Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

08.02.2019, 19:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 19. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

59:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu potvrzení vítkovické výhry! Rychlý postup vpřed skončil velmi rychlou nahrávkou na střed, kde se objevila SÁRA SEEVALDOVÁ a krásnou ranou pod břevno mohla slavit osmou trefu svého týmu. Kubíčková byla znovu bez šance. Asistence: Lucie Theimerová.

54:26

Olomouc dostane první přesilovku v utkání. Zuzanna Krzystyniaková (VIT) byla potrestána z šestice hráček, které byly na hřišti. Rozhodčí logicky vyhodnotili, že šlo ze strany hostí o špatné střídání.

52:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu už sedmá vítkovická trefa! Po rychlém zpracování nabídla Trošková přihrávkou míček přesně na hůl SÁRY SEEVALDOVÉ, která se nijak nerozpakovala a do sítě klubu, jež jí přivedl do velkého florbalu, napálila parádní dělovku. Kubíčková neměla moc šancí. Asistence: Jana Trošková.

50:08

Suchánková se dostala do rychlého brejku, avšak tváří tvář Příleské neuspěla. Její bomba letěla přímo do náručí vítkovické brankářky, která zapsala velmi těžký zákrok.

42:32

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice přidávají na obrátkách! Po rychlém brejku se probojovala ke střelbě z pravé strany KAMILA PALONCYOVÁ, což nestačila registrovat Kubíčková. Její přesun na poslední chvíli už brance nezabránil, rána to byla zřejmě nechytatelná. Asistence: Veronika Enenkelová.

41:28

Vítkovice právě vstřelily branku!
Olomoucké florbalistky se propracovaly sice k brejku, ale rychlý rebrejk zhatil jejich snažení. Po hezké ráně z větší vzdálenosti může slavit svou trefu mladá ELIŠKA PLANKOVÁ. Kubíčková na její pohyb nestačila reagovat. Asistence: Sára Seevaldová.

40:28

Ivana Šupáková a Kamila Paloncyová hned nadvakrát pálili přímo na olomouckou branku, ale nejprve Kubíčková a posléze i zakleknutá Slezáková zabránily hostím v dalším skórování. Hanačky měly obrovskou dávku štěstí!

39:07

Novotná měla obrovskou tutovku! Další její podařená rána pořádně protáhla Kubíčkovou, která však ukázala spektakulární zákrok. Její reflex přeci jen odclonil balónek mimo tři tyče, podle všeho jej vyrazila bokem.

34:49

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí hráčky se dočkávají čestného úspěchu! Po několikerém střílení na vítkovickou branku se nakonec na levé straně probojovala k dorážce TEREZA MOŠŤKOVÁ, jež i silou vůle nakonec dokopala míček za ležící Příleskou. Asistence: Barbora Suchánková.

30:09

Olomouc je nyní rozhodně aktivnější, když se do brejku tentokrát dostala Mošťková, jíž se ještě podařilo dostat míček na Suchánkovu ve druhé vlně. Rána exvítkovické sniperky ale letěla pouze vysoko nad, v pádu neodkázala zamířit.

26:41

Olomouc si vybírá oddechový čas!

26:41

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu další trefa! Po rychlém brejku po pravém křídle se probojovala do ideální střelecké pozice IVANA ŠUPÁKOVÁ a ze střední vzdálenosti nakonec slavila parádní trefu. Míček vplul přímo do pravé šibenice. Asistence: Kamila Paloncyová.

26:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice už vedou o tři branky! Parádní klička LUCIE SUCHÁNKOVÉ dokonale zmátla bránící hráčky i Lucii Kubíčkovou, když se dostala na levé straně k volnému prostoru a bez problému napálila míček do šibenice. Asistence: Vlaďka Maděrová.

25:51

Olomouc měla obrovskou tutovku! Cholinská ale pálila těsně vedle branky, Příleská tak tentokrát ani nemusela zasahovat. Vítkovice si mohou pořádně oddechnout.

24:25

Ivana Šupáková se probojovala do parádní střely, nicméně Kubíčková předvádí ještě lepší zákrok. Brankařka domácích se dokázala dostat do mezírky mezi blokujícími hráčkami a svůj blok si vychutnala. Míček vyrazila čelem masky.

21:40

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice zvyšují svůj náskok! Po rychlé kombinaci se ke střelbě dostala KAMILA PALONCYOVÁ, jejíž přízemní pokus nakonec velmi neobvykle doplachtil až k levé tyčce. Křížková se sice snažila dostat míček z brankoviště, ale ještě jej spíše nešťastně tečovala. Asistence: Lucie Theimerová.

20:17

Vítkovice právě vstřelily branku!
Střelecká smůla je protržena! Šupáková se dostala na levé straně k brejku, při kterém vymyslela parádní zadovku na VERONIKU ENENKELOVOU, které už jen stačilo jen přesně zamířit. Míček letěl přesně nad pravačku Kubíčkové. Asistence: Ivana Šupáková.

18:47

To byla tutovka! Seevaldová napálila v jednoznačné šanci míček pouze vedle. Olomouckou halou to tak jen zahučelo, domácí mančaft si může pořádně oddechnout. Hanačky budou rozehrávat z rohu hřiště.

17:11

Trošková se dostala na osu hřiště a okamžitě se taktéž rozhodla pro palbu z první. Vítkovice nyní mohou jen smutnit, protože tohle byla mimořádná příležitost. Míček ale proletěl těsně nad horní tyčkou.

14:37

Eliška Planková měla obrovskou tutovku, když pálila z velké dálky a nakonec ještě dorážela ve spolupráci s aktivní Peterkovou. Kubíčková však zachraňuje olomoucké šance.

06:02

Ivana Šupáková měla další tutovku! Její rána příklepem z pravé strany nicméně skončila jen na Kubíčkové, která předvedla fantastický zákrok. Krásný přesun od protilehlé strany branky zabránil zřejmě jisté brance.

05:26

Peterková se při návratu na domácí palubovku ukázala v parádním světle, když jen těsně nedorazila míček přes ležící Kubíčkovou. Následně pálila z otočky Ivana Šupáková, míček letěl jen milimetry vedle tyče!

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Mošťková (B. Suchánková) – 21. Enenkelová (Šupáková), 22. Paloncyová (Theimerová), 27. L. Suchánková (Maděrová), 27. Šupáková (Paloncyová), 42. Planková (Seevaldová), 43. Paloncyová (Enenkelová), 53. Seevaldová (Trošková), 60. Seevaldová (Theimerová)

FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková – Mošťková, Reimerová (C), Cholinská – Slezáková, B. Suchánková, Ryšavá – Bořutová, Kylarová.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Seevaldová, Planková, Theimerová, Kolářová, Peterková, Ďuríková (C), Krzystyniaková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Paloncyová, Šupáková, Maděrová – Moravcová, L. Suchánková.

Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

Diváci: 81

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
20:17 VIT 0:1 Enenkelová (Šupáková)
21:40 VIT 0:2 Paloncyová (Theimerová)
26:08 VIT 0:3 L. Suchánková (Maděrová)
26:41 VIT 0:4 Šupáková (Paloncyová)
34:49 OLO 1:4 Mošťková (B. Suchánková)
Po 2. třetině
3. třetina
41:28 VIT 1:5 Planková (Seevaldová)
42:32 VIT 1:6 Paloncyová (Enenkelová)
52:37 VIT 1:7 Seevaldová (Trošková)
54:26 VIT 2 Krzystyniaková, Špatné střídání
59:08 VIT 1:8 Seevaldová (Theimerová)
Konec