Menu

Hokej

Turnaj pěti (U18)

Česko – USA

2:8

konec (0:2, 0:1, 2:5)

08.02.2019, 13:00 • Ledový palác Ajsberg, Soči • Vít Muzikář

Alois Hadamczik tak má o čem přemýšlet. Světový šampionát se uskuteční v dubnu v době finále play-off české exraligy. Martin Nečas před dvěma lety přišel o vítězné finále s Kometou, protože reprezentoval na osmnáctkách. Tak uvidíme, jestli k této situaci dojde i letos. Pochopitelně nikoliv v případě Nečase, ale jiného aktéra finálové bitvy o český titul. (15:18:54)
Nick Malík držel naděje českého týmu především v první třetině. Zejména Svým výkonem v úvodním dějství ukázal, že Češi mají ve všech věkových kategoriích kvalitní gólmany a post brankáře je pozice, kde český hokej netlačí bota.
Ve svém posledním duelu před světovým šampionátem ve Švédsku si česká osmnáctka rozhodně nezvýšila sebevědomí. Spíše naopak. Od Američanů, kteří jsou považování za světové jedničky, schytala debakl 2:8. Američané měli zápas naprosto pod kontrolou. Disponovali daleko lepším pohybem a velkou individuální kvalitou. Jejich výkon však kazí skutečno, že hned dva hráči vyfasovali trest do konce utkání za faul kolenem.

Český tým inkasoval třikrát z hokejky Moynihana, přičemž ve dvou případech z mezikruží.

Konec zápasu.

59:38

Češi si ten kalich hořkosti vypijí prostě až do dna! A nejvíc Adam Raška, který zůstal ležet v pravém rohu českého útočného pásma. Zegras nastavil úplně nesmyslně koleno do cesty českému mladíkovi v době, kdy je v zápase hotovo. Jedná se o druhého Američana, jenž v tomto duelu dostává pět plus do konce utkání za faulem kolenem.

Raška se potom ještě držel za pravé koleno a dojel sám na střídačku bez cizí pomoci. Nicméně, vazy musí teď trpět a doufejme, že to vazy vydržely.

59:02

59:02 Patrick MOYNIHAN - 2:8

58:45

Spojené státy právě vstřelily branku!
Hattrick! Zegras se otočil na pravé straně a bekhendem posunul kotouč do mezikruží, kde (zase) z jedničky zakončil PATRICK MOYNIHAN a zaznamenal tak svojí třetí trefu v zápase. Asistence: Trevor Zegras.

58:35

Mužík nedosáhl na kotouč na levé straně a hrají Američané.

58:20

Střela Boldyho z pravé strany skončila vedle zadní tyče.

57:06

57:06 David TUREČEK - 2:7

57:06

Česko právě vstřelilo branku!
Češi ještě snižují trefou DAVIDA TUREČKA z levého kruhu. Asistence: Radek Mužík.

57:40

57:40 Sean FARRELL - 1:7

57:15

U své pravé tyče zasahuje Malík a vhazuje se po pravé ruce českého brankáře.

56:38

Spojené státy právě vstřelily branku!
Beecher vyhrál buly na levém kruhu. Po následném zakončení levého obránce se kotouč odrazil od zadního mantinelu a SEAN FARRELL poslal kotouč za Malíka, který netušil vůbec, kde je puk v českém brankovišti. Asistence: Case McCarthy.

56:10

56:10 Trevor ZEGRAS - 1:6

55:40

Cole Caufield si stáhl kotouč na pravém kruhu, Malík čekal na přední tyči, ale zakončení šlo vedle branky.

55:30

Na českém týmu je vidět, že by si chtěl zvednout sebevědomí v posledním utkání před MS a chce pořád hrát, ačkoliv je zápas rozhodnutý.

55:13

Spojené státy právě vstřelily branku!
Američané nejprve opustili pásmo, aby se nepískal ofsajd. Vlasic poté z levého křídla nahrál na zadní tyčku a TREVOR ZEGRAS okolo levé nohy Malíka přidal šestou americkou branku. Asistence: Alex Vlasic.

54:59

Američané už jsou v pěti na ledě.

54:15

Američané se osvobodili po levé straně a ještě k tomu aktivně napadají českou rozehrávku.

53:30

Moc nechybělo, aby nehráli. Dorážka českého hráče z bezprostřední blízkosti skončila na pravé noze brankáře. A to byla poslední překážka v cestě za druhou českou brankou v tomto duelu.

