Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

08.02.2019, 19:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 19. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Třetí třetina potvrdila vítkovickou dominanci, která se ukázala být po druhé periodě jako neochvějná. Olomouc kupila chyby a pod psychickým tlakem nedokázala přidat další branky nebo nějak zdramatizovat duel. Vítkovice tak bez velkých potíží získávají tři body a potvrzují svou první pozici v extraligové tabulce. Olomouc naopak bude muset doufat v další body až v koncovce základní části, i nadále nad ní visí Damoklův meč v podobě možného play-down. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (21:29:16)
Střely na branku celkem: Olomouc – Vítkovice 12:40
Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – Vítkovice 3:12
Nejlepší hráčky utkání: Lenka Kubíčková (Olomouc) – Sára Seevaldová (Vítkovice)

Konec zápasu.

59:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu potvrzení vítkovické výhry! Rychlý postup vpřed skončil velmi rychlou nahrávkou na střed, kde se objevila SÁRA SEEVALDOVÁ a krásnou ranou pod břevno mohla slavit osmou trefu svého týmu. Kubíčková byla znovu bez šance. Asistence: Lucie Theimerová.

58:36

Trošková se dostala v předbrankovém prostoru k palbě z první, ale její šance nakonec neskončila úspěchem. Míček totiž letěl těsně vedle branky, Hanačky mohou na chvíli své řady zkonsolidovat.

57:25

Ivana Šupáková se hnala tryskem na branku, avšak postup vpřed nebyl úplně komfortní. Olomoucká obrana se stačila vrátit a rychle sklepnout k sobě. Míček tak končí nad hlavami hráček a zamířil mimo hřiště.

56:26

Zuzanna Krzystyniaková se vrací zpátky na hrací plochu, olomoucká přesilovka tak končí neúspěšně. Vítkovice si pohlídali soupeře naprosto bez problému.

55:14

Olomouci se zatím v početní výhodě moc nedaří. Hanačky nestíhají sbírat míček od soupeře, místo toho pouze běhají za protivnicemi. I nadále tak schází Hanačkám jakýkoliv náznak kombinace nebo šancí.

54:26

Olomouc dostane první přesilovku v utkání. Zuzanna Krzystyniaková (VIT) byla potrestána z šestice hráček, které byly na hřišti. Rozhodčí logicky vyhodnotili, že šlo ze strany hostí o špatné střídání.

53:44

Ďuricová odchází v této chvíli na lavičku s menším zraněním a bolesti sevřenou tváří. Zřejmě inkasovala pořádnou ránu do prstů, zjevně však bude moci i nadále pokračovat.

52:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu už sedmá vítkovická trefa! Po rychlém zpracování nabídla Trošková přihrávkou míček přesně na hůl SÁRY SEEVALDOVÉ, která se nijak nerozpakovala a do sítě klubu, jež jí přivedl do velkého florbalu, napálila parádní dělovku. Kubíčková neměla moc šancí. Asistence: Jana Trošková.

51:25

Eliška Planková se otáčela na ose hřiště, ale bomba tahem nepřinesla kýžený úspěch. Bořutová totiž do rána vložila nohu, Vítkovice se tak musí vracet rychle na svou půlku.

50:08

Suchánková se dostala do rychlého brejku, avšak tváří tvář Příleské neuspěla. Její bomba letěla přímo do náručí vítkovické brankářky, která zapsala velmi těžký zákrok.

49:31

Diváky už moc zápas v této chvíli nijak neexceluje, neboť Vítkovice už mají své jisté. Olomouci se tak celkem bez problému daří odrážet jeden útok za druhým, její hře ale schází ofenzivní nadstavba.

48:51

Markéta Kolářová se probojovala ke střelbě, ale Suchánková její pokus okamžitě zastavila. Hanačky se tak rychle přesunují na útočnou polovinu, vítkovické florbalistky ale taktéž provádí rychlou mobilizaci sil.

47:47

Až nyní se mohla probojovat do kontru Slezáková, jež ještě předávala míček Cholinské. Ďuríková ovšem jako správná kapitánka dokázala reagovat a zabránit v tlaku. Olomouc se musí vracet do obrany.

46:36

Vítkovice jsou stále signifikantní v presu, avšak možnosti na střelbu se jim v této chvíli moc nenabízí. Velkou porci práce předvádí také Slezáková, která aktivně presuje. Možnost na brejk ale ani ona nedostává.

