného tlaku Sounders moc dlouho netrval. Centr zprava byl odvrácen a balón se záhy octnul až u brankáře Freie.

90+3

Domácí elegantně přenesli hru doprava na Jacksona-Hamela a díky tomu si mohli dovolit pošetřit další čas. Navíc má Montreal k dispozici ještě jedno střídání.

90+2

Harry Shipp šikovně přihrál do odkrytého křídla Tolovi. Tomu se však vůbec nepovedlo odcentrovat a Evan Bush rozhodně nebude chvátat s nařízenou rozehrávkou.

90+1

Přestože se přerušovalo jen minimálně, nastavuje se druhý poločas hned o pět minut!

90

Urruti poslal míč na odkrytou levou stranu, kde měl Novillo hodně prostoru, ale nikoliv podporu od spoluhráčů. Obrana Sounders s ním tedy moc práce neměla.

89

Leerdamova narážečka poslala míč do autu. Seattle tak přichází o další vteřinky, kterých do konce zápasu už moc nezbývá.

88

Jackson-Hamel dostal míč do náběhu, nicméně Urrutimu už ho předat nedokázal. Tak jako tak bude Montreal vhazovat.

87

Harry Novillo na pětníku tančil kolem balónu a nenechal ho žádnému z protihráčů, kteří měli výraznou početní výhodu.

86

Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Omar Browne, přichází Anthony Jackson-Hamel.

85

Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Víctor Rodríguez, přichází Henry Wingo.

84

Maximiliano Urruti si seběhl k pravé postranní čáře, kde ho zfauloval Campbell. S domácími šancemi na zisk tří bodů to začíná vypadat velmi dobře.

Montreal Impact – Seattle Sounders FC

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 74. Taider (pen.), 78. Taider (Browne) – 65. Rodríguez (pen.)

Karty:   31. Camacho (MTR) – 56. Tolo (SSD), 61. Delem (SSD)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:14.

Montreal Impact: Bush – Kinumbe (67. Novillo), Cabrera, Diallo, Camacho – Azira, Taïder , Krolicki, Shome – Browne (86. Jackson-Hamel), Urriti.
Náhradníci: Diop – Yao, Ricci, Novillo, Jackson-Hamel.

Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Abdul-Salaam, Campbell, Tolo – Roldan (82. Leyva), Delem – Bwana (54. Jones), Rodríguez (85. Wingo), Shipp – Bruin.
Náhradníci: Meredith, Muse – Leyva, Ocampo-Chávez, Jones, Wingo.

Rozhodčí: Saghafi – Uranga, Wattam

Diváci: 13 037