Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Andorra – Kosovo

0:4

konec (0:4)

06.06.2019, 18:30 • Estadi Comunal (Andorra la Vella) • Skupina 3 • David Suchý

Tipsport: 10.6 4.76 1.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:11. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:9. (20:23:50)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Kosova, které svého soupeře porazilo poměrem 4:0. Druhý poločas nebyl vůbec pohledný, navíc jsme sledovali pouze jednu stranu hrací plochy, neboť se Kosovo celou dobu nacházelo na polovině soupeře. Hosté ale spíše jen drželi míč, o nějakou vyloženou šanci tak nemohlo být řeč. Andorra se většinu času pouze bránila, naopak hostující brankář Smakiqi nemusel vážněji zasahovat.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Až poté bylo pískáno, avšak Kosovo rozehrálo dozadu na vlastní polovinu. Konec utkání se pomalu a jistě blíží.

90+1

Abedini se celkem snadným způsobem dostal ke středu hrací plochy, avšak tam byl nakonec zastaven v rámci pravidel.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Eric De Pablos Sola, přichází Pol Acosta.
Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Eric Vales Ramos, přichází Alvaro Domingues.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě dočkáme krátkého nastaveného času.

87

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Abnor Muja, přichází Blend Baftiu.

87

Smakiqi si na levém křídle vybral Lushakua, jenž se málem dostal až k centru. Nakonec ho včas zastavila hned dvojice protihráčů.

86

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Besfort Kolgeci, přichází Leonat Vitija.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, oba celky by se nejraději viděly v šatně. O atraktivitě utkání nemůže být ani řeč.

84

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Izan Fernández, přichází Brian Pubill Dos Santos.

84

O rozehrávku rohovéhé kopu se nakonec postaral Muja, jehož centr směřoval na přední tyč, kde se domácím podařilo odklidit míč.

83

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Kreshnik Hajrizi, přichází Donat Hasani.
Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Ardit Gashi, přichází Kreshnik Krasniqi.

82

Z velké vzdálenosti zkoušel štěstí jeden z hostujících hráčů, s jehož projektilem si brankář Pires poradil. Následovat bude rohový kop.

79

O přihrávku si řekl dnes hodně aktivní Kastrati, který ve finální fázi zkoušel přihrávat za obranu, což se nepovedlo. Mezitím na zemi skončil Fernández.

78

Sledovali jsme další pokus o centr do pokutového území, který v tomto případě zamířil na hlavu obránce Jiméneze, jenž odvracel do bezpečí.

77

Na pořadu dne byl rohový kop, o který se postaral Kastrati. Jeho vysoká nabídka nakonec doplachtila do rukavic brankáře.

76

Další pokus o přenesení hry tentokráte směřoval na Kastratiho, před kterým zasahoval De Pablos, jenž odvracel pouze na kopačku soupeře.

75

Kosovo vyváželo míč od svého pokutového území, o což se postaral Kolgeci. Jeho celek se v hojném počtu vydal vpřed.

74

Avšak jeho vzdušná nabídka byla až příliš nepřesná, míč skončil za brankovou čárou. Smakiqi se postaral o přízemní rozehrávku.

73

Mema se ještě pokoušel zachytit míč na hrací ploše, což se mu ale nepodařilo. Autové vhazování tak bude moci rozehrát Freixas.

72

Na útočnou polovinu se dostal také zadák Xhemajli, kterému se ale nepodařilo přihrát na kopačku spoluhráče, jenž navíc fauloval.

71

Na pořadu dne byl protiútok, který po levém křídle táhl Muja. Po jeho přihrávce se Kastratimu nepodařilo proniknout do šestnáctky.

70

Stále pokračuje v hodně nezáživném duchu, navíc se hráči Kosova neustále nacházejí na polovině soupeře, což jim maximálně vyhovuje.

66

Střídání v týmu Kosovo: ze hřiště odchází Mirlind Daku, přichází Ismet Lushaku.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, úvod druhého poločasu je zatím hodně nezáživný. K vidění nebylo nic nebezpečného.

63

Nyní se k autovému vhazování pro změnu postavil De Pablos, kterému rozehrávka trvala dlouho, avšak nakonec zkoušel najít Fernándeze.

