Menu

Hokej

Play-off NHL

St. Louis Blues – Dallas Stars

2:4

konec (1:3, 0:0, 1:1) Stav série: 1:1

27.04.2019, 21:20 • Enterprise Center, St. Louis • Semifinále Z. konference • David Panuška

Tipsport: 2.11 3.75 3.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:57

59:57 Roope HINTZ - 2:4

59:57

Dallas právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo na modré čáře narazilo a velice produktivní ROOPE HINTZ se dostal ke kotouči. V pádu si vše dokázal připravit a poslat tak kotouč do opuštěné klece, Stars srovnávají stav série! Asistence: Jamie Benn.

59:24

Oddechový čas pro domácí, kouč Berube dává poslední pokyny, které by měly vést ke srovnání stavu!

58:20

Jordan Binnington opouští svou branku a Blues hrají přesilovku šesti hráčů proti čtyřem!

57:15

Jaden Schwartz si nyní najel do brankoviště, kam poté dostal přihrávku. Mezi betony se zblízka ovšem neprosadil! Roope Hintz poté vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a Blues mají přesilovku!

54:41

Neuvěřitelně Jordan Binnington! Miro Heiskanen nejdříve dostal přihrávku k levé tyčce, ale domácí brankář parádně tento pokus vyrazil. Následovaly dorážky, ale i ty všechny fantom v brance Blues pokryl! Přesilovka Stars je u konce, přinesla hned osm (!) střeleckých pokusů.

53:29

Dlouho aktivně kombinoval hostující celek. Na konci jedné z akcí byl Radulov, jenž dostal rychlý pas. Následně střílel k pravé tyčce, ale Binnington skvěle zakročil.

52:39

A bude se vylučovat, dvě minuty dostává domácí bojovník David Perron, který udělal naprosto blbost. Bishop jej v předbrankovém prostoru lehce postrčil, což mu Perron vrátil.

50:56

Skvělý Jordan Binnington! Zatímco domácí aréna zpívala hit od Johna Denvera, tak se Jamie Benn dostal ke střele z pravé strany a Tyler Seguin k dorážce u levé tyčky. Stav ale zůstává nezměněn.

48:54

Radulov si po levé straně vjel do pásma a přihrával zadovkou, nikoho ale nenašel a do protiakce šel domácí celek. Oskar Sundqvist unikal sám na Bishopa, toho ale zblízka neprostřelil!

41:48

Branka platí, Jaden Schwartz se v play-off prosazuje popáté a pořádné drama je na světě!

41:48

Ale ještě tu máme komplikace! Hostující střídačka si bere trenérskou výzvu pro nedovolené bránění brankáři. Je to opravdu těsná situace, rozhodčím asi nemůžeme závidět.

41:48

41:48 Jaden SCHWARTZ - 2:3

41:48

St. Louis právě vstřelilo branku!
Velice důležitá branka na startu třetí třetiny! JADEN SCHWARTZ se nacpal před Bishopa a Zuccarella, na poslední chvíli pak tečoval ránu Parayka od modré čáry. Domácí sedmnáctka skvěle nastavila hokejku a puk se dostal do bližší šibenice. Asistence: Colton Parayko.

41:48

Jaden Schwartz se dočkal branky, ale ještě sudí všechno budou konzultovat!

37:01

Jaden Schwartz poté od levého mantinelu posílal po ledě peprnou střelu a Patrick Maroon se pokoušel dorážet. Ben Bishop je ale tahounem Dallasu a opět kryje!

36:01

Enterprise Center na nohou! Esa Lindell provokoval Sundqvista, který se neměl zájem prát. Zezadu pak přijel John Klingberg, který domácího hráče surově srazil k zemi. Švédský bek musí být rád jen za dvouminutový trest!

35:18

Jason Spezza byl blízko velice důležité trefy! Mezi kruhy jej našel Zuccarello a zkušená devadesátka Dallasu střílela po ledě, Jordan Binnington ale svůj celek zachránil!

34:41

Mats Zuccarello se na útočné modré dostal k volnému kotouči a sjel s ním až mezi kruhy. Zde norský střelec nafejkoval střelu a přihrával na levou stranu. Justin Dowling střílel do odkryté branky, ale Binnington tygřím skokem kotouč vyrazil!

31:37

Hned po vhazování přišel faul na straně hostujícího družstva. Blake Comeau zahrál vysokou holí proti Schwartzovi a dostává dvě minuty. Šance pro Blues.

29:28

Radek Faksa se poté u levého mantinelu pokoušel něco vymyslet a David Perron jej po sérii faulů nakonec poslal k zemi. Domácí útočník inkasuje dvě minuty za držení.

28:58

Hned po vhazování přišla obrovská šance Blues! Puk se po střele Ryana O'Reillyho odrazil od zadního mantinelu a poskakoval v brankovišti. Hostující jednička ale na poslední chvíli rukavicí zasáhl a experti stanice NBC jej nazvali Dominikem Haškem.

