Menu

Hokej

Turnaj čtyř (ženy U16)

Švýcarsko – Česko

0:6

konec (0:4, 0:0, 0:2)

08.02.2019, 14:00 • Netzsch-Arena, Selb • Martin Voltr

59:32

Česko právě vstřelilo branku!
No a nakonec to bude kanár! Skóre zápasu uzavírá 28 sekund před koncem krásnou střelou ANETA DÝCKOVÁ, která poslala puk o tyčku za záda bezmocně se natahující gólmanky – 0:6! Asistence: Anna Kalová.

43:58

Česko právě vstřelilo branku!
Hned po vhazování ale Češky přejely do protiútoku a slaví pátý gól! Obrovskou pochvalu teď zaslouží Dominika Malická, která vyřešila situaci dvě na dvě parádně. Za švýcarskou hráčku poslala chytrou přihrávku na MARKÉTU MAZANCOVOU, která měla rychlost a z vrcholu levého kruhu pak krásně rozvlnila síť – 0:5! Asistence: Dominika Malická, Viktorie Chladová.

19:29

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je naprostá fantazie, z pokračujícího tlaku přidáváme ještě jeden kousek! Před brankovištěm zůstala nepokrytá BARBORA BARTÁKOVÁ a už to vypadalo, že na puk nedosáhne. Jenže dosáhla a bekhendem ho dopravila přesně do volného místa u tyčky – 0:4! Asistence: Viktorie Chladová.

19:05

Česko právě vstřelilo branku!
Místo toho dáváme Švýcarkám moc důležitý třetí gól do šatny! Tady se ukázalo, jak moc se cení, když se obránce nebojí zapojit do útoku. Úvodní akce KAROLÍNĚ VEVERKOVÉ ještě nevyšla, trefila jen boční konstrukci. Pak ale zpoza branky udělala oblouk na střed, kam se k ní puk vrátil a zamířila přesně! "Veve" slaví svou první reprezentační branku – 0:3! Asistence: Dominika Malická.

17:20

Česko právě vstřelilo branku!
A právě proto nám nesmírně přijde vhod druhý gól, o který se opět postaralo první útočné komando! BARBORA BARTÁKOVÁ si na levé straně přiťukla s Hanou Haasovou, která na ni propíchla kotouč skrz klubko protihráček trochu se štěstím, ale na to se historie neptá. Bartáková pak zakončila nad rameno brankářky a je to 0:2! Asistence: Hana Haasová, Viktorie Chladová.

00:47

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je parádní vstup českého týmu do zápasu, hned po 47 sekundách se ujímáme vedení! První formace spustila rotaci v útočné třetině a když puk chvíli zůstal volný mezi kruhy, HANA HAASOVÁ ho bleskovou dorážkou poslala za nicnetušící brankářku – 0:1! Asistence: Lucie Gruntová.

Švýcarsko – Česko

0:6

konec (0:4, 0:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Haasová (Gruntová), 18. Bartáková (Haasová, Chladová), 20. Veverková (Malická), 20. Bartáková (Chladová), 44. Mazancová (Malická, Chladová), 60. Dýcková (Kalová)

Švýcarsko: Stehrenbergerová (Streicherová) – Bachmannová, Baechlerová, Schmidtová, Aymonová, Polletiová, Martiová, Gaberellová, Büchiová – Lendiová, Kehlová, Thalmannová, Bachmannová, Aschwandenová, Peterová, Surdezová, Salzgeberová, Kozuhová, Schmidová, Weyová, Zoggová. Trenérka: Tatjana Dienerová.

Česko: Pejšová (Hřívová) – Chladová, Habartová (A), Wojnarová, Vaněčková (C), Hračová, Czerweková, Mašková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Haasová – Kalová (A), Sýkorová, Dýcková – Pavlasová, Dubová, A. Trnková – Mazancová, Eignerová, Malická. Trenér: Roman Heindl.

Rozhodčí: Grech – P. Bösl, M. Bösl.

Průběh zápasu
1. třetina
00:47 CZE 0:1 Haasová (Gruntová)
13:00 SUI 2 Schmidová, hákování
17:20 CZE 0:2 Bartáková (Haasová, Chladová)
19:05 CZE 0:3 Veverková (Malická)
19:29 CZE 0:4 Bartáková (Chladová)
Po 1. třetině
2. třetina
22:56 CZE 2 Hračová, nedovolené bránění
36:24 SUI 2 Bachmannová, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
43:58 CZE 0:5 Mazancová (Malická, Chladová)
59:32 CZE 0:6 Dýcková (Kalová)
Konec