62

Až v tomto okamžiku se hra trochu uklidnila. Vše skončilo dalekonosným odkopem Pirese, který na druhé straně našel Ramose.

61

Hajrizi vyprodukoval zpětnou přihrávku přesně na kopačku Xhemajliho, jenž okamžitým pasem zkoušel najít některého ze svých kolegů.

60

Abedini se celkem pohodlným způsobem dostal na druhou stranu, kde s ním spolupracoval Muja, jenž nic kloudného nevymyslel.

59

Po delší době se k míči dostal také brankář Smakiqi, který konstruktivní rozehrávkou do strany oslovil Memu, jenž vyváží balón.

58

Pokus o přenesení hry v podání Kastratiho nakone skončil na hlavě obránce De Pablose, avšak Andorra opět odevzdala hrací předmět.

57

Pires se postaral o dalekonosný odkop od své branky, který na druhé straně hrací plochy v poklidu zpracoval dobře hrající Kolgeci.

56

Hrací předmět se nakonec dostal na kopačku hostujícího Dakua, jenž po otočce pálil nad branku. Pires nemusel tentokráte zasahovat.

55

O provedení autového vhazování se postaral obránce Mema, který si pro spolupráci vybral Muju, jenž dokráčel až ke středovému kruhu.

54

O pár vteřinek na zemi se na zeleném pažitu ocitl hostující Hajrizi. Kosovo v tomto případě zkoušelo rozehrát po zemi k autové lajně.

53

Na pořadu dne byla standardní situace pro Kosovo. Rozehrávka nakrátko nic nepřinesla, avšak hosté se stále drží u balónu.

52

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Miquel Vila, přichází Eric Pelfort.

51

Posléze se hosté zatáhli na vlastní polovinu, kde se do kombinace zapojila také obrana. Konkrétněji Kolgeci přenášel hru na Gashiho.

50

Kosovo už delší dobu kombinuje na polovině soupeře, avšak k ničemu nebezpečnému zatím nedochází. Domácí se nemohou dostat k míči.

49

Po levém křídle si to namířil Kastrati, který nakonec přenášel hru na opačnou stranu, kde Mema sklepával pod sebe na Hajriziho.

48

Hned v úvodu druhého poločasu si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Guillen, jenž si vyslechl ráznou domluvu od sudího.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte na starost vzali hosté, jenž budou hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám přinesl celkem jednoznačnou podívanou. Kosovo se hned v úvodu dostalo do vedení, čímž se trochu uklidnilo. Hostující hráči byli i posléze více nebezpečnějším celkem, přičemž se ještě třikrát radovali. Andorra se směrem dopředu hodně trápila, navíc její útočné nájezdy dokázala obrana soupeře lehce odvracet. Kosovo tak potvrzuje roli favorita tohoto zápasu, k vítězství má hodně blízko.

45+2

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

45

45. ABEDINI - 0:4

45

Kosovo právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Kastrati si totiž potáhl míč do pokutového území, kde se k němu včas dokázal vrátit Torres, který vypíchl přihrávku na volného ERISE ABEDINIHO, jenž pohotově překonal brankáře Pirese.

43

Naopak se nám tu rodila sympatická protiakce domácích, která měla krátkého trvání. Mema se navíc včasně dokázal vrátit.

42

Na pořadu dne byla velice nebezpečná standardka pro hráče Kosova. K rozehrávce se nakonec postavil Daku, jenž trefil pouze zeď.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

40

Žlutou kartu dostává Christian García (Andorra).

40

Do pokutového území se dostal hostující Gashi, který se krátce poté pokusil o zakončení, jenž ale vyletělo vysoko nad branku.

39

Do kombinace se zapojil hostující zadák Kolgeci, který okamžitě přihrával na pravou stranu. Andorra se k napadání zrovna moc nemá.

35

Žlutou kartu dostává Miriland Daku (Kosovo).

34

Aby toho nebylo málo, tak si Gashi nedokázal načasovat náběh za obranu, pomezní sudí totiž odhalil zhruba metrový ofsajd.