51:44

Kvůli podrážení Warrena by měli Američané hrát dvě minuty ve čtyřech.

51:40

51:40 Radek KUČEŘÍK - 1:5

51:08

Česko právě vstřelilo branku!
Vitouch projel po pravém křídle do útočného pásma a přihrál na střed RADKU KUČEŘÍKOVI, ten zakončil do levé ruky, resp. lapačky Knighta a kotouč se od ní odrazil obloučkem do americké sítě. Asistence: David Vitouch.

50:45

I díky dobré práci Yorka v rohu obranného pásma musí Češi začít svůj další útok zhruba ze střední třetiny.

50:02

Českou vyloženou šanci z jedničky a z levé strany vyrazil Knight betonem a nikdo z hráčů v červeném už posléze nedorážel.

49:30

Zakončení Koffera z levého křídla tečoval Helleson vedle bližší tyče.

49:00

Několik odrazů před českou brankou, Malík klouzal od tyče k tyči, ale nakonec přerušil hru, na řadě je další vhazování z pohledu hry na levém kruhu.

48:20

Tohle už je vyhození po levé straně při hře pět na pět, tudíž české zakázané uvolnění a buly po pravé ruce Malíka.

48:08

Češi už byli v pěti, ale než vrátil český hráč do obranné třetiny, tak ještě přišla střela z levého kruhu na přední tyči, kde byl Malík.

47:31

Američané vyšachovali obranu soupeře a k dokonalosti chybělo, aby po nahrávce z levého kruhu na střed zakončil Boldy bez přípravy z mezikruží mezi tři tyče a ne vedle branky.

47:00

Američané kombinovali tak dlouho až střela z levého kruhu mířila mimo branku.

45:40

Bojovalo se v pravé části českého obranného pásma, Mužík se otočil kolem vzdálenější tyče, ale Američané měli na hranici svého brankoviště vše pod kontrolou.

45:37

Po faulu Mužíka (CZE) z frustrace v levé polovině středního pásma dostává český kapitán dvě minuty za hrubost a podruhé během třetí třetiny jde na strestnou lavici.

44:55

44:55 Cole CAUFIELD - 0:5

44:33

Spojené státy právě vstřelily branku!
Jeden z Američanů neuspěl průnikem, kdy se mu na středu postavilo do cesty několik Čechů. Jenže puk se odrazil mezi kruhy a COLE CAUFIELD zápěstím pod víko nedal Malíkovi žádnou šanci. Český brankář mohl tak akorát doufat, že jej puk trefí. Američané vedou 5:0. Asistence: Cam York.

44:25

Češi vyhodili kotouč po levé straně do bezpečí.

43:59

Je s podivem s jakou lehkostí projel Turcotte na pravé straně kolem obránců a následně zakončil na zadní tyč do vyrážečky Malíka.

43:58

Vyloučení v týmu Česko (Mužík – 2 min., sekání).

43:20

Teplý si dával velký pozor, aby nehákoval z levé strany Rolstona na hranici české obranné modré čáry.

42:30

Lapačka Knighta kryje zakončení z pravé strany na přední tyč, před americkou brankou posléze nestál nikdo z českých hokejistů.

41:45

York rozehrál ideálně na levou stranu, ale kotouč se vrátil k Američanům.

41:10

41:10 Danny WEIGHT - 0:4

41:07

Spojené státy právě vstřelily branku!
Tohle už začíná vypadat zle s nadějemi na obrat! Po zakončení od modré čáry si sjel DANNY WEIGHT k zadní tyči, kde chtěl dorážet do prázdné branky. Kotouč vzápětí šikovně otřel bekhendem zprava za hranici brankové čáry o záda Malíka a ten si srazil kotouč do sítě. Asistence: Alex Vlasic, John Beecher.

40:30

Češi chybovali v rozehrávce a následná střela z levé strany prosvištěla vedle vzdálenější tyče branky Malíka.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Boldy se na levém křídle přidal k těm, co ztratili hokejku, ale jeden z členů amerického mužstva mu jí podal ihned ze střídačky.

38:50

Ani Suhrada z pravého kruhu a ani Teplý z druhé strany nedostali kotouč za záda amerického brankáře.

