Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK 32 Liptovský Mikuláš – HC MIKRON Nové Zámky

1:0

konec (0:0, 1:0, 0:0)

17.02.2019, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • 52. kolo • Adam Mitáš (@MitasAdam)

Tipsport: 2.54 4.2 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Domácím se nakonec podařilo udržet jednobrankový náskok až do konce utkání. O osudu utkání tak v druhé třetině jediným gólem rozhodl Jakub Sukeľ a získal pro svůj tým cenné body. Tímto se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:20:39)

Konec zápasu.

59:08

Oddechový čas domácích.

58:00

Hosté stále v útočném pásmu, ale příliš si přihrávají jen vedle mantinelech. Domácí se dobře brání a často přerušují hru.

56:52

Domácí teď svému soupeři nestíhají, ale Nové Zámky se přesto nemůžou dostat do brankové příležitosti.

56:23

Vhazuje se po Šimkové levici. Hosté vyhráli buly a nadále zůstávají v útočném pásmu.

56:05

Do rychlého útoku se vydal Štrauch. Jeho střela z kruhů byla velmi nepřesná. Hosté zůstávají v útočném pásmu.

54:05

Domácí se po dlouhé době osvobodili a sbírají cenné sekundy v útočném pásmu.

53:23

Útočnou aktivitu hostí přerušil až rozhodčí, který odpískal ofsajd poté, co Novákovi utekl puk za modrou čáru.

52:22

Domácí mají v posledních minutách velké problémy v obranné třetině, ale zatím nedovolili svému soupeři vyrovnat.

51:10

Jurík v obrovské práležitosti. Mezi kruhy měl dostatek času na zakončení, ale Šimko dokázal i tuto velkou příležitost na vyrovnání zneškodnit.

50:30

Nové Zámky vyhráli buly v útočném pásmu. Domácí je okamžitě vytlačili k mantinelu a Fabryho zakončení od modré čáry Šimko chytá do lapačky.

50:00

Hosté začali zvyšovat aktivitu, ale jejich střelecké pokusy jsou zatím častokrát nepřesné.

47:56

Vhazovat se bude před Šimkem. Na puku zůstali domácí, kteří se okamžitě vydali na útočný výlet, ale na červené čáře o puk velmi rychle přišli.

47:14

Bajtek se dostal do útočného pásma a prudce střelou se pokusil překonat Šimka. Ten byl pozorný, puk chytil a hra se přerušuje.

46:47

Pomalu se už zvedá z ledu, ve hře se může pokračovat.

46:47

Za bránou Liptovského Mikuláše zůstává na ledě ležet Zbořil, hra se přerušuje.

45:50

Hosté vyhráli buly v útočném pásmu. Rogoň z rohu kluziště přihrál před bránu Hruškovi, který z první zakončoval. Puk netrefil ideálně a Šimko ho bez problémů schoval do lapačky.

44:22

Kuraliho nahozený puk od modré čáry nikdo před bránou Nových Zámků tečovat nedokázala tak skončil jen v rohu kluziště a hosté ho vyvezli do středního pásma.

43:05

Vhazovat se bude po pravici brankáře Košarišťana. Hosté buly vyhráli ale nepřesnou přihrávkou zapříčinili zakázané uvolnění, a tak se bude opět vhazovat před Košarišťanem. Tentokrát vyhráli buly domácí, ale k ohrožení brány hostů se dostat nedokázali.

42:25

Do útoku měl našlápnuto Jakub Sukeľ. Jeho útočné snažení bylo zastaveno již na modré čáře, kde ho obránci obrali o puk.

41:39

Hatala se dostal s pukem do útočného pásma a zpoza obránce vystřelil. Šimko s problémy puk vyrazil do rohu kluziště a domácí hráči puk vyvezli do útočného pásma, kde se ho ujali opět hráči Nových Zámků.