33

Tentokráte se o provedení autového vhazování postaral obránce Sola, který si pro spolupráci vybral Ramose, jenž ale přišel o balón.

32

32. MEMA - 0:3

32

Kosovo právě vstřelilo branku!
V krátkém časovém sledu tady máme další branku hostů! Tentokráte se do pokutového území dokázal protáhnout obránce LIRIM MEMA, jehož pohotová rána směřovala až za brankáře Pirese, který na míč absolutně nedosáhl.

32

Další nedovolený zákrok tentokráte přišel u levé autové čáry, kde se na zemi ocitl Kastrati. Ani v tomto případě se nebude žlutit.

31

Nyní to budou mít hráči Andorry hodně složité, prohrávají totiž o dvě branky. I tak do konce zápasu zbývá celkem dost času.

30

30. DAKU - 0:2

30

Kosovo právě vstřelilo branku!
Rázem tady máme druhou branku! Zpětnou přihrávku totiž vystihl jeden z hostujících hráčů, který poté ještě předkládal pod sebe na MIRLINDA DAKU, jenž bez větších problémů zamířil do opuštěné branky.

30

Napadající Torres nakonec dokázal zablokovat rozehrávku v podání Kastratiho, po autovém vhazování se k míči dostal také Smakiqi.

29

Andorra si vybojovala rohový kop z levé strany. Míč se snášel přesně na hlavu Vily, jenž ještě prodlužoval na Guillena, který ale promáchl.

28

Vracející se Hajrizi si nakonec přidržel protihráče, což pochopitelně uviděl také hlavní sudí. Guillen se chopil rozehrávky volného kopu.

27

Už to vypadalo, že si domácí forvard Vila zpracuje dalekonosnou kolmici, avšak jako první se k míči dostal pozorný brankář Smakiqi.

26

Hraje se hodně od podlahy. Ještě neskončil ani první poločas a neustále sledujeme celou řadu hodně nevybíravých zákroků.

25

Obrannou povinnost si splnil obránce García, kterému se podařilo odpálit míč do bezpečí. Následně si faulem vypomohl Kolgeci.

24

V krátkém časovém sledu přišel další nedovolený zákrok, po kterém se na zemi ocitl Abedini. Kosovo se rozhodlo rozehrát po zemi.

23

Žlutou kartu dostává Lirim Kastrati (Kosovo).

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nabídla jediný přesný zásah. V těchto momentech utkání sledujeme vyrovnanou partii.

21

Nyní se k míči opět dostal domácí brankář Pires, který ho poslal zhruba k půlící čáře. Tam došlo k hodně ostrému střetu, avšak bez faulu.

16

Až v tuto chvíli bylo pískáno, na zemi se totiž ocitl hostující Hajrizi. Domácí budou opět rozehrávat z blízkosti středového kruhu.

15

Po důrazném souboji na zemi skončil jeden z hostů, avšak o nedovolený zákrok se dle sudího nejednalo. Andorra bude vhazovat.

14

Do zakončení se dokázal natlačit hostující Daku, který v pádu mířil k tyči, kam se dokázal vrhnout domácí brankář Pires.

13

Ven z branky musel domácí brankář Pires, který poté dalekonosně odkopával na druhou stranu, kde se podařilo zakročit Kolgecimu.

12

U postranní čáry se nacházel Kastrati, který si příliš nevěřil na průnik podél autové čáry. Místo toho našel vedle stojícího Abediniho.

11

Následoval nedovolený zákrok na domácího Garcíu, který se sám postaral o provedení volného kopu, jenž zamířil až k Smakiqimu.

10

Mezi obránce se pokoušel vydat hostujícího Gashi, který se k padajícímu míči nakonec nedostal. Mnohem dříve to stihl brankář Pires.

9

Obrana hostujícího celku malý moment kombinovala na vlastní polovině, načež Xhemajli raději roztáhl hru k postranní lajně.

8

Gomes chtěl vyvézt míč na druhou stranu hrací plochy, avšak po kontaktu s protihráčem spadl na zem, což sudího nikterak nerozhodilo.

7

Navíc se sám na branku řítil forvard Daku, proti kterému bleskovým způsobem vystartoval Pires, který v tomto případě podržel svůj celek.