38:02

Rolston uháněl po levé straně, ale Malík natáhl hokejku a byl u puku dříve. Američan se poté vyhýbal českému brankáři a dával si pozor, aby neposlal svůj tým do tří.

37:30

Vyloučení v týmu USA (Fensore – 2 min.).

36:49

Suhrada měl prostor k zakončení z pravého kruhu, ale do puku se otřel nečistým způsobem, když zakončoval prvním dotekem.

35:30

York se prohnal po pravé straně kolem beka a natlačil se do brankoviště takovým způsobem, že i Malík ztratil hokejku. Nicméně, český obránce, kterému chyběla zmiňovaná část výstroje před pár sekundami, už vystřídal, tak to není tak, že by z šesti hokejistů v českých barvách pouze dva měli hokejku.

33:59

Českému obránci vypadla hokejka na obranné modré čáře a Američané tak mají velkou výhodu při kombinaci v útočné třetině.

33:25

Ve složité pozici proti výrazné přesile českých hráčů si Helleson dovolil kličku na levém kruhu útočného pásma a Američané vzápětí udrželi ještě pár sekund kotouč na svých hokejkách.

32:55

Puk se odrazil k českým hokejkám a hráči v červeném se vydali na zteč. Najman převzal na pravé straně nahrávku spoluhráče, ale kotouč netrefil čistě a Knight byl připravený pravou nohou na zakončení českého protihráče po ledě.

32:20

Knight zasáhl na bližší tyči proti zakončení z pozice levého obránce.

31:30

Fensore si zavařil při rozehře, ale Češi poté neprošli po levé straně do útočného pásma.

30:55

Američané rozjeli útok přes levou stranu a vybojovali vhazování po pravici Malíka.

31:12

Spojené státy právě vstřelily branku!
Jeden z Američanů nahrával bekhendem z pravé strany mezi kruhy a PATRICK MOYNIHAN z první uklidil kotouč za Malíka, který padl na led, ale už nic nezmohl s tím, že Moynihan přidal svou druhou trefu v zápase.

29:35

29:35 Patrick MOYNIHAN - 0:3

28:55

Američané si v útočném pásmu nahrávali po mantinelu, Rolston napřáhl na levém kruhu, ale jeho tvrdou střelu vyrazil Malík nohou při přesunu na přední tyč.

28:20

Američané už nejsou tak střelecky aktivnější jako v první třetině, což je pochopitelně dáno i tím pětiminutovým trestem pro Judda Caufielda. Ale i tak mají tohle střetnutí pod kontrolou.

27:32

V situaci dva na jednoho nezpracoval Beránek nahrávku z levého kruhu na pravé straně. Před českou dvojicí se rýsovala zajímavá příležitost, ale červení ani nevystřelili na americkou branku.

27:02

Boldy se protáhl bekhendem zleva na střed a minul pravou tyčku.

26:38

Teplý jenom nahodil kotouč z pravé strany a odjel střídat.

26:02

Češi se trápili a Američané naprosto v pohodě přežili tuhle pětiminutovou přesilovku soupeře.

25:01

Kotouč je mimo hrací plochu a uvidíme vhazováním v pravé polovině středního pásma blíže k americké brance.

24:30

Bude to znít zvláštně, ale v této přesilovce se nemůžou Češi pořádně dostat do útočného pásma a nutno podotknout, že Američané působí vynikajícím dojmem, ačkoliv jsou na ledě ve čtyřech.

23:58

Zase byli Američané na kotouči, konkrétně Bleecher...

23:20

Vlasic s kolegou z obrany podržel puk, vyměnil si jej se svým spoluhráčem a Američané tak pošetřili cenné sekundy v početní nevýhodě.

22:52

O pár sekund později zapsali Češi zakázané uvolnění v levé části hrací plochy v době, kdy hrají přesilovku.

22:35

I v početní nevýhodě vystřelil Vlasic z pozice levého beka zleva na vzdálenější tyč a Malík musel zasahovat lapačkou.

22:00

Střela Suhrady z pravé strany padla vedle zadní tyče okolo vyrážečky brankáře.

21:17

Judd Caufield (USA) pro dnešek dohrál, vystoupil v pravé části amerického obranného pásma a trefil českého hráče. Za faulem kolenem jej rozhodčí posílají do šatny. Češi tak můžou hrát přesilovku pět minut a pokud se prosadí, tak ta přesilovka neskončí.