45:29

Enenkelová hledala někoho ze spoluhráček, ale ani tentokrát její chytrá nahrávka neprošla. Domácí blok zapracoval dobře, okamžitě průnikovou nahrávku dokázala zlikvidovat a ustát tlak.

44:25

Olomouc zatím stále sice působí soupeři značný odpor, jenomže domácím hráčkám se nedaří přetavit snahu do do šancí. Obrana Vítkovic totiž likviduje naprosto všechny možnosti hne v zárodku.

43:52

Lucie Suchánková se procpala na levém křídle ke střelbě a hned z toho bylo pořádné pozdvižení. Bomba z otočky pořádně provětrala také Kubíčkovou, nakonec se ale bývalé reprezentační brankářce podařilo dostat míček maskou za mantinel.

42:32

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice přidávají na obrátkách! Po rychlém brejku se probojovala ke střelbě z pravé strany KAMILA PALONCYOVÁ, což nestačila registrovat Kubíčková. Její přesun na poslední chvíli už brance nezabránil, rána to byla zřejmě nechytatelná. Asistence: Veronika Enenkelová.

41:28

Vítkovice právě vstřelily branku!
Olomoucké florbalistky se propracovaly sice k brejku, ale rychlý rebrejk zhatil jejich snažení. Po hezké ráně z větší vzdálenosti může slavit svou trefu mladá ELIŠKA PLANKOVÁ. Kubíčková na její pohyb nestačila reagovat. Asistence: Sára Seevaldová.

40:28

Ivana Šupáková a Kamila Paloncyová hned nadvakrát pálili přímo na olomouckou branku, ale nejprve Kubíčková a posléze i zakleknutá Slezáková zabránily hostím v dalším skórování. Hanačky měly obrovskou dávku štěstí!

40:01

Začala třetí třetina.
Zápas dostal během druhé periody jasný směr. Vítkovice se přeci jen dočkaly vytoužené trefy a po zničení olomouckého odporu nakonec zvládly přidat i další tři trefy. Olomoucké florbalistky sice zvládly ještě ukázat sympatický odpor a dokonce vstřelit branku, i nadále ale mají třígólové manko. Třetí třetina pokračuje v cca 20:47.
Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – Vítkovice 6:13

40:00

Druhá třetina skončila.

39:07

Novotná měla obrovskou tutovku! Další její podařená rána pořádně protáhla Kubíčkovou, která však ukázala spektakulární zákrok. Její reflex přeci jen odclonil balónek mimo tři tyče, podle všeho jej vyrazila bokem.

38:44

Jana Trošková se natlačila se svou dorážkou přímo před branku, ale Kubíčková byla i tentokrát jistá. Následně zkoušela pálit i z pololehu, domácí obrana ovšem znovu ukazuje svůj nezdolný charakter. íček skončil mimo tři tyče.

37:25

Kateřina Peterková si připsala sice parádní ránu, Kubíčková ovšem ukázala ještě lepší zákrok. Olomoucká brankářka vytáhla bombu příklepem přímo z prostoru šibenice, Vítkovice tak budou rozehrávat z rohu.

Dnešní utkání sleduje 81 diváků.

36:26

Alžbeta Ďuríková zkoušela hledat někoho ze spoluhráček v předních pozicích, ale její nahrávka se nakonec minula účinkem. Na hokejku ji získala naopak Reimerová a okamžitě rozjíždí olomoucký kontr.

35:55

Novotná hned nadvakrát dostala míček přesně na čepel, jenže ani jednou nezamířila přesně. Napodruhé jí sice dokázala překazit plány jemným dotykem prstů Kubíčková, balónek tak i tentokrát mířil jen nad horní tyč.

34:49

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí hráčky se dočkávají čestného úspěchu! Po několikerém střílení na vítkovickou branku se nakonec na levé straně probojovala k dorážce TEREZA MOŠŤKOVÁ, jež i silou vůle nakonec dokopala míček za ležící Příleskou. Asistence: Barbora Suchánková.

33:25

Suchánková mohla vyslat Mošťkovou do úniku, jenomže při rychlém postupu nakonec netrefila míček. A zjevně si i lehce poranila kotník, neboť odkulhává na střídačku. Ale nebude to asi nijak vážné podle prvních odhadů.

32:45

Ryšavá se zjevila na pravé straně, nicméně její jedovka svůj cíl nakonec nenalezla. Příleská tak ani nemohla zasahovat, míček proletěl mimo tři tyče, a to hned o několik decimetrů.

