Menu

Hokej

Play-off KHL

CSKA Moskva – SKA Petrohrad

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0) Stav série: 2:0

30.03.2019, 15:00 • CSKA Arena, Moskva, Rusko • Semifinále • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 2.0 3.9 3.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:14

Totální závar po střele Guseva před brankou domácích, kde se válelo snad sedm hráčů, jenže puk vyplaval mimo brankoviště, odkud ho domácí vyhazují!

57:56

Zub na ofenzivním výletě neudržel kotouč na holi, jenže důvodem, proč kotouč neudržel, bylo sekání od Veye, který dostává dvě minuty a hosté mají skutečně poslední šanci na návrat. Zkouší to bez gólmana, ve variantě 6 na 4!

51:35

Domácím se hned může hrát více v klidu. SKA nyní tvoří jasně hru a teď mohlo i snížit! Karpov dostal od Rundblada z hloubi pole přesný pas za obranu a nabruslil si před Sorokina, který ale kličku na forhend výborně vykryl!

49:57

49:57 Ivan TĚLEGIN - 3:1

49:57

CSKA právě vstřelilo branku!
Důležitý gól pro CSKA, které se tímto dostává do klíčového vedení o dvě branky, to vše přesně deset minut a tři sekundy před koncem! Mamin si vyhozený kotouč shodil rukavicí a po levém křídle šel do útoku. Na druhé straně měl Tělegina a rázem to bylo přečíslení 2 na 1, které po Maminově přihrávce sklepl lehce ze vzduchu právě IVAN TĚLEGIN do branky – 3:1! Asistence: Maxim Mamin.

47:00

Plotnikov inkasuje dvě minuty za napadení a CSKA má šanci na důležité odskočení v zápase a sérii.

45:11

Nestěrov se hodně zlobí na rozhodčí, neboť zůstal po tvrdé střele na koleno dlouho ležet na zemi, hra ale pokračovala dále bez přerušení. Toho využil Gusev na tvrdou střelu z levého kruhu a spustil závar, který Sorokin ale vyřešil.

Mezitím Nestěrov ožil, nasadil tvrdý krosček jednomu ze soupeřů na záda, následně odjel v předklonu střídat. Sudí všechno všem vysvětlili a můžeme pokračovat ve hře!

44:11

44:11 Neuznaný gól CSKA

44:11

Domácí vedli 3:1 zhruba na pět sekund. Střelu jednoho z beků od modré tečoval Scott přímo do branky. Problém ale byl, že Scott měl hůl někde na úrovni svého krku, proto se ani gól nezkoumal a sudí jej jednomyslně odvolali za hru vysokou holí od domácího útočníka!

40:37

První útok hostí znamená první vyloučení domácích ve třetině. Andronov zabral v souboji s Malcevem, dle sudích si pomohl držením a domácí kapitán tak míří na trestnou lavici.

40:03

Třetí třetina začíná, tentokrát SKA vyhrálo úvodní buly, leč se nechalo zatlačit do obranného pásma a první šance na sebe nenechala dlouho čekat, Greg Scott ale nemířil do protipohybu Šesťorkina přesně!

38:51

38:51 Nikita GUSEV - 2:1

38:51

Petrohrad právě vstřelil branku!
69 sekund před koncem je kouzlo Sorokina odčarováno a využitá přesilovka vrací Petrohrad do hry! Jednoduchá a klasická kombinace ve tvaru deštníku doputovala až na hranu levého kruhu, kde stál připravený NIKITA GUSEV. Jeho přesná střela na bližší tyč byla taktéž velice tvrdá a Sorokin neměl šanci reagovat – 2:1! Asistence: Dinar Chafizullin, Alexej Byvalcev.

38:31

Hosté své snažení nyní shodili zakázaným uvolněním, po jeho odpískání se ale bude vylučovat. Tentokrát SKA dostává parádní možnost na snížení ještě v této třetině. Odpočinout si míří Vey za sekání.

35:48

35:48 Greg SCOTT - 2:0

35:48

CSKA právě vstřelilo branku!
CSKA jde na dva góly! Byl to velice smolný gól pro hostující tým, zvláště po té, co měli hosté velmi dobré šance! Nestěrov zavezl puk do útočného pásma a na levém mantinelu vystřelil. Puk ještě ale tečoval GREG SCOTT, navíc přímo do pravého vinglu a Šesťorkin neměl šanci – 2:0! Asistence: Nikita Nestěrov.

Celá situace se ale ještě zkoumá na základě Coach Challenge na videu! Rozhodčí zkoumali to, zda bylo gólu dosaženo rukou. Tak se nestalo a gól je opravdu uznán!

35:31

35:31 Ketov u levé tyče puk do branky neprotlačil

35:31

Oba týmy hrají již v plném počtu, Ketov je zpět na ledě a hned se zapojil do bitvy u levé Sorokinovy tyči! Za brankou se totiž bleskově otočil Kuzmenko a nahrál do brankoviště, kde bojoval Ketov, Sorokin ale puk pod sebou udržel!