21:25

Jeden z českých hokejistů leží v českém útočném pásmu a na první pohled to nevypadá úplně ideálně. Tentokráte to není Mužík, protože ten debatuje s rozhodčími na což má jako kapitán právo.

20:41

Na pozici posledního beka svedl Mlčák souboj s Boldym a chtěl, aby nejel protihráč sám na českého brankáře, svého soupeře postrčil. Boldy dopadl do českého brankoviště a zastavila jej až česká posunutá brána.

20:01

Začala druhá třetina.
Američané vedou zaslouženě 2:0. Mají daleko lepší pohyb. Těží z toho, když se rozjede křídlo z druhé vlny. Český tým výrazně přestřelili. Češi se dostávají sporadicky před branku soupeře. A na Američany nevyvinul ani nějaký souvislejší tlak. V českém dresu vyčnívá Nick Malík a jasně ukazuje, že brankáři je to poslední, kde český hokej tlačí bota. Jinak se na hru zámořské osmnáctky moc hezky dívá.

Američané disponují velkou lehkostí. Aktivitou ihned po ztrátě kotouče, kdy nedávají českým hráčům vůbec prostor k tomu, aby se rozkoukali při rozehrávce. Favorit zápasu řeší vše jednoduše. Jakmile je jakákoliv možnost k zakončení na branku, tak střílí. Nepřehrává své situace a v posledním duelu před světovým šampionátem ve Švédsku má navrch.

20:00

První třetina skončila.

19:05

Americké pravé křídlo se rozjelo ve středním pásmu, projelo kolem dvou českých obránců a trefilo z kruhu dlouhou nohu Malíka.

18:15

18:15 Patrick MOYNIHAN - 0:2

18:15

Spojené státy právě vstřelily branku!
Američané byli v šesti na hrací ploše. Měli ponechanou výhodu, jenže přesilovku odmítli. Po nástřelu z pravého kruhu do prostoru před českou brankou se prosadil PATRICK MOYNIHAN a zvýšil tak americké vedení na 2:0. Asistence: Trevor Zegras, Danny Weight.

17:50

A zase Američané hodně aktivní po ztrátě kotouče. Než se čeští obránci rozkoukali, tak měli proti sobě rozjeté soupeře a výsledkem toho je zakázané uvolnění. Tak trošku vynucená chyba české defenzivy, pokud bychom měli použít tenisový slovník.

17:15

Češi zablokovali zakončení od modré čáry, ale Američané ihned pořádně znepříjemnili rozehrávku svým protihráčům.

16:50

Otáčející se Američan na pravém kruhu nahrával naslepo do země Nikoho, s následnou střelou z levého kruhu neměl Malík problémy.

16:50

Češi jsou kompletní. Američané pálili v početní výhodě hlavně z kruhů a to jak z levého, tak z pravého. Ovšem, když se dostali do zajímavé příležitosti, tak minuli branku.

16:20

To vypadá, že sudí posoudili ten americký ofsajd jako úmyslný. Vhazuje se po levici amerického brankáře a Američanů je na ledě pět, tudíž vyloučení není důvodem toho, proč se hra krátce přesunula do českého útočného pásma.

15:50

Američané vystřídali a poslali na led druhou pětku, načež jeden z obránců už byl s pukem ve středním pásmu.

15:30

S velkou pravděpodobností Zegras z pravého kruhu z první mířil vedle branky, Malík ještě nastavil na přední tyči lapačku a před Američanem byla značně odkrytá česká branka.

14:50

Po tvrdé střele z levého kruhu nevyhodil Mlčák kotouč bekhendem zprava.

14:10

Vyloučení v týmu Česko (Rychlovský – 2 min., vysoká hůl).

13:55

Najman trefil bekhendem z mezikruží hokejku obránce.

13:20

Poizl prohrál jeden na jednoho ve středním pásmu, ale Američané se následně ani pořádně neohřáli před českou brankou.

12:30

Beránek forčekoval, Češi přidali na důrazu, ale stejně Američané udrželi kotouč na svých hokejkách a ještě se přesunuli do pravé poloviny útočného pásma.

11:30

Malík zkrotil zakončení z pravého kruhu na bližší tyčku a člověk by si troufl tvrdit, že český brankář má už rozhodně více než deset zákroků.

10:35

Američané daleko lépe bruslí a v pohybu Češi zatím dost zaostávají. Jako kdyby měly nohy dost těžké, to zámořský tým disponuje daleko větší lehkostí.