31:57

Slezáková se ukázala na levém křídle, odkud mohla také velmi zajímavě pálit z velmi nadějné pozice. Obrana jí ovšem natlačila na mantinel, Příleská její bombu tahem taktéž celkem očekávaně chytit do rukavic.

30:09

Olomouc je nyní rozhodně aktivnější, když se do brejku tentokrát dostala Mošťková, jíž se ještě podařilo dostat míček na Suchánkovu ve druhé vlně. Rána exvítkovické sniperky ale letěla pouze vysoko nad, v pádu neodkázala zamířit.

29:24

Grufíková sice vybojovala míček v dobré pozici na polovině hřiště, jenomže svou šanci nakonec k vytouženému konci nedotáhla. Mladá olomoucká útočnice ránou tahem Příleskou nepřekvapila.

28:17

Lucie Suchánková se dostala na ose hřiště ke střelbě, ale její obrat o 18 stupňů zachytila Reimerová, jejíž pozornosti neutekla ani následná rána vítkovické útočnice. Míček skončil po bloku pouze v rohu palubovky.

27:25

Hanačky zatím nedokáží chytit tempo Vítkovic a spíše riskují s rychlými brejky. Ani nadále ale příliš prostoru nedostávají, jejich šance jsou velmi brzy přerušovány.

26:41

Olomouc si vybírá oddechový čas!

26:41

Vítkovice právě vstřelily branku!
A je tu další trefa! Po rychlém brejku po pravém křídle se probojovala do ideální střelecké pozice IVANA ŠUPÁKOVÁ a ze střední vzdálenosti nakonec slavila parádní trefu. Míček vplul přímo do pravé šibenice. Asistence: Kamila Paloncyová.

26:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice už vedou o tři branky! Parádní klička LUCIE SUCHÁNKOVÉ dokonale zmátla bránící hráčky i Lucii Kubíčkovou, když se dostala na levé straně k volnému prostoru a bez problému napálila míček do šibenice. Asistence: Vlaďka Maděrová.

25:51

Olomouc měla obrovskou tutovku! Cholinská ale pálila těsně vedle branky, Příleská tak tentokrát ani nemusela zasahovat. Vítkovice si mohou pořádně oddechnout.

24:25

Ivana Šupáková se probojovala do parádní střely, nicméně Kubíčková předvádí ještě lepší zákrok. Brankařka domácích se dokázala dostat do mezírky mezi blokujícími hráčkami a svůj blok si vychutnala. Míček vyrazila čelem masky.

23:32

Slezáková se dostala z vlastní třetiny, ale nedokázala se probojovat do palby na branku. Vítkovická defenzíva jí velmi rychle zpracovala a okamžitě přepíná do ofenzívy, čímž zakládá další brejk.

22:44

Olomouc se sice už jednou dostala do úniku a střele, jenže jinak je to zatím hegemonie Vítkovic, které soupeře nepouští ze sevření. Úřadující mistr si chce jít velmi toužebně za dalšími brankami.

21:40

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice zvyšují svůj náskok! Po rychlé kombinaci se ke střelbě dostala KAMILA PALONCYOVÁ, jejíž přízemní pokus nakonec velmi neobvykle doplachtil až k levé tyčce. Křížková se sice snažila dostat míček z brankoviště, ale ještě jej spíše nešťastně tečovala. Asistence: Lucie Theimerová.

20:17

Vítkovice právě vstřelily branku!
Střelecká smůla je protržena! Šupáková se dostala na levé straně k brejku, při kterém vymyslela parádní zadovku na VERONIKU ENENKELOVOU, které už jen stačilo jen přesně zamířit. Míček letěl přesně nad pravačku Kubíčkové. Asistence: Ivana Šupáková.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – Vítkovice 3:15
První třetině nakonec přinesla relativně překvapivý průběh. Hanačky se prozatím dokázaly popasovat s obrovskou sílou soupeře, který se hned na několikrát pokoušel dostat k vytouženému vedení. Nicméně zatím se Vítkovice perou se střeleckou nemohoucností, jejích rány buďto zvládla zlikvidovat Lenka Kubíčková, nebo letěly i mnohokrát vedle. Druhá perioda tak nabídne ještě zřejmě zajímavý průběh, pokračujeme v cca 20:07.

20:00

První třetina skončila.