Následně Kuzmenko pustil průchod emocím a dal tvrdý krosček na Kaprizova, nakonec se nevylučuje, ač to tak vypadalo.

33:19

Přichází další vyloučení! Tentokrát Mamin důrazně narazil na mantinel Ketova, který šel okamžitě k zemi a na led míří zdravotnická pomoc. Po tomto střetu se strhla menší mela, kterou ale rozmetali v klidu čároví.

Mamin inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, což je jediný trest z celého momentu.

30:47

Hostující kapitán pak navíc za přispění kotouče a své hole podrazil Světlakova a přesilovka SKA končí přesně tak, jak by si asi trenér Vorobjov nepřál. CSKA má přesilovou hru.

28:39

Nakonec je to ale celé jinak! Sudí nechali během signalizace nepochopitelně domácí hrát, ač budou oni v oslabení. Blažijevskij dostává dvě minuty za faul kolenem.

28:31

Mohlo to být o dvě branky! Přihrávka zpoza branky od Okulova na modrou čáru pro Šalunova byla přesná a střela mířila na pravou tyč, jenže minula! CSKA pokračovalo v tlaku a přišlo si pro druhou přesilovku.

24:38

24:38 Přesilovkové šance SKA

24:38

Plotnikov dostal od Byvalceva puk na levý kruh a tvrdě vypálil, Sorokin ale tým podržel a to platilo i o dalších momentech hry, kdy bylo SKA nejblíže snížení, když Byvalcev na pravé tyči měl poloprázdnou branku, Sorokin ale špičkově zasáhl!

23:58

Chafizullin sjel za obranu k protější tyči a aby Kalinin celou situaci zachránil, tak ho musel před zakončením seknout přes ruku. Kalinin dostává tak dvě minuty.

17:52

Malcev zpoza branky i přes blok přihrál Barabanovi, jehož střela byla z bezprostřední blízkosti, Sorokin ale udržel kotouč na levém betonu!

12:58

12:58 Kirill KAPRIZOV - 1:0

12:58

CSKA právě vstřelilo branku!
Využitá přesilovka znamená vedení CSKA! Skutečně to teď byla kombinace všech pěti hráčů a krásný gól od KIRILLA KAPRIZOVA! Vey posunul od mantinelu do pole na Šalunova, domácí #78 ještě pustila za sebe na modrou pro Grigorenka. Ten si možná mohl i povyjet a zkusit střílet, už tak rozebraná hostující obrana ale zapomněla na Kaprizova, který nadvakrát překonal Šesťorkina – 1:0! Asistence: Michail Grigorenko, Maxim Šalunov.

12:29

Byvalcev navíc po dorážce zřejmě lehce seknul domácího gólmana a dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři. CSKA má první přesilovou hru.

12:29

12:29 Byvalcev nedorazil střelu Plotnikova zblízka do branky

12:29

Velké nebezpečí před domácí brankou! Od modré z úhlu pálil Plotnikov, jeho střelu vyrazil Sorokin před sebe a Byvalcev mohl doklepnout, avšak trefil pouze postaveného Sorokina na středu branky!

07:02

Grigorenko vyrazil s Kaprizovem do brejku 2 na 1, Kaprizov byl však v době přihrávky dobruslen. Nicméně si poradil, zkusil v těžké pozici střelu z otočky, která mířila kousek nad břevno!

CSKA Moskva – SKA Petrohrad

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Kaprizov (Grigorenko, Šalunov), 36. Scott (Nestěrov), 50. Tělegin (Mamin) – 39. N. Gusev (Chafizullin, Byvalcev)

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov (A), Dahlbeck, M. Robinson, Pašnin, Marčenko – Grigorenko, Kaprizov, Vey – Kalinin, Andronov (C), Scott (A) – Al. Popov, Šalunov, Okulov – Mamin, Světlakov, Tělegin – Rtiščev.

SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov (A), Chafizullin, A. Bělov, Zub, Rukavišnikov, Zubarev – S. Plotnikov (A), Byvalcev, N. Gusev – M. Malcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, Jakupov, Karpov – V. Tichonov, Kablukov, Ketov (C) – Žuk.

Rozhodčí: Bělov, Kulakov – Zacharenkov, Šišlo (všichni RUS)

Diváci: 11 238

Průběh zápasu
1. třetina
12:29 PET 2 Byvalcev, nedovolené bránění brankáři
12:58 MOS 1:0 Kaprizov (Grigorenko, Šalunov)
Po 1. třetině
2. třetina
23:58 MOS 2 Kalinin, sekání
28:39 MOS 2 Blažijevskij, faul kolenem
30:47 PET 2 Ketov, podrážení
33:19 MOS 2 Mamin, vysoká hůl
35:48 MOS 2:0 Scott (Nestěrov)
38:31 MOS 2 Vey, sekání
38:51 PET 2:1 N. Gusev (Chafizullin, Byvalcev)
Po 2. třetině
3. třetina
40:37 MOS 2 Andronov, držení
47:00 PET 2 S. Plotnikov, napadení
49:57 MOS 3:1 Tělegin (Mamin)
57:56 MOS 2 Vey, sekání
Konec