09:35

Malík vykopnutou levou nohou po střele z levého kruhu potvrzuje, že je v úvodní třetině nejlepším českým hráčem a chytá výborně.

08:50

Američané teď přehrávají český tým a hraje se výhradně před Malíkem. Již dlouho Češi ani nezakončili na zatím znuděného amerického brankáře.

08:20

Lindmark se dobře vrátil do obrany a zahájil americké přečíslení, které skončilo střelou z levého kruhu do připraveného Malíka na první tyči.

07:40

Američané se zatím lépe pohybují a mají hodně rychlá křídla.

06:59

06:59 Owen LINDMARK - 0:1

06:59

Spojené státy právě vstřelily branku!
Američané vedou 1:0! Největší problém vznikl hned v úvodu, kdy se rozjelo levé křídlo, vyšla mu klička, tím se dostalo na kruh. Malík první střelu vyrazil. Pak ovšem tři, nebo dokonce čtyři čeští hráči jen přihlíželi tomu, jak OWEN LINDMARK doráží puk do odkryté branky za bezmocného a tou dobou dezorientovaného Malíka.

06:30

Ačkoliv člověk nemá k dispozici oficiální počet střel na branku, tak by si tipl, že spíše Američané jsou střelecky aktivnější.

05:55

Malík se natlačil k bližší tyči, přišpendlil k ní levou ruku a rychlý protihráč na pravém křídle jej tak bekhendem nepřekonal.

05:30

Malík podržel český tým, když se stihl přesunout k přední tyči proti zakončení z levé strany z druhé vlny.

04:50

Malík vyrazil skákavou střelu a čeští obránci následně zajistili, že nikdo z amerických hráčů se nedostal k dorážce.

04:10

Vypadá to, že Mužík je na ledě, což je skvělá zpráva.

03:50

Také Teplý se spoluhráčem na levé straně se postarali o ofsajd a hra se v úvodu posledního českého střetnutí v Soči dost kouskuje.

03:20

Zase měli Američané problém s přechodem do útočné třetiny, další postavení mimo hru.

02:40

Americké zakončení po odpískaní se nelíbilo českým obráncům, kdy jedním z nich byl Volráb. Nakonec však na větší šarvátku nedošlo.

02:40

Warren nepustil rozjetého protihráče z pravé strany k zakončení, následně zapsali Američané ofsajd.

01:49

Mužík zůstal ležet před českou střídačkou a v doprovodu může ve stejném dresu a ještě člena realizačního týmu se dostal na střídačku. Český kapitán to včera pořádně schytal do kolena při zápasu se Švédskem a dost možná má opět problém s touto částí těla.

01:20

Při zakončení z pravé strany nebyla práce clonícího Koffera vůbec špatná.

00:32

Teplý ztratil kotouč na levé straně, při protiútoku šel Suhrada do souboje s protihráčem, Američané se na pár sekund dostal do útočné třetiny, ale nevystřelili.

00:02

Utkání bylo zahájeno, Američané hrají zleva doprava a vyhráli úvodní vhazování zápasu, český tým se brání v červených dresech.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Česko: Malík (Pařík) – Tureček, Kučeřík, Mlčák, Suhrada, Žůrek, Poizl, Volráb – Raška, Teplý, Barinka, Beránek, Peterek, Najman, Vitouch, Pšenička, Koffer, Rychlovský, Pištěk, Křemen, Mužík

USA: Knight (Rowe) – York, Thrun, Helleson, Vlasic, Gildon, Boldy, Warren, Zegras, Rolston, C. Caufield, J. Caufield, Beecher, Moynihan, Turcotte, Groll, Farrell, Lindmark, Fensore, McCarthy, Weight.
Asistentem Aloise Hadamczika je bývalý skvělý obránce Marek Židlický. V NHL hrál za Minnesotu, Nashville, Detroit, New York Islanders a New Jersey. S reprezentačním áčkem získal zlato na MS ve Vídni 2005. Jednalo se o zřejmě nejlépe obsazený světový šampionát v 21. století, protože v NHL trvala tou dobou celou sezonu výluka. Doma má také olympijský bronz z Turína 2006, což je doposud poslední česká olympijská hokejová medaile.
Vzájemné zápasy
CZE – USA 2:5
USA - CZE 6:0
USA - CZE 4:1
CZE - USA 6:2
CZE – USA 0:3
Kvůli zranění není trenéru Hadamczikovi k dispozici Martin Hugo Haš z finského Tampere. Hadamczik nemůže využít ani pět hráčů ze zámoří. Vyjímku tvoří Marcel Barinka, mladší z vnuků Aloise Hadamczika. Jedná se o hráče, který působí v QMJHL. V letošní sezoně odehrál 37 zápasů s bilancí šest branek a devět asistencí. V nominaci pro turnaj v ruském Soči vyskytlo hned šest hráčů, kteří oblékají liberecký dres. Trenér Hadamczik nezapomněl ani na Martina Teplého, který se na přelomu kalendářního roku rval o MS dvacítek. Své zastoupení v české nominaci má i Chance liga (druhá nejvyšší česká soutěž), a sice díky triu Adam Najman – Martin Beránek – Jonáš Peterek.