41:00

V úvodu závěrečného dějství mohli diváci vidět zatím velké množství nepřesností. Hraje se z jedné strany na druhou, bez ucelené akce.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina měla podobný průběh jako úvodní. Hosté začali aktivněji, ale do brankové příležitosti se nedostali. Domácí postupně zvyšovali aktivitu, která nakonec vyústila v úvodní gól utkání, když se v přesilové hře prosadil Jakub Sukeľ. Do třetí třetiny tak domácí naskočí s nejtěsnějším jednobrankový náskokem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:02

Tak toto byla obrovská příležitost domácích. Nech byl v protiútoku a před bránou našel osamoceného Roberta Hunu. Ten trefuje jen tyčku brány hostů.

38:14

V útočném pásmu byly nyní hosté, ale opět to bylo bez střely na bránu a domácí se dokázali ubránit a puk vyhodit.

37:10

Puk před bránu dostal Ondrušek. Pod tlakem protihráče se mu z otočky podařilo vystřelit, ale nakonec trefuje pouze tyčku Šimkové brány.

36:22

Domácí v plném počtu.

35:52

Vhazuje se po Šimkové levici. Hosté zůstali v útočném pásmu a mohou pokračovat v tlaku na bránu Liptovského Mikuláše.

35:33

Domácí nakonec dokázali svému soupeři puk vypíchnout a vyhodili ho přes všechny čáry.

34:24

Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, ale domácí je rychle napadali a podařilo se jim puk vybojovat. Nové Zámky se pro puk musí vrátit do vlastního pásma.

34:22

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Ri. Huna – 2 min., držení).

32:27

Obrovská příležitost domácích. Jakub Sukeľ byl v rychlém protiútoku a na druhé straně měl Vybírala, na jehož nasměroval přihrávku. Vybíral netrefil puk ideálně a nepodařilo se mu ohrozit bránu hostů.

31:41

Hosté vyhráli buly v útočném pásmu. Pospíšil vystřelil od modré čáry a Šimko puk vyrazil jen před sebe. Nové Zámky se k dorážce nedostali a domácí puk vyhodili.

30:27

Na druhé straně se v protiútoku ocitl Ondrušek, který však ani nadvakrát nedokázal překonat Šimka, který puk chytá a hru přerušuje.

29:32

Rychlé akce domácích. Róbert Huna dojel puk v útočném pásmu a okamžitě ho poslal před bránu, kde už byl připraveni Nech. Ten nezakončil ideálně a Košarišťan puk poslal mimo nebezpečí.

29:01

Vybíral mezi kruhy perfektně nabil Žákovi. Ten z první prudce vypálil. Košarišťanovi puk vypadl, ale hosté ho dokázali poslat mimo ohrožení brány.

28:17

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Pěkná individuální akce v přesilové končí gólem. JAKUB SUKEĽ si přebral puk a blafákem překonává Košarišťana. Domácí vedou 1:0. Bez asistencí.

26:42

Po vhazování se puk dostal na modrou čáru na hokejku Adama nech. Jeho prudká střela nedělala Košarišťanovi problémy a hosté puk vyhodili přes všechny čáry.

26:31

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Fábry – 2 min., podrážení).

26:24

Vhazovat se bude v útočném pásmu Liptovského Mikuláše. Domácí buly vyhráli, ale nahozený puk hosté zblokovali a ten skončil na ochranné síti.

25:50

Pospíšil křížnou přihrávkou našel Straucha v útočném pásmu, který se pokusil o střelu zpoza obránce. Jeho zakončení bylo nepřesné a puk skončil v rohu ledové plochy.

24:45

Mezi kruhy dostal nyní puk Richard Huna, ale jeho zakončení ve velké příležitosti bylo velmi nepřesné a letělo vysoko nad bránu.

24:17

Róbert Huna se téměř ocitl v úniku sám proti Košarišťanovi, ale na poslední chvíli obrana hostů zakročila a od puku ho odtlačila.

23:20

I druhou třetinu začali aktivněji Nové Zámky, ale kromě Jurikova střely se do příležitosti zatím dostat nemůžou.

22:04

Útočnou snahu Nových Zámků rozhodčí zastavil kvůli ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu. Na puku zůstali hráči Nových Zámků a okamžitě ho nahodili do útočného pásma. Domácím se ho podařilo zachytit a v klidu mohou rozehrávat zpoza brány.