19:49

Veronika Enenkelová hned nadvakrát měla na holi první branku, jenomže i tentokrát stála u domácích paní štěstěna. Kubíčková ani tentokrát nakonec nezasahovala, Vítkovice ale pokračují v tlaku.

18:47

To byla tutovka! Seevaldová napálila v jednoznačné šanci míček pouze vedle. Olomouckou halou to tak jen zahučelo, domácí mančaft si může pořádně oddechnout. Hanačky budou rozehrávat z rohu hřiště.

17:11

Trošková se dostala na osu hřiště a okamžitě se taktéž rozhodla pro palbu z první. Vítkovice nyní mohou jen smutnit, protože tohle byla mimořádná příležitost. Míček ale proletěl těsně nad horní tyčkou.

16:44

Ďuríková hledala přes osu hřiště někoho ze spoluhráček před brankou, jenomže míček proletěl jen bez vážnějšího ohrožení brány na zadní mantinel. Olomouc může rozehrávat od zadních řad.

15:24

Olomouc sice měl zajímavou standardku po faulu na Cholinskou, Mošťková ve spolupráci se Suchánkovou jí však neproměnily. Parádní Příleská si našla v houšti těl míček a okamžitě rozehrává.

14:37

Eliška Planková měla obrovskou tutovku, když pálila z velké dálky a nakonec ještě dorážela ve spolupráci s aktivní Peterkovou. Kubíčková však zachraňuje olomoucké šance.

13:35

Mošťková se Suchánkovou dokázaly velmi rychle najít společnou řeč a probojovat se na útočnou polovinu. Jejich atak ale příliš dlouho netrval, míček dovezly jen do rohu hřiště, kde akce skončila.

12:24

Tlak Vítkovic nyní lehce ustal, neboť zjevně olomoucký obranný blok plní svou práci na maximum. Na druhé straně však je nutno podotknout, že domácí hrají velmi fyzický náročný florbal. Je tak jen otázka času, kdy jim dojdou síly.

11:24

Lenka Novotná se opřela pořádně do míčku a její dělovka přiletěla přesně na paži Kubíčkové. Hanačky se i přes velkou námahu přeci jen osvobozují, Seevaldová nedokázala nasměřovat míček mezi tři tyče.

10:01

Cholinská velmi rychle unikala po pravém křídle, jenomže její šance nakonec byla překažena aktivitou vracející se Seevaldové. Olomoucká sniperka se k blafáku nedostala, měla příliš málo prostoru.

09:25

A Kubíčková znovu Hanačky zachraňuje! Tentokrát se probojovala k palbě Enenkelová, její rána však končí u pravačky exvítkovické brankářky. Olomouc přežila klinickou smrt.

08:30

Mošťková vycítila šanci při nejistotě Paloncyové na míčku, nicméně větší tutovku si nakonec vytvořit nedokázala. Po postupu po levém křídle pálila jen do připravené Příleské. Rána letěla přesně do její náruče.

07:26

Po dobré práci Slezákové na hrotu se dostala Olomouc k první větší příležitosti. Z druhé vlny se při ní dostala k palbě Ryšavá, ale Příleská bez potíží zasahuje. Hanačky se tak musí velmi rychle vracet.

06:02

Ivana Šupáková měla další tutovku! Její rána příklepem z pravé strany nicméně skončila jen na Kubíčkové, která předvedla fantastický zákrok. Krásný přesun od protilehlé strany branky zabránil zřejmě jisté brance.

05:26

Peterková se při návratu na domácí palubovku ukázala v parádním světle, když jen těsně nedorazila míček přes ležící Kubíčkovou. Následně pálila z otočky Ivana Šupáková, míček letěl jen milimetry vedle tyče!

04:43

Markéta Kolářová měla obrovskou šanci! Její bomba letěla těsně vedle levé tyče, Kubíčková tak míček stačila jen s velkým strachem v očích sledovat. Vítkovický tlak i nadále trvá, je zatím velmi neúprosný.

03:21

Enenkelová vypálila zátahem a před brankou se jen těsně nedostala k dorážce Šupáková. Kubíčková však předvádí proti dalekonosné bombě kvalitní zákrok, Hanačky vyhazují míček mimo vlastní obrannou polovinu.

02:11

Olomouc dnes sice sráží velká marodka a úzký kádr, na hřišti ale prozatím tempo soupeřek stíhají. Z velké většiny se i nadále daří olomoucké obraně v bloku odolávat. I Ďuríková se tentokrát snažila jen marně.