Turnaj v Soči je pro českou osmnáctku generálkou před dubnovým světovým šampionátem ve Švédsku.
Nominace české osmnáctky na turnaj v Soči
Nominace české osmnáctky na Turnaj pěti do Soči

Brankáři:
Nick Malík (Třinec), Lukáš Pařík (Liberec).

Obránci:
Radek Kučeřík, Jan Mlčák (oba Kometa Brno), Daniel Poizl (Benátky nad Jizerou), David Tureček (Karlovy Vary), Jakub Žůrek (Liberec), Ondřej Volráb (Kladno), Jiří Suhrada (Lahti, Finsko).

Útočníci:
Ondřej Pšenička, David Vitouch (oba Sparta Praha), Adam Křemen (Karlovy Vary), Jonáš Peterek, Adam Raška (oba Třinec), Jakub Rychlovský, Adam Najman, Michal Teplý (všichni Liberec), Martin Beránek (České Budějovice), Filip Koffer (Pardubice), Marcel Barinka (Halifax, QMJHL), Radek Mužík (Lulea, Švédsko), Theodor Pištěk (Örebro, Švédsko).

Zdroj: www.hokej.cz
Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu Turnaje pěti v ruském Soči, kde česká osmnáctka změří síly s USA, podle mnohých nejlepším světovým týmem v jmenované věkové kategorii. Začínáme ve 13:00, resp. 15:00 času v dějišti utkání.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Česko – USA

2:8

konec (0:2, 0:1, 2:5)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 52. Kučeřík (Vitouch), 58. Tureček (Mužík) – 7. Lindmark, 19. Moynihan (Zegras, Weight), 32. Moynihan (Gildon), 42. Weight (Vlasic, Beecher), 45. C. Caufield (York), 56. Zegras (Vlasic), 57. Farrell (McCarthy), 59. Moynihan (Zegras)

Česko: Malík (Pařík) – Tureček, Kučeřík, Mlčák, Suhrada, Žůrek, Poizl, Volráb – Raška, Teplý (A), Barinka, Beránek, Peterek, Najman, Vitouch, Pšenička, Koffer, Rychlovský, Pištěk, Křemen, Mužík (C)

USA: Knight (Rowe) – York, Thrun, Helleson, Vlasic, Gildon, Boldy, Warren (C), Zegras, Rolston, C. Caufield, J. Caufield, Beecher, Moynihan, Turcotte, Groll, Farrell, Lindmark, Fensore, McCarthy, Weight

Průběh zápasu
1. třetina
06:59 USA 0:1 Lindmark
14:10 CZE 2 Rychlovský, vysoká hůl
18:15 USA 0:2 Moynihan (Zegras, Weight)
Po 1. třetině
2. třetina
21:17 USA 5 J. Caufield, faul kolenem
31:12 USA 0:3 Moynihan (Gildon)
37:30 USA 2 Fensore, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
41:07 USA 0:4 Weight (Vlasic, Beecher)
43:58 CZE 2 Mužík, sekání
44:33 USA 0:5 C. Caufield (York)
45:37 CZE 2 Mužík, hrubost
51:08 CZE 1:5 Kučeřík (Vitouch)
51:44 USA 2 Warren, podrážení
55:13 USA 1:6 Zegras (Vlasic)
56:38 USA 1:7 Farrell (McCarthy)
57:06 CZE 2:7 Tureček (Mužík)
58:45 USA 2:8 Moynihan (Zegras)
59:38 USA 5 Zegras, faul kolenem
Konec