21:11

V protiútoku se ocitl Adam Nech, který z úhlu prudce vystřelil. Košarišťan puk vyrazil pokud puku se dostávají hosté.

20:37

Přihrávku mezi kruhy dostal Jurík, který z první vystřelil, ale Šimko byl pozorný a puk vyrazil do rohu kluziště.

20:01

Začala druhá třetina.
Do zápasu naskočil aktivněji hostující tým, ale vyloženou šanci na skórování si nevypracoval. Domácí postupně zvyšovali aktivitu a začali se dostávat do dobrých střeleckých příležitostí. Ani jeden z týmů skórovat v první třetině nedokázal a na první gól utkání si tak diváci budou muset ještě počkat.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Domácí jsou s pukem za bránou a obě mužstva střídají.

18:07

Pěkná individuální akce Pospíšila, který se natlačil až před Šimka, ale ten jeho zakončení chytá a hra se přerušuje.

17:24

Vyloučení v týmu MHK 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., Vražení na mantinel + 10 min. Osobní trest, vražení na mantinel).
Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Urban – 2 min., Údery).

16:27

Puk ve středním pásmu zachytil Zbořil. Dostal se s ním až mezi kruhy, ale jeho zakončení v obrovské šanci Šimko likviduje.

15:34

Hosté v plném počtu.

14:58

Domácím se přesilová hra vůbec nedaří a bránu Košarišťana ještě neohrozili.

14:34

Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, ale Hruška perfektně do jejich přihrávky strčil hokejku a hru vytlačil do středního pásma.

14:09

Hosté mají puk na svých hokejky a sbírají cenné sekundy.

13:46

Domácí si v útočném pásmu nerozuměli a hostům se poradilo puk vyhodit přes všechny čáry.

13:34

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., vysoká hůl).

13:08

Další vhazování před Košarišťanem. Puk se dostal na modrou čáru k Nádašdimu, ten zaváhal a jeho nahozený puk nakonec skončil jen v rohu kluziště.

12:54

Vhazovat se bude v útočném pásmu Liptovského Mikuláše. Domácí vyhráli buly, ale po nepřesné přihrávce se v útočném pásmu dlouho neohřáli.

11:54

Těžký puk si ve středním pásmu zpracoval Vybíral. Jeho střelecký pokus z levého kruhu minul bránu Nových Zámků.

10:42

Domácí po nevydařené první pětiminutovky zvýšili aktivitu a začínají se dostávat do slibných příležitostí.

10:04

Uhrík se dostal s pukem do útočného pásma a zpoza brány přihrál na modrou čáru Bačovi. Jeho střelu brankář vyrazil a na puku jsou nyní hosté.

08:36

Tentokrát puk v útočném pásmu vybojoval Žák a dostal se až mezi kruhy. Měl dostatek času na zakončení, ale jeho střelu ve velké příležitosti Košarišťan vyrazil do rohu kluziště.

07:30

Richard Huna vybojoval puk v útočném pásmu a dostal se do dobré střelecké pozice. Jeho střelu Košarišťan vyrazil před sebe, ale domácí se k dorážce nedostali a hosté puk poslali do středního pásma.

06:58

Ručkay se ocitl s pukem mezi kruhy a do šance přihrál velmi dobře postavenému Juríkovi. Jeho zakončení z levého kruhu Šimko chytá a hra se přerušuje.

05:44

Po přesné Nádašdiho přihrávce se do protiútoku nyní dostal Tamáši, ale jeho prudké zakončení letělo těsně vedle brány Nových Zámků.

04:29

Další zakázané uvolnění domácích. Vhazovat se bude před Šimkem. Na puku zůstali opět hosté, ale v útočném pásmu nic nevymysleli a do rychlého protiútoku se dostal Róbert Huna. Jeho zakončení z dobré pozice Košarišťan vyrazil na ochrannou síť.

03:59

Hosté domácí velmi dobře napadají a ti mají problém dostat se přes obrannou modrou čáru.

03:18

Buly po Šimkové levici. Nové Zámky se v útočném pásmu neudržely. Domácí puk vyhodili přes všechny čáry i za cenu zakázaného uvolnění.