26:37

Robert Thomas si najel k levé tyčce, kde kotouč zasekl a po otočce dával puk do brankoviště. Nebezpečná situace to ovšem nebyla. Stejný hráč následně objel branku deset sekund na to, ale ani nyní Bishop neinkasoval!

22:18

Vladimir Tarasenko si od pravého mantinelu sjel až před branku, kde se parádně nacpal před bránícího hráče. U pravé tyčky zakončoval, ale Bishopovi se opět povedlo zakročit!

20:00

Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrick Maroon – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Dallas Stars (Mattias Janmark – 2 min., hrubost).

18:41

Vince Dunn dostal přihrávku před branku, ale tam se mu ideálně zakončit nepovedlo. Poté ale Radek Faksa hákoval a domácí mají dvojnásobnou výhodu!

17:05

První přesilovku v utkání a na lavici hanby jde obránce Taylor Fedun. Ten ve středním pásmu fauloval jednoho z domácí a za nedovolené bránění inkasuje dvojku.

14:51

14:51 Mattias JANMARK - 1:3

14:51

Dallas právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečný, je tu další branka a hosté opět vedou o dvě branky! MATTIAS JANMARK si najel do útočné třetiny a u pravé tyčky vylepšoval pozici pro Dickinsona. Ten mu ovšem kotouč vrátil a Janmark u pravé tyčky zamířil po ledě mezi betony ležícího Binningtona. Asistence: Jason Dickinson.

14:25

14:25 Colton PARAYKO - 1:2

14:25

St. Louis právě vstřelilo branku!
Ve čtyřech se prosazuje i domácí celek a opět to je pouze o jednu branku! COLTON PARAYKO dostal přihrávku na modrou čáru a měl před sebou prostor. Najel si tedy do lepší pozice a k pravé tyčce překonal Bena Bishopa. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.

13:39

13:39 Miro HEISKANEN - 0:2

13:39

Dallas právě vstřelil branku!
Tak to byla úžasná kombinace a hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Roope Hintz jel po levé straně do útoku a před brankou si všiml najíždějícího obránce MIRA HEISKANENA. Finský mladík udělal domácí jedničce kličku a do prázdné branky dává druhou branku duelu. Asistence: Roope Hintz a Mats Zuccarello.

13:04

Následně se oba celky dostaly do první rozmíšky. Hvězdy Tarasenko a Benn se vzájemně krosčekovaly a oba jdou na lavici hanby. Domácího střelce se zastal bek Parayko. Hrát se bude ve čtyřech.

11:54

Jaden Schwartz dostal přihrávku mezi kruhy, kde se otočil a po zemi zakončoval do betonů Bishopa. Brayden Schenn měl dorážku u levé tyčky, ale hostující jednička opět chytá!

07:11

07:11 Roope HINTZ - 0:1

07:11

Dallas právě vstřelil branku!
Následně se ale poprvé mění skóre a do vedení se dostávají Dallasští! ROOPE HINTZ dostal přihrávku zpoza branky a mezi kruhy zakončoval. Jeho rána tak tvrdá nebyla, ale Binnington ji v rukavici neudržel a kotouč propadl do sítě. Asistence: Mats Zuccarello a Jason Dickinson.

02:06

Hned po buly se dostal puk mezi kruhy, odkud vyslal dělovku Jason Spezza. Jordan Binnington puk hrudí vyrazil před sebe, Mattias Janmark jej u pravé tyčky poté nepřekonal.

St. Louis Blues – Dallas Stars

2:4

konec (1:3, 0:0, 1:1) Stav série: 1:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Parayko (R. O'Reilly, Perron), 42. Schwartz (Parayko) – 8. Hintz (Zuccarello, Dickinson), 14. Heiskanen (Hintz, Zuccarello), 15. Janmark (Dickinson), 60. Hintz (Ja. Benn)

St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Dunn – Perron, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Sundqvist – Maroon, Bozak, Thomas – Fabbri, Barbašev, Steen.

Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, R. Polák, Fedun, Lovejoy – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Dickinson, Hintz, Zuccarello – Cogliano, Faksa, Comeau – Janmark, Dowling, Spezza.

Rozhodčí: Pollock, St-Laurent – Devorski, Berg

Diváci: 18 285

Průběh zápasu
1. třetina
07:11 DAL 0:1 Hintz (Zuccarello, Dickinson)
13:04 STL 2 Tarasenko, hrubost
DAL 2 Ja. Benn, hrubost
13:39 DAL 0:2 Heiskanen (Hintz, Zuccarello)
14:25 STL 1:2 Parayko (R. O'Reilly, Perron)
14:51 DAL 1:3 Janmark (Dickinson)
17:05 DAL 2 Fedun, nedovolené bránění
18:41 DAL 2 Faksa, hákování
20:00 STL 2 Maroon, hrubost
DAL 2 Janmark, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
29:28 STL 2 Perron, držení
31:37 DAL 2 Comeau, vysoká hůl
36:01 DAL 2 J. Klingberg, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:48 STL 2:3 Schwartz (Parayko)
52:39 STL 2 Perron, nedovolené bránění brankáři
57:15 DAL 2 Hintz, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:57 DAL 2:4 Hintz (Ja. Benn)
Konec