6

Po rozehrávce to domácí Gomes zkoušel kolmicí na Guillena, jenž na prudkou nabídku nedosáhl. Kosovo zakládá protiakci.

5

Na první branku tohoto zápasu jsme tedy nečekali vůbec dlouho, Andorra bude muset dotahovat jednobrankové manko, na což má hodně času.

4

4. GASHI - 0:1

4

Kosovo právě vstřelilo branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil ARDIT GASHI, jenž zvolil prudké zakončení k pravé tyči, zatímco se brankář Pires vydal opačným směrem.

4

4. Penaltový zákrok.

4

Hned v úvodu utkání tady máme pokutový kop pro Kosovo!

3

Hned v úvodu utkání přišel na řadu nedovolený zákrok, o který se postaral hostující Muja. Následovat bude standardní situace.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Andorra: Pires (C) – De Pablos, García, Jiménez, Freixas – Torres, Ramos, Rebelo, Vila – Fernández – Guillen
Náhradníci: Rodríguez – Pelfort, Gomes, Suárez, Acosta, Pubill, Domingues

Kosovo: Smakiqi – Mema, Xhemajli, Kolgeci (C), Kastrati – Muja, Hajrizi, Abedini, Kastrati – Daku, Gashi
Náhradníci: Nika – Krasniqi, Limani, Rahimi, Baftiu, Lushaku, Hasani, Ajdarević, Vitija

Rozhodčí: Sachi – Tassybajev, Tulegeňov (všichni Kazachstán).
Kosovo

Na opačné straně stojí reprezentace Kosova, která za sebou nemá ještě ani jedno kvalifikační utkání, avšak i přesto bude v tomto utkání mírným favoritem na vítězství. Loňská kvalifikace se Kosovu zrovna moc nepovedla, tento celek se totiž v šestičlenné skupině nakonec umístil na páté pozici, přičemž manko na vedoucí Německo bylo třináctibodové. Kosovu se z deseti utkání podařilo vyhrát pouze ve třech případech, navíc hned tři utkání přinesly porážku. Kosovo se navíc opíralo o neproduktivní útočnou vazbu, na druhou stranu mělo druhou nejlepší obranu v celé skupině kvalifikace.
Andorra

Fotbalisté Andorry nebudou v tomto utkání favoritem, avšak zápas trvá devadesát minut a oba celky mají k vítězství stejně daleko. Andorra navíc má za sebou první kvalifikační utkání, které se jí celkem povedlo. Domácí celek tohoto zápasu se totiž po dvaceti minutách hry dostal do vedení, avšak Albánie dokázala po změně stran srovnat krok. To moc dlouho ale nevydrželo, Andorra si totiž vzala jednobrankové vedení hodně rychle zpět. Už to vypadalo, že tři body poputují na konto Andorry, avšak dvě minuty před koncem řádné hrací doby udeřila Albánie, která srovnala na konečných 2:2.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Kvalifikace ME hráčů do jednadvaceti let má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Andorrou a Kosovem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Andorra – Kosovo

0:4

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 4. Gashi, 30. Daku, 32. Mema, 45. Abedini

Karty:   40. García (ANR) – 23. Kastrati (KSV), 35. Daku (KSV)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:11. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:9.

Andorra: Pires (C) – De Pablos (89. Acosta), García, Jiménez, Freixas – Torres (52. Pelfort), Ramos (89. Domingues), Rebelo, Vila – Fernández (84. Dos Santos) – Guillen
Náhradníci: Rodríguez – Pelfort, Gomes, Suárez, Acosta, Pubill, Domingues

Kosovo: Smakiqi – Mema, Xhemajli, Kolgeci (C) (86. Vitija), Kastrati – Muja (87. Baftiu), Hajrizi (83. Hasani), Abedini, Kastrati – Daku (66. Lushaku), Gashi (83. Krasniqi)
Náhradníci: Nika – Krasniqi, Limani, Rahimi, Baftiu, Lushaku, Hasani, Ajdarević, Vitija

Rozhodčí: Sachi – Tassybajev, Tulegeňov (všichni Kazachstán)