01:06

Eliška Planková a Sára Seevaldová se snažili obléhat bránu Lenky Kubíčkové, klubové legendy Vítkovic, dnes však v dresu Olomouce. Jejich vyčkávání ale nakonec nic většího nepřineslo, snaha dostat ke střelbě byla marná.

00:24

Vítkovice se hned od začátku snaží o velmi aktivní ofenzivní taktiku, Hanačky však zatím v obraně pracují na maximální možnou míru jistoty. Zatím se jim daří držet soupeřky daleko od své branky.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky v těchto chvílích vstupují na hrací plochu, začínáme za malý okamžik.
Úvodní sestavy:

FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková – Mošťková, Reimerová (C), Cholinská – Slezáková, B. Suchánková, Ryšavá – Bořutová, Kylarová.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Seevaldová, Planková, Theimerová, Kolářová, Peterková, Ďuríková (C), Krzystyniaková, Glasová – Novotná, B. Suchánková, Trošková – Enenkelová, Paloncyová, Šupáková – Maděrová, Moravcová.

Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka.
Rozhodčími tohoto utkání je Jakub Krátký a Pavel Vojkůvka. Oba mají zejména zkušenosti z nižších celostátních soutěží, letos už odpískali čtyři duely Extraligy žen.
Poslední 3 vzájemná utkání
28.09.2018 Vítkovice x Olomouc 11:2 (EŽ 2018/19)
10.02.2018 Olomouc x Vítkovice 4:9 (EŽ 2017/18)
17.09.2017 Vítkovice x Olomouc 16:0 (EŽ 2017/18)
Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

FBS Olomouc
19.01.2019 Jičín x Olomouc 6:3
13.01.2019 Olomouc x Tatran 3:4 náj.
05.01.2019 Liberec x Olomouc 7:4

1. SC TEMPISH Vítkovice
19.01.2019 Vítkovice x Chodov 6:5 náj.
13.01.2019 Vítkovice x Židenice 8:2
06.01.2019 Bohemians x Vítkovice 3:10
1. SC TEMPISH Vítkovice
Vítkovice jsou sice úřadujícím šampionem, vítězem loňského Superfinále nad Chodovem v ostravské Ostravar Aréně, před letošní sezónou se však tuzemskému florbalovému kolosu moc nevěřilo. Celkem 12 hráčských odchodů ať už do zahraničí (Ferenčíková, Klapitová) nebo do konkurenční Ostravy (Romana Žurková) či Olomouce (Lenka Kubíčková) neslibovalo moc stabilní výkony. Jako posily sice dorazila třeba Babora Suchánková (během sezóny se vrátila do Olomouce) nebo mladá Lenka Novotná z Židenic. Před startem extraligového ročníku navíc po třech měsících ukončil své trenérské působení Martin Deus (dovedl Vítkovice do čtvrtfinále Czech Open), místo něj tak musel přispěchat srdcař Tomáš Martiník, jedna z vůdčích postav nové generace vítkovické ženské sekce a trenér české reprezentace juniorek.

Start ročníku však neměly Vítkovice nějak špatný. Prohrály sice těsně s Chodovem, následně ale porážely jednoho soupeře za druhým. Dokonce zvládly i vypjaté městské derby proti ambiciózní Ostravě. To ovládly dokonce i podruhé v prosinci. Jeden bod pak ztratili proti Panthers, když zvítězily až v prodloužení. I leden mají zatím Vítkovičanky velmi povedený. Po druhém místě z prestižního Poháru mistrů zvládly Bohemians i Židenice, před reprezentační pauzou pak navíc i po nájezdech Chodov, čímž se rázem posunuly na první místo soutěže. Na pražského rivala mají náskok pouhého jednoho bodu.

