Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Sokol Brozany – FK Králův Dvůr

2:1

konec (0:0)

08.05.2019, 17:00 • Hřiště SK Sokol Brozany • 33. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.2 3.6 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Petr Eliáš, přichází Ibrahim Boubacar Diarra.

90

Hlavní sudí nastavuje dvě minuty!

89

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Chukwudi Chukwuma, přichází Patrik Berger.

89

Žlutou kartu dostává Martin Studecký (Sokol Brozany).

80

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Ivan Šollar, přichází Dmytro Petryk.

78

78. KŮŽEL - 2:1

78

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Hosté z brejku dokázali snížit! V rychlém pohybu se dostal k zakončení v souboji dva na jednoho DAVID KŮŽEL, proti jehož střele z malého vápna neměl Lipš sebemenší akci.

68

A Damián Farkaš v akci i podruhé! Krušné chvilky pro gólmana Králova Dvoru připravil nejdříve střelou z desítky, kterou sice Krček vyrazil, ovšem znovu na nohu Farkaše, který pro změnu vystřelil zprava. I tuto střelu ale dokázal strážce svatyně Králova Dvoru vyrazit.

67

Jesle nasadil Muamer Mešič Danielu Zelenkovi. Útočící hráč Brozan následně nacentroval míč na Damiána Farkaše, ten se záhy pokusil o střelu z první. Dobře mířenou, leč odraženou o nohy obránce hostujícího celku.

60

60. CHUKWUMA - 2:0

60

Brozany právě vstřelily branku!
A z následné protiakce Brozany navyšují své vedení! Ivan Šollar velmi povedeně vynesl do zakončení CHUKWUDIHO CHUKWUMU, který se záhy objevil v souboji jeden na jednoho jen proti gólmanovi, jehož také střelou k levé tyči překonal.

55

55. CHUKWUMA - 1:0

55

Brozany právě vstřelily branku!
Po 55. minutách jdou Brozany do vedení! Po dlouhé souhře ve vápně převzal přihrávku od Muamera Mešiče CHUKWUDI CHUKWUMA, který posunul míč křižmo ke vzdálenější tyči a rozvlnil tak síť Krčkovy branky.

50

První rohový kop utkání po vyražení střely Marka Hejdy!

46

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Michal Procházka, přichází David Kůžel.

21

Vskutku exklusivní akci připravil pro Muamera Mešiče Chukwudi Chukwuma jeho centrem zleva. Bosenský hráč pak mohl už jen z malého vápna kolmo uklidit míč do branky. K jeho smůle však trefil jen gólmana, který míč vyrazil. Brozanští se ale pokoušeli o střelu i nadále, až nakonec Rudolf Novák nakopl míč daleko na střed hřiště.

10

Velmi pěkně si obehrál hned několik protihráčů Chukwudi Chukwuma. Z hranice šestnáctky také vyslal velmi tvrdou střelu na branku Jiřího Krčka. Nigerijský útočník ovšem vložil do míče dosti velký důraz, čímž míč přeletěl branku, ochrannou síť nad ní, dokonce i řadu aut stojících za hřištěm a zastavil se až o plot sousední mateřské školy.

5

První velká šance dnešního utkání! Po sprintu vypálil na Lipše křižmo z malého vápna Marek Hejda. Domácí gólman ale celou situaci vypozoroval, míč zachytil do rukavic a rychle ho vyhodil na nohy svých spoluhráčů.

SK Sokol Brozany – FK Králův Dvůr

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Chukwuma, 60. Chukwuma – 78. Kůžel

Karty:   89. Studecký (BRO)

SK Sokol Brozany: Lipš – Stehlík, Mešič, Maigini, Eliáš (91. Diarra), Cibulka (C), Studecký, Farkaš, Šollar (80. Petryk), Bubeníček, Chukwuma (89. Berger).
Náhradníci: Vávra – Petryk, Diarra, Marič, Berger

FK Králův Dvůr: Krček – Procházka (46. Kůžel), Bouček, Novák, Zelenka, Petr, Šebek, Balšánek (C), Hejda, Dolák, Sedláček
Náhradníci: Špicl – Bíba, Rešl, Kůžel

Rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Langmajer

Diváci: 120