02:39

Vhazuje se ve středním pásmu. Buly vyhráli hosté a okamžitě puk nahodili do útočného pásma. V rohu kluziště byly ale domácí aktivnější a puk dokázali vybojovat na své hokejky.

02:02

Vybíral vybojoval puk za bránou hostů a snažil se najít dobře postaveného Tamášiho. Hosté puk zachytili a poslali mimo nebezpečí.

01:30

Domácí naskočili do zápasu velmi pasivní a puk na svých hokejkách ještě udržet nedokázali.

01:05

Další útočnou snahu Nových Zámků zastavil rozhodčí kvůli ofsajdu.

00:15

Hned v úvodu utkání jsou v útočném pásmu hosté, ale domácí je vytlačují k mantinelu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kislistyn – Kurali, Suchý, Nádašdi, Nemec, Bača, Mezovský, Fereta, Droppa – Nechaj, Ro. Huna, Ri. Huna – J. Sukeľ, Oško, Uram – Žiak, Tamáši, Vybíral – Števuliak, Piatka, Uhrík

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan – Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Andersons, Henderson – Jurík, Zbořil, H. Ručkay – Šimun, Urban, Bajtek – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Fábry, Ondrušek

Rozhodčí: Babic, Orolin – Vincze, Šoltés.
MHK 32 Liptovský Mikuláš
Domácí svůj poslední zápas odehráli na ledě Nitry. Stav zápasu otevřel v šesté minutě Lantoši z trestného střílení. Ve druhé třetině domácí odskočili svému soupeři na rozdíl dvou branek zásluhou Majdan. Půl minuty po začátku závěrečného dějství už domácí rozdílem tří gólů po přesném zásahu Branišova Rapáče. Ve 48. minutě se Liptovském Mikuláši podařilo snížit, když gól vstřelil Róbert Huna, ale domácí si své vítězství s přehledem uhlídali a na konečných 4:1 ještě kosmeticky před závěrem setkání upravil Buček. MHK 32 je v tabulce na jedenáctém místě s 52 body.
Skóre: 122: 166
Nejproduktivnější hráč: Róbert Huna (19 + 15)


MHC Mikron Nové Zámky

V 51. kole odehrál zápas na soupeřově ledě proti Miškovci. Nové Zámky šli do vedení už ve čtvrté minutě po Šimunová gólu v přesilové hře. Dalšího gólu se diváci dočkali až ve druhé třetině, když domácí tribuny rozjásal LADA a vyrovnal stav utkání. Zápas nakonec rozodli až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hosté. Rozhodující nájezd proměnil Pospíšil a postaral se tak o vítězství svého týmu. Nové Zámky jsou v tabulce na šestém místě s 92 body.
Skóre: 141: 123
Nejproduktivnější hráč: Adam Zbořil (19 + 15)
Dobrý den! Vítám Vás u přenosu 52. kola slovenské Tipsport Ligy, ve kterém se střetne domácí MHk 32 Liptovský Mikuláša HC Mikron Nové Zámky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HK 32 Liptovský Mikuláš – HC MIKRON Nové Zámky

1:0

konec (0:0, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. SUKEĽ

HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislistyn – Kurali, Suchý, Nádašdi, Nemec, Bača, Mezovský, Fereta, Droppa – Nechaj, Ro. Huna, Ri. Huna – J. Sukeľ, Oško, Uram – Žiak, Tamáši, Vybíral – Števuliak, Piatka, Uhrík

HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Andersons, Henderson – Jurík, Zbořil, H. Ručkay – Šimun, Urban, Bajtek – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Fábry, Ondrušek

Rozhodčí: Babic, Orolin – Vincze, Šoltés

Průběh zápasu
1. třetina
13:34 NZM 2 Zbořil, vysoká hůl
17:24 LMI 2+10 Števuliak, vražení na hrazení+vražení na hrazení
NZM 2 Urban, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
26:31 NZM 2 Fábry, podrážení
28:17 LMI 1:0 SUKEĽ
34:22 LMI 2 Huna, držení
Po 2. třetině
3. třetina
Konec