Nejproduktivnější hráčkou týmu je Slovenka Zuzana Šponiarová, která sice měla před sezónou zamířena do finského SC Classic, nakonec ale pokračuje ve vítkovickém angažmá, kde si prozatím už letos zapsala 17 branek a 19 asistencí. Nejlepší sniperkou je ale Barbora Husková díky 27 trefám, navíc přidala ještě 8 asistencí. V brance zatím dostává nejvíce prostoru Nikola Příleská, který drží průměrný počet gólů na zápas na úrovni 2,60.
FBS Olomouc
Olomoucké florbalistky dlouhou dobu působily jako veliké překvapení sezóny. Hanačky sice byly již častokrát v minulosti nálepkovány za tým budoucnosti, který čeká progres díky kvalitní juniorské líhni, avšak před letošní sezónou nic splnění takových tezí nenasvědčovalo. Od týmu odešel progresivní kouč Petr Dadej, svou kariéru ukončily navíc velké opory Alena Sklenářová a Alice Pavlíková. Druhá jmenovaná se nicméně stala novou hlavní trenérkou, což mohlo nasvědčovat koncepční práci. Coby hráčka získala status klubové legendy, když odehrála všechny sezóny Olomouce v nejvyšší soutěži. V roli trenérky navíc měla fantastické predispozice. Obrovský rozhled v klubových strukturách, důvěru vedení, znalost hráčských kvalit. Vše předestřené jen potvrdil historický úspěch na srpnovém Czech Open, na němž získala Olomouc historický bronz v ženské kategorii Open.

I start extraligového ročníku se Hanačkám velmi vydařil. Nečekané výhry nad Jičínem i Pantherkami, stejně tak i nad Bohemians, Židenicemi a Plzní dostaly tým do předních pater tabulky. Postupně však přišly i porážky, celkem očekávané s favoritkami soutěže, ale i celkem smolná s Tatranem. Před mistrovstvím světa mužů pak ještě dokázala skvadra okolo koučky Pavlíkové zdolat Liberec, i přes následnou porážku na půdě Bohemians to stačilo na osmé místo tabulky s tříbodovým náskokem nad příčkami zajišťující play-down. Ten si ještě sice před Vánoci pojistila vítězstvím ve výjezdním zápase v Přerově nad Židenicemi, poté už ale přišly jen neúspěchy. Pět proher v řadě (s Ivanti Tigers, Ostravou, Libercem, Tatranem a Jičínem) tak celkem nečekaně poslalo Olomouc mimo elitní osmičku. Ne úplně ideální forma Hanaček tak naopak pomohla jejich soupeřkám. Z deváté příčky ale na osmý Tatran ztrácejí přeci jen ještě hratelný jeden bod.

Nejproduktivnější hráčkou Olomouce je i nadále Lucie Cholinská. Talentovaná osmnáctiletá sniperka už v této sezóně stačila nastřílet 15 branek a přidat 12 asistencí. Nejlepší střelkyní je však Tereza Mošťková (bilance 17+6), která se před sezónou vrátila z hostování v Židenicích. V brance pak zatím září mladá Martina Franková, jež zatím v průměru inkasuje jen něco málo přes čtyři branky na zápas. Zdatně jí sekunduje bývalá držitelka ocenění Brankářka sezóny a česká reprezentantka Lenka Kubíčková (momentálně 8,34 brane na zápas).
Hezký páteční večer, po reprezentační pauze se znovu naplno rozjíždí tuzemské florbalové soutěže. V rámci 19. kola Extraligy žen se uskuteční i velké moravské derby, v němž vyzve Olomouc ambiciózní Vítkovice. Utkání startuje v 19:30!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice

1:8

konec (0:0, 1:4, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Mošťková (B. Suchánková) – 21. Enenkelová (Šupáková), 22. Paloncyová (Theimerová), 27. L. Suchánková (Maděrová), 27. Šupáková (Paloncyová), 42. Planková (Seevaldová), 43. Paloncyová (Enenkelová), 53. Seevaldová (Trošková), 60. Seevaldová (Theimerová)

FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková – Mošťková, Reimerová (C), Cholinská – Slezáková, B. Suchánková, Ryšavá – Bořutová, Kylarová.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Seevaldová, Planková, Theimerová, Kolářová, Peterková, Ďuríková (C), Krzystyniaková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Paloncyová, Šupáková, Maděrová – Moravcová, L. Suchánková.

Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

Diváci: 81

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
20:17 VIT 0:1 Enenkelová (Šupáková)
21:40 VIT 0:2 Paloncyová (Theimerová)
26:08 VIT 0:3 L. Suchánková (Maděrová)
26:41 VIT 0:4 Šupáková (Paloncyová)
34:49 OLO 1:4 Mošťková (B. Suchánková)
Po 2. třetině
3. třetina
41:28 VIT 1:5 Planková (Seevaldová)
42:32 VIT 1:6 Paloncyová (Enenkelová)
52:37 VIT 1:7 Seevaldová (Trošková)
54:26 VIT 2 Krzystyniaková, Špatné střídání
59:08 VIT 1:8 Seevaldová (Theimerová)
Konec